Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Giurgiu (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46072-giurgiu.html)

69WRX 20-09-07 02:13

Re: Giurgiu

asta e fostul 32WAY :D

57saw 20-09-07 03:32

1 Attachment(s)
A fost odata a lu wayu... acum ceva ani.

Cine face parte din Street Racers?

Eventual pot veni si eu cu 2 masini ale mele plus multi alti prieteni.

**COSMIN** 20-09-07 14:28

pai... parte nu face nimeni...nu vezi ca astia se fofileaza pe aici si nu vor sa se bage nici unu...cum sa putem face ceva daca nu se baga nici unu'...daca vrei...sa te bagi si mai aduci si prieteni nu e problema...vorbim de stikere...le facem....le punem pe masini si incepem sa facem intalniri lunare...si curse sub clar de luna :D

57saw 20-09-07 19:51

Pai trebuie sa vorbim... eu astept masina sa vina... mai am de stat pana pe 19 noiembrie :cry: ... Oricum si cu 406le fac circ prin oras... Sunt vizat de rutier :lol:

69WRX 20-09-07 20:33

eu ma bag cu cea mai mare placere...da nu am cu ce...ast sa imi cumpere parintii motor :|..vreau sa imi iau si un scuter din BG..sa il fac cu muzica...plm..mai multe

**COSMIN** 20-09-07 21:22

scuter cu muzica e o tiganie...

57saw 20-09-07 21:23

In principiu este ok, numai ca weekendul asta nu stiu sigur daca ajung in Giurgiu, oricum va anunt sambata cel tarziu, daca nu vb ceva sigur pt saptamana viitoare.

**COSMIN** 20-09-07 22:39

da...este ok asa...

69WRX 20-09-07 23:33

nu ma int kit de marire a puteri ptr ca vreau as imi iau un typhoon de care e de 80 din fabrica..si fuge destul de bn...nu ma int de 50 ca am permis si nu tre sa il inscriu la primarie ;) si muzica e o boala de-a mea..si ma gandeam la ceva de genu asta nu la o tiganie... https://www.youtube.com/watch?v=b0HT_LlHkuQ

Nartik 21-09-07 18:37

Nu e o tiganie..e o pasiune..nu mai vorbiti degeaba...spor la lucru 69WRX

**COSMIN** 21-09-07 23:07

daca o sa faci ca acolo nu o sa iasa tganie...e frumos ce am vazut acolo. dar asta implica multa munca si bani. o sa iti trebuaisca baterie suplimentara pt amplificator...si fibra de sticla si rasina ca sa poti face suportul ala pe care sunt puse boxele,din cate am vazut suportul este demontabil....deci trebuie facut cu atentie ca sa se potriveasca la dimensiuni. daca te apuci sport la treaba...si daca ai nevoie de ajutor poti sa strigi aici...poate se gaseste cineva sa se bage. eu unul sar in ajutor daca am timp liber si daca ai garaj :P ca vine iarna acu' :D

69WRX 22-09-07 02:53

suportul ma gandeam din placaj...si da...demontabil..cand nu am chef il las acasa...boxe am..amplificator am...tre sa fac rost de un iPod sau un mp3 player...oricum nu ma grabesc...sa vad daca am ce imi trebe(cash) ca nici tiganie nu vreau sa iasa..vreau sa fie bine...si pe parcurs si un tuning exterior..scuter de 125 nu imi iau ptr ca vreau sa imi iau motor de 125..am A1..dar usor usor...fac eu ce mi-am propus :D bafta multa !

vio[s] 22-09-07 03:20

Salut giurgiuvenilor :D ....

De peugeot-ul rosu cu tigru alb sau ce e aia de pe el ce stiti ? ...l am vazut la filmare la ProMotor cand a fost atunci 4speed squad

P.S. : care va duce ti la Drift, Burn & Show - Duminica 23 sept - ora 13.00 Carrefour Tuning Show & Sound 2007 - 22-23 Septembrie 2007 :rolleyes2 ???

57saw 22-09-07 14:59

COSMIN - saptamana asta nu cred ca mai ajung in Giurgiu, ramane pe saptamana viitoare sa ne vedem si pana atunci mai strangeti si voi ceva lume ca eu rezolv cu cateva telefoane. Bafta

69WRX 22-09-07 23:41

ai mah giurgiuvenilor nu merge nici unu maine la carrefour sa ma ia si pe mine si pe vios ?

**COSMIN** 23-09-07 12:32

Quote:

Originally Posted by 57saw (Post 1113360)
COSMIN - saptamana asta nu cred ca mai ajung in Giurgiu, ramane pe saptamana viitoare sa ne vedem si pana atunci mai strangeti si voi ceva lume ca eu rezolv cu cateva telefoane. Bafta

nici o problema. ramane pe saptamana viitoare. mai vb pe aici pana atunci

**COSMIN** 28-09-07 07:36

Care mergeti Duminica la expozitia auto de la seaua dunarii?

Radu.A 28-09-07 16:46

am fost astazi :D super tare Audi R8 :X :X :X

69WRX 30-09-07 01:44

1 Attachment(s)
am fost am vazut "audili" si am plecat...a...si mi-am facut poze cu masina politiei rutiere :)) tovarasii mei :D..poza cu audili :D

florentin84 30-09-07 13:23

e cu intrare expozitia?

**COSMIN** 02-10-07 12:40

am fost si eu la expozitie duminica..... dragut audi r8 si mi-a mai placut Noul VW broscuta.... si octavia RS, in rest m-a cam lasat rece...
69WRX : ti-ai luat scuter?

69WRX 02-10-07 12:58

nu inca >:) deocamdata astept...daca aveam banii mei nu mai stateam pe ganduri :) ce sa aleg intre motor anu asta sau 320i E46 170cp la anu ? :|

**COSMIN** 03-10-07 21:11

vand:

galerie evacuare dacia 1300 - 1310 stare buna - 30 ron
1 set ceasuri Presiune Ulei + Temperatura Apa + mufa cu cabluri + suportii de prindere. - 35 ron
1 ceas de presiune ulei + suportii de prindere - 15 ron
ceasurile sunt modelul clasic de dacia

+ alte piese (de dacia) ieftine aduse la cerere.

cineva interesat?

adrian_50z 06-10-07 00:02

salutare giurgiuvenilor!!

ionut daniel 08-10-07 11:24

Salut! Am de vanzare piese de Rover. E cineva din Giurgiu interesat?

**COSMIN** 30-10-07 07:14

giurgiuveni,nu mai ziceti nimic mah :( a dat frigul in voi :) . apropo ceva posesori de oltcit din giurgiu inscrisi aici pe site?

sabothor 04-11-07 08:18

Subscriu si eu pentru GR! Oficial sunt din Alexandria, neoficial sunt din Bucuresti, mai nou am un domiciliu si in GR ...

Poze cu masina sunt in semnatura, sunetul noii evacuari il veti auzi prin oras.
Am in plan si numar de GR ...

Stima!

Adrian

**COSMIN** 04-11-07 14:45

sabothor : draguta masina,o stiu de cateva zile am vazut-o prin oras, este mai mereu parcata in fata unui bloc intre spital si interex.

asteptam cu nerabdare numerele de gr :twisted: poate odata cu vremea calduroasa (cand va veni:rolleyes2 ) voi da startul masinii tale si altei masini la o linie :-P

vio[s] 05-11-07 00:16

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1182525)
Subscriu si eu pentru GR! Oficial sunt din Alexandria, neoficial sunt din Bucuresti, mai nou am un domiciliu si in GR ...

Poze cu masina sunt in semnatura, sunetul noii evacuari il veti auzi prin oras.
Am in plan si numar de GR ...

Stima!

Adrian

Arata f bine masina ta ;) ... ce marca e evacurea ?

63juv 05-11-07 00:35

care va strangeti duminica in parcare la interex....sa facem fum :D wmmmm wmmmmm. pacat ca in giurgiu nu sunt pasionati de masini..:( omu nu vrea sa rupa guma

**COSMIN** 05-11-07 06:24

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1183983)
care va strangeti duminica in parcare la interex....sa facem fum :D wmmmm wmmmmm. pacat ca in giurgiu nu sunt pasionati de masini..:( omu nu vrea sa rupa guma

la ce ora?

eu zic ca ar mai ma dragute niste invarateli in parcul ala de la steaua dunarii.

vai sa propunem si noi niste locuri si sa vedem unde ne strangem sa ne cunoastem si noi astia de aici dupa 4tuning.

sabothor 05-11-07 10:06

Evacuarea este REMUS Monza integrala (serpisorii au fost bonus de la antupo!). Despre zgomot .. hmm .. nu va activati alarmele daca venim la intalnire ca vi le declansez eu :)

Liniuta .... Din pacate, in urma unui incident petrecut in luna mai a.c. (cand era sa vad luminitza de la capatul tunelului), din cauza unei liniutze, am jurat ca nu o mai bag la curse niciodata. M-a inspitit sarpele sa scot o siguranta de la computerul de bord care imi dezactiva ESP-ul si TC-ul si am avut parte de o acvaplanare urmata de o resucire 360 de grade pe un drum judetean, clipa in care daca nu ma evita un sofer extrem de indemanatic, acum numai apucam sa ma mut in GR. Oricum Bertone are tendinta subviratoare datorita dosului marisor.

Si cu ESP nu face mare branza ca nu pleaca cu scartz. (mi-o opreste instant daca plec cu turatie mare) O alerg numai la cursa lunga si doar daca am motive bine intemeiate (ex. sambata dimineata, cand trebuia sa ajung urgent la bucuresti fiindca am asteptat pe cineva la aeroport, am facut 15 minute pana la iesirea de pe E61 - mai precis pana intrii in prima localitate cu o singura banda de mers, nush exact cum se numeste). Aproape de intrarea in calugareni aveam 200km/h si pe partea opusa era masina politiei (nush daca avea radar) dar nu m-a oprit nimeni (oare o fi inregistrat viteza aia :D).

Nu e masina de curse, este o masina pentru sufletul meu.

Masina o puteti vedea aproape de interex fiindca acolo stau.

Apropos de asta, da-ti-mi o veste buna si spuneti-mi cand se va asfalta Mihai Viteazu .. fiindca ori am eu o culoare ff pretentioasa, ori este exagerat de mult praf pe strada asta. M-A DISPERAT!!!

De cand am venit in GR am avut numai necazuri cu politia de aici .. in sensul ca am deja 9 puncte de pelanizare si toate luate pentru viteza. (mentionez ca am venit in GR cu 0 puncte). Apoi a urmat problema foliilor Llumar originale, dar montate in Germania .. fara nici un act la mana valabil in Romania. La insistentele unui grasunel cu epoletzi si sasssait (pe care il salut cu aceasta ocazie si dau cu masina peste el la urmatoarea ocazie) am fost nevoit sa dau folia jos. :(

Restul e can-can ...

Despre intalnirea de la InterEx, pot sa vin oricand, voi sa decideti cand ...

Stima!

69WRX 05-11-07 10:20

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1183983)

e vb de duminica 11 - nov - 2007 ? =)) venim...cum sa lipsim de la mirosul de fum si ambreiaj...mai ales vio[s] care ar renunta la orice numai sa fie acolo :) la ce ora ?:D

sabothor 05-11-07 12:43

O veste de ultima ora pentru cei interesati!

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=307

**COSMIN** 05-11-07 14:29

la interex eu zic ca e cam naspa,mult trafic,pot sa faca aia de la benzinarie gura si ne trezim cu patrula pe cap . propun o locatie mai retrasa.

zic sa ne intalnim la interex cu totii,mergem la petrom ne inarmam cu cafele si sucuri si mergem catre noua locatie. cel mai bine o dezvaluim atunci ca sa nu existe "alti ochi" pe aici. ce ziceti? daca vreti sa votam noua locatie , o votam pe privat sau pe messenger. care sunteti de acord dati-mi un PM cu id-ul de messenger si facem o conferinta pe mess.

sabothor 05-11-07 14:33

Nu vad ce am avea de ascuns. Daca tu crezi ca sunt si alti ochi care ne pot "deconspira" .. nu faci decat sa imi strici si mai rau imaginea formata despre organu local aka za authorities.

Oricum sunt neutru si deschis la orice!

Stima!

YM sabothor

63juv 05-11-07 14:49

eu voi pleca din giurgiu 2 saptamani :( aseara am aflat ! imi pare rau dar nu pot veni.

63juv 05-11-07 14:52

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1184296)
e vb de duminica 11 - nov - 2007 ? =)) venim...cum sa lipsim de la mirosul de fum si ambreiaj...mai ales vio[s] care ar renunta la orice numai sa fie acolo :) la ce ora ?:D

pai vino[s] are 16 ani :)) cu ce sa vina ? cu bicicleta ?:D

**COSMIN** 05-11-07 18:36

Deci : Duminica 11.11.2007 Intalnirea pasionatilor de masini,tuning & motorsport din giurgiu:-P .... mai o cafea,mai o tigare(care sunt fumatori:rolleyes2 ) mai un scartz,mai un miros de cauciuc incin:twisted: s...etc.

Care va bagati?:?: haideti sa vedem cati suntem .:rolleyes2

69WRX 05-11-07 22:02

giurgiuveni mai lasati si noi niste iduri..poate discutam la o conferinta...pe jos putem sa venim? =))))) oricum fac eu rost de masina sa vin >:)

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning