![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Bravo ma nene ! Era si timpul ! Sper sa nu te vad la stiri decat la partea cu sport ! Multa bafta cu masina si sper sa ai parte de cat mai putine ghinioane .
|
Multumesc mult de tot, de asta o sa caut sa ma feresc si eu , de ghinioane , ca in lumea asta de multe ori nu e vorba de ghinioane, e vorba de cat de mult ti-o cauti, o sa stau cuminte o perioada destul de lunga de timp pana cand o sa consider eu ca .. eu sunt cel care o conduce pe ea , ca prima oara cand o sa ma sui in ea :d o sa aiba grija de mine batranica :D
oricum de abia astept mai sunt 3 etape :) - vopsitorie - echipare - acte :) problema e ca sunt mici detalii care ne mananca din timp .. dar nu e graba, mai bine incet si sigur decat repede si prost *bestie - iti dai seama ca nu e cine stie ce bestie :P dar sa ne plimbam cu ea , placerea mea .. inca nu pot sa spun ca sunt fericit ca sunt in lumea asta, ca inca nu sunt ..:D de abia dupa ce-o sa prind cateva nopti prin trafic ( sau .. nu prin trafic :P pe stradutze lungi si drepte si intunecate ) alaturi de .. astia vechi :D d`abia dup`aia o sa zic ca-s mandru si fericit ca .. nu mai sunt ala de merge pe jos and so on :P |
1 Attachment(s)
:twisted: orangina :twisted: shake it to wake it :P
p.s: nu-i al meu, l-am gasit aiurea pe net |
Bv pentru achizitie presimt ca o iasa ceva colosal din el
|
Quote:
|
rau n-o sa-mi para oricare dintre ele 2 o fac, amandoua imi plac, e vorba doar de .. care imi place mai mult
so , it`s ok :) :twisted: revin cu poze |
1 Attachment(s)
oldies but goldies
|
1 Attachment(s)
bravo man pentru achizitie.....
am sa-ti pun o poza cu un urs din brasov...super marfa arata culoarea!!! |
1 Attachment(s)
Albastru all the way ... candva aveam si eu ganduri la aceasta nuantza ... din lipsa de timp mi-au disparut.
Portocalie mi se pare gen japoneze ... in fine , bafta si spor la treaba. EDIT: hehehe , de obicei aveam aceleasi gusturi cu xxs`u , aici n-am cazut de acord :) |
Quote:
cred ca o sa dau cu banul :) ca pur si simplu nu pot sa-mi dau seama care-i mai tare |
Quote:
|
daca e o masina frumoasa si facuta cu bun gust atrage oricum atentia,nu trebuie sa fie portocalie sau cine stie ce culoare ciudata,eu zic sa mergi pe o culoare care o folosesc numai cei de la bmw,nu portocaliu-fiat.rosu-ferari si tot asa,oricum e alegerea ta,bafta
:D |
e greu ma nasi ma, ma jur ,m-am tot gandit la culori , tot ce-i original bmw e luat, vreau ca masina sa aibe ceva aparte si sper din tot sufletelu meu sa scrie macar jumate din istoria pe care a scris-o masina ta ..
ptr asta tre sa fie cat mai diferita :P mai usor de distins, mai usor de tinut minte ma gandesc cu groaza ca mi-am luat un 2.5 12v cand altii se gandesc sa turbeze m5`uri .. pai cand vreodata si cum dreaq sa batzi asa performante ?! :/ ( nu dam nume :P ) viata-i cruda :P |
Orice are un inceput,cand iti doresti ceva f mult tre sa ai incredere in tine,vointa si sa nu dai inapoi niciodata.Daca ai inceput asa ca unii pun turbo pe m5-uri,nu ajungi nicaieri;eu am inceput cu 1.6,m-am ridicat cu 2.5 12v am,am incercat un 2.5 24v care nu a tinut decat 3 zile,am tinut piept la concurenta cu 2.0 16v(mpower) si am ajuns in varf cu M5 3.8.ce sa fac eu acum cand vin astia din urma si vor sa ma ingroape,sa dau inapoi,Niciodata,fruntea sus si tot inainte.Singurul lucru care e mai greu e sa ai puterea sa te ridici putin,sa scoti o masina frumoasa si sa te tii bine ca cei mai buni prieteni sunt cei mai mari dusmani.Mult noroc!ai grija cu culoareasa nu-ti para rau mai tarziu
Ps:daca ai nevoie de ajutor sau de o parere nu ezita sa ma cauti si scuza-ma daca am vb prea mult:D si inca ceva viata nu e asa cruda pe cum o vedem noi,asa o facem noi:D |
de ce nu incerci un verde murcielago domnu Santos? macar virtual...ca tare sunt curios cum ar arata.
|
Ce diferenta intre ultimele 2 posturi. Un om care ar putea avea suferinte grave in baza performantelor actuale explica frumos , civilizat , calm si modest ca nu culoarea masinii o va face deosebita si apoi ... verde murcielago .
|
mi-am spus parerea despre o culoare draguta...unica pe E30 in romania...cu nimic mai prejos decat un portocaliu care te rupe la ochi...nu va inteleg domnule Lucian...chiar daca aveti o masina care are anumite performante nu ar trebui sa va luati de ''aia mai mici'' care exprima o parere.
|
Quote:
o sa am nevoie de multe sfaturi si pareri .. :D de la oamenii care stiu cu ce se mananca e30 am intrat pe ultima suta de metri :D luna asta tre sa o terminam de abia astept o sa va tzin la curent cu tot ce se intampla mersi ptr sfaturi :) |
Quote:
Si incetul cu incetul , visul tau capata forma ... devine realitate ... Cred ca atunci cand o sa iesi cu ea pe usa service-ului , vopsita , echipata , bibilita , o sa tremuri de emotie ... facem pariu ? :D |
bine ai venit printre ursari :D si spor la treaba.
|
Quote:
|
Quote:
la volanu ei o sa fiu ud tot :oops: kidding dar cred ca o sa fie inimaginabil de tare :D de cand astept sa fiu in ursu meu 2.5 , la volan .. pff :) nu facem pariu,ca pierd :P |
Quote:
haha , de cand vroiam sa fiu ursar :-P |
Bravo mah, sa-ti traiasca! ;)
Si sa te ti de ce-ai zis cu "autocontrolul" la inceput, ca atunci cand ai volanu in mana si pedala "destula" te fura usor peisajul!!! Iar de culori, daca nu poti alege... eu zic sa le folosesti pe amandoua ;) |
Bai Santos ... ceva f important ... sa nu uiti sa o uzi !
|
Felicitari de alegere ;) Foarte putini tineri se mai incumeta sa-si cumpere un urs :sad: Bine... trecand peste faptul ca cel putin 75% din cei care iau permisul sunt afoni si aleg sa mearga in niste "vehicule" a caror capacitate cilindrica se invarte in jurul cifrei de 1400 cm3 :x Ei saracii se cred "smecheri" si se uita cu scarba la un Urs sau alta masina respectabila... dar le cade fata cand dispare de langa ei :D
Oricum... cine a fost prins de microb... nu mai are sanse sa scape 8) Felicitari inca o data si sa nu-ti para rau de alegerea facuta ;) |
Santos..
Cam tot ce era de zis, au zis ceilalti... Nu pot sa-ti zic decat sa ai rabdare ptr ca planurile si ideile tale sa cuprinda forma pe care o vrei, sa ai grija de el.. dar si de tine. Imi aduc aminte acea mica conversatie :-) "tng: `te-n cour .... uite ca ai si urs acu :D EvlSantOs: :D EvlSantOs: da" Multa bafta ! |
1 Attachment(s)
salut . ce zici de portocaliul asta ? nui marfa ?
|
ba da , dau cu banul vedem ce pica , movuliu sau portocaliu` :o
|
te asteptam printre noi .FELICITARI pt alegere
|
2 Attachment(s)
Quote:
am citit.. toata introducerea.. si am zambit :D dap tare..ce ai scris..:D sa o stapanesti sanatos.. arata sooper bimmerul ..momentan. .si sunt convins ca va arata si mai...bine. din mana ta ..nu are cum sa iasa altfel ...un capitol.. al istorie de bimmeri.. care se scrie usor..dar sigur. ;) ar fi frumos..un portocaliu.. dar cu negru.. ceva nus stiu. zic sa alegi o culoare... mai voioasa..pentru o mica bestie care o ai..;) bafta pe mai departe santos.. |
Quote:
daca vrei am si fosta lui evacuare se auzea super... |
Quote:
o punem la loc :P daca tu zici ca se auzea bine inseamna ca se auzea bine :D mersi de ganduri , urari |
Felicitari pentru achizitie!
Nici nu se pune problema sa nu iasa ceva cel putin spectaculos din partea ta. Eu votez pentru un portocaliu combinat cu negru carbon pe la evazari. Spor la treaba ca vei avea nevoie si inca o data felicitari!:D |
Quote:
adica eu asha vad ca o face , poate el are alte idei :rolleyes2 Felicitari pt masina , ca nu ti-am zis pana acum :oops: |
Felicitari santose pt achizitie , sa ai grija de ea . Vad ca lumea asteapta numai lucruri bune din partea ta ;)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
il fac cacaniu perlat ca e masina veche .. : / ai vazut ce tare-i ursu lu cuzko ? :/ in fine, gusturi si gusturi |
acu 20 de minute m-am dat jos din tren (pana la anu sunt pieton) si sunt mort de obosela dar dupa ce am citit primu' tau post am ramas si am citit tot .. e bestial ursu .. succes in continuare
ontopic : eu zic albastru..dar fiecare cu gusturile lui .. |
corect :)
hai la somn ca e tarziu rau de tot :-p |
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning