![]() |
Re: Ce jante ai ?
procast pe 16
|
OZ facute de ABT PE 16''
|
De vara:
BBS pe 17" Cauciucuri fata 215/45 Cauciucuri spate 235/40 De iarna: Aluette pe 15" Cauciucuri 225/60 |
Stock pe 13".o sa achizitionez ceva mai incolo:D
|
stock de la logan deocamdata ....alea de tabla:(
|
1 Attachment(s)
Rial Le mans 195/55/15
|
wolfrace triad pe 17 cu anvelope 215/40/17 de vara
si jante stock de ford focus de 15 cu anvelope 195/60/15 de iarna |
Cumpar jante aliaj golf 4 16" 6,5J 5/100. In general imi plac marea majoritate a modelelor originale din aliaj pentru Golf 4, dar, daca nu sunt originale, si sunt pe gustul meu, le cumpar si asa. Ma intereseaza doar jantele, nu si cauciucurile (fara cauciucuri).
Daca cineva are jante MAM Nuvo pe 16" 5/100 polisate cu negru (preferatele mele, sunt mai rare, dar exista), le cumpar neconditionat, nu se pune problema: ofer 500-520 Euro. Pentru jenti originale Golf 4 pe 16" aliaj ofer intre 350-400 euro, cu conditia sa nu fie zgariate, sudate, nituite, lovite, patate de substante corozive, etc, deci intr-o stare buna, ca noi. |
1 Attachment(s)
Alutec Tornado 15'':rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Ronal 15" in 4 prezoane, gume Pirelli 195/45/15
|
Vand set de 4 jante exact ca cele de mai sus dar pe 16" cu prindere in 4x108 echipate cu gume Pneumant 225/45ZR16 W89 [Au 500km rulati] sau le schimb cu ceva compatibil pt Logan.
|
Mak Matrix Mirror pe 17"
|
1 Attachment(s)
DeZenT pe 16"
|
cele de tabla stock :sad:
|
2 Attachment(s)
unele mici....cu cauciucuri mici....pe o masina mica...:lol:
|
2 Attachment(s)
Salut!
Am un Golf 4 , 1,9 TDI PD; 74 kw(101cp) model Ocean; L-am cumparat fara jante din aliaj, doar cu cele de tabla si acelea pe 15", asa cum vin ele din fabrica, cu capace Volkswagen argintii, obisnuite. Mi-am dorit mult sa am si eu din aliaj, si am tot cautat, am dat si aici, pe diferite topicuri o groaza de anunturi, si tot de pe net le-am luat, de la cineva din Roman, prin curier. Modelul pe care il am este marca Borbet, conceput so patentat special pentru Volkswagen, pentru Golf IV Pacific, Atlantic si Atlantic Style, dar mai apare si pe Bora. Golful Pacific s-a produs pana in toamna lui 2003, iar Atlantic, Atlantic Style (ambele sunt Golf 4 Variant) si Bora s-au produs pana in 2005-2006, cand a aparut Golf V Variant. Modelul acesta de jante se numeste (denumire VW) "Route 66" , e in 7 spite si este turnat intr-un singur element, dintr-o bucata (este "einteilig" cum spun nemtii). Mie personal imi plac mult. Am pus pe ele, acum cateva zile anvelope Dunlop SP Sport Maxx 205/55/ZR16 W, cu indice de greutate 91, cu presiune maxima recomandata de producator de 350 kpa (ceea ce inseamna 3,5 bar), Made in Japan. Arata bine impreuna, jantele cu aceste anvelope. |
de AL pe 14" 185/65 parca gume goodyear
|
1 Attachment(s)
Ice Wheels de 15" pe logan
|
io am jentile stoc de tabla de pe logan cele cu capace
|
3 Attachment(s)
T4:arrow: 17'
KANGOO:arrow: 15' |
1 Attachment(s)
Porsche "Phone Dial" 7,5J/16.
|
1 Attachment(s)
RC DESIGN cromate 205/40/r17
|
stock 16" dar urmeaza pe 17 :D
|
Ca tot vorbim de jante, iata un calculator pt viteza obtinuta in functie de diametrul jantei si de dimensiunea pneurilor. Interesant dupa parerea mea.
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html |
Stock, de tabla - 205/55/16"... mascate de capace
|
Tsw 205/45r16
|
Eu am pe 17 marca RH cu bordura lata, echipate cu anvelope 215/45/17 cu profil in V si vreau sa le dau pe unele mai mici + diferentza k ma bate tata la cap mereu k nu poate sa se duca la tara k e drumu prost :)) intereseaza pe cineva? poze pe mess id: kgula_th3gr8
|
3 Attachment(s)
MIM R 15 modelul nu il stiu
|
1 Attachment(s)
Speedline Corse
|
2 Attachment(s)
cele albe au fost inainte,acum le voi pune pe astea...amandoua sunt pe 15
|
stock:) capace:))
|
Jante aliaj in spite cele stock.
|
Alessio Monte Carlo
|
deocamdata am bicicleta:P:))
|
4 Attachment(s)
Stock de 17" cu Dunlop 235/45 R17" J7,5.
Dar in viitor vreau unele din astea de mai jos. Ma intreb oare care dau mai bine pe Passat B6/3C. |
Originale din aluminiu!
|
2 Attachment(s)
|
stock - de tabla ....
|
borbet a, cel mai pe gustul meu
|