![]() |
Re: Bicaz
Quote:
|
"mai intii pune tu detalii despre a ta(RS-ul)"
pardon R6 :D... pai..80 cp...motor de 0.8... viteza max 170 km/h .... la viteza nu am spus minciuni :) |
nu ai spus la viteza...ai spus la cai :-))
|
Quote:
acolo da =)) |
Quote:
|
Quote:
|
da ceva poze cu masinile din bicaz , nu exista ??? :D
|
2 Attachment(s)
BMW-ul de care va spuneam. :rolleyes2 Nu am acordul proprietarului..ca si-a luat recent un KTM...si toata ziua il turuie prin Bicaz, asa ca am camuflat nr-ul! :D
|
Quote:
|
Faci misto de mine, aa?? :)) pai...din cate vad sunt cam singura din Bicaz care fuge dupa masini pt a le poza! Culmea e ca atunci cand ies eu in oras, nu ies "atractiile", alea putine care sunt! :)
|
Quote:
|
eventual fa ca atractziile sa vina la tine ;)
|
3 Attachment(s)
Da..bune idei aveti voi 2.... :lol: Asta e Astra fratiorului meu!:rolleyes2
|
Quote:
|
El acum vrea sa o vanda...sa-si cumpere altceva....cel mai probabil tot un Opel...pe care cred ca o sa il tuneze..cred ca sigur!
|
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...i-xx85361.html a scos-o la vanzare deja... :) ms ca te-ai gandit oricum
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu a cui e "bestia" asta...dar daca tot am reusit sa o pozez...nu sunt atat de egoista incat sa pastrez poza doar pentru mine.. Pacat ca nu se vede "eleronul" prea bine..:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu te lua de dacii culoarea crem 427 ca face crima shmen =))
|
Quote:
|
Cre'ca nu..tinand cont ca risca sa se aleaga cu dosar penal..si pe urma permis din parti :)) deci...fara giji :P
|
Quote:
|
Quote:
GTRs am impresia k`ti cam place de larisa a?:D glumeam..:)) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Rai mai sunteti! :)) uite...momentan sunt in pana de..aparat foto/camera digitala/telefon cu camera...s.a.m.d. Oricum..un lucru e sigur...nu avem ce comunitate forma in orasul asta..adika..da...EU SI CU MINE! Mai ies la...vanatoare in curand... Si in plus..ce activitate sa fie, ca's singura care se agita :( nimeni nu ma ajuta... of of...
|
Quote:
care se mai muta in bicaz? |
=)) da....hai ca ai fost tare!!!
|
Quote:
ne ajuta larisa cu cazarea... sper :D |
Va ajut normal, cu ce pot!!! :D
|
Super misto ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va ajut..dar eu dupa viermisori nu sap sa stiti:) pana la vara..ehehehehe..mor pestii asteptandu-ne
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning