![]() |
Re: Clubul nostru Pitestean reinvie
nu inteleg de ce toata lumea cand aude de un club de tuning se gandeste direct la o masina cu xxxxx cp.intr-un club consider ca pot intra toti aceia care au ca pasiune tuningul fie el interior,exterior,motor sau audio.asa ca seby esti binevenit chiar daca ai golf 4 puturos(eu ce sa mai zic daca al tau e puturos?)
|
eu cu motorul meu care zici ca e de dacia 1300 , nu mai zic nimic :D
|
Nu poti sa fi pasinat de ceva si sa nu investesti in acea pasiune. Daca unii aleg neoane, leduri, stickere e problema lor.....inseamna ca sunt pasionati de alte cele. E adevarat ca nu conteaza asa mult masina....dar si masina aia chiar daca e slab cotata poa` sa surprinda. In alta ordine de idei.....eu consider ca aici nu prea ai ce sa faci.....multi "pasionati" dar nimeni nu se implica. Asta cu ceva exceptii care se vor gasi intr-un club (cerc) mai exclusivist......asta daca gasim sa luam un garaj :)
|
Si......pana la urma cum ramane?? facem o intalnire in seara asta??Sau maine??? Id-ul meu este tupac25aveli
|
eu sunt la munca de noapte , deci in seara asta e exclus
@bobby_gsi2 - toate investitiile se fac in timp , ca nu suntem multi-miliardari sa facem masna de expozitie intr-o luna. |
trece timpu si ciuciu investitiile...dar trebuie sa fie club...
|
consider ca daca e club de masini tunate pai atunci masini tunate sa fie acolo,dar nu tuning by targ sau str. dumbravei.problema vine insa de la bani si nu toti au posibilitatea sa bage constant in masina.eu am bagat in ultimele luni cam 2000 ron in masina(si nu e mult) dar pentru altii banii astia sunt o avere.
daca e sa fie un club atunci as vrea sa nu fie impuse modificari ale masini asa cum cunosc in alte cluburi(nu dau nume dar sunt la nivel national) |
si eu sunt de parere cu gigilogan . avem nevoie de un club pentru "pasionati'\ , nu pentru "pasionatii cu bani" , asa cum exista la ora actuala neoficial in pitesti.
eu in ultima luna am bagat peste 1000 de euro in masina, si in afara de jenti si xenoane nu se vede mare lucru . usor-usor bag , dar totul pe parcurs. acum urmeaza pleoapele , filtru sport , resoftare+chip , si folie neagra pe capota+pavilion. dupa care vor veni pe rand evacuarea sport si altele....dar totul in timp , ca parintii nostri nu au sa ne dea 2000 de euro pe seara "sa ne luam un suc" ... si ca sa dau un exemplu de club fara pretentii de genul asta , NSL Bucuresti , in care sunt mai multe dacii care au tuning facut din targ , si nu le zice nimeni nimic , pentru ca sunt pasionati , le plac masinile, le place tuningul , si il fac in limita posibilitatilor . |
WORD UP :) mare dreptate aveti si eu vreau sa i fac tuning dar vreau ceva de bun gust si ca sa faci tuning de bun gust trebuie bani pe care yo momentan nu i mai am aveam de gand sa mi iau niste jante la 15 mil dar au aparut mici probleme ca sa zic asa trebuie sa mi schimb ulei filtre si distributie cred si sper sa mi ajunga 15 mil.
|
Quote:
|
Quote:
intainte sa o bag in service pentru planetare si alte alea , vreau sa ii fac resoftarea motorului , ca atunci sa imi faca si diagnoza . faza cu planetarele e minora , dar trebuie facuta ... inca nu arde , dar stim cu totii ce se paote intampla . |
asa
sa faci resoftare si dupaia sa o bagi in service sa gaseasca aia probleme si sa iti faca la loc "resoftarea" si asa ai dat banii degeaba. |
Quote:
|
nu au c sa faca pt ca in raportul d constatare apare tot c e pe masina
|
eu am patit-o cu resoftarea la dacia.:)
|
Salut !!!! Sper sa nu devin iritant cu intrebarea asta dar cand se tin frate intalnirile ?? As vrea sa va mai intreb pot sa devin si yo membru full speed???Si aveti cumva un sticker cum este cel de la 4tuning pe care sa-l aibe toti membrii F.S.R.??
|
pentru mine intalnirile vor incepe de la sfarsitul lui septembrie , dupa ce termin cu renovarea si lansarea firmei.
cu toate ca sambata noapte s-ar putea sa ies la o tura prelungita |
Intalnirea se face in fiecare duminica dupa ora 20 in parcare la finante. ulterior locatia se va schimba.....dar nu se va spune pe net.
|
de subliniat ca intalnirea nu este fsr si nici stikere nu o sa primeasca nimeni...
|
=)) :))
|
Quote:
te poti da cu masina pana o rupi si fara sa activezi in vre-un club poti sa iti "tunezi" masina si fara sa faci parte dintr-un club poti sa mananci seminte pe portbagaj si fara sa vezi emblema clubului pot sa te remarce baietii de la club32 cu matizul si fara sa fi membru ;) nu vreau sa fiu ipocrit dar ma intereseaza conceptia voastra fata de o o asociatia sportiva non profit, de un club pitestean |
MMihai : conceptia mea o stiti si tu , si nicola . numai ca atata timp cat la intalniri apar numai infinity , a5 , r6 , s.a.m.d. , nu stiu noi , restul , cei cu masini mai ieftine , avem ce cauta ...
|
Quote:
asta a durut...ce ai ma cu ala? fuge d rupe matizul ala. maine poimaine vezi stiker cu Fulspeed pe el. @killer...man, masini scumpe or sa tot fie in pit...care e problema? si io ma duceam la intalniri cu un cielo total stock... |
da sco , vor fi , dar , tu erai de la inceput cu ei si de-aia te duceai cu cielo stock . dar baietii ca vor sa vina , cum pot sa vina cu un cielo care e abia la inceput si costa cat o roata a celorlalte masini ?
|
Sa vedem membrii fsr le legalele de sambata viitoare de la stadion :)
|
pai or sa fie sau nu ? ca pana acum nu exista nici o informatie oficiala ... sau cel putin nu stiu eu de ea...
oricum , daca imi iese talonul pana vinerea viitoare, eu ma bag .... asa cum e masina , cu amortizoarele aproape cazute , cu motorul puturos , eu ma bag , PENTRU CA IMI PLACE ... dati si voi niste informatii , ca de exemplu de ce acte este nevoie pentur inscriere ? si oricum , daca nu imi iese talonul pana vineri , poate ma bag cu nova gt a cumnatului meu ..pe GPL :D dar cu benzina 99 , probabil ...ramane de vazut ... mai e o saptamana , dar ...TREBUIE SA AFLAM DETALII OFICIALE si in alta ordine de idei, nu stiu cum o sa se evidentieze membrii FSR de ceilalti :D |
1.nici nu trebuie sa se evidentieze...
2.ma doare undeva de rotile lor... |
Sal se duce cineva in seara asta la intalnire??
|
sa nu se intelega gresit intalnirile de duminica seara de la finante nu sunt mai degraba intalniri fullspeed sunt intalniri ale comunitatii 4tuning pitesti
|
pana la urma sunt legale sambata sau nu ?
|
Am inteles ca ar fi legale (organizate) abia astept sa ma duc
|
sebyan : ai gasit pe undeva vre-o ibnformatie oficiala ? ca vreau sa aflu si eu mai multe detalii si ori nu stie nimeni , ori nu vor sa spuna
@MMihai : fara suparare, dar care useri 4tuning din pitesti ? ca singurii activi suntem astia 4-5 care tot discutam de nebuni pe aici , adica eu , sco , tu , amphetamine ,sebyan si inca vre-o 2 care nu imi vine acum in minte ? ... pe bune ? sunt multi ? sunt useri 4tuning in pitesti ? daca da , atunci o sa fac tot posibilul sa vin si eu saptamana viitoare, daca nu lucrez ca saptamana asta |
Pt KillerINC: daca nu scriu doar de dragul de a scrie, inseamna ca nu sunt user 4tuning?
|
nu e vorba de asta FeS, dar ar trebui macar aici , pe threadurile cu si despre pitesti sa scriem toti , sa ne expunem toti parerea. pentru ca fara comunicare nu se poate face nimic niciodata .
|
yap asa e killer in legatura cu cursele de sambata nu am aflat inca ora o sa sun pe cineva sa aflu si va anunt imediat
|
mai demult am facut o lista cu toti userii care se logheaza pe forum intra .. citesc dar atat.. doar cu cei din pitesti. daca faci un mic studiu asupra problemei o sa vezi ca sunt chiar neimaginat de multi. nu toti posteaza pe aici insa vad cand au loc intalnirile si vin acolo ce-i drept cu inca 2-3 prieteni si tot asa dar tot o comunitate formata la o intalnire stabilita aici pe 4tuning este
|
mihai, vom vorbi si vom mai incerca...e greu, dar cum d cateva luni bune ma duc in fiecare duminica la finante si se trang cam constant cativa poate sa iasa ceva calumea...trebuie un pic gandita treaba.
tre sa n mai vdm si noi dupa sesiunea asta... |
Quote:
multumesc pentru lamurire |
Eu stiu ca sesiunea a trecut :))
|
hahaa...sesiunea e la jumate la mine. am si sapt asta.
sau vrei tu neaparat sa grabim lucrurile? :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning