![]() |
Re: E30 lovers
Multumesc.
|
cu placere,
afara d mtehnik ... 1 si 2 ? ce se mai poate pune fara a strica masina .. ? am mai vazut o serie de spoilere interesante.. dar.. daca pui mtechnik 2 pe e30 e ok , stii ca n-o dai in kitsch , e super, doar ca mai sunt o tona asa.. spoileru de M iar e fumat.. si altele e greu sa le combini cu pragurile si cu restu .. |
uite niste kituri frumoase http://www.rieger-tuning.de/Modellsh...0/3er_e30.html
|
Quote:
|
Sunt multe firme care fac subansamble de tuning pentru E30. Parerea mea e ca totusi E30-ul fiind o masina veche isi pastreaza mai bine valoarea daca i se monteaza piese de origine (ma refer aici la cele doua kituri). Exista 3 tipuri de aripi fata din care poti alege ca sa iti faci masina unica, daca consideri ca e o problema faptul ca mai poate opri un E30 la semafor care sa semene cu al tau. De asemenea Rieger Tuning a facut o serie de adaosuri pentru bara fata care in "bransa" sunt oarecum asociate cu piesele de origine. Daca iti faci un urs cu M-tech I sau M-Tech II si mai vezi inca unul ca al tau bucura-te ca nu esti singurul care apreciaza valoarea pura BMW.
Sunt firme de tuning mari care au accesorii pentru E30 (pori pune aici Rieger, Seidl tunig, Lumma,etc dj16xxs stie mai multe despre partea aceasta). Sa nu uitam de monstrii sacri de la Alpina care au facut si ei cateva fuste de fata, praguri si monumentalele jante. Inca odata repet este parerea mea si nu vreau sa conving pe nimeni ca am dreptate cum de altfel nu vreau sa conving sau sa atrag pe cineva spre ceea ce cred eu pentru ca asa ar fi bine. Multumesc. |
am si eu o intrebare... poate e prosteasca, dar voi care aveti ursuleti ii aveti ca masina voastra de zi cu zi? imi plac si mie ursii dar eu as vrea unul cat mai stock si daca se merita pt. a fi folosit de zi cu zi.
|
se merita yoo merg zi de zi cu el si sunt multumit si la consum ,ca masina si confort e beton sfatu meu iati E30 sau alt model bmw sa fie.
odata ce te-ai suit intr-unu nu de mai dai jos din el |
:) stiu ... eu am condus un e46 din 2001 si am fost innebunit. am gasit unul pe la 2200 euro negociabil, pe aici pe forum, e din 84 a zis ca are putin km parca, arata bine masina. e stock, si chiar asa si vreau sa-mi iau. consumul mai putin ca as merge cam 20 km pe zi in medie. mai mult nu. poate in weekend sau in zile libere. hai k nu mai postez aici. daca e deschid un alt topic.
|
Quote:
|
da chiar, asta am uitat sa intreb, sunt scumpe piesele? se gasesc pe la noi noi? ma refer noi la absolut orice.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ursul meu de zi cu zi::arrow: |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Piese se gasesc, nu e asta problema, nu e vreun Skyline sau Supra sa fie vreo raritare, deci in materie de piese second nu se pote pune problema sa patesti ceva la masina si sa nu poti inlocui piesa care a crapat cu una second. Totusi recomandarea mea ar fi ca daca se poate sa se cumpere piese noi si pe cat posibil DE ORIGINE. Se vede si la ei diferenta de calitate intre Original BMW Teile si piesele de SRl-uri sa le zicem asa. Pentru o diferenta de 15 E dau un ex mai bine iei bratele echipate complet originale BMW, decat sa iei de la te miri ce firma producatoare de piese si subansamble. Si ca sa raspund si eu la intrebare, da, E30-ul e o masina buna pentru folosinta zilnica si totusi, spalata, ceruita etc mai intoarce cate o privire in weekend.
Cateva poze.... taina lunga saracia omului. |
la motor si la suspensie directie prefer noi, si originale, dar daca nu se pot originale noi, mergi si alea de SRL, pana la urma sunt noi. Eu cand ma refeream la mers zi de zi, nu la consum ca nu prea a fost o problema la mine de consum, ci de uzura, la asta ma refer.
|
1 Attachment(s)
citeam acum forumul si ma uitam prin poze, am gasit-o pe asta. imi place la nebunie
|
Quote:
|
Super tari masinile bv baeti.
|
si un film in care japonezii se distreaza cu e30 :D https://www.youtube.com/watch?v=v_qfo...elated&search=
|
tare filmu cum era imbracat ala cu m3 :)) orange
|
39 Attachment(s)
Niste ursi de pe la noi :rolleyes2 ...
|
am shi eu o intrebare........un prieten de al meu are un buget de 2.000 de euroi shi m-a rugat sa-i caut un ursuletz diesel stock ........................deci.......stie careva vreo oferta ceva???.......ash fi recunoscator
|
11 Attachment(s)
Ursi de la ei....:)
Btw de filmu cu japonezi, aia au belele cu capu daca trec rotile din spate pe unde trec alea din fata... steer from the rear... :) |
6 Attachment(s)
1988 BMW e30 m3
|
golf frumoase poze .. felicitari :d
|
Quote:
|
Daca omul tau are numai 2000 de euro ma indoiesc ca mai are inca vreo 2 ca sa bage in masina dupa ce o ia ca sa o faca impecabila, recomandarea mea ar fi sa mai stranga ceva bani si sa ia una ceva mai scumpa, la 2000 de euro nu stiu ce avion de masina ia.
|
Quote:
|
Quote:
asta e o masina care haleste bani din constructie!!! |
6 Attachment(s)
Cateva si de la mine ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Si de la mn unul dintre cele mai frumose ptr mn .....cel putin ...NOSu"
|
9 Attachment(s)
Poze. . ...
|
frumoase foto:D...................
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
un ursulet frumos
|
1 Attachment(s)
e30 m3..desen de mana ..nu e facut de mine ..dar da bine aici pe topic ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
BMW E30 325 Is.
Masina a costat 13.000 $ acum 3 sapt cand a fost cumparata. Poze. Multumesc. |