![]() |
dai la garage Vehicle: si ii dai buy si iti apare lista si cat costa
|
re
cum pot face rost de $ sa-mi iau prima masina?...incerc sa cumpar Ford-ul din 77 cu 2500$ dar imi zice: This vehicle is currently unavailable
|
pai ai niste puncte credit ...dute la work :) si foloseste din ele si iti da bani in functie de cate credite folosesti!
|
....
mi am facut si eu cont turbo110
|
Bagati-ma si pe mine in ekipa : Sc0OTeR :twisted:
Cum dreq fac curse :?: |
...
CipinKUS vreau si eu in echipa..acum invat sa joc..:))
|
Echipa e a lui alex_maxx...la el ceretzi sa intrati..oricum jocul se reseteaza in 5 zile...deci fara graba ca nu apucati sa facetzi nimik
|
Re:
Quote:
|
Mi-am luat o corola si diseara sau maine daca am noroc ciordesc o masina si imi iau si yo alta mai buna
O cursa ceva .......... |
Ma..nu se pot rface curse intre membrii din aceeasi echipa....Cel mai bine facem mai multe echipe..acum e \"4tuning\", mai facem si 4tuning02, 4tuning03, 4tuning04 si etc....
P.S. Daca intra hondarul o sa fie f fericit..mai toti avem honde :lol: :shock: |
Sau facetzi pe cluburi ;)
|
Is cel mai varza is pe utimu loc]
|
Re:
Am apasat ca dobitocu' pe butonul de iesire din echipa si m-am dat singur afara :D..acum nu mai pot sa intru inapoi..asa zice regulamentul jocului..anyway..am facut echipa \"4tuning02\".Las'...tot raul spre bine..acum puteam sa facem curse intre noi...
P.S. cine mai vrea sa se inscrie sa zica la care echipa vrea si va primi invitatia...sunt 2 echipe \"4tuning02\" a mea si \"4Tuning\" a lui alex_maxx(care a fost tot a mea :D ) |
se pot dona credite?am shi eu nevoie de cateva...
|
Nu va chinuiti chiar asa mult pentru ca in cateva zile o sa se resteze jocul .
O sa jucam dupa resetare :wink: . |
am mai trimis niste invitatii pentru cei care si-au anuntat id-ul aici ...pai dupa ce se reseteaza o sa fac iar echipa si va dau invite!!
pana atunci invatam sa jucam :) |
Re:
Quote:
|
si masina bani creditele raman
DAac nu ce ramne |
nu ramane nimik o iei de la ZERO \"0\"...
|
Cum iti dai seama ce piese se preteaza la turbo :?: Am cumparat o galerie (header) si mi-a zis ca nu merge cu turbo si sunt descalificat de nush de unde :?
|
Pot sterg contu si sa fac altu sau .................. nu merge
Imi veni o idee cum sa fac bani $$ :D |
Iam dato lu cirozel de 2 ori :D :D
da diseara isi pune turbo si numai stiu ce si .........mio da :(( O donatie ceva ,.............:D |
am cautat si eu pe acolo ...se reseteaza scorul lunar ...si echipele raman nu se sterg la fel ca si userii!!
asa k mai asteptam lume :)..anuntati aici!! :peace: |
am facut o ilegala cu unu pe masina ....si am pierdut :( :( acum nu mai am masinaa!! ...norok k se incepe iar peste 4 zile :)
|
Re:
Quote:
|
Ete cam ce am pus pe Civicu din 92 :)..original 125 de calutzi ..1.6L
supercharger: Jackson Racing Supercharger Kit intake: HKS Super P-Flow header:DC Sports Titanium Race testpipe(nush ce e aia :D ) :Random Technology Hi-Flow Catalyst throttle body:Spoon Throttle Body clutch:C lutchmasters Carbon Kevlar Stage 3 Clutch n20: NOS Systems Sport Compact Kit .....si dupa ce ma uit la fisa de dyno...fix 280 de ponei la roata 8) |
...Ciro...eu conform dyno aveam 244hp...modificarile nu mi le mai aduc aminte dar am facut ceva la el ...ajunsese la valoarea de vreo 20mii....dar m-am dat cu unu pe masina si am pierdut :( acum astept :(
Evo007 cand ii dai acolo Challange te intreaba daca vrei legala pe un sfert de mila sau ilegala pe 250(default:)...si mai are o optiune pink_slips! :) vezi cum pierzi \"za\" car!! |
Da mah da a mea e urcata pe dyno..micsorata distanta la bujii, pusa puterea pe turatii specifice ( adica reglat A/F ratio pt o curba de putere aprox liniara si care urca vertiginos ;) )..heheee..cate credite am cheltuit eu ca sa o fac sa traga asa :D
P.S. Telul meu in joc e sa am un STi facut full .. 8) |
mi-am facut si eu user .. shadowzz .... bagatzi-ma si pe mine in mafie lume
|
speeder23 ... i want in :D
|
mhA facut cirozel :((
Las ca te fac si yo :d :twisted: :twisted: :twisted: |
pe mine art :D dar abia am intrat in tainele tuningului :))
btw...cum fac sa am multe credite?! adik sa nu mai astept sa imi dea 15 din 10 in 10 minute?! |
trebuie sa castigi experienta si iti da mai multe credite..:D la 10 min ....o sa va trimit invitatie si voua sa intrati in team dar nu imi merge in seara asta netul pe extern :)
|
:)) miam facut si eu club pana sa imi dai ... k ma plictiseam...
|
vreti sa va dau invite in BrutePower RC ?! :D
|
bhaaai nu gasesc sa imi cumpar masina sa moara eu ... mai imi trebuie 500$ ptr o honda ... user shadowzz care avetzi chef de donatii :D .. apropo am gasit si la 2500$ de cumparat dar nu sunt available :((
|
shadowzz ti-am trimis invitatia....
speeder if u want in ....tre sa iti desfintezi clubul k nu pot sa te invit!! |
io renuntz.... nu stiu sa`l joc e aiurea .. sucs
|
Miam pus turbo o cursa ceva
|
ms alex ... buei ... mi-am pus nitro :D is smecher :D nu va uitati la mine ca , cu o masina stock mai bunicica apropae ca va puteti tine dupa mine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning