![]() |
Re: Roman
cine stie un loc de unde pot sa cumpar fibra de sticla? in roman, iasi, suceava, piatra sau bacau o adresa un nr de tel orice. ms
|
Quote:
Da-i un pm si am sa-i spun sa mai intre. |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
welcome adidas00 !!
incet incet ne adunam si noi :D |
trimite-ti mass-uri (desi nu e frumos) pe messenger celor din lista cu linkul pt thread... poate se mai inscrie careva... Iar ca loc de intalnire in Roman sunt destule... Putem incepe la fantana arteziana, deja ne strangem acolo cateva masini, dupa care dak om fi prea multi , parcare de la kaufland e imensa...
|
Dutzule, la Fantana arteziana deja sunt prea multe masini si politia se uita stramb...cam aiurea loc in fata Primariei. Cartodromul e liber, e spatios si nu cred ca deranjam pe nimeni acolo.
|
la cartodrom am mai fost...si s-a intamplat sa avem si acolo probleme cu politia...si la kaufland e frumos....dar ma gandesc ca si acolo s-ar lua gaborii de noi...mai ales ca fiecare vrea sa aratam ce sistem audio are...pana una alta...tot ola bancute ne vedem saptamanal...
|
Hopa...lume noua, lume noua...Lume noua, va salut cu entuziasm...Referitor la ceea ce se scrie mai sus (cautam deja loc de intalnire...) eu spun asa:
1) In parcare la CNRV e putin locusor (1), e parcusorul acolo si multa lume si nu putem da muzicuta oleak tare ca le stricam sederea (2), politia isi baga nasu pe acolo si comenteaza des (3)...astea ar fi dezavantajele...avantajele ar fi ca e centru, e frumos tare seara acolo, e frumos de showoff si km atat... 2) In cartrodrom nu e deloc funcky (1), e najpa tare acolo seara (2), eu pe asfaltul ala nu ma dau nici sa imi dai bani de masina noua, si nu cred k sunt singurul (3) si alte motive...avantajul ar fi ca politia nu are ce sa iti spuna...(sa fim seriosi, poti sa dai muzik oleak mai tare, nu deranjezi linistea publica, daca esti nebun poti sa te dai pe acolo, NU AU CE SA ITI SPUNA...) parerea mea... 3) La Kaufland in parcare e locul perfect. Magazinul in fiecare seara la 10 se inchide si parcarea ramane goala. E SPATIU sa aducem toate masinile si din piatra si din Roman, asfaltul e bun, nu sunt oameni de deranjat...putem da muzica tare, putem sa ne dam putin, se pot face nebunii...singurul dezavantaj ar fi ca mai poate veni politia pe acolo...dar nu au ce sa iti faca, nu blochezi drumul public si daca atunci cand vin dam muzik oleak mai incet CHIAR NU AU CE ZICE... (P.S. de vreo 2 sapt ma uit in oras dupa loc unde sa ne intalnim saptamanal si parcarea de la Kaufland mi se pare locul perfect, si pentru noi si pentru ca sa nu deranjam politia...) Ce Spuneti??? |
sunt de aceasi parere....in parcare la kaufland ar fi cel mai bine .pt ca nu sunt case in zona..e spatiu privat iar politia n'are ce sa ne faca...
|
Quote:
|
Va mai propun un loc atunci unde sigur nu va deranjeaza nimeni... nush daca cunoaste cineva, in balcescu, inainte de lebada exista un drum la dreapta, e drum "de tzara", da' nu sunt pietroaie mari, e mai mult zgura macinata park... nu sunt gropi, cel putin nu erau cand am fost ultima data si e pe malul Siretului... dreapta chiar inainte de pod, pe langa depozitul de cherestea, sau ce-i acolo... mergeam seara si cate 10 masini si era loc...
bine, nu de liniute si alte treburi, ca nici nu vad prin roman loc pt asha ceva, dar de o samantza si un pahar de vorba merge... |
3 Attachment(s)
pt cei din roman, stiti unde dau de proprietarul acestei masini?
|
Quote:
Ne cunoastem? inca ceva... aratati-va masinile fratilor... tipul cu cieloul galben se numeste Mihai, daca ma intalnesc in seara asta ii spun sa intre in discutie... |
Quote:
Masina tin sa o arat cand e gata, adica in decursul saptamanii viitoare. Quote:
|
eu spuneam ca solutie in caz de... si eu am spus acelasi lucru, la kaufland... stiu cum miroase...
|
Roman
eu zic sa incercam sa facem o intalnire in parcare la kaufland si sa vedem cum e iar in cazul in care ne alunga cineva sa cautam in alta parte.
|
Quote:
|
Quote:
+ Hai...poate o sa vina unu sa comenteze...ii spunem cine suntem, ce facem...k stam si noi pe masini la o samanta si un pahar de suc..mai facem o poza, mai ascultam muzica...nu cred k o sa aiba de comentat...sau hai..poate o sa comenteze...1 data...a IIa oara o sa se obisnuiask cu noi :)) ...sau daca ne alunga de la Kaufland fugim la Plus...ne alunga de la Plus fugim la Kaufland :)) |
Quote:
|
in centru este o gramada de lume...politia ne va supraveghea non'stop nu putem face nimic interesant....sunt sigur ca parznicii de la kaufland ne vor intelege...am vazut ca uneori noaptea si cei cu tirurile dorm in parcare ...
|
ai zis bine...cei cu tirurile DORM in parcare... dar noi cu siguranta nu vom dormi acolo ..
!!!:twisted: |
Mah, deja e prea multa dezbatere pe tema asta...pur si simplu: Mergem la Kaufland, vedem ce se intampla. Daca vine cineva le spunem ce cautam acolo, dak nu ne inteleg si ne alunga, mergem la Plus si incercam aceiasi schema...Ne alunga, mergem in centru...vedem noi, nu e asta pb. acuma... pb. e daca facem, cine vine, cine are masina si ce facem odata acolo ajunsi :))
|
Pai stabiliti o data....dati de stire la cunoscutii cu masini ...va intalniti...va cunoasteti intre voi (in cazu in care nu va stiti) si apoi o sa apara oameni...o sa vedeti numa ca tre sa va implicati putin in promovarea intalnirii.
Foarte important sa se stie ziua...ora...locul ...acestea sa ramana aceleasi...;) aproximativ...iar daca apar schimbari trebuiesc anuntate |
Idei:
Parcare sala polivalenta In spatele fantanei arteziene de la hotel In groapa :) |
pe centru la fantana pana la 12 noaptea e full de masini, nu prea vad cum vreti sa va-ntaniti acolo... iar politia patruleaza zona... clar in alta parte...
|
Parcarea de la sala polivalenta este SUPER TARE FRATE!!! Serios, eu stau viz a viz de ea si noaptea e 99% goala (mai e uneori o masina uitata), este un paznic care mai sta pe acolo si freak menta (dar nu ar avea nik de comentat) DAR, (exista si un DAR) casele sunt foarte aproape si sunt babaci care cand seara la 10 aud muzica tare suna la jandarmerie. DAR (din nou) MERITA INCERCAT, cum ziceam e super tare si super frumoos luminata tot...
2) In spate la fantana arteziana de la hotel am vrut sa propun si eu dar am zis k nu are rost sa imi bat gura. Parcarea este foarte foarte mica (daca sunt multe masini si blocheaza vine garda si zice ca blokm drum public) ;) 3) In groapa??? OLD SCHOOOL...LAME...IT SUCKS... |
Duuuudeees...vine fratemiu la mine si spune "La Royal...:-" "...si e o idee bunicik...
Facem Vot??? :)) 1) Parcare Kaufland (+ Parcare Plus backup :)) ) 2) Parcare Sala Polivalenta 3) Centru "La bancute" 4) In groapa (*P.S. cum trecem de bariera??? :) ) 5) Mariko/Royal Parking space 6) Asteptam idei |
check this out ;) https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara/page-2.html
Pe scurt: erau in parcare privata- gaborii nu au avut e face, au plekt cu codita intre picioare...:) ;) deci..kaufland (tre sa fim prieteni cu paznicii :)) ) da parerea mea e ca nu te da nimeni afara ;) |
Pana la urma la Kaufland ar fi cel mai tare...e imens locul ala :) si e si pustiu pe acolo.
|
La Kaufland dupa 10 seara e gol, si oricum nu ne strangem cat sa umplem parcarea... stam mai pe margine, spre centura si nu ne spune nimeni nimic... asta iarna ne-am dus sa ne dam pe gheatza pe-acolo si paznicul ne-a zis ca doar sa nu-i daramam stalpii, ca gluma... so... nu ne spune nimeni nimic...
|
Knd ne vedem?
|
Daca faceti "scandal" va zic eu ca va zice politia multe :D Chiar daca e parcare privata
|
Pai poate nu ai vazut filmuletu :))
Quote:
|
le dati si voi 5peturi de bere...si va lasa paznicii sa faceti c vreti
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning