Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Yahoo Messenger (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/46763-yahoo-messenger.html)

mihai134 24-07-07 00:24

Re: Yahoo Messenger

probabil antivirusurile astea blocheaza accesul unor servicii la internet, de unde si nefunctionarea YM-ului. ideea e ca atunci cand te intreaba despre svchost.exe, services.exe, smss.exe si tot felu de servicii d-astea sa le dai allow/ permit etc ;)

eu unu folosesc norton2005 de vreo 2 ani jumate si nu am probleme. incearca-l si tu (doar daca ai peste 256mb RAM :D )

PS: las-o mai moale cu reinstalarile de windows (de fapt cu formatarile) ca in ritmul asta nu iti vad bine HDD-ul ;)

Craxy 24-07-07 00:30

am 1gb de rami....oricum nu-mi blocheaza accesu la internet la fisierele pe care le-ai zis tu am verificat

TheFasterMan 25-07-07 14:27

ai rezolvat problema pana la urma?:D

Craxy 25-07-07 14:36

am cautat pe ceva forumuri de specialitate si am gasit ceva solutii chiar pe forumu de la siteul oficial zone alarm faza asta cu messu....un user de acolo zicea ca e de la messenger,adica trebuie sa mergi in messenger/preferences/connection/si sa selectezi no proxies si asa nu o sa mai faca figuri.Eu cand am intrat acolo era selectat asa cu no proxies asa ca am pus pe firewall with no proxies si daca il tin asa nu imi mai face figuri,daca pun no proxies imi face iara figuri(sign out).Chestia asta ce am fkt-o are reactii adverse:sad: adica cand imi arata acolo cine intra pe mess imi arata cate 4 odata sau cand iasa iasa tot cate 4-3 odata,ca si cum ar asteapta sa iasa sau sa intre mai multi odata

By the way mi-am schimbat antivirusu avast mi-am puns dinou NOD32

TheFasterMan 25-07-07 14:44

pfff....calculator problema...:D

ra2 25-07-07 15:18

dak era de la calculator facea fitze in orice program etc...e de la conexiunea de la net..vb cu aia de unde ai netu

Craxy 25-07-07 15:40

nu e de la pc si nici de la net....netu are viteza de 3mb/s deci nu e net slab si nici nu imi pica cand imi iasa de pe messenger.....dupa cum vam zis cu faza cu proxies akm de cand am selectat la messenger firewall with no proxies nu se mai deconnecteaza dar imi intra cate 4-5 odata si tot asa imi si iasa(prieteni) si webcam nu pot sa vad de la altcineva pt ca zice ca e pus firewall in rest totul merge bn

Mustang 01-08-07 11:24

E de la provider !!!!
Setarile care le ai tu sunt una...
Setarile care sunt din servere e altceva ... e posibil d'aia sa ai probleme !

MaF|OtU 03-08-07 01:52

Am si eu o problema cu messul !
Am parola salvata la mess , pot intra in mail. Dar eu nu mai stiu parola deoarece am schimabto si nu am folosito pentru ca o aveam salvata.
Ce pot sa fac ?
Am mailul de confirmare ca am schimbat parola , cum pot sa o recuperez ?
Va rog mult care stie sa ma ajute si pe mine .

MaF|OtU 03-08-07 11:26

Am aflat . Am incercat mai multe variante posibile si am descoperit.
Dar totusi aveam sanse sa o aflu ?

stefanb 03-08-07 12:27

Quote:

Originally Posted by MaF|OtU (Post 1027863)
Am si eu o problema cu messul !
Am parola salvata la mess , pot intra in mail. Dar eu nu mai stiu parola deoarece am schimabto si nu am folosito pentru ca o aveam salvata.
Ce pot sa fac ?
Am mailul de confirmare ca am schimbat parola , cum pot sa o recuperez ?
Va rog mult care stie sa ma ajute si pe mine .

nu poti decat sa urmezi pasii de la "Forgot password?"
sau sa le dai un mail celor de la yahoo expunandu`le problema.. ca o ai salvata dar n`o mai tii minte.:) e de inteles.

Culyuk_mg 04-08-07 00:07

cititi aiki mai multe detalii..... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...69#post1029269

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning