![]() |
Re: Bugatti Veyron Cabrio
o femeie frumoasa tot f*t eu in viata asta dar o masina ca asta nu cred ca o sa am vreodata :-P
|
Quote:
|
Cica intentia exista pt un astfel de Veyron. Iar poza chiar e in photoshop facuta. :D http://www.autojurnal.ro/category/producatori/bugatti/ ultimul articol de jos
|
"de ce nu ai alege versiunea Sport a lui Bugatti Veyron"
ok am ramas prost :|:|:| VERSIUNEA SPORT :| ca alalaltu ce-o fi? suv? limuzina? adevaru e ca e slaba rau accelereaza ca mortu nu?:| "ii umilesti pe ceilalti, care au doar un Veyron banal si nu versiunea sport" daca ajung sa vad si "hehehe fraiere io am veyron sport u esti un amarat un prapadit cu veyron classic ba!! hahahaha" :| atunci creca imi vand masinile si devin pieton ca nu mai merita sa mai merg pe strazi:| |
Am aflat din mass-media ca nu e vorba de versiunea sport ci de un model tunat de un arab... e mai plauzibil :D
|
arata mijto...
|
foarte tare frate :D:D:D
|
limitata electronic la 350km/h :P
|
Quote:
|
ce nebunie... ramai chel la 350 la ora..
|
Quote:
Frumoasa masina dar cred ca totusi as alege altceva :lol: |
Quote:
|
asta-i pohta ce-am pohtit eu! o sa mi-o cumpar sa va mai fac o aroganta! hahaha...:))
e pt seici oferta asta, cred! cei mai nebuni soferi! dif dintre cele 2 este nesemnifictiva, contand f putin, mai mult conteaza exclusivitatea mult mai mare! |
Quote:
|
lasa ma ca e sport ce stii tu tre sa fii in pas cu ultimele aparitii se demodase deja ce naiba...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning