Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Cele mai urate masini (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4445-urate-masini.html)

XoRRo 14-04-05 12:54

DACIA LOGAN !!!! :lemon:

Mr.Nice 14-04-05 13:05

FORD TAURUS
SA MA FOOT PE EA, IN EA, SUB EA DE MASINA!!!!
CEA MAI MARE MIZERIE DE LA LADA INCOACE

URATAAAAAAAAAAAAAAA RAUUUUUUUUUUUUUU

MA ENERVEZ CAND VAD MASINA AIA

PUNCT

PEACE
:peace:

Monkey_Bz 14-04-05 15:27

la fel ca si Mr.nice am si eu o masina \"preferata\" si ma enerveaza la culme cand o vad!!! ...nush dak a pomenit cineva pana acum de fiat panda.... :chainsaw: :shock: bleahhhhhh!!! URATA MASINA !!!

SFW 14-04-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"M_I_H_A_I\"
nspe mii de masini americane unde prostul gust este pus in prim plan

Eu zic sa faci tu bine si sa mai vezi ce masini au americanii, si de parca nu ajung masinile lor ... mai sunt si asiaticele care se vand doar in state ... strange bani ... da o fuga-n america, plangi si vino inapoi.

B 68 VLD 14-04-05 15:40

Cea mai urata masina mi se pare Suzuki Stift pardon Swift! :lol:

SFW 14-04-05 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
bai fratilor...da voua cmasini va plac?...zicea cineva k 407 e urata (am si eu si am luat foc cand am vazut :bat: :poke: :punch: )......dar 407...o masina urata?!?!?!?..mie mi se pare superba.....hmzzzzz....cred k o sa fac un pool p tema asta

407-le este o masina superba... are un prieten una visine, cu folie .... superba nu pot sa spun altceva. :(
Astept curios 407 paladine ... vad ca au aparut reclame de strada da nu gasesc pe net inca nimik

Murarashu 15-04-05 10:55

Re:

A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.

Alexutzzz 15-04-05 11:13

hmmmmm metz A si bmw serie 1 parerea mea:peace:

SFW 15-04-05 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Murarashu\"
Si apropo, pt ca tot ai intrebat, imi place f mult cum arata Mercedes CLS 55 AMG. Ai si din asta ? :peace:

Simpatica masina CLS 55 AMG 8) 8) 8)

SFW 15-04-05 12:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
orice model de masina break mi se pare :chainsaw:

Catalinrs4 cred ca te-ar contrazice.... si eu de altfel ... si daca tot spuneam mai sus de 407 ... 407 SW arata f bine ... e chiar mai reusit spatele ca la 407 normal (parearea mea)

Murarashu 15-04-05 13:10

A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.

M_I_H_A_I 15-04-05 13:37

Pricepe si tu ca aici e o problema de gusturi, eu nu sufar 95% din masinile americane si asta e, poate altora le plac sunt innebuniti dupa ele dar eu pur si simplu nu le sufar, nu imi plac, nu mai vb de conceptia americanilor asupra maririi performantelor motorului (bigger is better :D)

HotVanilla 15-04-05 15:37

Fiat : Panda , Albeea , Multipla
Daewoo : Tico
BMW : X3 , in rest sunt superbe...inclusiv seria 1
Hyundai : Getz
Suzuki : n-au nici o treaba cu automobilele , la Moto-no1
lista poate continua.....

Monkey_Bz 15-04-05 16:30

Re:

Quote:

Si apropo, pt ca tot ai intrebat, imi place f mult cum arata Mercedes CLS 55 AMG. Ai si din asta ? :peace:

Murarashu....o sa-mi cumpar un CLS cat d curand........o macheta :lol:
...n-o lua ca p ceva personal...dar sunt genu care uraste k cineva sa zica k masina lui e urata ( defapt 407-le e a lu` tata, nu a mea :roll: )....oricum chestia asta tine d preferintele fiecariua.... nu pot sa-ti impun eu c sa-ti placa :peace:

ffocus 15-04-05 16:34

nu exista masina urata :bored:

Grecu 15-04-05 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
nu exista masina urata :bored:

Doar neinteleasa :lol: :lol:

M_I_H_A_I 15-04-05 23:09

Quote:

nu exista masina urata
Salve cezare, fara nici o urma de caterina ai spus un mare adevar si nu mi-e rusine sa o recunosc. Oricat de urata ar fi o masina tot exista unii oameni care sa o placa si asta e realitatea, chiar ai avut mare dreptate! :hug:

Fitzosul 16-04-05 00:43

Cea mai urata masina e a lui PIMP LEX. Sunt tare curios sa vad ce masina are ca mereu are ceva de obiectat :twisted:

catalin rs4 16-04-05 00:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Simpatica masina CLS 55 AMG 8) 8) 8)

asa este ai dreptate :lol: de ce nu poate sa fie un combi frumos?? de exemplu in germania masinile combi sunt mult mai iubite daca pot spune asa :lol: oricum cel mai tare si frumos combi a fost si va ramane rs4 pt mine 8)

dj05dpx 16-04-05 01:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Cea mai urata masina e a lui PIMP LEX. Sunt tare curios sa vad ce masina are ca mereu are ceva de obiectat :twisted:

cunoaste multe in domeniu si deaia comenteaza,masina lui e foarte frumoasa si a investit ceva bani in ea

GunTer 17-04-05 12:20

dar de renault velsatis ce mai ziceti ??? o barca de masina, urata cu draci.... aaaa si de spatele ala taiat cu toporu v-am zis??? :P

gangsta 18-04-05 13:57

chevrolet kalos!!!
CEA MAI IDIOATA MASINA!!!MA DISPERA!!!ARATA NASPA SI NUMELE E NASPA... :twisted: :twisted: :twisted:

Soichiro 18-04-05 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GunTer\"
dar de renault velsatis ce mai ziceti ??? o barca de masina, urata cu draci.... aaaa si de spatele ala taiat cu toporu v-am zis??? :P

Renault face cele mai dizgratioase masini din lume. Iar Loganul e in top. Aspect de troleibus, captatoare ii mai lipsesc.

pimp_lex 19-04-05 00:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

chiar asa tare te-am marcat?

e bine ca tot pe mine m-ai gasit ala rau in threadu asta.

Citeste si tu posturile. Citeste ce scrie Ffocus mai sus. NU EXISTA MASINA URATA! nu la modu general. Adica exista pt fiecare dintre noi, dar nefiind niste clone totzi, e cam normal sa nu ne placa la toti aceleasi lucruri.

Si tot ce-am zis a fost sarcastic (in caz ca nu te prinsesei) la aberatile lui Alexutzzzzzzz.

Nu vad insa ce legatura au toate astea cu masina mea. Eu am un jaf ordinar, cum zici cea mai urata masina din lume.

DJ05 - multumesc :wink: , apropo a venit vara, poate ne vedem si noi la o bere (daca nu mergi in tzara cumva).

Alexutzzz 19-04-05 14:50

pimp lex? am zis yo ceva d masina ta ???? uitete mai bine si d c aberrati fiecare intra si zice c masina i s pare urata ;) si ne mai dam si noi c nu le place romanilor

pimp_lex 19-04-05 17:09

alexutzzz, reciteste pagina 1

Alexutzzz 19-04-05 20:52

nu am zis d masina ta ok nici nu stiu ce masina ai

Alexutzzz 19-04-05 20:53

a apropo poate a zis alexutzu si ne incurci ;)

AudiPerformance 19-04-05 21:24

exista o gramada de masini cu un aspect foarte ciudat in zilele noastre! cel putin eu chiar nu-i inteleg pe unii designeri...

incep cu gama renault: megane 2 zici ca e fier de calcat (cel putin versiunea hatchback) ii lipseste manerul de pe plafon... vel satis cum a zis cineva e un trolibuz obosit.... clio symbol e dupa parerea mea una din cele mai urate masini actuale (am vazut un clio symbol siclam... fratilor masina aia ma dispera de fiecare data cand o vad... are culoarea aia tampita si mai e si a unui barbat)... si mai sunt multe masini de la renault care n-au treaba cu era noastra!

BMW: seria 1 e o idiotenie curata! seria 3 nou nu-mi place pentru ca e un seria 5 de dimensiuni mai mici

Mercedes: clasa A e o masina care nu se stie ce vrea sa reprezinte! si SLK ala vechi (fata e urata cu draci)

Peugeot: 206cc, 307cc, si toate sw-urile!

si mai sunt multe alte masini care pur si simplu nu-si gasesc locul pe piata... am vazut o gramada de designuri de duzina!

LOGAN FRATILOR... daca vrei jeep i-ati logan ca seamana perfect!

B 68 VLD 19-04-05 21:30

Quote:

exista o gramada de masini cu un aspect foarte ciudat in zilele noastre! cel putin eu chiar nu-i inteleg pe unii designeri...

incep cu gama renault: megane 2 zici ca e fier de calcat (cel putin versiunea hatchback) ii lipseste manerul de pe plafon... vel satis cum a zis cineva e un trolibuz obosit.... clio symbol e dupa parerea mea una din cele mai urate masini actuale (am vazut un clio symbol siclam... fratilor masina aia ma dispera de fiecare data cand o vad... are culoarea aia tampita si mai e si a unui barbat)... si mai sunt multe masini de la renault care n-au treaba cu era noastra!

BMW: seria 1 e o idiotenie curata! seria 3 nou nu-mi place pentru ca e un seria 5 de dimensiuni mai mici

Mercedes: clasa A e o masina care nu se stie ce vrea sa reprezinte! si SLK ala vechi (fata e urata cu draci)

Peugeot: 206cc, 307cc, si toate sw-urile!

si mai sunt multe alte masini care pur si simplu nu-si gasesc locul pe piata... am vazut o gramada de designuri de duzina!

LOGAN FRATILOR... daca vrei jeep i-ati logan ca seamana perfect!
Gusturile nu se discuta. Acest topic mi se pare degeaba. De exemplu, mie-mi place si seria 1 si seria 3 si slk-ul vechi!

Urban_Racing 08-03-06 21:20

Re: Cele mai urate masini

LOGAN clar cea mai nasoala!

steaua23 09-03-06 21:27

alea de la sang-yong (sau cum se scrie)

sandrin 09-03-06 22:01

Quote:

Originally Posted by steaua23
alea de la sang-yong (sau cum se scrie)

e un gip de la ssang-yong si chiar e misto...parerea mea.. dotari...
smart...nu prea-mi plac...sunt prea micutze si au cauciucurile cam iesite
am vazut una scria pe spate : "Na c-am si trecut" :D :D :D

aleks 21-03-06 01:24

cea mai urata este fiat mareea...
agresiv de urata masina :D

Jady 17-04-06 00:25

Eu cred ca cea mai urata masina e mersul pe jos :) Va spun ca ma lupt cu ea de ceva timp, si abia anu` asta o sa scap. Serios vorbind acum, intotdeauna va fi macar un admirator al unei masini, indiferent cat de urata ar fi, pentru ca... stiti si voi treaba cu gusturile care nu se dicuta.

All times are GMT +2. The time now is 01:58.

- Copyright 2026 4Tuning