![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Si eu dau bac-ul anul asta,adica peste 6 zile incep!:(
Sunt la profil mate-info bilingv,cu tataee in scoala...eu sunt in A el e in B. Dau bacul din romana mate m1-1,fizica(mecanica,electricitate,termodinamica inca nu sunt sigur care subiect aleg,depinde care e mai usor) si geogra.Mai bine dadeam din cum sa scapi de politie sau cum sa ii faci sa te lase in pace si sa nu iti dea amenda.:-P. Cel mai frica imi este la romana cu toate ca de 2 sapt numai asta fac,si la geogra nu am repetat nimik,dar in 2 zile se invata geografia+ca mai tin minte multe de la capacitate.Ciudat dar la mate si la fizica nu imi fac griji,sper doar sa nu pice vreun subiect foarte greu la astea 2 ca sa nu ma trezesc cu vreun 7.:(Am muncit mai mult la astea 2,adica tot semestrul 2.La mate am facut toate cele 100 de subiecte S2 si S2,iar la S3 si S4 sunt la 67,dar mai fac pana la bac.La fizica am lucrat si acolo destul de mult dar nu am tinut contabilitatea atat de bine. Multa bafta tuturor la bac,si sa aud de bine cand spunem toti notele dupa... |
bafta la Bac copii :) oralu e mai greu..ca nu va ajuta nimeni...si e cam pe bune ..da'n rest ..veniti cu bani la voi si cu pachete de tigari goala :lol: :lol:
SUCKcess :D |
voi la ce facultati dati ma ca io habar n-am :D
vreau una usoaraaaa |
bafta..si nu uitatzi sa va cumparatzi memoratoare :D:D
|
si eu sunt cu bacu anu asta..probele mele : rom oral;engl oral;rom scris;mate ;solicitari si masurari tehnice ; istorie
la istorie am morcovu..si la mate si solicitari un pci dar la romana stiu si la eng zbarnai=)) sigur e putin morcov si acolo..dar nici chiar asa ca la restu multa bafta tuturor! |
si ,,,,, la ce facultat dati ? :rolleyes2
|
Eu la Academie de Politie, sa va arestez dupa ce termin - glumeam :lol: , dar la Academie dau :-P
|
Eu dau la politehnica in bucuresti,sectiunea A.R.
|
Prezent si eu pe lista... la romana, mate, fizica si sport dau...
Si in caz de victorie, vreau sa dau la poli-A.R. |
Quote:
si tu in loc as invetzi o ardeai aiurea pe la saloane de tuning !! |
tocmai ca la oral merge aranjat ...si se merita ...pt ca nu se poate dovedi mai apoi ca ai fost ajutat...profii se baga aici ... toata lumea trece cu bine de oral unii chira uc note f bune desi la toti ne e frica de oral pt ca na e un om strain caruia trebuie sa ii vorbesti (daca te duce mintea)... =))) la scris sa ne rugam pt o comisie misto ca sa putem comunica nik mai mult...
ps: care se imbraca in DOLIU si se risca la note mari? =))) |
sa nu dati la litere :) ...adik plm doar dac aveti vocatie :lol:
eo am dat doar ca sa scap de tot ce are leg cu mate fiz chimie ..toate prostiile astea :) n`am inv 1 an intreg la fac :| deci nimic ..nu retzii nimic din ce zic aia ..da nici nu m`am chinuit ;)) ce am auzit..ca AS Iasi (care sunteti de prin preajma) e o facultate usoara..iti zic de la inceput ca ai 10 dac ii aduci nush ce referat..***uri din astea ;)) bafta la bac copii :) nu mai aveti mult...ingrasati porcu cat mai e timp ;) |
Quote:
|
mah mesteri eu nu stiu ce sa zic ... am invatat si eu ceva dar mie cam frica la oral ca o sa ma pierd ... ca de s-ar fi dat scris de 2 ori :D nu ar fi problema
|
aaa ... si inca ceva ... voi stiti daca sa picat vreodata la romana la oral ???
|
Quote:
|
o pai atunci nu mai imi fac probleme ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cand o ardea asta pe la saloane mah ca mai mult a lipsit. Ba ca e bolnav, ba ca se duce la mare si alte chestii din astea. De unde era vrajeala ca sa invetze:P. Faza cu cielo a fost din intamplare si el pe acolo :D. In rest sta numai in casa cu noua achizitzie EIY. Studiaza la ea pt facultate, mecanica chestii acolo fortze centripete, centrifuge, frecare. Ah si ca sa nu fiu offtopic. Bacul il dau la mate, fizica economie si engleza. Iar la facultate dau la politehnica la electronica.
|
eu dau la medicina.....vai de capu meu:)
|
Quote:
las ma colega ca dam noi gata si bacu ala ! :lol: Quote:
|
Quote:
ia ... jugarugabi ... baga idu' la matale ... mai stam la o maslina ... inainte de bac :) |
si eu am bac :sad:
romana - oral, scris engleza - oral matematica, ecologie, geografie - scris sunt cam warza la toate dar zic eu ca de oral am sa trec ca stiu romaneste :lol: si la engleza la fel ma descurc.. in rest sper sa am libertate de miscare in banca si cateva surse de inspiratie.. de preferat cativa tocilari cu suflet mare :-P ..dar pentru orice eventualitate poate ma apuc si eu de invatat de maine cate putin din toate :rolleyes2 ma intereseaza doar sa trec.. si cu 6.00 ..nu conteaza ..ca sa imi iau masina si sa plec la mare 8) Bafta la toti !!! si ms pt subiectele alea la oral ..cred ca o sa imi fie de folos:D |
cine vine la UTCB ??:D
|
Quote:
pai si la ce facultate intri cu 6 :rolleyes2 ca mie de-asta imi e :???: |
pai cu media din liceu mai creste putin.. dar sunt si facultati la care se intra cu 5 (cu taxa normal) ..eu vreau sa ma duc in Iasi la constructii sau telecomunicatii.. nici eu nu sunt hotarat decat in privinta orasului in care vreau sa merg.. daca iau bacu sunt cel mai fericit.. gasesc eu o facultate acolo la plesneala.. :)
|
Quote:
|
Eu doar la romana oral am emotii, mi-as aranja daca as putea :) Si cred ca as putea deoarece o sa fiu in a2a zi si se vr afla comisiile. La restul ma descurc
|
ca bine zici tu dar nu cred ca va trebui sa dau bani avand in vedere ca toti mi-au spus ca se ia fara probleme
|
si daca stau mai bine sa ma gandesc nu le dau banii nici sa mor ca doara le-am dat odata pentru protocol ... mai dai in pielea mea
|
eu am dat bani pt oral..si pentru sport :) 100 ron in total :oops:
da' tot mi-e frica..daca imi cade subiect ce nu stiu exemplu poezie nu stiu niciuna,si in variantele de oral sunt multe poezii.. |
lol se vede ce ai studiat si tu ...in variantele de oral sunt putine poezii si se repeta la greu ;) daca iti cade si chira nu poti spune nici 2 idei schimbi subiectu si vei putea ajunge la maxim 9 daca stii perfect :)
ps: si banii care i-ai dat tu i-ai dat degeaba sa stii ! li se rupe lor de protocolul vostru ,extrem de putin va conta ! nu stie cine a participa cu bani de aceea ar trebui sa ridice nota la tot liceul ..cam greu de crezut asa ceva! |
Quote:
|
Quote:
|
cat despre partea cu "sunt putine poezii"..ia uita-te de la varianta 60-70 in sus pana la 100 sa vezi ca sunt 90% poezii...la fel si in subiectele de oral ;) proza o stiu aproape toata,mai am poeziile..
|
Quote:
lauda-te :lol::lol:... n-ai vazut ca la elena cuza i-au filmat pe dobitoci spunand ca au dat bani de protocol :( LE: poezii nu sunt multe. in principal se bazeaza pe romantism (eminescu), simbolism (bacovia) si modernism (blaga, arghezi sau ion barbu). mai sunt si neomodernismul si postmodernismul dar astea apar fiecare intr-o singura cerinta... de unde rezulta probabilitate mica bafta ;) |
ok nu am dat nimic :lol: glumeam :)
|
nu faceti greseala sa va laudati ca ati dat bani sau mai stiu eu ce...ca se afla si e nasol apoi..tine-ti pt voi lucrurile astea...e cel mai bine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning