![]() |
da-i telefon aluia chiar si daca eventual gagica-ta zice sa nu-i dai. e bine ca respectivul sa stie de tine.
dar da-i mai intai bip ca sa vb pe banii lui :lol: . glumesc. sau nu :D . |
pff nu`l suna tuh prietene .. k e urat .. alsa`l sa iti sune amika .. si raspunzi tuh .. si il iei tare la telefon .. daca se pierde e pampalau ... si explica`i .. k nu vrei sa avetzi confruntari si sa iti lase femeia in pace
|
respectivul stie de mine ... ;) de la ea..
insa.. continua .. o suna , sms , etc .... o sa vbesc cu el.... sper sa inteleaga .. sa nu fie vreun cretinc are sa vrea sa ne masuram diametrul de la \"cohones\" ca... n-am chef... |
Santose, ca tot esti moderator.. da split si fa topic \"cum scapi de concurentza\" :wink: nu vezi ca de cateva pagini numai asta se discuta?
:D good ideea... :D imediat se rezolva... |
Re:
Quote:
|
nu e de ajuns ca ala sa stie ca ea are prieten. trebuie ca santos sa vb personal cu el.
pt ca nici eu cand imi zicea una alta ca are prieten nu ma sinchiseam prea tare de faza asta. unele fete au o gandire de genul: \"Eu i-am zis respectivului ca am prieten asa ca nu e vina mea ca m-am culcat cu el. Eu mi-am facut datoria si am incercat sa ii rezist\". Credeti sau nu multe chiar gandesc asa. Si cum la fete nu prea da bine pt. ele sa nu aiba prieten bineinteles ca toate au prieten. Dar de multe ori chiar si ele recunosc ca stau cu ala \"pana apare ceva mai bun\". Ala care o suna pe prietena lui santos nu are de unde sa stie ce fel de relatie aveti voi. El poate sa vrea sa presupuna ca voi ati putea avea o relatie care scartaie si atunci el s-ar putea baga pe felie. Pt. ca in relatiile care scartaie fetele nu prea mai au chef oricum sa fie fidele. Plus ca si alea relativ fidele daca sunt aburite de unul care stie ce face pot ceda. asa ca solutia cea mai buna e ca santos sa vb cu el. eu cand ma mai dadeam la cate una fara sa stiu ca strumfu e prin zona, daca vedeam ca apare imi vedeam de treaba la altele pt. ca nu e nici una asa de interesanta sa se merite sa ma bag in conflict cu tovarasul. numai daca vedeam ca e vreun pishpiriu sau ca aia e mai interesata de mine decat de prietenul ei mai continuam (luam macar un numar ceva). cu toate astea :D mi s-a intamplat chiar sa sarut o gagica de fata cu prietenul ei :D(poveste oarecum offtopic). eram la Festivalul Berii dupa cateva beri si o vad pe una cu care mai iesisem. O vad pe asta ca lucra acolo si mai era acolo unul care ziceam eu ca e coleg cu ea. De fapt ala era insa strumful dar eu nu stiam ce e cu el. Si o iau pe asta de dupa gat i-am bagat si mana in chiloti chiar pe la spate cand am glumit noi la o faza si dupa ce am mai aburit-o oleaca si i-am aplicat o stampila in timp ce tovarasul statea ca un cadavru langa noi :lol: . Dupa aia mai plec oleaca sa ma plimb si cand ajung din nou pe langa standul ei il vad pe ala cu mana pe dupa gatul ei. Trec mai departe iar apoi cand vad ca strumful a plecat ma duc la ea si o intreb: -dar cine era ala? ea: -Pai ala e prietenul meu... :roll: eu: -Bhahahahaha hahaha mama ce fraier e prietenul tau. Eu te-am sarutat pe tine si ala statea acolo ca mortu bhahaha mama ce fraier e prietenul tau. ea in gluma: -Hai du-te acasa :lol: Si dupa faza asta mi-am dat intalnire cu ea in seara aia la ora 24 cand termina programul dar cum s-a facut 24:15, 24:30 si aia o tineau acolo in continuare la munca m-am dus acasa dar si acum as putea sa o combin daca as suna-o, ca are prieten sau nu. mi-a mai dat bip nu stiu cand dar nu am avut timp de ea. asa ca tre sa actionezi santose sa te bagi intre ei sa stie ala sa-si vada de treaba si ca iese cu scantei daca nu se potoleste. |
Santoase, Psicho, probleme ma?
Pai vine fratili vostru cu brigada TOPOR GUARD SERVICE si rupe tot, liceu, elevi, profesori... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Deci, faza e urmatoarea: cand suna unu si intreaba daca si cu parca te enervezi si nu mai gandesti \"destept\" si sari si faci, injuri, ameninti... stiti voi. Smecheria e alta ( parca Carmencita zicea ) : vb frumos cu individu, recomanda-te si explica-i situatiunea.Daca nu merge, RUPEI FRANILII, SPARGE-I MUIA ( CENZURAT PT MINORI). SI DACA TOT NU TE CALMEZI BATE-O SI PE EA SA STIE CINE E SEFU... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Mai fiule, ai zis ca respectivul o suna des, deci ar fi sanse mari sa fii cu ea cand o suna, sau chiar cand primeste sms. Ai putea de altfel sa il suni si sa-i spui ca ai citit mesajele la ea pe telefon si sa inceteze... Sau poti sa-i dai si beep :twisted: Sa creasca inima in el crezand ca e ea si sa fii tu fioros si nervos... :evil_laug
Mr.Nice, one more Carmencita si sa vezi atunci brigada Topor! :bat: |
Re:
Quote:
|
Sambata... o sa-i dau un telefon ....
cu ea de fata.... si o sa vbesc cu el .. cat se poate de frumos .. revin cu detalii DA, DORU .... TRE sa DAI O FUGA la BUCURESTI ... pe .. 23 aprilie ... 4 Speed Squad Implineste 1 an de existenta... asa ca... detaliile pe ym .... ;) |
ashteptam rezultatul .. poate sambata duminica iese ceva :))
|
c`mon... e un cealapa de cls. 8-a...
eu .. SINCER ... sper sa inteleaga .. si sa se retraga... din ... \"depasirea\" pe care de gand s`o faca... ca... e o masina pe contrasens .. si .. doar nu vrea sa faca BUF .. nu ? nu serios.. sper sa am cu cine sa vbesc.. sa nu fie vreun GRANDE COHONES ca-l castrez... |
Re:
Quote:
|
:lol: NOT YET :D
asteptam .. sa vedem ce diametru are la cohones... daca e ... \"grande cohones\" la telefon ... poc buf si etc. |
stai ma linistit
iti zic eu ca se lasa pagubas. |
parerea mea e urmatoarea : e bine ( si inevitabil ) ca intr-o relatie sa existe dealungul ei mici tentatii de ambele parti .... daca la tovarasha mea ar veni unu si i-ar da vrajeala de rigoare + chiar daca i-ar spune ca stie si de existenta mea nu m-ar deranja ...... acum dc spun ca astfel de situatii sunt bune .. pentru ca in felul asta afli ce ai langa tine .. ori ai una care tine la tine si cu care merita sa vorbesti ori ... nu :) .. in fine ... daca prietena mea ar da semne ca cedeaza de prima oara cand ar veni tipul ala la ea ... nu m-as suparat deloc pe el ....el incearca .. si daca ar ceda de prima oara pe bune ca l-as scoate la o bere .. stiu ca suna ciudat dar ganditziva .. poate tipul o poate face mai fericita decat o fac eu pe repectiva din n motive ... ( poate are p**a mai mare :)) ) si te scuteste si pe tine sa itzi pierzi timpul langa una care nu merita.... dar .. daca ea ar spune categoric nu de prima oara si tipul ar insista si a 2 oara s.a.m.d .. atunci inseamna ca nu stie ca bataia doare :)
|
Scandal ? ! ? Vreau si eu ! ! !
Santose daca e scandal ceva cheama-ma si pe mine ca imi place omoru la gramada. :wink: Ai draku nu mai au nici un respect. Si femeile sunt la fel m-am dus si eu azi la o intalnire cu o viitoare prietena si imi dadeau tarcoale niste pustoaice, mai avea putin si se infigea in ele asta cu care eram. Si ele ne sfatuiesc pe noi sa \"vorbim\" cu aia care se dau la ele. La omoooooooooor. :lol: :lol: |
Re:
Quote:
...vezi...rotesti si dai cu ascutit |
:lol:
|
de unde ...
inca nu am vbit ..cu el insa ea imi spune ca \"el nu intelege semnificatia cuvantului !!!!!NU!!!!\" o cauta cu lumanarea phutul in .... |
buna!
solutie perfecta...fara complicatii... da'i un sms...de pe nr tau...pe la 1-2 noaptea(asta de efect).. si scrie in sms: Bai prostule!Daca te mai prind ca ii scrii sms sau o apelezi pe .... Te caut la scoala. Nu cred ca vrei sa te caut! :) scurt...si la obiect.... daca'i de clasa a 8a...se pishe pe el de frica :)) :) take care! |
vorba cuiva de pe aici \"pana ce nu riica coada.....\" ai grija
ai doua variante ... 1.Sa nu fii tu ala in plus - tipa chiar sa iasa cu l si tie sa-ti spuna altceva (pentru ca iti zic eu k O FATA POATE FI CATEGORICA) 2 Tipul sa fie chiar I D I O T ( am mai intalnit si obsedati de genul... eu il credeam prieten ieseam cu el tocmai in ideea ca suntem preteni ... dar de fiecare data nu pierdea sa faca apropouri-...bine .. pe vremea aia nu tineam cu adevarat la un baiat...-m-am saturat si i-am spus sa-si ia viteza, si s m uite) daca este a doua varianta ai mare grija cum procedezi in disputa pe care o vei avea, in mod sigur, cu el.Oricum faptul k ti-a spus de acest individ inseamna deja 50% adevar. ...sper k acum sa nu fi creat o umbra de indoiala .. dar mie ... k fata ..mi s-a parut un pic suspecta atitudinea ei.te pup si sa ne spui c s-a intamplat k suntem cu totii curiosi.. |
dar daca....
m-ar durea in cot ? si ash lasa`o sa faca ce`o vrea ea ? nu ar fi mai bine ? nu ar fi si asta o varianta ? o sa intrebati de ce... daca aveti curiozitatea.. intrebati pe ym , sau pm .. (private message :P ) |
pai asta depinde de tine.
daca ea ti-a cerut ajutorul sa scape de ala ar trebui sa-l suni. depinde de multe lucruri. depinde de cata vreme esti cu ea, de cat de mult conteaza pt. tine fidelitatea ei, de cata incredere ai in ea samd. Pt. mine in relatia mea actuala conteaza fidelitatea ei pt. ca ea e cea care afirma ca ar insemna sa nu mai vrea sa fie cu mine ca sa se intalneasca cu altul. deci daca s-ar intalni relatia noastra nu ar mai avea acelasi farmec. Sunt aproape 100% sigur ca nu are treaba cu nici un altul dar eu sunt intotdeauna pregatit pt. orice si avand in vedere ca vreau sa pun capat relatiei oricum, nu m-ar afecta prea tare daca s-ar intalni cu altul pt. ca nu am nici o problema in a gasi n inlocuitoare. Inainte sa am relatia asta aveam doar relatii de o zi (noapte)-2-3 si imi era total indiferent daca alea se intalneau si cu altii. De fapt mai mult ca sigur se si intalneau (de ex cu prietenii lor :D ). Asa ca fidelitatea conteaza pt. mine doar in cazurile in care respectiva se angajeaza sa fie fidela. In rest nu am probleme in a avea relatii mai deschise, mai permisive. Decizia iti apartine. Oricum e important si faptul ca gelozia nu prtea da bine. Inseamna sa ii dai aluia importanta Atitudinea mea e ceva de genul: \"Sunt cel mai bun, e plina lumea de varzari, am oricum n alternative, asa ca nu mi-e frica de competitie pt. ca nu exista competitie pt. mine.\" :D Cu modestie, iasi_drifter :D Eu n-am verificat-o pe gagica-mea decat frar cand suspectam ceva dar de fiecare data se dovedea ca nu era nimic in neregula de fapt. Am facut asta pt. ca daca nu mi-ar fi fidela as pune capat relatiei. De ex prietena mea e amica (pt. ca e vecina) cu fostul ei prieten, dar pe mine ma doare in p*** pt. ca stiu ca sunt mult mai bun decat ala si omul nu mai are nici o sansa la gagica-mea. Cat a fost cu ea oricum nu a pus-o cu ea deci ea nu il va putea vreodata respecta cu adevarat ca barbat, spre deosebire de cazul meu. Experienta imi spune ca nu am nici un motiv sa imi fac vreo grija in privinta lui ca dealtfel in privinta oricaruia, de aceea nu simt nevoia nici s-o verific pe gagica-mea nici sa intimidez pe vreunul. Cand am vreificat-o am facut-o mai degraba ca sa stiu daca mai are rost sa continui relatia si nu din gelozie. |
..santose...se ajunge la ce am zis..eu...nu vreau sa par insistent dar ....am intalnit fraieri din ajtia carka,dedci in plm...nush daca il bati sau nu dar parrea mea e ca daca tii la fata,ar trebui sa arati ca macar iti pasa...parerea mea..
|
ce sms........te umflii in pene pe langa fata si cu asta basta
ii arati si u masina.....chestii de genu asta o scoti la un cox ca sa-i arati ca le ai cu volanu faci fulu' la masina sa vada ca ai bani(si pui benzina euro95 ca-i mai scumpa) si apoi tipa o sa fie :woowoo: |
:lol: :lol: :lol: exact asa needBrain =))
so.. se pare ca ala a lasat`o balta =)) dupa.... vreo... nush cate incercari :) si tot primit raspunsul nu...nu..nu...NU!! s-a lasat... (sper) |
Re:
Quote:
|
se pare ca da :)
|
:lol: oricum,faza cu concurentza.....e nasoala rau
dar mai e o solutzie:vb cu niste prieteni sa-l prinda noaptea si sa-l rupa in bataie concluzia:cat timp sta ala in spital,tu-ti faci treaba......... |
nu`i mai usor/frumos si etc. cand ea il ignora pe ala ...
si nu ai de ce sa-ti faci griji .. ?! eu zic ca-i mai lejer... |
Re:
Quote:
ignorantza e cea mai bun a arma bravo santos |
:oops: eh :D nu m-ar fi deranjat... sa.. il fi pocnit un pic :D
dar.. daca na fost sa fie.. na fost.. asta e |
Vrei sa scapi de concurentza? Te deranjeaza vreun f..e-vant? Este o problema pentru tine? - O rezolvam! Simplu!- vorbesti cu Bytzu :D - dai berea ( berile) de rigoare si in timp ce le bem povestesti ce vrei de fapt!!! :lol:
Culoare nu conteaza!!! :lol: |
hahaha,tu esti in umar pe care ne putem plange,nu?
|
Re:
Quote:
da .. sau e camatar sau recuperator .. una din 2 :) |
sau e un prieten care ajuta .....
1 din 3... normal :P contracostul unei beri :P |
pai da,un umar care se lasa udat de lacrimile noastre :)
si de berea pe care i-o dam |
mai mult de bere...da va rezolv problemele, nu asta-i scopul?
|
:lol: :lol: ba da... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning