![]() |
Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?
vad ca entuziasmati de show sunt multi care nu au permis si nu ar resimtii deloc efectele secundare ale acelor huiduieli.politia oricum a notat tot si vor incepe cu amenzile si ptr ca ai pe toba un strat mic de praf asa ca nu vad de unde atata bucurie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pt cei din buc,sau din imprejurimile bucurestiului,la fostul metro otopeni,poti sa faci tot ce vrei acolo,ca nu e nici dreaq acolo si daca trece garda...ca si la timisoara si'au supt-o... :D daca va duceti dati si voi de stire ca vin si eu cu un prieten sa ne dam :)
|
Quote:
merita batjocoriti gaborii,dar cu cap!!!....adica cum s-a facut in tm!!! |
De ce riscant.. nu atzi vazut ca la curse legale de motociclisti in sibiu parca a murit fetitza aia... acu nah din cate am vazut lumea a stat destul de departe de ce se desfasura acolo... si am mai fost si acu seara si statea garda la intrare in parcare:P deci nah.. se invata si ei minte
|
marfa, cool, megatare, superiuresh, jmekeri de jmekeri 8)
asa-i ? dar asaa...dupa luminatele voastre minti, cam ce o sa iasa bun din tot tambalaul asta ? |
ideea e ca faza cu prinsu de masina cu rolele a fost un pic cam extrema dar totusi bravo lui.
si a mai fost o faza acum cateva zile cand unu se invartea cu frana de mana in jurul masinii de politie cu girofarurile aprinse. de luat la ochi cam greu pentru ca au fost poate chiar o suta de masini la punctul culminant. cativa o sa aiba un ghinion fenomenal de acum incolo, dar macar s-a mai unit miscarea auto cu ocazia asta si pentru cateva zile s-a vazut ca se poate si altceva ;) |
Am fost in fiecare seara acolo,in fiecare seara au inceput sa apara tot mai multi oameni si tot mai multe masini;la momentul cand a fost facuta filmarea erau in parcare peste 500 de persoane si aprox 100 de masini...totul a fost ok,doar k multi din dorinta de afirmare in loc sa stea pe margine,sa povesteasca despre masini ,sa se comporte civilizat kinuie subnutrite precum 316i,316d,cielo,nubira,astra 1.4 1.6...
Faptul k s-a permis televiziunii sa filmeze nu poate fii decat in defavoarea noastra;deja de 2 zile strazile sunt pline de politie,mai nou facanduse chiar filtre :-s |
Daca voi va plangetzi de politzie noi ce sa mai zicem ?! :)
|
De 2 zile e cam trist pe la tm,lumea se mai aduna dar e plin de politie.Desii este spatiu privat masinile de politie de pun la intrarea in parcare la Real si stau la panda..
|
Orikum este bine ca se intampla ceva ,nimeni nu cred k se astepta ca fenomenul sa i-a asa o amploare.
|
bravo lor k au tupeul, asta da distractie, astfel de intreceri organizam si noi in Alexandria, dar din pacate este pe domeniu public si ne inprastiem ca soareci cand apar gabori si din pacate nu ne-am gandit la faza cu filmatul, dar o sa aducem si noi ceva pe forum sa va datzi cu parerea, pana atunci bafta si pedaua la fund
|
ce daca se dau cu nubire si cielo si etc ? f bine... nu toti au sute de cai. si vor si ei sa se dea... de ce ii catalogati naspa ? kinuie la ele pentru ca pe alea le au. unde vrei sa se duca ? vrei sa se ascunda sa nu-i vada lumea cum kinuie ei 1.6 -le lor ? ---> pentru TM-84-DMX. eu zic ca si ei merita bagati in seama... sincer
|
ar trebui sa se organizeze mai des asa ceva .super :D
|
hai sa strangem toti cate 1 mil fiecare sa cumparam un teren la marginea bucurestiului sa facem o pista :))))))))
sa se uite politisti de la poarta :P |
Sau Daca Vrea S Aintre Inauntru Sa Puna Vento Sa Faca Cerculete Cu El
|
masini....motoare.......role......blana fara numar :))))))))))
|
Quote:
|
ma mut in Timisoara :)
|
frumos..numai ca s-o pus pe noi...
azi am mai pus la colectie mai o amenda... |
prea tare , frate cum se distrau oameni :)):)) ia rupt pe gabori :)) mai ales la faza cu rolele :))
|
Totusi.....s-a desfasurat intro parcare privata....din cate shtiu eu cu acordul proprietarului......IN AFARA ORASULUI!!!!.....care e problema lor???....si nu atat a politistilor care au fost trimisi....k sunt sigur k ar fi preferat sa stea in sectie....dar a celor care au sunat la politie....asta ca sa vezi cat de rai si invidiosi....si S.T.U.P.I.D sunt unii oameni.....in fine.....pakt k nam fost si eu p akolo....data vitoare anuntati si voi mai multi oameni:D.......
|
Tare de tot faza
Sa vezi parcare privata,distractie maxima fara griji si gabori cu buza unflata. Da faza cu rolele dupa masina politiei e si mai tare decat tot evenimentul. |
Are careva filmuletul de la cursele din timisoara sa mi-l trimita si mie ?? pls pls
|
|
http://www.tion.ro/stiri/timis/artic...0070625-111415
update: de maine parcarea se redeschide, daca vrei sa te dai platesti 10 lei si poti sa faci ce vrei toata noaptea pe propria raspundere, iar daca darami ceva, platesti (semnezi inainte sa intri in perimetru destinat ruperii de gume). aprobarea este data de la politie, totul o sa fie legal. cred ca e un caz unic in tara. desigur nu o sa mai fie plin noapte de noapte (10 lei pe noapte, 30 zile, e o suma) dar in weekend o sa se stranga lumea. |
Ms , raman dator :)
|
daca s-ar face si la bucuresti...da ce sa aiba astia tupeu,cum vad politia o lasa la 30 la ora...
|
daca mai e si ploaie se opresc!
|
ieri seara eu am trecut pe acolo si am vazut ceva masini si un peugeot argintiu facand cerculete.poate in weekend o fi mai multa lume.
|
aprox 50 de masini au defilat pe strazi in noaptea asta. plimbare linistita. foarte frumos
|
Frumos,frumos nam ce zice si nebunul cu rolele ii tare :D...daca vom continua asa poate ne vor lasa in pace si poate ne organizeaza un teren de drifting....si liniute TIMISOARA II CEA MAI TARE
|
mda....putem sa speram noi la un teren pt drifting de la primarie......``n-au`` bani sa asfalteze drumurile...darmai ne faca noua pista pt drifting....eventual dak se trezeste unu care nare ce face cu banii si face una privata.....altfel:???: .....
|
bravo.Ati facut show.SUNTETI CEI MAI TARI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
asta sa se vada ca nu ne vom speria noi de gabori
<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="448" height="336" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=336&shuffle=false&repeat =list&file=timisoaraflash.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/timisoaraflash.jpg&height=336&width=448" /> |
Corse pacat ca nai mai stat ca sa vezi ce fain sa terminat plimbarea linistita, dar uitate la filmuletzu de sus
|
Mama ei de treaba......da cand miam fisurat yo mana din cauza unui taximetrist grabit care nu mio dat prioritate nu era niciunu in interesctia aia......in fine....Datziva foc!!!(pt gabori) .....pt cei care au fost akolo....bv....a fost frumos:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning