![]() |
SFW ar trebui sa iei tu o initiativa si sa incerci sa organizezi tu.... :bong:
|
Re:
Quote:
Acum se poarta discutiile finale cu conducerea Aeroportului International Bacau, iar perioada in care se va desfasura cursa este iunie-iulie. Peste doua saptamani se va sti ceva mai mult, asta trebuie luata deocamdata ca o informatie semioficiala. |
:) ha ha cristi
Pai sa speram ca o sa se organizeze atunci. Asteptam vesti :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
din \"datele mele\" cursa de viteza se amana pana in august:D caci fiinca alfel n-are cum,fara mine....:D totusi sper sa fie una in iunie,alta in iulie si cealalta in august. bafta! si cred ca pana la curse ar trebui sa ne mai intalnim si sa mai facem schimb de idei si materiale ex:volan racing+schimbator cromat(metal plin,nu plastic)+frana de mana cromata+butoanele de blocare a usilor(2) cromate+pedale aluminiu striat+ornament cromat pt. volan=aprox. 12.000.000,in conditiilie in care la magazin fara reclama si antireclama codrin pls-aleks doar un volan e 5.800.000 lei iar o pereche de pedale=1,8-2,3 mil. cum vi se pare? |
Eu zic ca e un pret acceptabil numai ai grija sa se potriveasca cu masina ta sa nu fi nevoit sa le faci tu modificari!Cati cp ai?
|
vrea sa schimbe motorul din cate stiu eu...
|
motorul pe care urmeaza sa-l pun are undeva la 120 CP.si daca mai bijuteresc putin,il duc la 140-zic eu :?: :!:
|
merge cineva la mare de 1 mai? am auzit la meteo ca o sa fie foarte cald
|
eu merg.. pe 30 la legale si stau pana pe 2
|
Apropo de topic eu zic ca viata auto din Bacau se rezuma la turele de centru care dupa parerea mea au fost inventate in Bacau! 8)
|
subscriu la ce-a zis cristi
|
A fost o singura data ... acum 2 ani parca intr-o vara cand am resuit sa ne strangem vreo 13 masini,dar atunci a fost chiar misto.... pacat ca ne-au fugarit putin tziganii ca erau unii sa-i calce pe cativa :roll: :roll: Daca aud cei din bucuresti de marea adunare se kk pe ei de ras. Spre exemplu in iasi in fiecare seara ii vad pe baietzi cum se aduna ... nu sunt o suta da mereu sunt la romtelecom cateva masini. La noi fiecare e cu grupu lui, nu e ceva organizat ... fiecare se crede mai tare ca celalat si de asta nu se bune baza la ceva.
|
Re:
Quote:
|
da nu e vorba de 4tuning sau de stat pe net pe forum ... doar simplul fapt ca se aduna mai multi tipi pasionati de tuning de masini de playuri. Asta conteaza pana la urma. Si in bacau sunt pasionati dar nu se aduna toti. sau macar mai multi.
|
atat timp cat majoritatea ne`am cunoscut prin intermediul forumului 4tuning, cred ca totusi ar trebui sa il reprezentam.. ceea ce la iasi din cauza \"inventivitatii\" unora \"care este\" nu prea se intampla.. lume din iasi a intrat pe 4tuning.. dar a avut cineva grija sa ii trimita in alta parte.. :roll:
|
Ma rog ... voi stiti mai bine cum e treaba in iasi. Apropo ... in iasi cand se mai fac playuri pe aeroport ... k as veni si eu de data asta. Ar mai merge un cip acolo si as cadea bine tare pe grupa 8)
|
deocamdata nu se stie nimic, dar speram ca la urmatoarea etapa de viteza la iasi sa aveti niste surprize.. ;)
|
Imi plac surprizele ... mai ales daca sunt placute. De fapt, daca ma gandesc bine imi plac doar surprizele placute. :baby:
|
he he.. normal ca or sa fie placute.. dar, deocamdata, nu se poate promite nimic sigur.. :cry:
|
se organizeaza bacauanii mai greu dar incet incet...
o sa fie cursa de viteza, o sa se mai organixexe evenimente legate de lumea auto... o sa se dezmorteasca lucrurile cand o sa se mai apropie oamenii unii de altii |
La ieseni chestia asta vine dinainte de a avea masini ... uite poll la ei : \"cea mai tare scoala de soferi\" , pai normal cand au masini tari la scoala, pai la noi .....
he he, ce mi-ar fi placut sa fac si eu scoala pe un 206 cc, 307 sw ... si mai sunt mai multe da nu mai tin minte exact. La noi alegi fix intre dacii si cielo.... Nu e asta cel mai important lucru dar conteaza conceptia oamenilor ... modul in care privesc masina ca necesitate sau ca o placere :roll: |
Re:
Quote:
|
cu tristete va anunt ca mercedesul meu a plecat intr-o lume mai buna...
a fost cumparat de un baiat din iasi, sper sa il pastreze si sa-l faca mai frumos decat am reusit eu sa-l fac. |
fara graba domilor.....usor usor
nici la noi in cta nu erau cine stie ce intalnirile,pana cand......... :twisted: |
se mai aude ceva de cursa in Bacau ... ar fi frumos da la noi ... sunt prea tarani oamenii ...
|
Re:
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=187377#187377
astept opiniile voastre... |
Sal
Ar fi super tare sa se faca si a bacau curse... Daca faceti, eu spun ca o sa fie foarte multi, dar cautati sponsori si faceti reclama fratilor, la radio (alfa, kiss, etc) la tv si prin ziare ceva sa stie lumea cand sa vina si unde... Eu sigur o sa fiu acolo cu dacia mea... :lol: oricum sper sa se organizeze ceva pana la urma... ca masini tari si doritori sunt destui. Eu spre exemplu m-am dus si la bucuresti la Advantage media tuning show si la iasi la curse...
|
Re: Sal
Quote:
ce numar ai la masina ca nu-mi amintesc de tine? :lol: |
Oricum la Bacau nu se pot organiza niciodata curse pt ca am inteles de la un prieten ca a intrebat tatal lui si au spus ca la Bacau aeroportul este militar si nu se pot organiza..Asa ca...adio speranta.. :cry:
|
Re:
Quote:
am intz ca motivul real ar fi acela ca la bacau la aeroport este un comandant care traieste cu senzatia ca un sprint paralel aduce dupa el droguri, pariuri de mii de euro, femei, arme si munitii :twisted: si e ingrozit de ce fac bagabontii astia cu masinile lor cu tot |
Asa este ... eu cand m-am dat la iasi mi-au pus astia in potbagaj vreo 10 mitraliere, 2 kg de cocaina, unu de heroina si ceva hasis pt gardieni drept mita ,pe care sa le duc la finish la niste rusnaci. si pizde nu aveam ca le avea silviu pe toate :D .... si a pus pariu unu cu mine pe 5 mii para ca nu fac subaru ala. La dracu, inca ma cauta sa-i dau banii, da nu-i dau nici mort, noroc ca am pastrat un m16 si 2 incarcatoare si daca vina dupa mine ........
Chiar nu ai specificat si mita :) |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=202623#202623
postul cu cursele de la suceava... |
cred ca 90% din stuff-ul bacauan care ar trebui sa dea aprobarile ptr. organizarea unei curse cred ca aceasta ar fi un act de incurajare al ilegalelor din centru.dar o sa planteze cocoase pe centru si poate atunci vor aproba :D
oricum,cred ca primaria tre gadilita bine rau de tot si sa intrevada ceva profituri financiare din asta,deci tot la organizatori sta speranta.....cerc vicios? |
Re:
Quote:
ce tampenie... o sa mergi ca pe drum de tara... |
Re:
Quote:
Prostie faza cu cocoasele daca e pe bune ... si dupa cum ii stiu pe romani in caz ca se pun, nu o sa puna mici, cu bun simt ca sa impiedice doar cursele ci vor pune din alea mari sa treci cu 2 km pe ora peste ele |
baietzi...yo saptamana asta vin in bacau :) ceva curse si pt mine ? sa ma uit :)
|
Re:
Quote:
Pai organizez eu o cursa de caini miercuri :lol: Cursele din Bacau nu sunt curse; sunt cateva liniutze facute ad hoc .... nimic organizat .... pur si simplu se intalnesc doi si se alearga ... daca ar fi organizat ar fi fost bine ca s-ar fi organizat pana acum curse legale in Bacau ... ca daca ar fi formata o comunitate nu ar putea fi ignorate cursele legale ... dar asa sunt unii si altii care se alearga si cum fiecare e pt el .... o sa mai treaca mult timp pana la legale. Parerea mea :D |
pey si yo... ca vizitator/localnic ... ce fac ?? :) stau toata ziua bunaziua si caut curse ?? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning