![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
:)) poi ce sa zic... un 110 cu oltcitul :D (pe ceasul meu) si vreo 140-150 cu opelul ! dar nu am avut inca drumuri externe singur sa le pot duce cat mai aproape de top speed.
|
Baieti tinetimi pumni ca daca mere bine treaba la anu vin cu o Supra sau Integra sau ce oi prinde pe aici cu putine modificari ca nu sunt scumpe deloc
Cu 6000€ am vazut o Integra beton alba spoilerita si aranjata de fapt mam injeectat cand meream spre lucru si dupa ce lam depasit la 160/h ma lasat in balta...asa ma lasat de am inebunit.Vreau sa scap de balena e puturoasa. Sa nu uit am luat o masinutza...opel corsa 93 1,2i :D pt nevasta top speed cu volan pe dreapta undeva la 90 ca ma pierdeam:D ....inguste drumurile si pline de sarituri:D o adevarata minune cum de nu mor oameni aici. |
Ehhh ar fii super sa avem asa masina in MURES ;) bafta
|
Golf V GTI - 280 km/h
350Z - 250 km/h (inca nu am modificat nimic la ea. dupa ce o sa o fac se va duce in 300 km/h) |
cu ce gti ai mers tu 280??? daca imi spui ca e stock, iti spun ca polo tdi al meu merge 220, cu 5 persoane in masina
|
La GTI tot ce ii facusem a fost sa ii resoftez. Si nu dus la extrem. Stage 2.
|
Sincer, m-as mira, dar oricum, mai mult de 265 real nu a fost...
numai bine |
Eu nu vorbeam de viteza pe care o afisa vitezometrul. Nu vorbeam de viteza reala. Daca as fi avut navigatia in functiune as fi stiut-o. Dar whatever ... Daca va vine greu sa credeti asta ce sa va mai spun ca am mers cu un M3 cu 300 km/h 4 oameni in masina? Sau vorbim de alta categrie de masina? Mai vorbiti cu alti posesori de GTI si o sa va lamuriti.
|
la GTI de la viteza de 235 stock--- merge undeva la un 240 cu un cip
|
Whatever ... Dragul meu Vali eu iti spun din experienta mea proprie si personala nu din carti tehnice. Daca tot zici ca imi creste viteza cu 5 km/h, cam cu cati cai crezi tu ca imi ridicase puterea cipul stage 2?
|
Eu m-am referit strict la softul de la Upsolute pt ca de ala am date. 200 cp top speed 235..... si 240 cp top speed 240
|
stage 2 iti scoate 250-255 de cai, asa ca nu ai facut 280 nici cu aripi...eu unul nu cred, si apropo, la ce viteza te refereai daca nici la cea de pe bord si nici la cea reala???
|
Discutie interesanta !!! da cum de toate posturile numa aicia ti le ai postat ?
|
Bai baieti, pana nu mergeti cu un GTI nu ma mai deranjati ca sunteti mai ignoranti ca puii de mamut. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar credeam ca cei pesionati de masini au mintea mai deschisa. Vorbiti si cu alti posesori de GTI si o sa va convingeti. Poate ca o sa va pun si o poza cu vitezometrul la 280 dar nu stiu daca meritati.
Cat pentru voi ... traiasca TDI-ul! Si mai ma mir ca nu ma credeti.... |
chiar asa, sa traiasca tdi-ul, si inca o chestie... eu nu m-am luat dupa vorbele posesorilor, ci eu m-am luat dupa date si statistici ale producatorilor/furnizorilor si a celor ce le-au testat... presupun ca se pricep putin mai bine ca tine... pana la urma despre ce viteza e vorba?
|
Pinth0n ... te-am obligat noi sa postezi aici, te-am pus noi sa ne dai explicatii ? Nu ar fi mai bine sa lasi tu topicul de pe Mures si sa te indrepti spre unul mai apropiat tie si sa le spui lor ce ai de spus?
|
lasa-l ma pe baiat in pace,o fi mai destept el fata de cei de la VW.
|
:rolleyes2 Daca mergeti cu 1.9 TDI mi se pare normal sa nu credeti. In curand o sa merg cu 300 cu noua masina. Si o sa fac poze sa nu ma mai pistonati la cap.
|
da ce masina iti cumperi fratica? porsche,bugatti,??
|
POLO TDI
semnat:schumi |
sa va zic sincer eu sunt benzinar da generatia asta de dieseluri sunt beton, am condus si audi 2.5 TDI merge tare, si ma gandesc ca ala de 3 si mai, da totusi mirosul de benzina imi place mai mult :)
|
Terminati cu offtopicul... ramaneti la top speed cu masina personala. Iar pe domnul Pith0n il rog sa isi posteze parerile si top speedurile in alta parte deoarece creaza numai certuri si discutii contradictori.
|
1 Attachment(s)
Domn moderator! Fii fair ca nu eu am inceput galceava. Am postat la topicul potrivit continutul potrivit! Asa ca nu mai ma ruga chestii de genul asta ca nu traim in Rusia comunista! Daca deranjeaza pe cineva adevarul schimba topicul in Top speed cu masina personala de max 180km/h si ma retrag! Altfel nu am de gand sa fac lucrul asta!
Si asta e masina care o voi face sa mearga cu 300 km/h. |
Nu ai dc sa te retragi numa explica si tu in asa fel si galciti in asa fel sa nu faceti scandal pe topic ;) fie care are dreptu a posta dar pe topicu potrivit.
|
Eu pe un drum cu pietrisi(la sat ce drum e...stiti nu)...cu DACIA 1310...in jur de 100 km/h...am oprit pe un copac...DRIFTING...
|
Mdap sa nu uitam ca shumi a mea sia luat masina Opel Corsa 1.2i an fab 93 :D soferita sai zic asa a inceput prima oara dupa 8 ani sa conduca noaptea si sa nu uitam pe stanga(Irlanda) ca dupa o sapt sami zica ca a condus cu 60-70 normal ca mam pisat pe mine de ras :lol: :lol: ...peste cateva sapt ma trimite sa ma uit cum mere masina si sa alimentez :D ca orice maniac am calcato nitel:D dar la 90-95 sa oprit,mai bine spus nu era safe sa o ti asa deci am lasato mai moale.Mirat ma uit mai bine la kilometraj si vad ca e in mile MILE deci nu KM cea ce inseamna in jur de 140-150Km/h iar soferita mea incepatoare a calcato la 60-70 cea ce e 95-115km/h.Imediat ma lasa fara Superb:D
|
Quote:
|
Si pe ce parte are volanu ala rotund ca un covrig :D :)) ?
|
Quote:
Te pup grasule!!! |
Is curios cum mas descurca :D cu un volan pe dreapta :???: :???: :???: :???:
|
Quote:
|
Pijule sa sti ca nu e greu:D sau e ?!? nu stiu dar e cool!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tu nu poti fi inlocuit!!! Te-am rugat sa nu faci posturi multiple fara rost. Te rog sa iti aduni gandurile intr-un singur post sau daca chiar uiti ceva sa folosesti functia "edit" pt complectari in primele 5 minute dupa postare. Ar fi bine sa citesti regulamentul forumului daca nu te poti acomoda. Sper sa intelegi. Vali-tgm |
Nu degeaba are 8 airbaguri :D sper :D nu ca as vrea sa le simt :D
DexHell zimi si mie cine esti ca numi amintesc sa ne fi cunoscut.Scuze de off Vali lasa si tu omu sa respire ca nu toti au 2 carburatoare:D Hai mai chiar asa ? Pai eu trebuie sa stau aici toata ziua dupa voi ? Nu stiti folosi functia edit ? E chiar asa greu ? Te rog frumosm si pe tine sa folosesti functia edit. Vali-tgm |
Quote:
|
Salut. Am avut un GSI cabrio, cu care am prins 230 km/h spre Alba Iulia. Dupa, am avut un Astra G ; 190 km/h pe autostrada. Pe urma un BMW 320D : 225 km/h tot pe autostrada. Momentan am un BMW 320i, cu care am prins 240, tot pe autostrada. Dar cel mai tare m-am dus cu un 530D (MS 11 NIR), cand am adus din germania pt. cilent: 250 km/h LIMITAT. Pana acuma nu m-a speriat nici o masina, cu exceptia Aston Martinului DB9. Am avut ocazia sa o conduc pe Gh. Doja. Va pot spune,ca e ceva supraomenesc :))
|
Boti, pe drum drept , fara nici o modificare la masina , masina merge cat scrie in talon.ce iti arata in plus e eroare de kilometraj
|
Poate ca ai dreptate, nu prea vrea sa cred ceea ce zici. Diferenta dintre 219 km/h (cat scrie in talon) si 240km/h este mare si se simte. La GSI am avut 240 km/h, scris in talon. Chiar radeam cu colegul, ca Mercedesul sefuli are doar 210 E un E270 . Referitor la ccea ce zici tu, fara suparare, eu nu cred ca Mercedes E270 prinde 210 km/h si restul e "eroare"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning