Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

dagosh88 19-06-07 23:54

Re: Bacalaureat 2007

Si eu dau bac-ul anul asta,adica peste 6 zile incep!:(
Sunt la profil mate-info bilingv,cu tataee in scoala...eu sunt in A el e in B.
Dau bacul din romana mate m1-1,fizica(mecanica,electricitate,termodinamica inca nu sunt sigur care subiect aleg,depinde care e mai usor) si geogra.Mai bine dadeam din cum sa scapi de politie sau cum sa ii faci sa te lase in pace si sa nu iti dea amenda.:-P.
Cel mai frica imi este la romana cu toate ca de 2 sapt numai asta fac,si la geogra nu am repetat nimik,dar in 2 zile se invata geografia+ca mai tin minte multe de la capacitate.Ciudat dar la mate si la fizica nu imi fac griji,sper doar sa nu pice vreun subiect foarte greu la astea 2 ca sa nu ma trezesc cu vreun 7.:(Am muncit mai mult la astea 2,adica tot semestrul 2.La mate am facut toate cele 100 de subiecte S2 si S2,iar la S3 si S4 sunt la 67,dar mai fac pana la bac.La fizica am lucrat si acolo destul de mult dar nu am tinut contabilitatea atat de bine.
Multa bafta tuturor la bac,si sa aud de bine cand spunem toti notele dupa...

VaLeX 20-06-07 00:20

bafta la Bac copii :) oralu e mai greu..ca nu va ajuta nimeni...si e cam pe bune ..da'n rest ..veniti cu bani la voi si cu pachete de tigari goala :lol: :lol:
SUCKcess :D

Bryan 20-06-07 01:47

voi la ce facultati dati ma ca io habar n-am :D
vreau una usoaraaaa

blowwind 20-06-07 01:53

bafta..si nu uitatzi sa va cumparatzi memoratoare :D:D

sebaaa 20-06-07 02:15

si eu sunt cu bacu anu asta..probele mele : rom oral;engl oral;rom scris;mate ;solicitari si masurari tehnice ; istorie
la istorie am morcovu..si la mate si solicitari un pci
dar la romana stiu si la eng zbarnai=))
sigur e putin morcov si acolo..dar nici chiar asa ca la restu
multa bafta tuturor!

Bryan 20-06-07 02:38

si ,,,,, la ce facultat dati ? :rolleyes2

Tataee_^ 20-06-07 09:30

Eu la Academie de Politie, sa va arestez dupa ce termin - glumeam :lol: , dar la Academie dau :-P

dagosh88 20-06-07 10:39

Eu dau la politehnica in bucuresti,sectiunea A.R.

ZerO_CooL 20-06-07 10:43

Prezent si eu pe lista... la romana, mate, fizica si sport dau...
Si in caz de victorie, vreau sa dau la poli-A.R.

blowwind 20-06-07 11:00

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 957342)
Prezent si eu pe lista... la romana, mate, fizica si sport dau...
Si in caz de victorie, vreau sa dau la poli-A.R.

ahamz..te`am prins
si tu in loc as invetzi o ardeai aiurea pe la saloane de tuning !!

Tboy 20-06-07 11:12

tocmai ca la oral merge aranjat ...si se merita ...pt ca nu se poate dovedi mai apoi ca ai fost ajutat...profii se baga aici ... toata lumea trece cu bine de oral unii chira uc note f bune desi la toti ne e frica de oral pt ca na e un om strain caruia trebuie sa ii vorbesti (daca te duce mintea)... =))) la scris sa ne rugam pt o comisie misto ca sa putem comunica nik mai mult...

ps: care se imbraca in DOLIU si se risca la note mari? =)))

VaLeX 20-06-07 12:06

sa nu dati la litere :) ...adik plm doar dac aveti vocatie :lol:
eo am dat doar ca sa scap de tot ce are leg cu mate fiz chimie ..toate prostiile astea :)
n`am inv 1 an intreg la fac :| deci nimic ..nu retzii nimic din ce zic aia ..da nici nu m`am chinuit ;))
ce am auzit..ca AS Iasi (care sunteti de prin preajma) e o facultate usoara..iti zic de la inceput ca ai 10 dac ii aduci nush ce referat..***uri din astea ;))
bafta la bac copii :) nu mai aveti mult...ingrasati porcu cat mai e timp ;)

Mustang 20-06-07 17:20

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 957378)
ahamz..te`am prins
si tu in loc as invetzi o ardeai aiurea pe la saloane de tuning !!

sau se uita la bajetii cu cielo cum incearca sa dea cerculete prin liceu :lol: :lol: :lol:

Tahity 20-06-07 21:16

mah mesteri eu nu stiu ce sa zic ... am invatat si eu ceva dar mie cam frica la oral ca o sa ma pierd ... ca de s-ar fi dat scris de 2 ori :D nu ar fi problema

Tahity 20-06-07 21:17

aaa ... si inca ceva ... voi stiti daca sa picat vreodata la romana la oral ???

Tataee_^ 20-06-07 21:44

Quote:

Originally Posted by Tahity (Post 958448)
aaa ... si inca ceva ... voi stiti daca sa picat vreodata la romana la oral ???

Man daca la noi in orash sunt unguri care deabia leaga 2 vorbe in romaneste si tot trec de oral la Bac, eu zic sa nu iti faci probleme :lol:

Tahity 20-06-07 21:49

o pai atunci nu mai imi fac probleme ...

Tataee_^ 20-06-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Tahity (Post 958511)
o pai atunci nu mai imi fac probleme ...

Am un vecin maghiar, si s'a dus la oral si stia numa Ion. Si extrage un bilet si numai stiu ce i'a picat, si el zice : Ion , si profesorul: nu Ion, ca ti'a picat altceva, si el :Ion , la care profesorul: no bine, zii Ion atunci :lol:

Tahity 20-06-07 22:19

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 958540)
Am un vecin maghiar, si s'a dus la oral si stia numa Ion. Si extrage un bilet si numai stiu ce i'a picat, si el zice : Ion , si profesorul: nu Ion, ca ti'a picat altceva, si el :Ion , la care profesorul: no bine, zii Ion atunci :lol:

beton ... atunci invat si yo ION :lol:

ZerO_CooL 20-06-07 23:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 958095)
sau se uita la bajetii cu cielo cum incearca sa dea cerculete prin liceu :lol: :lol: :lol:

Nu generaliza... :lol:

toader 20-06-07 23:26

Cand o ardea asta pe la saloane mah ca mai mult a lipsit. Ba ca e bolnav, ba ca se duce la mare si alte chestii din astea. De unde era vrajeala ca sa invetze:P. Faza cu cielo a fost din intamplare si el pe acolo :D. In rest sta numai in casa cu noua achizitzie EIY. Studiaza la ea pt facultate, mecanica chestii acolo fortze centripete, centrifuge, frecare. Ah si ca sa nu fiu offtopic. Bacul il dau la mate, fizica economie si engleza. Iar la facultate dau la politehnica la electronica.

peugeot 206 20-06-07 23:44

eu dau la medicina.....vai de capu meu:)

tudo 20-06-07 23:49

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 958646)

mi se parea mie ceva suspect cu cerculete cielo liceu... dabea acum vad ca ai intrat si tu in discutie :))
las ma colega ca dam noi gata si bacu ala ! :lol:

Quote:

Originally Posted by toader (Post 958669)
Cand o ardea asta pe la saloane mah ca mai mult a lipsit. Ba ca e bolnav, ba ca se duce la mare si alte chestii din astea. De unde era vrajeala ca sa invetze:P. Faza cu cielo a fost din intamplare si el pe acolo :D. In rest sta numai in casa cu noua achizitzie EIY. Studiaza la ea pt facultate, mecanica chestii acolo fortze centripete, centrifuge, frecare. Ah si ca sa nu fiu offtopic. Bacul il dau la mate, fizica economie si engleza. Iar la facultate dau la politehnica la electronica.

studiaza mai ales la forta de frecare cu asfaltu :lol:

Mustang 21-06-07 00:31

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 958646)

ieu ???
ia ... jugarugabi ... baga idu' la matale ... mai stam la o maslina ... inainte de bac :)

69 VVV 21-06-07 01:02

si eu am bac :sad:
romana - oral, scris
engleza - oral
matematica, ecologie, geografie - scris
sunt cam warza la toate dar zic eu ca de oral am sa trec ca stiu romaneste :lol: si la engleza la fel ma descurc.. in rest sper sa am libertate de miscare in banca si cateva surse de inspiratie.. de preferat cativa tocilari cu suflet mare :-P
..dar pentru orice eventualitate poate ma apuc si eu de invatat de maine cate putin din toate :rolleyes2
ma intereseaza doar sa trec.. si cu 6.00 ..nu conteaza ..ca sa imi iau masina si sa plec la mare 8)
Bafta la toti !!! si ms pt subiectele alea la oral ..cred ca o sa imi fie de folos:D

blowwind 21-06-07 01:23

cine vine la UTCB ??:D

Bryan 21-06-07 01:58

Quote:

Originally Posted by 69 VVV (Post 958868)
si eu am bac :sad:
romana - oral, scris
engleza - oral
matematica, ecologie, geografie - scris
sunt cam warza la toate dar zic eu ca de oral am sa trec ca stiu romaneste :lol: si la engleza la fel ma descurc.. in rest sper sa am libertate de miscare in banca si cateva surse de inspiratie.. de preferat cativa tocilari cu suflet mare :-P
..dar pentru orice eventualitate poate ma apuc si eu de invatat de maine cate putin din toate :rolleyes2
ma intereseaza doar sa trec.. si cu 6.00 ..nu conteaza ..ca sa imi iau masina si sa plec la mare 8)
Bafta la toti !!! si ms pt subiectele alea la oral ..cred ca o sa imi fie de folos:D

pai si la ce facultate intri cu 6 :rolleyes2 ca mie de-asta imi e :???:

69 VVV 21-06-07 02:03

pai cu media din liceu mai creste putin.. dar sunt si facultati la care se intra cu 5 (cu taxa normal) ..eu vreau sa ma duc in Iasi la constructii sau telecomunicatii.. nici eu nu sunt hotarat decat in privinta orasului in care vreau sa merg.. daca iau bacu sunt cel mai fericit.. gasesc eu o facultate acolo la plesneala.. :)

Tataee_^ 21-06-07 09:31

Quote:

Originally Posted by peugeot 206 (Post 958705)
eu dau la medicina.....vai de capu meu:)

Chiar ca vai de capu tau, daca termini si ajungi intr'un spital vai de mama lui, ai pus'o rau. Am fost de curand la un spital de la mine din orash ptr analize, ca imi trebuie la admitere, si mai ca nu vomitam pe hol, asha urat mirosea in spital, si tu vrei sa stai o zii intreaga in spital :shock:

AlinD 21-06-07 10:58

Eu doar la romana oral am emotii, mi-as aranja daca as putea :) Si cred ca as putea deoarece o sa fiu in a2a zi si se vr afla comisiile. La restul ma descurc

Tahity 21-06-07 16:59

ca bine zici tu dar nu cred ca va trebui sa dau bani avand in vedere ca toti mi-au spus ca se ia fara probleme

Tahity 21-06-07 17:00

si daca stau mai bine sa ma gandesc nu le dau banii nici sa mor ca doara le-am dat odata pentru protocol ... mai dai in pielea mea

Bryan 21-06-07 17:33

eu am dat bani pt oral..si pentru sport :) 100 ron in total :oops:
da' tot mi-e frica..daca imi cade subiect ce nu stiu exemplu poezie nu stiu niciuna,si in variantele de oral sunt multe poezii..

Tboy 21-06-07 17:38

lol se vede ce ai studiat si tu ...in variantele de oral sunt putine poezii si se repeta la greu ;) daca iti cade si chira nu poti spune nici 2 idei schimbi subiectu si vei putea ajunge la maxim 9 daca stii perfect :)

ps: si banii care i-ai dat tu i-ai dat degeaba sa stii ! li se rupe lor de protocolul vostru ,extrem de putin va conta ! nu stie cine a participa cu bani de aceea ar trebui sa ridice nota la tot liceul ..cam greu de crezut asa ceva!

Tataee_^ 21-06-07 18:25

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 959934)

ps: si banii care i-ai dat tu i-ai dat degeaba sa stii ! li se rupe lor de protocolul vostru ,extrem de putin va conta ! nu stie cine a participa cu bani de aceea ar trebui sa ridice nota la tot liceul ..cam greu de crezut asa ceva!

ca bine zici :lol:

Bryan 21-06-07 18:54

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 959934)
lol se vede ce ai studiat si tu ...in variantele de oral sunt putine poezii si se repeta la greu ;) daca iti cade si chira nu poti spune nici 2 idei schimbi subiectu si vei putea ajunge la maxim 9 daca stii perfect :)

explica-mi si mie de ce se ia tot timpul 10 la sport...daca e degeaba protocolul..ca daca nu s-ar da bani nu stiu cati ar lua 10..cum poti sa spui ca li se rupe de protocol ? la atestat am dat protocol...am luat bilet apoi a plecat examniatoarea din laborator, am copiat toti cum am putut ne`a ajutat si profa apoi a venit examnintaorea s-a uitat 10 secunde la fiecare si ne-a dat 10 la toti...nu zic ca e la fel la bac insa conteaza sa stii...o prietena anul trecut la bac la oral si la engleza si la romana a spus 4-5 randuri si i-a zis sa se opreasca, ca are 10..

Bryan 21-06-07 19:00

cat despre partea cu "sunt putine poezii"..ia uita-te de la varianta 60-70 in sus pana la 100 sa vezi ca sunt 90% poezii...la fel si in subiectele de oral ;) proza o stiu aproape toata,mai am poeziile..

mihai134 21-06-07 19:01

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 959926)
eu am dat bani pt oral..si pentru sport :) 100 ron in total :oops:
da' tot mi-e frica..daca imi cade subiect ce nu stiu exemplu poezie nu stiu niciuna,si in variantele de oral sunt multe poezii..

lauda-te :lol::lol:... n-ai vazut ca la elena cuza i-au filmat pe dobitoci spunand ca au dat bani de protocol :(

LE: poezii nu sunt multe. in principal se bazeaza pe romantism (eminescu), simbolism (bacovia) si modernism (blaga, arghezi sau ion barbu). mai sunt si neomodernismul si postmodernismul dar astea apar fiecare intr-o singura cerinta... de unde rezulta probabilitate mica

bafta ;)

Bryan 21-06-07 19:03

ok nu am dat nimic :lol: glumeam :)

peugeot 206 21-06-07 19:59

nu faceti greseala sa va laudati ca ati dat bani sau mai stiu eu ce...ca se afla si e nasol apoi..tine-ti pt voi lucrurile astea...e cel mai bine;)

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning