![]() |
Re: 1970 Mustang fastback
pai are nevoie de client omul, doriti-i bafta la vanzare(si ajutati-l cu clienti :-P)..nu la restaurare..el isi "face" un '67..da' aia e alta poveste :-P
|
5 Attachment(s)
1970 Mach 1
|
Unii chiar nu vor sa priceapa ca, in cazuri ca cel de fata, nu este vorba de "destinatie" ci de "drum".
|
Omu va incanta cu imagini ca poate poate se gaseste un romanas sa cumpere aceasta caroserie, cam atat pare sa aiba..
nu vreau sa stric topicul sau ceva, dar acum 2 ani am fost in america, la cineva care avea un super garaj, avea inauntru un chevy pick up din 60 si ceva aproape restaurat si dupa aia ma ia in spatele casei si imi arata o curte imensa cu vreo 30 masini sa spun, de la masini mici la masini mari...m a impresionat pt cine stie.. un '64 Chevy EL CAMINO...(250 cai, 4 viteze) cine doreste ii pot pune si poze. iar cu restauratul in romania o asemenea masina.. e un proiect prea ambitios si cu multe zerouri la euroi... omul de abia reusea acolo sa restaureze cate o masina pe an.. s masinile lui erau in stare mai acceptabila decat ce se vede in pozele tale |
Aveti bani? Va ganditi sa o cumparati? Motive acceptabile de a interveni pe topic. In rest nu. Cred ca am sa incep sa impart avertismente. Suntem la bazar, nu diverse.
|
deci tefrus imi pare rau dar pica tot ce am discutat si am planuit. daca imi poti aduce alt mustang sa se invarta tot pe la banii astia dar sa arate cat de cat a masina completa cu cea mai mare placere.
dar dupa ce am discutat cu niste profesionisti in restaurari am fost sfatuit sa mai astept alta ocazie. inca odata imi cer scuze si daca vi cu alta oferta...banii ii am in buzunar. ai vazut ca nu sunt samsar si ca eram dispus sa ma urc in masina in noaptea aia sa vin la ploiesti sa fac plata dar asta este. numai bine si bafta la vanzare |
Nu ma ocup cu masini... si n-ai sa gasesti ceva mai bun la banii astia
|
de asta sunt sigur si eu :wink:
ma apuc si eu de adus ceva...la anu'..sper :oops: dar la pret dublu pe putin...ne auzim atunci la bazar ..care e interesat :) |
Soldddddd
Mai am un loc in container... pentru cine mai aduce din NY |
acuma spui si u kdin NY aduci? grrrrr
acum ~5 zile s-a dat in Vancouver un MACH I 1970 V8 cu Edelbrock goodies, jante Al dish style, evacuari noi(DUAL), tapiterie f buna, vopsea ff buna, hood ram, stare f buna la 5.000$ :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning