![]() |
Re: Pareri despre demaraj la Logan
nu am stat sa citesc tot topicul...dar loganul 16v are un demaraj destul de bun .. si asta nu din carti ...ci de la liniutze ..am vazut ce face STOCK
|
au demaraj bun acum ca sunt ''noi'' asa avea si supernova mea liata de la un mosh treapta unu daca ma dadeam rau la ea se invarteau rotile pe asfalt a 2-a la fel acum ca sa lasat ambreiajul agbia daca mai scoate un scartait mic si nu mai are nici zvacneala care o avea asa si loganul oricum scarturile astea copilaresti scurteaza foarte mult viata planetarelor si ambreiajului si va asigur ca acestea sunt piese foarte scumpe si destul de slabe calitativ asa ca mai ganditiva.
|
Am mers si eu cu un prieten , are 2 loganuri : 1.4 MPI si 1.5 DCI , vreau sa va spun ca 1.5 DCI iy da foarte mare rusine la 1.4 MPI .
Viteza maxima atinsa de noi 1.5 DCI - 165 km/h . Viteza maxima atinsa de noi 1.4 MPI - 150 km/h mai mult nu a vrut . 1.5 are demarajul mult mai bun decat 1.4 . Va salut pe toti . |
am si eu logan 15 dci dar este masina pt plecat la mare cu familia asa ca mi-se pare destul de naspa topicul cu demaraj logan............este o masina de familie nu de curse ,am vazut niste filmulete postate mai sus sunt penibile.........
|
Quote:
|
Quote:
|
frate...cu golanu meu de 1.6 16v scartai tare...:)
|
Quote:
|
salutare! ma bucur ca se discuta pe tema asta cu demarajul, pt ca am si eu ceva de spus!
deci:D , cum sa mai spus si p-aici, Dacia LOGAN e o masina de familie, confortabila sau mai putin, in functie de varianta aleasa! e facut pt un consum decent la cele pe benzina, si mic pt cele Diesel. cu toate ca unele masini la aceeasi putere, poate au un demaraj mai bun, dar poate au o greutate mai mica, si poate o cutie de viteza pt un demaraj mai bun. in schimb loganul nostru, zic eu, ca e bine echilibrat pt un consum bun. si atat. eu am un 1.4 si sunt multumit de consumul care il are, cei care au 1.4 stiu, asta in condutiile unui condus normal. In schimb, la acest condus normal, demarajul mai mare, care sa se simta, nu il ai.sunt multe de spus despre demaraj/turatii/treapta de viteza...... Pana nu am incercat nu am crezut ce mi-a spus cineva, ca, viteza maxima, la 1.4, parca si la 1.6, nu se obtine decat in treapta a 4.Si asa este, cu a 5 -a, daca-i dai blana, sau nu, pana in 120 trage greu, si zic bine - greu- iar dupa 120 km/h........tre sa ai rabdare........si rabdare:evil: ......eu am ajuns pana la 140 in a 5 a, poate se mai ducea, nu zic,.................dar, scuzati-ma..........nu vrea sa imbatranesc pana ajung si eu la 160-165. In schimb in a 4-a, se duce relativ bine, pana la 160 si un pic:D. dar turatia era 6000, deci maxim. Nu am apucat sa i-o dau si pe a 5-a, dar cred ca nu mai facea fata.....daca poate cineva sa ma contrazica, ca se duce mai mult de 160 - 165 cu 1.4 MPI....s-o faca........nu ma supar!:D si nici 1.6 nu e prea departe. In schimb DCi ul, are vlaga, nu degeaba are 160 Nm cuplu, din cate am auzit se duce bine, chiar pana la 160. si am vazut asta pe pielea mea. Intr-o depasire la 110, cu a 5 - a, la "blana", sa zic asa, diabia ma "miscam", si in spatele meu, un 1.5 DCI se "grabea" sa ma depaseasca la randul lui, dupa ce intram pe banda mea. In concluzie, 1.4 consuma bine, te duce unde ai nevoie.....incet da' sigur:D va salut! |
dacia logan...cea mai mare teapa pe care puteti sa v-o luatzi!!!loganu habar nu are ce e ala demaraj:)))))!
|
Quote:
|
Pana La Urma Omul Are Dreptate Nu Se Prea Poate Spune De Demaraj La Logan , Eu Nu Am Nimic Cu Aceasta Masina Dar Nu Este Facuta Pt Asa Ceva !
|
eu zic ca se poate spune..orice masina are demaraj...dar acesta poate sa fie bun sau prost;) in cazul loganului...este discutabil;)
|
Dupa Parearea Ta Cit De Discutabil Ar Putea Fi ?
?????????????????????????????????????????????????? ???????? |
am condus si 1.4 si 1.5 si 1.6 8v...si cel mai slab mi s-a parut cel de 1.4, apoi pana pe la 60-70km/h dieselul trage foarte bine, dar dintre cele 3, 1.6 detine suprematia...
|
Logic Ca Detine Suprematia Ca Are Un Surplus De Putere De 15 Cp Deci Este Normal
|
daca aveti incredere sa dati calumea intr-un logan indiferent de ce model (mai greu sa ma dau si cu 16v) va provoaca un cielo din 97 vai mama lui stock are decat toba rupta :) ) glumesc. masina e STOCK deci astept PM daca posesorii de logan sunt asa incantati de masinile lor.
|
Cred ca sunt 25 de Cp diferenta intre intre 1.6 si dci...;)
|
Quote:
AI MERS CU 1.4 SI NU TIA PLACUT DECI LA ASTA MA REFERAM |
da, ai dreptate...tu ai inteles ceva, si eu altceva, bine ca am ajuns la un consens;)
|
Ok ................
|
Chestia asta s-a trasformat in CHAT!!!...
|
parerea mea .... posesor de logan... e o martzoaga..... motorul de 1.4 nu te ajuta de nici un fel in depasiri...prefer sa stau cuminte in logan decat sa o calc aiurea stiind ca nu face fata........ long live groupe renault
|
Parerea mea e ca totusi isi face treaba motoru`:-) adica, fata de o dacie 1310 io zic ca se duce:lol:
|
Ma....io am o SuperNova Clima.....sincer....loganul de 1.4 nu are ce sa ii faca....are cutia facuta ptr acceleratie..... adik e calculata si gandita ptr masa masinii ci nu ca la logan sau solenza care au cutii gandite ptr alte masini..daia are si cel mai mic consum dintre solenza logan si Supernova....daca vrei viteza mare de la o dacia iei solenza....aia are cel mai mare top speed...
De logan ce sa zic....cum au spus si multi altii...e o masina de familie....sa te duca de la A la B.....in siguranta..si ceva confort.... IN NICI UN CAZ NU A FOST GANDITA pentru demaraje....accelerari in forta(apropo...cel ce a deschis topicul...se referea la patinat roti in loc sau acceleratie prin demaraj:rolleyes2 ) sau mai stiu io ce performante demne masini puternice... Stiu cum e sa vrei ca masina sa fuga tare.......treaba e ca si io ca oricare altii am o masina ieftina dar fiabila cu intretinere minima....si ca idiotu ii cer prea multe....sorry de off-topic Una peste alta e Logan nu e cea mai buna masina de la dacia.....da in mod sigur e cea mai vanduta...lumea vrea siguranta si confort pe bani putini ceea ce ofera Loganul....cei ce si-au cumparat nu cred ca s-au gandit ca il iau doar ca sa ii dea in "gusa":shock: |
Doamne ce idiot am fost..."accelerare prin demaraj":oops:
Ma refeream acolo la accelerarea de la 0 la 100 .....de la 80 la 120(1.4 nu prea se comporta bine la ultimul set de viteze dat de mine dace nu ii dai a 4-a:sad: ) |
mie mi se pare bun la demaraj Loganul
|
sa vezi cand iti da mucu un golf 1 de 50 de cai ... daca ti se mai pare bun....
|
Mah,daca esti sofer prost logic ca si o paraciune de dacie iti da mucu:lol: ,(nu zic de tine sau de alt cineva, ma refer in general)
|
Quote:
|
tu ai masina da n-ai carnet..... hahahahhaha deci e clar cat ai condus tu sportiv.....
nu te mai lasa influnenta de masinile de 30 de ani ca sigur nu stii ce pot avea sub capota... am vazut multi pricinosi cu logane care ma vedeau in golf .... si cand o dadeam pe a 2-a sa vezi tu ce le trecea zambetu cand treceam de ei.... |
Quote:
|
dupa varsta ta din profil as spune ca ai ceva experienta la condus carnetu de note spre profi sa iti treaca notele, ala de cecuri condus la posta sau BancPost si tot asa.....
suiete in alte masini cu aceasi motorizare pana sa imi zici mie ce "POATE" loganu... bafta la condus |
Quote:
|
deci.. ma bag si eu aiurea.. dar.. loganul este de plimbare, e bun sa te duci cu el sa vezi tara, marea, muntii.. dar lasati cursele ca nu sunt de asa ceva.. sa nu mai zic de cei cu logan, care sunt foarte mandrii de masina lor, stau la volan zici ca au mare cinciar.. dar ma rog.. asta e..
|
valy_cool_16.. am vazut pe un topic ca ai scris ca acum te pregatesti pentru examenul auto.. era pe data de 22.07.2007... iti cam place minciuna si tie :)
|
mai fratzilor nu va mai certati asa ca nu are rost...Sincer am un prieten care are logan 1.4 mpi...Are deja cu el 75.000km si nici macar nu mai sta sa se stinga beculetul de la injectie si o si plecat....Masina e asa cum o inveti...sa vazi ce demaraj isi face cand pleaca blana....era unu aici pe forum care zicea ca a fost cu cel de 1.4 maxim 150km/h...am fost eu cu 165 si era coxata rau masina aia.....nu are ala chilometri cu fata cate avea masina aia cu spatele....Sunt mii si mii de ide daca e sa o luom asa......Daca e masina lui tata sigur nu fuge masina aia asa cum fuge aia la un baietzel cu fizte si nebunatic la condus.......
Sa taca din gura aia care conduc Loganul lui tata o data pe saptamana...adica duminca::D :lol: Sunt multe de zis dar ar trebui sa scriu aici o carte intreaga(glumesc) |
:) vad ca tot la aceleasi ideii preconcepute ati ramas cu privire la logan.Eu am pus niste intrebari la care nu a raspuns nimeni pana acuma.Sa imi zica si mie cineva o masina,orice marca dar care sa aiba aproximativ aceiasi cai,adica pana in 95 si sa aiba in jur de 1100 de kg care are un demaraj de sub 10 sec.Chiar ii absurd ce spuneti voi.Vreti de la o masina de 90de cai,sau ma rog 75,65 cp sa aiba un demaraj de 7-8 sec?Sau ce exact intelegeti voi prin demaraj,ca sar putea sa nu vb despre aceleasi lucruru?Chiar va rog sa imi aduceti ex de masini cu un demaraj mai mic,pt ca eu unu nu prea stiu.Cat despre faza ca ai facut cu golfu de 50 de cai loganuri exista doua posibilitati:
1.ori aia erau prosti 2.ori aveau motorul de 1.4 caz in care clar golfu tau are ,teoretica sansa mai buna 3.ori erau aia prosti. fara nici un fel de suparare,da am mai spus,ca multi compara masina asta cu masini puternice.Apropo de unde pana unde sa ajuns la ideea ca loganu se vrea masina sportiva ? |
Quote:
|
si eu sunt posesor de logan si ca incepator zic ca are un demaraj bunicel ( 1.6 mpi 8v ) dar scartzurile se datoreaza suspensilor total neadecvate stilului sport care transfera toata greutatea pe spate , masina ridicandu-se de bot , in acest timp pierzand din aderenta ! ... eu sunt f multumit de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning