Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   care stie unde pot gasi si eu jocu ala cu DACII (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/4495-stie-pot-gasi-jocu-dacii.html)

valib 12-04-05 20:35

o intrebare...
nu se pot download-a si alte piste..?ca devine plictisitor...

dj05dpx 12-04-05 23:04

vezi la TRACKS :wink:

dj05dpx 15-04-05 00:48

cine vrea sa facem schimb de masini ca pe site am vazut ca nu mai merge sa dw :(

DVDValy 18-04-05 11:51

in legatura cu dacia 1310 e facuta de un baiat si nu am facuto eu de la el am luat jocu
dc vreti va dau si eu masinile mele
a si eu am reusit sa modific doar sunetu la motor turatia si sa fie mai aprope de strazi si cartiere :peace:

fiderzen 18-04-05 12:06

valy,pune si tu masinile aici si spune la fiecare mofificarea,pe mine ma intereseaza dacia cu eleron,
eu am facut un mini cooper 4x4 si se infige super,si restul le-am dat putere,am schimbat raportul din cutiile de viteza,sunet motor,diferential,suspensii,roti,etc

Spot 18-04-05 17:17

da cum le modificatzi fratziloor?

dj05dpx 18-04-05 17:37

puneti si voi programul de modificat aici ...sau un link ceva de unde sa-l luam

fiderzen 19-04-05 11:02

am pus eu un program in urma cu cateva pagini(racereng se numeste parca)
si dai load,selectezi ini-ul masini si te joci cu suspensiile,motorul etc...
daca te refereai la asta :lol:

Skillzu 19-04-05 11:43

asha...aia netexturata cu o mie de eleroane e facuta de mine :P .dupa cm atzi vazut sunt multe masini (inclusiv daciile) care au in folder un fisier \"data.ar\".acesta este protejat si nu poate fii spart teoretic.pana acum nu a reusit nimeni.. :cry: asa k yo am vrut sa-mi fac break-ul pt acest joculetz shi i-am dat un mail autorului daciilor sa-mi trimita masina desfacuta.asta kand aveam yo dial-up.nu am invatzat sa texturez k nu am avut rabdare...:D in schimb vedetzi k prgramul de modificat 3d cel mai usor este zanoza modeler 1.7f.sa nu luatzi 2 k e nasol.mai e si 3dstudio max.de modifcat vedetzi k avetzi un program incorporat in joc pt fisierele torque ale fiecarei masini.alah e graficul de putere asa cum apare pe dyno in realitate (atzi vazut k daci aoricatzi cai ar ave nu trece de 6000rpm=>de acolo e problema :wink: ):D.dak vretzi sa schimbatzi jentzile e cel mai usor.k sa fitzi siguri de ex pt dacii:::luatzi fisierele *.dof care reprezinta rotzile de l amustang GTR + toate texturile de rotzi eventual pe toate dak nu le stitzi shi le copiatzi in folderul daciei :wink: acolo renumitzi rotzile hl.dof(stanga) si hr.dof(dreapta).asta e tot 8) eventual pt alttte detalli ma contactazi pe msgr.
P.S.:hr shi hl sunt vaabile doar pt dacii.numele body-ului shi numele rotzilor le gasitzi in car.ini. si tot acolo sunt toate setarile unde le putetzi face manual in cazul in care rcereng dah eroare :wink:

Skillzu 19-04-05 12:05

1 Attachment(s)
:peace: BIG BETA shi probabil k asha o sa ramana.nu stiu dc nu se vad chederele,stopurile shi alte cateva lucruri :peace:

dj05dpx 19-04-05 19:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fiderzen\"
am pus eu un program in urma cu cateva pagini(racereng se numeste parca)
si dai load,selectezi ini-ul masini si te joci cu suspensiile,motorul etc...
daca te refereai la asta :lol:

l-am luat dar pe ultima versiune nu-mi merge sau nu stiu eu sa-l folosesc :lol: ,care `in``?

belea Dacia break :D

Skillzu 19-04-05 21:04

poate nimeresti tuh masini nasoale in ini.ex dacia 1300 sau 1310 nu merge.sunt destule masini la care nu merge racereng.la supra mergea sigur si la m5.altceva nu prea mai tin mine.mai era 350z alah cu paintjob care dadea cele mai marfa cercuri posibile shi in rest nu-mi mai aduk aminte.incearca manual :wink: car.ini

DVDValy 19-04-05 21:17

bine nebune :peace:

Skillzu 19-04-05 22:16

pai nu-i asha....?incurabil!!!dak nu am rwd in realitate macar in joc sa dau cercuri.... 8)

Gabi 20-04-05 18:22

madskilz: fa si tu upload la masinile pe care le-ai modificat.

fiderzen 23-04-05 14:37

1 Attachment(s)
o dacie 1300 modificata de mine
dupa ce il dezarhivati ii schimbati numele folderului in cazul in care mai aveti un folder cu numele dacia 1300 :wink:

DVDValy 23-04-05 15:41

am testat-o e super :peace:

Gabi 23-04-05 15:59

madskilz: multumesc!

Skillzu 23-04-05 16:06

mah nu am modificat decat berlina.din care au rezultat cele 2 pe care le-atzi vazut:o berlina cu o mie de eleroane(netexturata) shi un break fara chedere la geamuri,motor V8 cu evacuare dubla shi tractiune spate... ;)
dak o sa aiba cineva rabdare sa downloadeze 5 mb...o sa fac un upload azi sau maine...

fiderzen 23-04-05 16:30

rog moderatorii sa stearga acest post :wink:

fiderzen 23-04-05 16:34

still to come:mini cooper 4x4

fiderzen 23-04-05 16:49

multumesc valy
berlina de mai sus e a mea ,adik e modificata de mine:D
madskilz,am testat si eu breakul,e super :o ....da si gordiniul meu este misto, nu?:P
urmatoarea masina este un minicooper 4x4 -cel putin 4x4 este in ultima varianta de joc beta ,cea pe care o am eu,daca in celelalte variante nu este,my bad :roll: :twisted:

DVDValy 23-04-05 16:53

nu-i frumos ce ai zis te rog sa te abti

fiderzen 23-04-05 18:04

sorry
am reeditat mesajul
:roll:

Skillzu 24-04-05 11:34

mi emi-a picat netu :((((((
o sa revin cu 3 masini destul de misto.nici un nu e mai mare de 1.91 MB
shi este i nproiect DVD-u..nu se stie o data aprox k tre sa fak rost de 3dsmax si sa invat sa fak spoilere singur.................
cand revine netu va pun yo mashini modificate shi 3d nu nnnumai physics ;)

Gabi 24-04-05 12:06

1.91 Mb nu e mult. Pe site sunt si masini de 6 Mb. Eu astept :wink:

Skillzu 24-04-05 19:32

2 Attachment(s)
:((sorry pt dimensiunea break-ului care a crescut de la 1.5mb la 2 dar va spun ca merita.
chiar daca sunetele nu sunt de motor V8,ci de un I4DOHC Turbo,merita.

dj05dpx 24-04-05 19:39

Gordini ala are tractiune spate :lol: ,l-am luat merge f bine

Skillzu 24-04-05 19:39

2 Attachment(s)
despre Dacia 1310 FWD....o sa vedeti daca o luati...nu prea are texturi,are tractiune fatza
si in rest...o mie de eleroane ;)

Skillzu 24-04-05 19:45

2 Attachment(s)
12 Alpine Turbo-are numele asta deoarece a venit pe moment k o replica la Gordini RWD.deci
dak fiderzen si-a permis sa-i zica masinii lui Gordini...eu mi-am permis sa fak putzin
misto si sa zic Renault 12 Alpine Turbo.(sunetele chiar sunt de turbo(1973 BMW 2002 Turbo
-se aude inr-a 5-a in ture)
arata asha pt k este deocamdata masina de teste...acesta va deveni(SPER! ;)) DVD-u...
va fi la fel de lasat si pe fatza si pe spate,sper k va avea un eleron mic(cum e si pe porbagaj)
deasupra lunetei,masca va fi terminata,eventual putin umblat la faruri,si spoilere+aplice
(prelungitoare) de dacie.niste jentzi VOLK Racing in 5 spite si la cererea \"clientului\"
tractiune spate(probabil se va conduce la fel k akum deoarece imi place cum merge pe circuit
montan(weekend drive) si se controleaza mai bine decat versiunea cu tractiune fatza.

Skillzu 24-04-05 19:50

3 Attachment(s)
hia k a venit dvd-u mai repede decat ma asteptam.....e inca beta dar.....
mie imi place cel mai mult.... :D
SUNETU E DEMENTIAL!!!! ;)
PAREREA MEA.....
p.s:am resit sa pun 2 sunete de turbo care intra diferit in ture...din pacate nu se prea sesizeaza dacat in ultima treapta....
DVD BiTurbo....

DVDValy 24-04-05 20:20

1 Attachment(s)
mersi mersi :peace:

Skillzu 24-04-05 20:37

1 Attachment(s)
NP
o sa vina shi varianta cu pleaoape shi poate spoilerele reale k pe dacie... ;)

SPER
trebuia sa pui o poza din spate k acolo seamana mai mult... ;)

DVDValy 25-04-05 13:47

care mai aveti masini bagati aici \" facem schimb\"

Skillzu 25-04-05 21:43

mah gabitzule....(dak imi permitzi.... :D)....ziceai k asteptzi....o impresie ceva.....sunt curios.sau dak a luat cineva din masini...impresii.....

Gabi 25-04-05 22:24

:icon_kiss

Esti o comoara :D

Skillzu 25-04-05 22:32

sa intzeleg k esti multumit...?
ma bucur dak itzi plac... :D

Gabi 25-04-05 22:36

Yep, yep, yep !!! Acum sunt la servici si le trag si aici...

Let the party begin :peace:

dj05dpx 25-04-05 23:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
mah gabitzule....(dak imi permitzi.... :D)....ziceai k asteptzi....o impresie ceva.....sunt curios.sau dak a luat cineva din masini...impresii.....

frumos lucrat felicitari

mai baga :lol:

Skillzu 26-04-05 16:29

:peace: :2gun: thx!!! ma bucur k va plac kiar dak ele sunt facute nasol(cei care stiu modelare cunosc..)
pe de alta parte tot ce am facut am facut singur fara nici un help,tutorial sau altceva....nu cunosc modelare..... :2gun: :peace:

deocamdata nu mai am slte masini facute de mine si nici nu stiu cand si daca o sa mai fac...nu prea am timp acuma si subiectul dacia e cam epuizat.... :D

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning