![]() |
Re: ursuletul AOX
inca de vanzare
|
care e pretul actual?
|
Intradevar un urs frumos de bun gust dar am o curiozitate ... spune-mi cum ai omlogat tu motor 25v (M52) pe urs din moment ce nu sa pus niciodata pe e30 asa ceva ? e prea trasa de par ...
poti sa consideri mesajul un up in cazul in care eviti intrebarea ;) |
Quote:
aici cred ca pot sa raspund si eu treaba e simpla nu tre sa fie diferenta de putere foarte mare adica nu poti sa omologhezi un 318 care are 100 hp cu un 25 24v care are 192 hp pe cei de la rar nu cred ca ii intereseaza tipul motorlui cat ii intereseaza diferenta de putere si nui singurul care e omologat ... |
Quote:
motorul este omologat, toate actele in regula singura "problema" e ca in acte are roti pe 15 trecute :) |
probabil eu vreau cat mai putin si tu cat mai mult. zi si tu un pret
|
pai vrei sa cumperi masina asa cum e?
|
te-am sunat azi si n-ai raspuns. zimi variante de pret
|
Quote:
dar in sfarsit hai sa nu mai fim offtopic ... UP! |
Pe AOX acest 2.5 24v chiar este omologat LEGAL chiar daca nu sa pus din fabrica.Mai studiaza legile.
|
Quote:
|
maine o sa fac poze la facturile de la R.A.R
va rog nu-mi stricati topicul, chiar nu are sens discutia, am zis deja un lucru si asa ramane, personal am fost cu masina in rar si am omologat motorul, seful de la omologari a venit personal sa vada masina, totul a durat cateva ore, au luat-o la puricat seriile de la motor si de la caroserie, au citit omologarile de la faruri, stopuri, centuri etc, au filmat masina si au bagat-o la itp. nemilosu poate te-au pacalit pe tine cu suma asta ... pe factura mea scrie 472.50 RON ;) va rog daca mai aveti ceva de adaugat veniti cu fapte nu cu informatii primite pe mail de la rar sau mai stiu eu ce alte mituri gafton cu tine am vb azi la telefon? |
nu frate eu duar te-am sunat si nai raspuns poate vb maine daca ai ceva timp la tel
|
nu cred, poate ai nr gresit 0722 376 999
|
2 Attachment(s)
nu am telonu de la ea acasa ca il scanam pe ala :P
inca de vanzare |
Quote:
|
Quote:
|
:) nu am gresit actele dar nu am talonu de la aox pe acasa ca sa-l scanez :)
|
ba da lasatzi ba omu sa isi vanda mashina....ce atatea intrebari?? suntetzi interesatzi...duceti-va ma nene si vedetzi mashina...verificatzi seriile...etc....sau...dati-i un tel....k nu e asa scump. ia-ti umplut topicu numa cu tampenii. dupa parerea mea mashina isi merita fiecare banut....chiar e unicat. asa k cei interesatzi ... duceti-va si vedetzi mashina...verificati-o...testati-o si aia e....nu mai umpletzi topicu omului cu nimicuri. aveti intrebari...sunati-l! Up d la mine :D
|
upppppppppp
|
La aox s-a facut omologarea fara nici macar o mica spaga, la mine a fost nevoie dar oricum se poate si fara si mai ales tampitu asta de Gabitza care ii baga in ceata pe tehnicienii de la rar :)
|
6 Attachment(s)
sincer cine ar putea refuza omologarea acestui motor? :)
|
eu tot nu inteleg cat costa masina de exemplu cu jantele care le are dar cu bari normale si cu interior normal.si daca barile normale vor fi vopsite in culoarea caroseriei si ce fel de interior normal va avea?
|
masina cu exteriorul intact fara elemente de tuning la interior si muzica 8000E
suspensie Koni cu arcuri verzi si amortizoare reglabile pe duritate, discuri perforate zimmermann, traseu de inox cu 2 finale simoni racing de carbon, kit exterior complet Seidl. jante azev a 17" 8.5j fata si 10j spate. stopuri hella, faruri inpro, oglinzi fk electrice etc |
upppppppppppppppppppppp
|
uppppppppppppp
|
1 Attachment(s)
poate ar mai trebui sa scazi putin din pret.. oricat ar fi ea de tunata, de 15000 de euro iti iei seria 5 din 2002 in stare perfecta...
Attachment 400813 |
nu te pune nimeni sati iei urs si sa nuti iei seria 5 anuntzul e pt iubitorii de ursi nu de altceva si eu zic ca masina face cu varf si indesat banii astia.fa si u un calcul si vezi unde iesi.si mai rara sa iasa masian reconditionata asa din mana cuiva asta e opera de arta frate nu altceva
|
ba fiecare face ce vrea. eu nu am comentat nimic, era o sugestie ca sa poata vinde masina. nimeni nu o sa ofere banii astia pe masina asta. asta e tot ce am spus
|
daca vedeai masina in realitate iti dadeai seama ca este mult peste seria 5 cel putin pt mine e unul din cei mai reusiti ursi si intradevar tzipla din toate punctele de vedere si facuti cu cap si gust
|
Quote:
|
Superb BMW-ul, dar in calitate de posesor, iti dau urmatorul sfat, dezinteresat, pt. a iesi financiar cat mai bine:
Vinde toate accesoriile tuning de pe ea separat, iar la sfarsit iti pui pretul masina. 15000 euro poate doar un impatimit BMW sa dea, dar nu pre vad pe aici. Bafta la vanzare!:peace: |
f..uiti uni romani numai cu intrebari aiurea ...despica ***u in 4 ...DECI BAIATU vinde o masina...atatea intrebari nu am mai vazut de mult zici ca va insurati cu ea ...asa puneti intrebari ..numai cocalari.....masina e bestiala..am admirat-o dca mai tine minte posesoru de 1 mai cand goneai pe pod la agigea..:)) eram la distanta de tine imi intrase detectoru in alarma..masina e tare merita...dar cand vad atata prostie nu pot s ama abtin....hai suiti-va in dacii si datzi pedale....la revedere...
|
Quote:
:D :D :D mai tare ca un seria 5... rotflmao ca sa zic asa Quote:
|
Pai tu nu ai intelege de ce unii din noi ar cumpara un urs de 20 ani si nu logan , mai are rost sa iti explic de seria 5 ? Omg ...
|
da.. sunt sigur ca pt tine ceea ce ai spus are sens. esti foarte destept, bravo!
|
Quote:
|
Unde ai vopsit masina? sorry de of topic dar e misto rau cum a iesit
|
upppppppppp
|
up up up up up