![]() |
Re: Baba- E23, 745
tot frumoasa BABA asta!!!
:love: |
Quote:
|
Quote:
1. injectoare cu debit marit 2. presiune marita in turbina 3. chip |
superba masina...Felicitari pt achizitie...sa o stapanesti sanatos....
|
scuze de offt. dar vroiam sa te intreb dak nu cumva era mashina din fata de la gima din obor obor. dak e aia e .........no comment :)
|
Da aia este masina .
|
ecsact aia e! ;)
|
M-a dus saracuta duminica la Bucuresti si inapoi, fara sa carteasca, in ciuda varstei mai mult decat onorabile
Peste o saptamana intra la revizie generala;) |
salut,
sa o stapinesti sanatos ! dar poate ii schimbi totusi volanul,... sa ii pui numai ulei castrol sintetic ! :rolleyes2 ps: care genti leai lasat pe ea? ce cauciucuri ai?? |
Intentionez sa fac mai multe schimbari, insa cu timpul................
|
nu ne zici ca ai lovit-o? sau nu am auzit bine
|
si eu am vz ceva la Tv dar aia din reportaj parea E34 dupa spate dar era neagra si avea jante la fel ...
|
cei ai vazut la tv e o alta masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu ma insel masina o stiu ,era mereu parcata in fata la G-Market la Bucur Obor dar avea jante de M5.Era superba din toate punctele de vedere.Mai rar vezi oameni sa aiba atat de multa grija de o masina veche mai ales cand este tinuta afara.Oricum s-o stapanesti sanator si sa ai grija de ea
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca am citit thread-ul de cel putin 10 ori..... mai pune si tu ceva noutati... poze....:) bafta in continuare
|
Re: E23 - 745 Baba
o masina superba.E impecabila se vede k nu mai e mare lucru de facut la ea.Mult noroc in continuare.
|
Sta bine pe shut baba:lol::lol::rolleyes2 , felicitari:shock:
|
Masina este de vanzare! Detalii in PM sau YM- mancatalin74
|
mai este de vanzare masina?
|
A ajuns in mainile unui cunoscator recent.
|
ok..mersi de raspuns.
|
|
Nu credeam k exista asa ceva la noi in tara...nu am cuvinte...superba!!!
|
8 Attachment(s)
Exista si la noi in tara..dar nu arata ca BAV...de ex masina din poze este parcata pe Aleea Circului...l-am prins pe proprietar lucrand de vreo 2 ori la ea. Mai era una pe Teiul doamnei era foarte murdara si nu am putut sa imi dau seama daca era ruginita da sau nu...dar era completa si nu era lovita.
|
Cea de pe Aleea Circului este 728 si este verde, asta e 745i ( m106 iti spune ceva ) ?
Apropo, pentru amatori, cea verde este de vanzare. |
nu am avut de unde sa stiu daca este 728, dar tipul caroseriei este la fel:) . Tu stai prin zona 05abi?
|
Aia verde este un 728 pe carburator fara nici o optiune si cu oalele praf pe deasupra .... adica o ghena .... BAV ul este tot un 728 cu motorul schimbat, lovita de tzshpe ori, cu suspensia praf si vopsita cu vopsea de gard ... adica tot o semighena !
Nu mai ridicati toate cazanele in slavi cand nu e cazul ! |
despre cea neagra nu stiu nimic insa despre cea verde ai perfecta dreptate cunosc masina..:D
|
Eu stiu BAV ul de cand nu exista 4tuning-ul ...
|
Si cam la ce pret este de vanzare BMW-ul verde?
|
Quote:
|
Cum am spus si mai sus cunosc masina de multi ani .... din pacate ultimii doi proprietari au reusit sa o faca de boala copiilor ....
Din pacate este o reteta clasica si aplicata cu sfintenie in Romania ... orice masina deosebita care schimba proprietarul ajunge invariabil intr-o stare deplorabila ... de ce se intampla asa ... si eu incerc sa-mi explic de ceva vreme si nu reusesc :( |
Quote:
|
Trebuie sa ai "meserie in tine" s-o faci de boala copiilor.
|
Quote:
|
Din poze masina arata bine si eram fericit ca mai sunt asa masini prin Romania,dar Ford v6, daca are dreptate m-a facut sa imi reamintesc ca putine masini arata bine si in poze si in realitate....pacat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning