![]() |
Re: ABT Audi AS5
Quote:
Dci.. te-as ruga sa "SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" ok? ;) poate te fac la un raliu intr-o zi daca te tine sufletul sa bagi passatul ala pe macadam ;) te salut. bafta |
si nu, nu e vb de " a6-le 2.5 tdi din 2001 al parintilor " ... ;)
|
Ce-ar fi sa folosim private messages pt. provocari si certuri !? ha ce zici?
|
Quote:
|
tare de tot masina...
|
ABT-u face intotdeauna treaba buna ptr.ca se vad clar modificarile incepand cu body kitu si terminand cu jantele care dau f.bine,ce sa mai zici de 300 d cai efectiv,felicitari ABT!:twisted:
|
superb audi a5 chiar si stock....abt observ ca isi face treaba f bine in ultimu timp!si performantele masinii sunt f bune....mi se pare ca audi in momentu de fata e cea mai tare marca din Germania...toate masinile audi sunt frumoase
|
am vazut audi a5 stock si mi s-a parut superb...apey asta modificat de Abt...un tuner f cunoscut
|
Quote:
|
e criminala frate miar place mai mult una dasta decat un seria 5...cu toate ca is fan bmw :D
|
Quote:
fara suparare..a5..bestial..si dak cei de la audi..folosesc aceleasi motoare.. 3.0tdi si pe a6 si pe a8..pai pe a5...poate ajunge unu si la tata...dupa ce vinde a6-le... |
Quote:
|
nu prea cred ca poti compara seria 5 cu A5...
|
Audi nu tinteste performante...Audi tinteste publicul ce vrea eleganta, sportivitate, renume...asta inseamna Audi...conduc un Audi...am condus si noul seria 7...da, foarte fain dotat dar are mai multe lipsuri...servodirectia e aiurea rau de tot la BMW, suspensiile sunt aiurea...ce e fain la BMW...DTC...chiar aseaza mai bine masina pe sosea...in rest, as da oricand banii pe un Audi...eu sunt publicul vizat de Audi :) cei ca mine...nu fanii...ca una e sa fi fan, alta e sa fi dispus sa dai banii pe masina...ca spre exemplu...eu vreau un 2.0 TFSI de 220 CP...de 42.000 (asta incluzand optiuni si etc) imi pot lua o masina mult mai smechera, mai modificata si etc...nu una stock...corect ? corect...dar vreau Audi...ca atunci cand zici Audi, are alta sonoritate...in orasul meu e plin de Audi si pana acum din prietenii care au Audi, nici unul nu s-a plans...
si da, A5 e chiar o masina foarte reusita dpdv al design-ului...iar performantele ei m-ar multumi si pe mine...pretul insa nu e unul competitiv, dar cum am zis...e pentru pasionati :) |
ah si da, am uitat esentialul...mi-e prea rau ca sa gandesc clar...si pana mi-am adus aminte, n-am mai putut edita postul asa ca imi cer scuze...
kit-ul ABT este reusit...combinatia marfa de culori este cea alb-negru...jantele sunt frumoase...si liniile...separarea lor... in oras la mine este un singur dealer Audi si ABT...si este extrem de scump tuning-ul acolo (nu ca nu ar fi si mai scump...ca este...dar fiind si singurul dealer, isi permite sa nu vanda la pret de catalog...)...si mie mi-ar placea sa-mi modific masina acolo, dar din cate am vazut, nici nu au foarte multe kit-uri...sau poate e doar de la site-ul lor, si cand te duci la firma iti ofera de toate :) cine stie...poate chiar am sa trec pe acolo... oricum, ca sa nu mai deviem...A+ pentru ABT ca ne incanta ca de obicei cu kit-uri faine pentru masini Audi. |
foarte frumos kitu de bari . parka este mai frumos ala pe alb ;)
|
unde'i tuningul exterior? eu unul nu vad mare lucru realizat la exterior.
ca de obicei ABT realizeaza un tuning exterior asa mai discret,aproape ca nu'ti dai seama ca masina asta e si '' tunata''.. sunt curios ce'o sa scoata rieger,daca n'au scos si ei ceva pana acuma. sunt tatici la audi,nu cred sa le fi scapat vreun model . |
IMi place combinatia de alb si negru...
E ok pt un Audi... |
e tare rau masina ;)
|
Sal,
Audi AS5 arata foarte bine mai ales sa fie si ala diesel de 300 cp. Parerea mea in legatura cu comparatia asta prosteasca a unora intre Audi RS4-RS6 si Bmw M3-M5 nu-si are rostul. Bmw va fi mai tare decat Audi pana inmomentul in care cei de la Audi vor renunta la Quattro dar si asa eu tot pe un audi RS - Quattro as vre sa merg deoarece este mult mai sigura in conditii meteo vitrege decat orice Bmw M. Lasa sa vedem noi intre Audi RS6 2008 580 cp si Viitorul Bmw M5 de 550 cp cine e mai tare. |
Foarte agresiv arata masina. Criminal de-a dreptul!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning