Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

snow_nlove 20-04-05 12:25

da bai oameni adevarul este ca e frumos atunci cand te izbeste parca nu mai esti tu ...si ai acele momente cand parca te pierzi in ganduri ......dar problema este ca daca tu esti in situatzia asta si ea.....nu vrea sa fie cu tine atunci ai pus-o mai ales daca esti obligat ( vorba vine obligat) adica daca face parte dintr-un cerc din care si tu faci parte si mereu o vezi si o revezi ....atunci nu prea iti trece prea greu ......si e naspa rau

Mr.Nice 20-04-05 13:09

Vad ca se vorbeste despre dragoste....

DEFINITI DRAGOSTEA, IUBIREA ( CUM VRETI VOI SA-I SPUNETI)

PEACE
:peace:

AlecsRo 20-04-05 14:51

A definit aicad mai devreme .. cred ca e cea mai buna definitie

xxdadixx 20-04-05 15:44

Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului. Cred ca cu ceva pastile se rezolva, asa cum se rezolva si cheful de piz_a :lol:

needBrain 20-04-05 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"snow_nlove\"
da bai oameni adevarul este ca e frumos atunci cand te izbeste parca nu mai esti tu ...si ai acele momente cand parca te pierzi in ganduri ......dar problema este ca daca tu esti in situatzia asta si ea.....nu vrea sa fie cu tine atunci ai pus-o mai ales daca esti obligat ( vorba vine obligat) adica daca face parte dintr-un cerc din care si tu faci parte si mereu o vezi si o revezi ....atunci nu prea iti trece prea greu ......si e naspa rau

exact asta-i sit mea :?

snow_nlove 20-04-05 20:36

naspa rau stiu cum e crede-ma :oops:

needBrain 20-04-05 20:51

eh,o sa-mi treaca
tot gasesc io alta tipa

Mr.Nice 21-04-05 11:11

Va dau un sfat prieteni:
VREMEA POOLII TRECE, pana sa va insurati sau relatii serioase mai aveti, traiti-va viata la maxim k nici odata nu se stie ce se poate intampla.

PEACE
:peace:

needBrain 21-04-05 20:33

bun aja
dar parca nu mi-ar strica o rel serioasa.poate ca fac o prostie,dar sunt dispus sa-mi asum riscurile

TheSinner2 21-04-05 22:12

am avut 3 din astea la rand... 1 an juma... 3 ani juma..si 2 ani... care ... e in prag de dezvoltare :)

needBrain 23-04-05 21:34

mi se pare si normal sa nu mai vrei rel scurte

IS 18 BOG 24-04-05 10:19

cineva mi-a zis sa nu pui suflet de la inceputul unei relatii .. ca nu stii cu cine ai de-aface si te parleshti singurel .... pacat ca mi-a zis prea tarziu !

EvLSant0S 24-04-05 10:58

de obicei daca .. mai multa lume iti zice ceva.. asculta..

Psycho 24-04-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

asa e multzi vorbeleshte ...

ia sa va intreb .. v`atzi muta cu cea cu care suntetzi ... io nuh ..sau ... a .... atzi inshela`o .. sa zicem .. fara sa shtie ??? :)

AlecsRo 24-04-05 16:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

asa e multzi vorbeleshte ...

ia sa va intreb .. v`atzi muta cu cea cu care suntetzi ... io nuh ..sau ... a .... atzi inshela`o .. sa zicem .. fara sa shtie ??? :)

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!? :lol:

SpeedeR 24-04-05 16:29

Re:

Quote:

aham... ia zi akum... cati oameni tiau zis, in toata viata ta,expresia \"sugi p**a\" ? :lol: :lol: :lol:

ZUZG7 24-04-05 17:55

Quote:

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!?
Sunt 2 feluri de barbati :
- cei care isi inseala femeia cu vecina de palier , coafeza etc si iese scandal si automat este prins
- cei care inseala dar stiu ce sa faca ca sa iasa totul bine .

Am auzit vorbindu-se despre dragoste - unii spun ca nu exista - poate nu au incercat acest sentiment - este ca si cum ai vorbi despre cum este la volan fara sa fi condus in viata ta .
Dupa parerea mea banii sunt un prim criteriu de selectie in ziua de azi ( deh e foaaaame mare ) . Nu este nimic rau pt o fata sa vrea si sa spere la mai mult , sa isi depaseasca conditia . Dar cind acest criteriu este ales in defavoarea sentimentelor atunci fata respectiva nu merita pic de atentie .

ZUZG7 24-04-05 17:57

Quote:

Va dau un sfat prieteni:
VREMEA POOLII TRECE, pana sa va insurati sau relatii serioase mai aveti, traiti-va viata la maxim k nici odata nu se stie ce se poate intampla.
Foarte adevarat dar nu uita ca viata incepe cu adevarat dupa insuratoare :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 24-04-05 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

aham... ia zi akum... cati oameni tiau zis, in toata viata ta,expresia \"sugi p**a\" ? :lol: :lol: :lol:

hmmm ... nu stiu cate persoane mi-au zis`o ...
insa un lucru e cert...
eu .. ti-am zis-o tie... si ti-o zic in continuare de mai multe ori decat mi-au zis mie toti adunati
asa ca...
SUGI P u L a ;)

Psycho 24-04-05 23:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Quote:

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!?
Sunt 2 feluri de barbati :
- cei care isi inseala femeia cu vecina de palier , coafeza etc si iese scandal si automat este prins
- cei care inseala dar stiu ce sa faca ca sa iasa totul bine .

Am auzit vorbindu-se despre dragoste - unii spun ca nu exista - poate nu au incercat acest sentiment - este ca si cum ai vorbi despre cum este la volan fara sa fi condus in viata ta .
Dupa parerea mea banii sunt un prim criteriu de selectie in ziua de azi ( deh e foaaaame mare ) . Nu este nimic rau pt o fata sa vrea si sa spere la mai mult , sa isi depaseasca conditia . Dar cind acest criteriu este ales in defavoarea sentimentelor atunci fata respectiva nu merita pic de atentie .

frumoase cuvinte ... dar .. vezi tuh cum ai zis foamea e mare si greu gaseshti femeie care sa nu fie pe interes ... sunt si unele care au bani dar vor mai mult .. sunt si unele care vor sa isi plimbe curu in BMW dar ele nu au carnet .. ci doar ptr a fii vazute de vecini ..de colegi ... etc ...

AlecsRo 25-04-05 08:43

Fosta prietena (cu care am fost 3 ani) si actuala (cu care sunt de vreo 9 luni) pot sa va spun ca nu le intereseaza absolut deloc partea materiala. Si ambele sunt fete dupa care intorci capul pe strada. Nu e o regula ca toate femeile se uita dupa bani. Se uita la bani, doar in masura in care au pretentia sa te imbraci decent si iesitul in oras sa nu se rezume doar la stat in parc pe banca, mancat seminte si baut bere.
Si inca ceva.. atata timp cat voi sunteti plini de fitze si va laudati ca aveti super masini si bani si ii spargeti cu femeile, normal ca veti atrage doar profitoarele.. Daca vrei o prietena care sa te iubeasca pt ceea ce esti, cu siguranta n-o vei gasi intr-un bar si n-o vei agata cu o replica \"hai sa dam o tura cu masina\"..

B|shOp-VR6 25-04-05 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AlecsRo\"
Daca vrei o prietena care sa te iubeasca pt ceea ce esti, cu siguranta n-o vei gasi intr-un bar si n-o vei agata cu o replica \"hai sa dam o tura cu masina\"..

Cam asa e...

Psycho 25-04-05 09:38

bishop ... da ia zi si mie cate dintre ele mai merg pe jos ... toate vor mashina sau daca nuh macar taxiu ... ia mergi la una si agatz`o si zi .. hai maine mergem la o plimbare cu rolele .. de ex :) .. si vezi ce iti zice .. or fii si unele care zic da abea ashtept dar mai mult de juma o sa se strambe :D si dupa aia ... stai si te gandeshti .. bah de unde plm au astea curu mare cat casa poporului .. si arata mai bine imbracata ??!?!? a ... ia zii ... pai daca ele nu isi dau curu jos din mashini si viseaza numa restaurante .. si ce vrei ... cum vrei sa slabeask .. si plusz de asta ami sunt unele care sunt mari gagici dar se imbraca de iti vine sa vomitzi ... si stai si te gandeshti .. bah .. astea n`au oglinda acasa ?!?!?

EvLSant0S 25-04-05 12:05

nush .. un sfat..
poate-i bun poate nu
eu cat am cautat.... n-am gasit..
cat nu am mai cautat..
am gasit..
poate merge.. incercati ..

AlecsRo 25-04-05 13:26

Re:

Quote:

nush .. un sfat..
poate-i bun poate nu
eu cat am cautat.... n-am gasit..
cat nu am mai cautat..
am gasit..
poate merge.. incercati ..

zice bine santos.. daca esti disperat sa gasesti, cu siguranta nu vei gasi ceva sa merite..
Atunci cand intalnesti o fata care-ti place, nu trebuie sa te napustesti ca disperatul la ea pt ca-i vei da impresia ca vrei doar o aventura si fetele serioase se cam feresc de 'aventurieri'.. asteptati si voi, fiti mai blanzi, scoateti fata la o inghetata, fara sa va dati la ea, apucati sa o cunoasteti, sa va cunoasca si ea. De fapt, in asta consta tot farmecul cand incerci sa cuceresti o femeie.. sa stii sa faci mutarea potrivita si sa astepti ca ea sa muste momeala.. daca pica prea usor, nu-i bine.. cum vine, la fel se si duce

EvLSant0S 25-04-05 16:18

bine...
de obicei cand te apuci sa cauti ceva... nu gasesti .. si .. peste cateva zile or whateva` gasesti acel ceva pe care-l cautai ...

B|shOp-VR6 25-04-05 16:24

Du-te si cauta-ti mobilul :lol: :lol:

EvLSant0S 25-04-05 16:29

:D that`s not funny..... de fapt e... si nu e. .. :)
ca sa nu fim OT , nu inteleg de ce va pierdeti vinerile si .. noptile de sambata cautand.... asa... cand.. puteti ff bine sa .. \"asteptati\" si sa vina ele... : /

needBrain 25-04-05 18:06

alecsRO are cea mai mare dreptate, tipa \"perfecta\" n-o s-o intalnesti la o petrecere,sau pe strada,sau mai stiu io unde
acea \"ea\" tre s-o cunosti de ceva timp,sa stii ce si cum gandeste,ce fel de baieti ii plac,chestii de genu asta
si daca chiar iti place de ea,nu o inseli

Adriana 25-04-05 19:29

Eu sunt indragostita pana peste cap,iubesc enorm de mult si stiu ca si el ma iubeste tot atat de mult,poate si mai mult,dar din pacate,datorita prostiei mele si geloziei l-am pierdut pt.totdeauna.Atunci cand pierzi pe cineva drag iti dai seama de toate.Acum mi-am dat seama cat il iubesc si ce inseamna pt.mine,ca nu pot sa traiesc fara el,el e viata mea.Stiu ca el nu ma crede,dar asta e adevarul.Poate va vedea msj.si vreau sa-ti spun de fata cu toti ca te iubesc mai mult decat orice,nu pot sa stau fara tine si jur ca ma voi schimba.

needBrain 25-04-05 19:31

najpa sit ta :cry:

Adriana 25-04-05 19:33

Pt.cei care iubesc as vrea sa dau un sfat:iubiti pe cel de langa voi,oferitii toata dragostea pt.ca nu stiti cand va pleca si apoi veti regreta asa cum fac eu.Lasati gelozia si sa aveti incredere,asta conteaza cel mai mult intr-o relatie.Nu e incredere,atunci nu e nimic.

needBrain 25-04-05 19:34

deci sit mea e si mai de ***
crede-ma

EvLSant0S 25-04-05 19:38

povesteste pe larg :D
chiar sunt curios

needBrain 25-04-05 19:45

pai io de aproape 1 an vreau o rel serioasa.
in tot timpul asta,mi-am \"format\" in capul meu tipa \"ideala\"
acum o luna am cunoscut-o.logic ca mi s-au aprins calcaiele
am aflat apoi ca ei ii placea de alt baiat.
s-a cuplat cu el dar io intre timp m-am atasat de ea,de felul ei de a fi,de cum vb,de tot
si avand in vedere ca-s suparat......stii ce s-a intamplat :cry:

EvLSant0S 25-04-05 20:03

rabdare frate...
rabdare sa ai ..
ce s-a intamplat ?
ce ai facut ?

needBrain 25-04-05 20:13

pai nu prea am mai putut sa fac nimik
ca nu vroiam sa ma bag in rel lor ca m-am gandit ca macar ea sa fie fericita,dar culmea e ca sent mele pt ea s-au acumulat.si acum stau suparat si mocnesc in mine.
azi i-am spus ce simt pt ea.......si astept un raspuns

EvLSant0S 25-04-05 20:16

:? imi imaginez prin ce treci acum ...
nu-ti pot recomanda decat sa... lasi totul sa mearga de la sine..
sa nu te apuci cu .. planuri cu pm.
lasa totul sa mearga natural ..
si vezi ce se intampla ..
acum .. vezi ... ca ... :oops: si eu am pierdut .. vreo 7 luni ... degeaba..
ai grija.. ;)

needBrain 25-04-05 20:18

pai am io grija
deci ea e singurul lucru care ma intereseaza in mom asta

EvLSant0S 25-04-05 20:21

frate , nu pot decat sa-ti urez noroc....
sper sa... il lase pe ala...
si sa-si dea seama.. ca... o sa-i fie mai bine cu tine...
pm.... lupta-te ptr ea...
e mult mai tare sa ... te gandesti numai la ea.. in conditiile in care stii ca e A TA .. nu a altuia ..
hai .. chiar sunt curios ce faci .. cum rezolvi ...
succes man

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning