![]() |
Re: Targu Neamt
Caut inele cromate,Ford focus....stie careva unde pot gasi?
|
Mergi la Red Zone Tuning.....
|
am fost si nu are si nici nu are pe comanda....mc colegu
|
11 Attachment(s)
nu a venit nimeni din cati au zis in afara de cativa prieteni de ai mei....
pun si ceva poze...scuzati calitatea:sad: |
Poate data viitoare mai multa lume, poate facem o vizita si noi
pe duminica viitoare! |
Quote:
|
Sa cresteti mari!!!
|
Acum e mai greu cu intanirile, mai ales ca vine si iarna....
|
Night Racer...da tu ai fost?
|
Quote:
nu a fost! |
eu zic sa ne intalnim in parcare la stadion..e cel mai bine asa.in parcare la adormire nici nu prea e loc pt k stau si taximetristii acolo:cry:
dak ne intalnim duminica sper sa fim mai multi...nu k saptamana trecuta... :blahblah::blahblah::blahblah: deci cine vine duminica?:confused: |
Quote:
NightRacer...ideea e ca ai strigat 5 ani sa se faca intalniri...sa facut intalnire...nu ai fost...acum vad ca spui ca a venit iarna & stuff...offf offf |
eu cred ca o sa fiu prezent doar in persoana....am avut in seara asta accident si masina e sfaramata rau:anger::cry2::cry2:...o pun maine niste poze:cry:
|
Eh cum naiba..doar e atinsa oleak:D
|
Pacat de incident....speram sa o scoti la capat
|
Quote:
da..ma doare sufletul cand vad cum arata...am pus mult suflet in masinutza asta...:cry: bn k nu am patit noi nimic...k putea sa fie mult mai rau :sad: oricum...VIP-ul va reveni pe strazi...cat mai curand sper:???: si mult mai frumos decat era chiar dak unii isi doresc sa dispara de tot :| |
pakt.....frumos VIP-ul.dar speram k va iesi rpd pe strazi
|
Si pana la urma..Duminica se mai face vreo intalnire ceva:?:
|
va multumesc tuturor celor care ma intelegeti si ma incurajati...imi doresc din tot sufletul sa il readuc la viata si sa il scot pe strazi :lol: acum caut un golf 3 k sa ii fac recarosare :cry: sper sa gasesc cat mai repede :???: nu renunt eu atat de usor la visul meu!!
si pt cei ce se bucura de cele intamplate: VIP-ul o sa revina in forta...si jur k o sa fie unul dintre cele mai frumoase mk3-uri din tara...chiar dak va dura ceva timp..asa k bucurati-va cat mai puteti...si aveti grija de voi si masinile voastre...nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu!!!!! |
Asa de rau e de trebe recarosare?
|
Quote:
|
mai ati mai facut intalniri? poate vin si eu cu MHT-ul de craciun daca ati facut dati un PM
|
sa vedem cine vine sa ne intalnim...duminica vine cineva la stadion sau nu?
|
eu unul nu vin ca am 11 ani si ... nu stau in oras dar unde este magazin redzonetunning? ca eu nu gasesc si as vrea o finala sport
|
magazinul redzonetuning e in piatra pe varianta cred...nu am fost nici eu la magazin
|
Pacat de masina...la cum arata ...bine ca nu ati patit nimic nici unu!!!
|
Quote:
asta asa e....e cel mai important decat toate....practic am zburat cu masina dupa ce am rupt in copac si am ajuns in niste porti de metal |
Quote:
|
Eu unu as veni daca mai vine cineva..:rolleyes2
|
Quote:
P.S. si ca sa te dezamagesc duminica o sa fiu in parcare la stadion in targ pe la la 19:00 si SPER SA VINA CATI MAI MULTI DIN ORAS !!!! |
bine...deci ne intalnim in parcare la stadion la 19:00.
|
stiu 2 baieti in tg.neamt kre te pot ajuta cu golfuletul tau.nu cred k mai am nr de tel dar sa stii k sunt super de treaba.eu am facut treaba cu ei tot cu ceva de genul asta.dauna totala.lucreaza ei mai mult pe bmw dar sper sa te poata ajuta.poate fac rost de un nr de tel si.....cine stie???poate iesi mai repede pe strazi
|
Quote:
|
Quote:
e vorba de seby si phaiton?:shock: |
As vrea sa ajung si eu ...daca e ceva anunt aici ...pentru maine seara...
Am lansat si o invitatie pentru cei de la P neamt...daca mai sunt dispusi sa vina ...facem gasca si venim... |
Quote:
|
pacat ca a stricat politia toata distractia:(:(
|
Sal.......sun nou pe aci....pune.ti si voi intalnirile vinerea sau sambata pentru ca duminica lumea mai pleaca la faculta si de asta nu se strange lumea (doritori sunt). Bafta:-)
|
un raspuns la propunere daca se poate
|
Ai rabdare ca o sa-ti raspunda baietii cand intra pe net, ca nu toti sunt activi non-stop, app... nu ai voie sa faci dublu-post:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning