![]() |
m-a facut de cateva ori, dar l-am facut si eu de vreo 2 ori.. mentionez ca el are cu 50 cai mai mult ca mine... oricum.. soferul conteaza mai mult cand faci slalom printre masini :)
|
Inseamna ca eu chiar nu aveam ce face pe acolo ... imi consumam benzina degeaba ... 8) 8)
fara politica pe forum pls...-aleks |
:) sorry :wink:
|
ma bag si eu ... la o intalnire cu voi .. vorbim acolo :P
pm pls cu locu , ora :P |
Re:
Quote:
|
Aleks sa nu uiti de mine... :wink:
|
tu ce vrei ma? 8) :roll: :roll:
Dar poate ne intalnim intr-un weekend... daca ma lasa prietena ca weekendul e al ei :shock: :cry: :hug: |
ar fi cazul sa ne vedem, ne plangem ca niste babe \"ca la bacau nu merge treaba...\" dar nici nu facem nik :lol:
|
Gata m-am decis ... facem .... o pun pe prietena mea sa conduca ... daca intra in voi sper ca nu va supartzi ... nu? E incepatoare ... toti am fost asa odata :baby: :baby: :chick:
|
Re:
Quote:
|
Ai dreptate alecsro ... da eu am avut scuze .... m-am uitat la tv la cineva da nu zic ca no politics :omfg: :weee: :tears: :tears:
|
In weekend-ul viitor ne intalnim?Adik de sambata intr-o sapt?
|
Noi doi ne intalnim sigur da poate ne intalnim mai multzi :lol:
|
daca veniti la mare ne intalnim :wink:
|
Re:
Quote:
ia povesteste-ne... |
ce sa va povestesc? a fost frumos.. n-am participat la legale pt ca nu m-am inscris din timp.. am vrut sa ma inscriu pe loc, dar am asteptat sa se macheze fetele si am ajuns acolo pe la 1 jumate :D asa ca doar am privit. Au fost frumoase cursele.. o impreza sti a intrecut tot ce se putea intrece.. vedeti si voi pozele si filmuletele
|
Daca va mai intalniti mai multi dati un mesaj si pentru mine. Nu m-ar fi greu sa trag o fuga de la Suceava intr-o sambata sau Duminica dupa ora 3.
merci mult. |
ne-am intalnit la 2 vorbe eu cu alecsro si inca un tip cu un golf4 destul de puternic si a venit si alex cu bmw-ul(wow)
YBG...am auzit ca ai fost in iasi:)si cadeau gagicile pe spate pe langa masina. mari intalniri nu vad eu organizate dar macar la o bere si la schimbat idei si impresii ar merge |
Intrebati-l pe SFW pt ca si eu si el am fost acolo si in plus el s-a si dat si a facut o impresie super buna..
|
Sa te intrebe pe tine .... tot ma bagi si pe mine aiurea in treaba. Si vezi ca postezi la un topic gresit, vezi ca a intrebat careva de playul din iasi din weekend?
:poke: :bat: Si m-am dat cu o singura masina .... ca cu sti-ul ... era clar. Ti-am facut impresie buna tie ... ca ... deh ... suntem prieteni :wink: |
Acuma nu ca as avea ceva de zis, dar cand am stat pe langa masina nu era nici o gagica cazuta pe jos. (Hi Hi Hi)
Mai ales la starea in care este caroseria acuma, ca are cel putin trei nuante de rosu. Poate peste doua saptamani, cand iese de la vopsitorie. |
sa ne arati si noua poze cu ea dupa ce o vopsesti :wink:
|
cu cea mai mare placere. Dar cred ca mai degraba ne vom intalni ca sa ne si cunoastem.
|
pai ne vedem probabil la iasi ;)
|
sau la Bacau.
vreau sa fac o tura peste tot in zona unde misca cate ceva cat de cat. Iasi, Bacau, Botosani. |
Re:
Quote:
cand te hotarasti ne auzim la un telefon |
cu cea mai mare placere. daca imi si dai nr de telefon ar fi super.
pai am sa incerc sa ajung cat de curand. Urmatoarele doua week-end-uri sunt pline, dar dupa voi fi mai liber si chiar vreau sa vin. oricum tinem legatura si pe forum. ****************************** bine asa?-aleks |
Re:
Quote:
|
bine-ai venit! :D
|
fratzilor. aseara pa centru era unu cu chef de adrenalina. era un opel astra f galben in 5 potiere. avea chef de fugareala, schimbavitezele ca nebunu, si o fugarea adevarat.
|
3 Attachment(s)
dacia 1310 vs. logan
locatie calea moinesti viteza- mare,spun martorii directia- bacau distanta- necunoscuta invingator-vezi mai jos concluzie: aveti grija de voi |
a pierdut controlul?
dupa cum arata mashina nu cred ca a mai iesit cineva viu. ala cu loganu a bushito si el? |
daca era singur in masina o supravietzuit sigur.
|
Asta-i Carmagedon frate,sper ca nici unul dintre noi sa nu aiba parte de asa ceva.
|
Ala si-a facut cruce si a accelerat parerea mea. Doar nu a facut masina praf la 60 km/h...dar vorba lu Spillner Doamne fereste sa patim vreunul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning