![]() |
Salut Vlad
Cand pui shi tu filmul ala facut seara? |
Re:
Quote:
|
Am tot uitat. O sa filmez in seara asta si o sa-l pun cat de repede pot. :wink:
|
1 Attachment(s)
Uitati filmuletul mult promis. :lol: Stergeti .rar !
|
SUPEROFERTA
Am adus zillele astea surse strobo care au aceleasi functii cu cele a lui Vlad numai ca nu se monteaza pe faruri sau proiectoare,ci au ele direct proiectoare dreptunghiulare ca cele de pe BMW-urile de la SPP,la astea se schimba geamul proiectoarelor shi au geamuri albe ,rosii si albastre dupa cum va place
Pretul la astea este de 3 milioane ROL sau 300 RON Celelalte surse sunt in continuare valabile. Astept comenzi concrete.:P TEL:0722.922.860 Bafta :lol: |
Trimite-mi shi mie nishte poze cu sursele alea cu proiectoare! 8)
|
sal
si eu vreau sa vad pozele.. daka imi plac.. ma risc si eu la o pereche;).. sunt din buc.. contact me la Cineva2002ro pls ca sa vb
|
re
Momentan nu am reushit sa fac poze la sursele cu proiectoare ,
dar sper ca in viitorul apropiat sa o fac shi sa le postez tel: 0722.922.860 :peace: |
Nu mai vrea nimeni?
Tel:0722.922.860 |
Re:
ma intereseaza p mine urgent un sistem cu tot cu panou de comanda . da un mail ([email protected]) dak mai ai p stoc si iti dau imediat datele mele sa le trimiti prin curierat rapid k pana miercuri sa le montez . MERCI !
|
Flash-uri
Alti clienti multumiti,alte mashini care o sa treaca pe rosu fara sa fie oprite de \"capetele de creta\" :lol:
Astept in continuare comenzi! Tel:0722.922.860 Bafta! :P |
SUPEROFERTA VERII !!!
SUPEROFERTA VERII !!!
PANA LA 1 SEPTEMBRIE AVETI O REDUCERE DE 10% LA ORICE SURSA ACHIZITIONATA! :P TEL:0722.922.860 BAFTA! :peace: |
up
up!
|
ce mai vinzi si la ce pret..............poze, detalii
|
da, ia zi ce shi cum mai ai ; mai extinzi promotia pana la 1 oct ? :)
|
SUPEROFERTA !!!
PANA LA 15 OCTOMBRIE AVETI O REDUCERE DE 10% LA ORICE SURSA ACHIZITIONATA! :lol: TEL:0722.922.860 BAFTA! :P |
up! :lol:
0722.922.860 :P |
k l u sunt interesat stai kalm dar n`ammai intrat de mult pe forum am vazut filmuletzi cu alea a lu` VLD si sunt ok .. d`alea vreau si eu .. dar ma intereseaza ... pentru ... faruri si proiectoare .. si cati bani ... exakt ... ptr golf . acum incerc sa vand solenza
|
up!
|
x
up!
|
am montat si eu in cele din urma ... super misto ;) , mi-ai zis ceva de proiectoare rosu , albastru ... da`mi un pm cu pretu la astea si un pret la un set asa : sursa cu 4 strobo + proiectoarele de mai sus ... poate mai faci si un discount :P si daca cumva ai statie ADA ! merci , salut
|
Promotia continua pana pe 1 noiembrie
Up! :lol: |
up!
|
up!
|
Saptamana asta am trimis surse la Constanta si Craiova! :P
Altcineva interesat? :) tel:0722.922.860 |
:shock: De sarbatori o sursa pt faruri+o sursa cu proiectoare= 500 RON :shock:
Livrare in Bucuresti imediata! Livrare in tara maxim 24 ore! tel:0722.922.860 :P |
auziti,am si yo o intrebare.
da flashurile astea,cand te opreste gaboru,nu se i-a de tine ca ai d-alea montate pe mashina?? adik mai pe scurt,sunt legale flashurile astea???? :) |
Iti raspund printr-o intrebare retorica,este legal sa te imbraci in politist daca nu ai aceasta calitate oficiala?
Raspunsul este NU.Asa ca si flash-urile nu sunt legale dar cu toate astea lumea le cumpara si le foloseste! :P Astept in continuare comenzi. tel:0722.922.860 |
ms frumos pt raspuns :)
cand imi iau mashina,vor fi printre primele modificari aduse mashinii keep in touch :wink: |
Re:
Quote:
le`am vazut pe alea a lu` VLD si vreau k ale lui .. dar ideaaa e k 1 ai cum sa le instalezi in proiectoare ... si in acelashi timp sa folosesk si proiectoarele normal sau renuntz la becurile de proiector ?! 2 vreau le le pun pe buton ceva adik sa mearga independent de pozitie sau faruri pot fii acoperite gaurile de la flash`uri ? daca le scot ?? |
am uitat .. vreau si un pretz final ... un pretz bun :) care sa cuprinda butoane cabluri si tot ...
|
:peace:
|
frate daca mai ai un sistem de 250 ron ptr ligheanu de oltic idu` meu e : Killpacient
sunt online cam 23/24 ore |
re
Killpacient,mai am amandoua modelele de surse!
Cand te hotarasti,da-mi un semn! 8) tel: 0722.922.860 id: b_30_hzl Daca vrei sa le vezi,poti viziona filmuletele postate de VLD. :P |
filmu` lam vazut de mult...da nu mai ....mersi oricum :)
|
Oferta noua !!!
OFERTA 2006 !!! :shock:
Sursa strobo cu 4 flash-uri,cu panou de comanda (pt intensitatea si jocurile dintre ele),se pot face albe,albastre sau rosii,(SE POT SETA SA FACA IN DIAGONALA) SE MONTEAZA PE FARURI SI PROIECTOARE. Pret: 400RON :D Restul modelelor raman valabile !!! :peace: tel: 0722.922.860 :P |
MEGAOFERTA
MEGAOFERTA !!!
La toate modelele de surse strobo de pe stoc :shock: REDUCERE 10% :shock: pana la 15 februarie !!! Astept in continuare comenzi! :P tel:0722.922.860 :D [/b] |
SUPER MEGA GIGA TERA OFERTA
up and go! :P
|
Inca doua masini \"de minister\" in Bucuresti! :oops:
|
Prietene ce vinzi tu este acelasi lucru cu ce este la tirgul VITAN ?
NU de alta dar daca ai ceva m-ai DEOSEBIT as lua de la tine cu toate ca acolo sunt m-ai ieftine . |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning