![]() |
Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI
daca si BMW e de proasta calitate...:evil:
|
pai de aia iau eu audi
|
sa va spun sincer, mie mi-ar fi greu sa le compar din punct de vedere estetic din 2 motive: 1-audi-ul nu l-am vazut decat in poze: iar 2- bmw-ul l-am vazut si in realitate si pare foarte usor schimbat
si totusi asa cu aceste mijloace spun ca spatele audi-ului imi place mai mult decat cel al bmw-ului desi ca si concept sau pura coincidenta sunt usor asemanatoare bmw-ul arata foarte masiv si parca greoi,pe cand audi are o trasatura mai sprintena si mai agila,desi parca nu te impinge decat la un condus lejer si frumos, comod, nici vorba de ceva nebunesc aici pot fi dispute pana la nesfarsit daca e sa se acopere cat mai multe aspecte, plus dilema si mai mare din cauza careia vor exista mereu "conflicte" este pasiunea dusa la extrem a multor oameni fata de anumite masini sau modele. nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa acuz sau sa arat cu degetul sau sa sugerez ca exista astfel de persoane aici (si daca este asa eu nu am nimic iimpotriva acestor persoane), dar cei ce au aceasta pasiune (BMW orice ar fi! sau AUDI si atat sau orice alta marca, fara sa recunoasca daca exista ceva mai sau mai performant) nu prea pot fi destul de obiectivi in aceasta problema, deci din nou intrebari si intrebari :) |
Quote:
P.s. La faza cu masivitatea am opinie inversa, adica A5-ul mi se pare mai greoi si mai masiv :) |
eu am comparat audi-ul din poza cu bmw-ul din realitate :)
asa ca daca tu ai vazut si audi-ul in realitate poate intr-adevar pare mai masiv eu m-am luat doar dupa ce imi sugereaza poza, astept sa vad unul si in realitate si sa il studiez |
A5 ...clar 8)
|
Quote:
335ci are 306cp nu 286 ala e diesel si secheama 335cd. Comaparia este 335ci 306cp vs A5 3.2fsi cu 265cp ce cacat sa compari la astea doua ca audi e mort inante de a se naste. |
se compara cu S5 dar tot bmw-ul l-as alege in acest versus...se compara top bmw cu top audi cum se compara si top tuner (M) vs top tuner (RS) ... S5/S4/S6 sunt facute de audi stand alone nu de quattro gmbh q.e.d. (acelasi lucru ca la subaru wrx si subaru wrx sti sebi stie despre ce vorbesc)
|
Aici e alta comparatie totusi.
|
Quote:
|
cred ca am fost destul de clar cu ce-am zis poate ar trebui sa fac un desen in paint sa-l atasez pentru cei ce nu au fost in stare sa inteleaga ce am vrut sa subliniez...si M si M CSL se pot compara cu RS...M nu se compara cu S in nici un caz...si in general de ce trebuie sa compari M cu S si M CSL cu RS? pt ca motorsport gmbh scot 2 versiuni? bravo lor, quattro gmbh are doar una....S apartine de VAG-Audi nu de quattro cum si 335i apartine de BMW si nu de motorsport...pacat ca sunt multi limitati care nu pot intelege anumite lucruri elementare
|
Sunt de parere ca S se compara cu M.
RS cu CSL ... cu GTR |
Off Topic: Fie ca ati alege BMW, Audi sau Mercedes. Toate au puncte in plus si puncte in minus. O comparatie absolut corecta nu poate fi facuta deoarece exista diferente intre ele(fie ca este vorba de putere, transmisie, greutate, etc; se poate intra aici in detalii da nu are rost) In cele din urma ramane o chestie de gust. Fiecare alege ce ii place. Modele acestor 3 marci sunt extrem de bine realizate si oricat de performante ar fi, exista oameni care scot mult mai mult din ele.
On Topic: Personal as alege BMW. Nu am auzit pana akum de BMW sa aibe o masina care sa nu fie placuta la condus. Audi a mai avut cate una care sa aibe "mici" defecte. |
normal ca tine de gusturi per total ca toate sunt foarte tari...eu fan audi am zis ca in versusul asta aleg bmw-ul...imi place foarte mult si bmw-ul si este intradevar o masina placuta la condus cat despre audi si "mici" defecte tin sa amintesc pt fanii bmw care au uitat 2000-2003 toate motoarele de M3 au fost shaden :D si SMG3 pe M5/M6 a fost si el cam shaden in bucuresti cred ca numeri pe degetele de la o mana m3-urile care inca mai au motor original...recall bun ok macar la smg3 si-au dat seama mai rapid dar dupa 3 ani sa faca recall la motor la M3 mi se pare un lucru penibil la o firma atat de mare si prestigioasa cum este bmw-ul si vorba aia ti-ai luat un M nu un 316i
|
Quote:
|
Quote:
Ulterior treburile s-au mai dezvotat putand sa aprpiem M de RS prin respectul care-l are BMW fata de client. |
Quote:
p.s. testele comparative pt m3 e46 se faceau cu S4 iar M CSL se compara cu RS. btw, eu stiu multe M3-uri cu motorul in regula! |
Quote:
335I cu LSD si remapare bate grav S5 mai putin la capitolul estetica exterioara ptr ca S5 are elemente de ultima generatie ( leduri , etc ) si forme mult mai rotunde decat 335i ... dar asta prea putin conteaza dpmdv ... |
Quote:
ps : sustin cele spuse de x-ray 8) |
vorbeste tasta fara tine
|
recall-uri vezi mai multe la noi in tara unde toate masinile de la reprezentantele din romania is de cakat.toate cu componente pentru europa de est adica pt fraierii de romani unguri bulgari etc.cum va explicati ca is mai ieftine noi decat afara in europa de vest civilizata.
|
Sunt de acord.
Asa este se face diferenta de calitate. Faptul asta ma face sa i mi iau pe viitor masina de afara. Nu este valabil decat la modelele de serie larga si volum. Modelele mai rar comandate si de top sunt cu tratament egal. |
Quote:
|
Nefiind vorba de volummare de vanzari nu fac discriminare dar daca vinzi mi de masini poti sa o faci mai ieftina cu 300euro ca se strange si clientul da-l in masa cai fraier platitor.
|
e chiar adevarata treaba aasta ca risti sa pprimesti o mashina mai proasta pt ca dai comanda de la un dealer de la noi? :(
|
Quote:
eu am ales a5 mise pare mult mai frumos.noile modele de la bmw chiar nu imi plac |
Quote:
Este valabil si pt passat unde am vazut pana si la modelele v6 benzina diferente, dar e valabil si pt bmv pana la modelele 325 si 530i, 530d. Oricine poate observa ridicand capota citind pe furtune, relee, sau deschizi usa si compari plasticele din interior, de pe prag. |
da,in ultimul timp,turbinele pt grupul wag se fabrica la noi
|
un prieten de-al meu lucra la renault la o reprezentanta din arad.i-au trimis in franta unde au fost la o firma care facea turbine pentru renault.de exemplu se iau 10 turbine si se pun in functiune pentru un anumit numar de ore.dupa x ore se dadeau niste note sa zicem.cele care primeau intre 8-10 plecau spre germania,franta,belgia,olanda.cele cu note de 5-8 spre italia ,spania,portugalia,iar cele cu note de la 1-5 spre lumea a treia....guess where?va prindeti voi.
|
si ar mai fi exemple.....destule.
|
da asa este!
|
Quote:
|
Nu nu sunt si am evitat cat de mult am putut partea de comert.
Pot sa-ti spun ca pretul sa mitsubishi in Romania este x2. Difera calitatea si la cele japoneze dar doar la unele modele si nu in detrimentul fiabilitatii, de exemplu au ecu mai ieftin. Dupa razboi Japonia are o conventie nescrisa prin care nu permite exportul calitatii celei mai bune. |
Quote:
orisicum au o paleta mai larga de modele pt piata interna |
exact alt standard de calitate cu modelele e asa cum sti tu au multe in plus si ceva -
|
Quote:
|
primesti reduceri si afara , acolo au respect mai mare pt bani mai ales ca sunt toti disperati sa puna mana pe banii tai.
|
Quote:
|
Quote:
Sunt fraieri dar or sa ajunga sa cerseasca atentia noastra, ei fara clienti sunt nimeni. |
BMW 335 coupe va fi dotat si cu tractiune integrala in curand..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning