Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/46578-club-megane-classic.html)

EDC_cip 05-10-07 21:10

Re: Club Megane Classic

ee lasam probleme hai baieti sariti cu renaulturile mai bagati ceva tuning sa admiram si noi

DVDValy 13-10-07 14:50

1 Attachment(s)
va asteptam

Khalis 30-10-07 22:37

hai ca ne-am lenevit..... :-P ... latest addition.... subwoofer Kicker shi statzie Kicker... 750W de bass :twisted:
poze cand curatz in portbagaj... deci... maine sau poimaine....

EDC_cip 06-12-07 09:29

hai baieti mai bagati niste poze cu ce ati mai facut bafta

adi_o 16-12-07 15:33

Servus ma baieti,se pare ca mai ingrosati rindurile.Mi-am luat si io un Megan Classic din 2002 ,motor 1,4 cu citiva cai in plus.Imi place la nebunie cu toata ca nu este tunata.Asta-i a2-a nevasta.Deocamdata merge gantz si sper sa tina.

EDC_cip 16-12-07 15:35

tine nai treaba :P spor la tunat si mai putine accidente chiar deloc asteptam poze cu ia

adi_o 10-01-08 14:03

sal,shi io am un classic-utz din 2002,motor de 1,4 cu ceva calutzi in plus,da' nu stiu cum sa-i pun poza!!!

InXsss 19-02-08 20:41

salutare,
Ma arunc si eu in multime cu meg-ul meu sedan 1.9 dTi din 2000, 98cp, momentan stock.
Caut sa-l modific putin dar nu prea stiu firme prin bucuresti sa faca meg-uri...
ca audio am gasit neste boxe pioneer singura problema este ca alea sunt ovale si nu stiu daca cum o sa dau gauri in spate. pe platforma aia din spate este o adancitura ca o albie si se intinde de la o boxa la alta. vreun sfat?

Khalis 24-02-08 13:33

InXsss:.... shi eu am ovale pe spate.... ce o sa faci tu.... o sa soctzi boxele din spate... suportul ala de plastic pe care-l mai au.... dupa care ovalele o sa le pui putzin in diagonala... o sa trebuiasca sa tai putzin din cartonul ala shi chiar shi din tabla, pe dedesubt ca sa intre magnetul de la boxe.... asta e pe scurt... o sa fac cateva poze sa-tzi arat exact ce shi cum.....

InXsss 26-02-08 21:11

Pai asa m-am gandit si eu sa le pun... in diagonala putin. Eu am gasit niste oferte la sonorizare, dar toate magazinele astea sunt online si nu stiu cata incredere sa am...
Alte magazine cu piese de megane? Ma intereseaza orice; interior, exterior, audio.
Tind spre un tuning exterior finut si claritate in loc de foarta multa putere pt audio.

Khalis 27-02-08 14:10

tuning exterior e foarte greu de facut... pentru simplul motiv ca nu exista body-kit-uri sau mai stiu eu ce de-a gata de cumparat... cel mult o bara fatza sau pleoape.... un eleron daca ai noroc.... deci... pentru tuning exterior... trebuie sa gaseshti o firma specializata care sa faca ceva custom.... evident... o sa coste mai mult...

InXsss 27-02-08 16:18

Sincer nu ma prea incanta pleoapele pe genul asta de megane. Caut o capota care vine putin peste faruri. Am mai vazut un prelungitor de bara fata care arata binisor pe bara standard.
Khalis angel eyes pt megane ca al tau? Fata se aseamana foarte mult cu megane coupe, deci practic ce merge pe ala merge si pe sedan.

InXsss 27-02-08 16:28

2 Attachment(s)
Uite si niste modele. Cum as vrea sa arate: capota motor adusa peste faruri, bara spate si eleronul ala finut de la megane-ul negru.

pulec 28-02-08 09:05

ceau de unde mias gasi si eu niste faruri macar simple ? am un renault megane din 2000

Khalis 29-02-08 18:39

InXsss: capota se poate modifica la un tinichigiu bun.... plus vopsire dup-aia.... eleronul de pe meganu negru se gaseshte la un magazin in Bucureshti... dar nu mai shtiu exact unde.... pentru angel-eyes ai doua variante: cerculetze in faruri sau far cu totul... numai ca far cu totul e aproape imposibil de gasit.... nu te baza pe comenzi pe e-bay.... eu mi-am luat tzeapa de acolo....
pulec: faruri simple gaseshti la orice reprezentantza Reno... sau pe la dezmembrari.... bafta...

InXsss 03-03-08 17:13

Si cam cat e aripioara?
Faruri am vazut pe-afara cam la 250E. Daca aduce cineva bine...daca nu, n-am sa ma bag pe e-bay in nici un caz.
Ma gandesc la cat de "bine" fac daca scot prizele de aer de pe capota...

Khalis 06-03-08 16:05

eleronul era pe la vreo 3.5 milioane.... din cate-mi aduc aminte..... cat despre prizele de aer.... eu sunt de parere ca e mai bine sa le lashi unde sunt daca mai vrei sa mergi cu mashina zi de zi shi nu doar s-o scotzi la show....

EDC_cip 07-04-08 13:19

4 Attachment(s)
nu mai ziceti nimic :cry: io va prezint noile mele faruri facute de mie ;) sper sa va placa

EDC_cip 13-04-08 12:34

1 Attachment(s)
.............

ionutzmi 18-04-08 07:45

un eleron ptr megan hachbag un gasesc si pe la ce pret ?
in genu lui EDC_cip

Khalis 18-04-08 10:38

@EDC_Cip:... super angel-urile... dar cum ai modificat farul de ai doar un singur ochisor in fiecare?...
@ionutzmi: pentru hatchback nu stiu sa fie disponibile eleroane.... dar... who cares? cand ai stopuri clare de pus pe masina si o gramada de modele de angel-eyes?.... hmmm... daca ma gandesc mai bine s-ar putea sa mearga eleroane de pe alte hatch-uri sau monovolume.. si aici vizez direct pejo 206-207 sau 307.... s-ar putea sa mearga.... :-P

EDC_cip 18-04-08 18:24

dap miam pus doar 1 singur ochisor pt ca pe faza lunga nu am avut lupa casami pun... cami puneam si acolo

EDC_cip 19-04-08 01:05

daca esti interesat de eleron si imi faci o oferta o sa til dau cu mare placere si oferta sami convina ;)

EDC_cip 24-04-08 23:36

ionutzmi intru cam rar pe mes ziua pt ca lucrez daca e sa vb vorbim seara dupa 10 despre el

ciuciady 12-10-08 23:24

4 Attachment(s)
sal..sunt nou p aici asa k va prezint si eu megane-ul meu
an:2002
motor:1.6 16v
km:76ooo
dotari:geamuri fata elctrice
computer bord
oglinzi el
etc...restu cum au toti dotarile normale...
vreau sa pun jante si sa o fac ca in poza cu VT,,,
in rest ..sunt multumit d ea...
am avut niste probleme cu ea...am schimbat bobinele de inductie si bujiile...mai am o problema ,,kre vad p forumuri k e cam des intalnita...fassaie pedala d frana...
in rest nimic...respect

EDC_cip 13-10-08 23:23

si mie mia fasait :D da miam schimbat servo (tulumba aia) sper sa ma tina asta :D

florin_pch 13-03-09 15:59

Salut,
daca mai urmareste cineva acest topic, pot pune poze cu Classicul meu caruia i-am schimbat luminile in bord, in plafoniere, in spate pe numar si i-am pus led-uri sub usi (se vad doar cu usile deschise si functioneaza pe circuitul de plafoniera).
Urmeaza 4 Shuriken-uri pe 15" si stopuri clare.

Khalis 18-03-09 10:39

pai nu ne ameninta degeaba.... pune poze... sa vada lumea ca posesorii de megane classic nu dorm pe ei... :-P
cu putin noroc poate pun si eu poze cu un body-kit complet in vreo doua luni... ;-)

KillerINC 05-04-09 22:38

5 Attachment(s)
Noua mea achizitie ...

am de lucru la ea .... mmmmuuuullllttttt

kapa_krs88 06-04-09 19:03

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2214048)
Noua mea achizitie ...

am de lucru la ea .... mmmmuuuullllttttt

Am vazut masina asta prin razboieni...sa ai grija de ea si fara incidente

Reme 28-10-09 01:14

4 Attachment(s)
aloo! voi cei de aici mai sunteti pe fir? daca da? am venit si eu ca acum am gasit locul asta si ma bag abuziv peste voi. am un croissant d-asta facut la turci prin 2002, acu are vreo 80.500km la bord si de abia ce l-am scos din service. Meganeul meu classic are ceva mici modificari pe ici pe colo, cum ar suspensie sport (mai am 4degete pana la sol :lol:) xenon, folie, muzica normala (MP3 cu usb SONY+boxe fata sony de 13cm+boxe spate sony 4cai ovale+statie!! audio (nu de autobuz) MTX made in usa
+un subwoofer bandajat ca a fost accidentat de grila unui golf aruncata in portbagaj), am mai montat pe masina si un set de jante sau genti cum zic unii borbet model t 7J fata si 9J spatele sau mai pe scurt d-alea late pe spate:D, semnale laterale negre si alte mici porcarii de care am uitat intre timp.

LE: am si eu o intrebare. luneta de pe megane coupe sau coach e la fel ca cea de pe classic? please say YES!

Reme 28-10-09 01:16

sau kalis daca te mai cunosti cu bajetii cauta si mie un cozoroc de luneta si buza de la spoilerul fata http://reichhard-motorsport.com/cata...oducts_id=3085. Sar'na! multumesc!

ct99teo 28-10-09 22:40

5 Attachment(s)
Megane Classic 2001 ..1.9 DTI

MirceaC20 02-12-09 15:50

2 Attachment(s)
ma bag si eu cu "Vishi"
an 2001
1.9dTi Chip ~120cp si 250nm
~212.000km
muzica alpine + focal
mai multe aici https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...e-classic.html

momentan daor pozele astea le am in pc-ul de la servici

jamesbond 13-12-09 10:17

Salutare la toti cei cu Classic. Si eu am tot un Classic 1.6 16v, si sunt foarte multumit de ea. Intrebare... Merg puse pe ea jenti de Logan? Sau ce coduri are o janta de megane classic?

EDC_cip 14-12-09 10:55

daca te referi la jante de tabla de logan nustiu daca merg sa le pui pe fatza pe spate merg de exemplu la mn am si eu un megane 1 cu spatele taiat si pe fatza nu pot pune jante de tabla de logan pt ca imi ating in etrier;)

jamesbond 14-12-09 19:48

Da, la jante de tabla ma refeream.

jamesbond 22-12-09 08:33

A montat cineva pe Megane Classic cauciucuri 185/65/15 in loc de 185/60/15? Din calcule reiese ca diferenta e prea mare si nu sunt compatibile. Totusi...

oMs^13 27-01-10 09:38

6 Attachment(s)
My Megane Classic!
An:2000
Motor:1.9 dTi 1870 cc
Kw:72
Km:undeva aproape de 360000:rolleyes2
Masina este aproape stock.Are in plus folie si un eleron mic!
Urmeza:Jante,filtru sport,angel eyes,bara fata si spate modificate,revopsiere cam tot ce e cromat pe ea o sa se transforme in negru mat,un interior bine lucrat,un sistem audio asupra caruia nu sunt foarte hotarat...si cam atat!
Probleme:caut de o luna capul de planetara pe dreapta:sad: dinti spre planetara 23,dinti spre roata 30,Abs 44!cine are si nu are ce face cu el sa imi lase ceva pe privat!pret,telefon,orice...

sedici_valve 31-01-10 15:57

sa imi prezint si eu furia verde :))

An: 2002
Motor: 1.6 16v
Kw: 79+
Km: 116000

Momentan masina este pe dreapta, asteapta supapele :D si restul pieselor..pana atunci numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning