![]() |
Re: Bz 88 Cvm
Scz pt intarziere... probleme cu calculatoru'... :(
1. Gj 33 Kos: Ceasurile sunt printate p stiker shi lipite peste cadranele nornale, luminate cu 6 led-uri albastre 2. Ms Giuby! 3. 83 Urz: tzie vad k ti-a raspuns deja Wgf ;) 4. Stai linishtit Wgf, nu m supar eu prea ushor 5. Ms ban dit nr1! 6. Ms coman razvan! |
2 Attachment(s)
...noutati... am montat amortizoarele, grila "shaved" shi am scos yala d l porbagaj (o solutzie provizorie pana o bag la tinikigerie )...
|
c pot sa zic mai este de munca la ea ....dar sper ca capota fatza nu este pusa q scopul de a da eye lids
|
te-am vazut ieri prin dorobanti la intersectia mare
arata sukar masina .. bafta |
Ms aic keemo!
|
Masina arata foarte bine.. imi place la nebunie cum se imbina capota.. cu spoileru fata.. care imbina frumos linia masini... foarte frumos lucrat si gandit...
Da spoileru jos.. parerea mea.. si vezi cum lucrezi spoileru spate... ca sincer lasa de dorit... oricum masina este superba.. mai ales grila shaved :P |
Spoilerele vor fie inlocuite cu unele lucrate complet din fibra dupa ce va fi coborata garda la sol, cat despre eleron, dak citeai paginile anterioare ai fi vazut k shi eu vreau sa-l dau jos... oricum, ms pt aprecieri
|
prima data cand ti-am vazut masina...nu avea capota neagra(faina rau)...credeam ca e alta dacie m3 gti nike etc...dar cu timpu am vazut ca prinde forma...si iese faina...cum ai spus tu eleronu ala trb dat jos...bafta in continuare cu daciutza...
inca o data spun arata bine rau masina bravo ! ! ! |
19tdi, eshti buzoian?
|
1 Attachment(s)
Cine imi poate spune shi mie unde gasesc shi la ce bani nishte jante latzite... ceva de genu'...
|
dap sunt din buzau... :D
|
sika....le poti dubla... te duci la un atelier/vulcanizare care se ocupa si cu jante... si ti le dubleaza... costa cam 40ron janta...
|
19tdi, eshti in club?
|
raz6633, 90-100 ron/buc p unele facute ti se pare mult?
|
toate 4... nu... dar daca e pe bucata... atunci da.....
|
90-100ron pe bucata, da' fara sa le dau pe ale mele la skimb...
|
hmm pai hai sa facem un calcul.. o janta din targ normala costa 50ron... + 40ron manopera de dublare... deci 90ron... deci ai fi mai castigat asa...
90ron janta dublata si iti raman si jantele tale... just in case... io zic sa faci afacerea. |
nu sunt in club pt ca nu am 18 ani sa am masina...si nici tricou...INCA
|
1 Attachment(s)
inca ceva...
|
salut . frumoasa dacia . capota este super ;). tare si smecheria aia de scoate flacari :peace:
|
Ms, ms! Capota e de vanzare... :D
|
Cu cat o dai.... :D
si felicitari inca o data... flacarile sunt naturale... sau i-ai montat un flame thrower? |
300ron + capota normala
|
imi pare rau k dai capota ... :P parca, capota facea mai interesanta masinutza...
oricum cu sau fara capota asta ...arata bine si imi place ;) ce o sa faci... pui alta stock sau tot modificata ??? |
shi ink cv... fara suparare, sa nu-mi ceretzi poze q motoru' k nu o sa postez... :twisted:
|
shi mie imi pare rau sa dau capota, dar vreau s fac unele modificari mashinii care ar afecta-o shi decat s-o stric, mai bn o dau cuiva care s-ar bucura d ea asha cum e... oricum o sa fie facuta alta... cred k tot cv in genu',ink nu shtiu, oriqm nu va ramane stock
|
Quote:
|
nu se merita atata agitatzie, nu e nimic prea spercial...
|
un spoiler spate custom nu vrea cineva? :D
|
Sa inteleg ca vinzi masina incetu cu incetu?
|
Nu omule, nu-mi vand mashina... ash fi tampit... imi place f mult shi nu ash putea renuntza la ea. Singuru' motiv pt care fac toate astea este acela k vreau s-o cobor f mult, iar spoiler-u' asta nu-mi permite...
|
hmm... stai ca acu mi-am dat seama tu vrei sa dai spoileru spate... care sa zicem ca nu e punctul forte... (cel pe fata imi place la nebunie)
|
Nu asta e motivu... dupa cum am mai zis, mie imi place... o sa-mi fac al boddy_kit complet dupa ce va fi coborata garda la sol...
|
Oricum iti urez bafta... si asteptam cu totii poze :D
|
salutare fraticaaaaaa.................
frumoasa dacia ta poti fi mandru....sincer.........felicitari in interior ai lukrat ceva????? |
1 Attachment(s)
Va multzumesc mult! ...poza cu interioru':
|
imi place volanul, dar cum te descurci fara servo?
|
9 Attachment(s)
shi alte poze...
|
ma impac destul d bine cu el... la drifturi e pootzin mai greu...
|
sika am vazut k ai pus alte poze la calitate mult mai mare..acum ma apuc sa iti fac vt'u .. maine sper sa le ai ;) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning