![]() |
Re: Time out...
Paii eu am 1.83m si 110kg,TicoRS are 1,80 si 110kg 2fast are 1,85 si tot 110kg Pork are tot cam aceeasi inaltime dar 130kg si tech wiz are 1.90m si 140kg...o punem :D ???????
|
De dupa astia mari mai sunt cativa slabanogi , io am 1,75 si 80 kile :D , pe mine nu ma nimeriti ca sunt agil :))
Io salvez grasanii :)) |
Mda....As fi vrut eu paintball, dar am mana in ghips dupa un sumo cu Tech wiz (Tech_wiz, daca gasesti masina zgariata, cauciucuri taiate, geam spart, excremente umane pe capota, super glue in yala, tribale cu cheia, nu eu am fost!!!!!!!!! :))) ). Si am pus cateva kg din cauza asta , ma apropii vertigiNOS de 90 kg.. pacat ca nu pot sa va onorez la paint ball...
Daca vrea cineva, jucam online: nfs 5 , live for speed, jocuri pe care le pot juca doar cu mana stanga. Pt doritorii de cs, sa se mai antreneze 30 zile :))) |
Quote:
Daca greutatea este raportata la cea a unei vrabiute... Sunteti cei mai grasi... Adevarat |
Ma...
Cati jucatori de Counter avem noi??? ;)) Hai mai bine un NFS ceva :P |
Counter joc cu marius VON, leutu, stiu ca juca si alezzu. oricum nu pot sa joc vreo luna, asa ca hai nfs sa va bat cu 1 mana
|
Mai bine un CS decat un paintball,la CS ma bag sunt eu cam ruginit da ma bag :P
|
Pai stii ca iti iei bataie, si din cauza aceea...
|
Alezz-ul si CS-ul :)
|
obo rulzzz:) Eu cu leutu avem clan:P si cu marius
|
Azi mi-am luat volan logitech. Astept provocari la nfs 5:P
|
te provoc eu :D
|
Cu mana aia, Cristi??? ;))))
|
eu te provoc dar nu la porche la ceva mai realist sa te vad ce poti
|
si eu te provoc nick la ceva mai realist, un carbon? :lol:
|
Dar nimic nu se concretizeaza la noi.. :(
Haideti la munte.. :) |
Asta cu muntele e buna, urmeaza... bani si timp sa fie.
|
Quote:
|
Hai sa facem o iesire la iarba verde imediat dupa Paste.Sa petrecem Pastele alaturi de cei dragi si dupa aia sa ne intalnim sa iesim la iarba verde.
Ca locatii am putea sa merem undeva la maxim 40km de Bucuresti(nu ne dau banii afara din casa)gen Camping Bragadiru,Snagov...etc.Locuri unde la ora 10 tre sa fim acolo pt ca e spatiu amenajat si va fi omor,daca mergem cum am fost anul trecut pe Arges putem pleca mai tarziu ca gasim noi loc. Amatori? |
Alezz...pe 23 martie poate tragem un gratar la corbeanca...mai vorbim pana atunci :D
|
,,Draci tovarasi" ......baaaa......daca vine vorba de gratare :lol: i'm in :D......si dupa mine vin si restul sobolanilor :D .....
|
i'm in too, timp si bani sa fie :D
|
S-a dus si 23 martie si noi tot in bucuresti am ramas :))
|
Lasa ca recuperam pe 28 aprilie, ;) Numai sa vedem cati mergem :P
Si ce locatie alegem |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning