![]() |
Re: Cand?!
propunere .. sa se faca o coloana oficiala prin oras aia e ***ere tare :D :X bineinteles cu politia in fata :D
|
Quote:
|
o decapotabila in fata cu niste fete goale si muzica tare :))... glumesc ... mah da o sa fie si intreceri pe bulevard ? ca sunt si multe motoare .. ar putea iesi ca la suceava ca avem bulevard nou noutz cu sant pe langa ..
|
dada =)) sigur opreste circulatia pt asa cv......... tu nu ai altceva ce face decat sa postezi la ora asta? :))
|
Quote:
|
In legatura cu coloana oficiala voi merge direct la seful circulatiei si voi discuta despre posibilitatea aceasta,sper sa il conving sa ne puna la dispozitie o masina de politie in fata(poate chiar a dansului..apropo va place noul S6 al d-lui?)si o rugaminte macar pana obtinem aprobarile lasati-o si voi mai moale pe topicul ala al indragostitilor de politisti...gitlan&co....ca poate se apuca vreo unu dintre ei sa citeasca romanul vostru si atunci mai vedem noi aprobare de la circulatie.....
|
HOT, eu nu am vazut niciun S6. Si-a luat ?
|
Quote:
|
E A8-ul dar i-a schimbat masca, i-a pus de S8 :) e super
|
Quote:
Deci ...vreau o confirmare ...cand aveti toate aprobarile...ca sa stim si noi ce avem de facut ....ca vrem sa dam si noi drumu la treaba ....sa ne organizam din timp...pregatim si noi ceva mare;) |
O veste buna si una rea....Incep cu aia rea: pentru a inchiria parcarea ne cere 1leu mp.Deci...vin cu rugamintea sa strangem banii pentru cel putin 150mp.Eu zic cate 20lei de fiecare...dar inteleg ca toti pot avea o gaura in buget..e vara alea alea.Aia buna e ca daca dam banii totul se poate desfasura cum trebuie. Stim foarte bine ca nu o sa incapem chiar toti si de aia rog toti userii care dau peste acest topic sa'si anunte prezenta si sa vedem cum facem...poate o sa ne mai dea 100mp.Multumesc !!!
|
Imi las numarul de telefon daca e ceva neclar 075.259.017.5 ...Bani ii pot strange eu sau oricine.Bafta!!!
|
Politia ? ati fost la ei? Ce au avut de zis?Politia comunitara....sau de proximitate ...cum ii zice....i-ati anuntat?
|
Nu e mult deloc 20 de lei de fiecare, mai ales pt eveniment, inchiriem toata parcarea.. eu unul cotizez. Cu politia ce se mai aude ?
|
Quote:
|
Treaba sta in felul urmator:Azi am vorbit la Primaria Botosani cu d-l Cezar foarte de treaba omul si binevoitor si am stabilit ca putem folosi parcarea dar sa platim o suma de bani cuprinsa intre 100-150 lei adica contravalorea a 100-150 mp spatiu din parcarea respectiva noi urmand sa putem folosi toata parcarea.
Deci rog userii din botosani sa cotizeze si ei macar cate 10 lei(contravaloarea a berici)ca sa nu platim numai eu si cu gaby.Saptamana viitoare ma duc si la politie unde sunt sigur ca voi rezolva treaba ca pana la urma trebuie sa ajute pe unul de-al lor...... |
Quote:
|
Vreau sa multumesc tuturor userilor de pe forumul botosani care ne-au fost de ajutor in ultimele zile.Va rog ca data viitoare sa nu mai veniti asa de multi la intalnire ca nu o sa mai incapem in parcarea din poligon.Ma bucur ca toata lumea se implica la botosani si da cate o mana de ajutor.Deja am strans vreo 2 milioane.(glumeam)
Revenind cu picioarele pe pamant treaba sta in felul urmator;NU SE IMPLICA CHIAR NIMENI DIN COMUNITATEA BOTOSANI? Eu lucrez in fiecare zi si nu pot ajunge cand vreau in botosani.Simi,espinoza,lucifer,danilox unde sunteti fratilor ca maine dimineata trebuie sa se discute cu primarul despre parcare si nu se pot duce 2 minori in speta mad angel(gaby)si cu Teo sa vorbeasca cu primarul ca nu o sa ii bage in seama cand o sa le spuna ei ca vor sa faca intalnire de masini.Aveti nr.de tel al lui gaby sunati-l si mergeti careva cu el la primar maine ca eu am fost azi si am cam stabilit ce trebuie de discutat pentru a obtine parcarea aia gratis altfel trebuie sa platim vreo 500 lei pentru ea si ..... |
asa de grav e cu ajutorul ? :| pfoai..
am o rugaminte.. daca nu se implica lumea si nu se face ceva serios.. am rugamintea sa anuntati.. k sa nu ne grabim degeaba... si in plus de asta.. avem si noi o intalnire de organizat si o facem in functie de a voastra... si ar fi nashpa sa pierdem o luna pentru nimic.. eu sper sa rezolvati si sa ridicati comunitatea voastra din botosani.. dar din cate vad.. lumea nu se implica si deci nu e o comunitate...ci mai mult o mana de oameni care posteaza pe forum si cand e vb de responsabilitati.. cam isi pun palma la fund si pleaca.. :| nu asa se face treaba... in fine.. o sa pun si pe botosani anunt cu intalnirea noastra din Iasi..la momentul potrivit.. sper sa faceti treaba buna ;) spor la treaba si.. noroc cu mainile de ajutor..poate totusi apar.. bafta multa... cu respect...slip |
Slip...daca macar o zi eram uniti acu am fi avut toate aprobarile ...da na..asa's unii...comunitatea din sv cum poate organiza o a doaua cursa pe vara asta?
|
hai sa-ti spun o kestie. voi inca nu sunteti o comunitate... si nu numai pe plan 4tuning. adica lansari si evenimente.. ci din privinta oamenilor care nu dau dovada de fair play si prietenie.. stii? cu timpul o sa se schimbe.. sper..
asa s-a intamplat la piatra... alin iti poate spune.. si el era crizat saracu.. k nimeni nu il ajuta si ca ala face asa..alalalt face asa.. si etc.. si s-a ajuns pana la urma dintr-o idee lansata inainte.. sa facem o intalnire pe luna in fiecare din localitatile moldovei.. si uite asa a luat nastere o intalnire la piatra...unde s-a format comunitatea... si usor usor.. au venit baietii la intalniri..la eventuri..si s-au imprietenit..le-au placut cum stau treburile..si au vazut k se misca treaba cu masinile..si asa au devenit comunitate... sper sa aveti acelasi succes pe care l-au avut cei din piatra,... macar acelasi... eu ce sa zic.. nu am cu c sa ajut acolo..la voi..dar la event vin.. si am vb cu baietii din club.. si speram sa venim in nr mare.. oricum o sa fim cu cateva masini ... din care o parte sunt abia facute...deci ar fi primul event pe anul asta la care participa cu masinile sau modificarile respective ;) noi spre ex. ne distram de fiecare data cand iesim la drum impreuna.. indiferent de unde se merge sau ce se face.. pentru k stim sa ne distram impreuna..si sa facem totul sa fie frumos :D va urez bafta si.. invatati si de la celelalte comunitati ;) noroc |
Quote:
Daca totusi se reuseste ...sa se organizeze ceva pe 26 ....Piatra Neamtu este alaturi de voi si Kamikaze Racing Team va fi prezent acolo cu cateva masini (in total vreo 10). Sper sa ne vedem cu bine ...la Bt. Numai bine! |
e clar ........ cand au pus variantele de vot .....trebuia pus si NEVER .......
atata timp cat cei mari nu au timp...... si cei care au timp nu vor si asteapta mura`n gura ....... nu se poate organiza nimic ......... chiar ma asteptam la intalnirea asta ar fi fost cea mai nordica in romania :) ..... se vedea ce se face in N moldovei dar nah .......(apuca si slip sa imi dea una in gura..... de mai demult) ar trb un rsp, vad ca mai mult tineretu se implica, ala sub 18 ani, .........cand ne bagam noi in seama la unii abia ne baga in seama ...........dar la tineret cea mai mare seriozitate din cate vad .......si implicare........ .felicitari lui gabi ce a reusit pana acum dar se pare ca degeaba :( |
Astazi nu s-a mers la primarie deoarece eu lucrez iar gaby si cu teo(2 minori,singurii care s-au zbatut din botosani)nu s-au putut duce...cum sa discute ei cu primarul,nici nu i-ar fi bagat in seama.
In legatura cu comunitatea botosani puteti vedea si voi ce fel de useri sunt exact cum s-a mai spus...posteaza si atat in rest nimica.... Mai mult ca sigur la botosani nu va fi nici o intalnire,imi cer scuze pentru deranjul creat comunitatilor din judetele invecinate. |
baieti... sa va ganditi foarte bine la ce o sa fie.. pentru k lumea isi face planuri...
si daca se organizeaza ceva..lumea vine..fara probleme.. dar chestia e ca nu trebuie sa venim degeaba.. noi ne adunam sa zicem din celelalte localitati... dar important e sa fiti voi multi... nu noi.. pentru k noi practic venim ca sa va sustinem ca si comunitate...ori daca nu iese nimic..si vin 2 biciclete...atunci inseamna k nu sunteti comunitate si deci nu avem ce cauta acolo... fara nici un fel de suparare...ne puteti spune daca se mai face sau nu ceva..macar sa stim una si buna...sa nu venim degeaba.. si poate data viitoare..o sa faceti ceva calumea si voi ;) cu cat e mai din timp..cu atat mai bine...dar lumea daca vede indecizii si indoieli.. deja..se gandesc.. we..daca ma duc degeaba? bat atatua km? hmm...mai bine nu... intelegi? asa ca..daca nu se face nimic...macar sa spuneti k sa stim si noi... :D sa nu ne facem planuri ;) succes... |
Salutare la toata lumea......vad ca lumea e cam nehotarata despre acest eveniment si ca sunt f putini care vor sa se implice. Eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim duminica asta si sa vedem care din noi poate face ceva si cati din noi sunt hotarati sa faca ceva......poate pana la urma va ieshi ceva frumos daca ne-am implica mai multi. Vrea cineva sa vina duminica pe la 13 in poligon?
|
de ce nu va intalniti maine seara???? :| daca tot vreti sa va implicati?? de ce sa asteptati pana duminica??
fratilor.. timpul e mult prea scurt ca sa mai asteptati pana duminica ... in stilul asta o sa ajungeti sa va zbateti pe ultima suta de metri.. dar lumea s-ar putea sa fie iesita deja din tribune.. k in ultimele minute la fotbal.. ca sa nu se inghesuie la poarta.. intelegeti aluzia?? ;) bagati mare acuma cat e timp.. ca sa iasa calumea.. nu lasati pe alta data...k va ia lumea de neseriosi apoi... daca se poate..atunci bagati-va acuma.. daca nu... lasa-ti balta totul..si cand va organizati... faceti ceva calumea.. nu vreau sa fiu rautacios.. dar ca sa organizati ceva calumea..tre' sa va bagati tare de pe acuma.. k mai sunt 19 zile.. si.. trec k vantul... succese.. |
Bafta si din partea mea ...intalnit-va si puneti-va lucrurile la punct cat mai repede...sa stim daca mai faceti ceva sau nu ...sa ne putem apuca de pregatiri si noi in Neamt ...
P.S. Slip tre sa vorbim inlegatura cu intalnirile |
Quote:
|
Quote:
la urma urmei..e intalnirea voastra nu a mea.. so.. spor la treaba.. promit k nu va mai stresez ;) va las sa va faceti treaba cum stiti voi mai bine.. bafta |
:)) Cine stie cunoaste... Nu e nimeni din club care sa nu aiba treaba, eu de exemplu ies de la munca la 10 seara si cu toate astea cand sunt probleme de discutat ne adunam la 22:30 la locul nostru si stam si discutam problemele, ca sa fie bine. Cand vrei sa te implici cu adevarat in ceva iti faci timp... e usor sa spui: Eu am servici, sa se ocupe cei care au timp... Ei bine, ai sa vezi ca nimeni nu are timp si daca vrei sa iasa ceva, te ocupi personal. Cat si cum poti. Bine ca doi minori se chinuie sa puna o comunitate pe picioare si cei care au masini si ar trebui sa reprezinte sufletul comunitatii o dau in diverse. In stilul asta nu o sa ajungeti nicaieri. Partea cea mai proasta este ca deja ati dat peste cap programul intalnirilor din alte orase. In Iasi evenimentul care ar fi trebuit sa fie pe 1 septembrie, deja l-am amanat pe 15, banuiesc ca si cei din Piatra-Neamt si-au reprogramat treburile, ca sa putem veni la Botosani. Daca ajungem si o sa fim 30 de masini din alte orase si din Botosani 2 biciclete.... sa nu va asteptati sa mai puna lumea baza pe un event pe care il veti anunta pe viitor. Nu o spun cu rautate, dar o adunare de genul implica timp si bani pierduti si nu numai din partea organizatorilor, ci si din partea celor care vin sa sustina. Hotarati repede ce veti face, ca daca anuntati cu 3 zile inaite....
|
Nu are rost sa ne aprindem acum degeaba baieti. Eu zic ca cel mai bine sa ne vedem duminica pe la 13 si sa discutam sa vedem daca se poate ceva sau nu pe 26. Eu zic ca daca ne intalnim mai multi ideilor vor veni imediat......astept parerile voastre. Bafta multa la toata lumea
|
oricum din botosani nu cred ca se vor strange mai mult de 10 masini :)
|
Quote:
oh God ..... X) |
Quote:
|
Quote:
Acu` revenind la discutie, ne intalnim duminica la 13 in poligon ? |
Quote:
|
vin si eu daca e ceva serios
|
E ceva intradevar foarte serios fiindca daca nu se va gasi cineva care sa mearga sa vorbeasca cu d-l primar in cursul zilei de luni in legatura cu parcarea de la elvila nu se va mai putea concretiza intalnirea aceasta.
Din motive obiective(cat de curand se vor mari membrii familiei)nu pot veni,dar sper ca se vor rezolva treburile si fara mine de fata. |
Daca nu se obtine nimic o sa fie urat ...si s-a irosit luna august pe baza unor zvonuri ...asa ca am rugaminte ca totusi cineva sa ia initiativa si sa se implice in problema asta ...
Stiu ca maine va intalniti ...cu putina vointa io cred ca se pot strange 500 ron ...pt parcare ...si unu din voi sa mearga la primar saprezinte problema. Nu e asa de greu. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning