Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

o_kh3 20-06-07 12:01

Re: al meu daewoo cielo rosu

daca te uiti la site-ul care l-am pus eu.... iti da toate valorile care iti trebuiesc atat la leduri cat si la rezistenta

bafta

Geo_ZGA 20-06-07 12:10

Si legatul la alimentare banuiesc ca e direct pe cele de pozitie...fiindca noile "angel/devil eyes" le inlocuiesc.

o_kh3 20-06-07 12:15

poti sa ti le pui separat cum vrei tu..... nu trebuie sa existe o regula, ele la bmw sunt pe post de pozitii....

MaTzA 20-06-07 12:21

:censored: :censored: :censored: :censored: mai baieti..eu imi bag...in ele... nu pot sa scot sticla aia de nici un fel...si mi-e frica sa nu o sparg...mai astept putin...fac rost de bani si ma duc la un sh sa cumpar 2 faruri...si le fac pe alea... sunt lipite cu nush ce prostie...care mi-a facut o gramada de nervi...proiectul i-l punem in asteptare...

MaTzA 20-06-07 14:29

am aflat pana la urma cum trbuia sa scot nenorocirie alea...ehh..poate alta data...trebuia sa le bag in apa calda...aveam eu o banuiala...dar nu eram sigur...

Geo_ZGA 20-06-07 14:30

:lol: mai, eu auzisem (*deci AUZIT, nu o luati de buna, sa ma injurati dupa aia) ca se desfac si se pun la loc incalzite. Ca acel "lipici" cu care e prinsa sticla de far s-ar face moale cand e incalzit. Acum eu stau si ma gandesc ca tot farul e de plastic....hmm, nu se topeste tot farul?!? :lol:

Geo_ZGA 20-06-07 14:31

Aaa, in acelasi timp am postat...eu stiam de incalzit :). vezi si cu apa, sa nu intre apa la mecanismul de reglaj electric.

MaTzA 20-06-07 14:34

mecanismul se scoate...plasticul nu se topeste asa de repede... nush cand le mai scot...poate maine :D

TM32CIP 20-06-07 17:41

cum ai reusit sa scoti sticla la far ? eu am deja unu spart pe tema nerabdarii ..... sunt lipite cu silicon negru,e destul de rezistent si nu se taie ushor,trebuie multa rabdare si atentie, sticla se ciobeste imediat ......... cum e cu apa calda ?:shock:

Geo_ZGA 20-06-07 17:48

Pai citeste mai sus....NU cu ciocan si dalta :lol:

DACIA-Wrc 20-06-07 22:44

le poti incalzi cu un pistol de aer cald...si vor iesi
ce fel de leduri ai folosit?
ps poti folosi pe viitor o sticla de 1 litru de tedi :P ai sa fi uimit ce poate :P

TM32CIP 20-06-07 23:50

care-i faza cu tedi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu vorbeam de sticla farului ..... nu de alta sticla :lol:

DACIA-Wrc 21-06-07 08:00

sticla de tedi are fix 8cm in diametru :d

Geo_ZGA 21-06-07 08:18

Si contine si vitamine...:lol: :lol: :lol:
Pistol cu aer cald pt cine are...cine nu,cu feonul sau cu apa calda. O sa ma apuc si eu sa fac, mi se pare super. Dar la farurile cu sticla striata se vede ceva? Se vede bine? Ma gandesc ca poate trebuie sticla clara...

MaTzA 21-06-07 10:30

nu le-am mai scos...ma deranjeaza mrcovul din...cauza bacului :D si nu prea mai am chef de nimic...leduri am folosit de 5 mm clare, sticla de tedi are 8 cm in diametru astfel rezulta un cerc de 9,5 cm...si mie imi trebuia de 8 cm :). Am mai primit de la cnv o comanda pt o motocicleta...poate la el reusesc sa montez...poate...si la sticla striata...se vede ca ai "angel eyes" ca asa daca era clara...se mai vedeu micile defecte :D bafta tuturor...si sa spuneti ce rezolvati cu farurile...daca reuseste cnv sa scoata sticla

DACIA-Wrc 21-06-07 14:03

dupa ce am distrus o bagheta...am ajuns si eu la concluzia aia :d
dar nu`i stress, de ce esti flex? :P
un pistol de aer cald cost 35 ron la metro...apoi daca iasa bine o sa mai vrea si altii...si le faci cu materiale + 10 ron
si din 3-4 ti`ai scos pistolul :P

MaTzA 21-06-07 14:06

1 Attachment(s)
lasa...ca si eu am distrus o bagheta...dar la a 2-a am stiut ce sa fac... :d pana una alta.. o mica joaca in photoshop :D

DACIA-Wrc 21-06-07 15:24

tu pe ce mama dracului le`ai indoit?
ca am gasit un borcan cu diametru de 7cm si cand l`am bagat sub apa adio borcan :d
noroc ca nu mi`o sarit cioburile`n ochi...ma rog, zi pe ce le`ai indoit...ca pe alea de spray mi se pare cam mic in diametru.
gaurile le`ai dat cand erau drepte sau dupa aia?

Geo_ZGA 21-06-07 15:44

Pai ce cauta borcanul sub apa? :( si de ce s-a spart? nu inteleg....

Snapy_xxl 21-06-07 17:04

dacia...doar nu ai pus borcanu deasupra focului si dupaia l-ai bagat in apa. :))

Geo_ZGA 21-06-07 17:38

ssssst! :lol: il dai de gol

MaTzA 21-06-07 20:29

=)) ce-ai facut mai borcanului?? fii atent : gasesti o suprafata dreapta,pui forma acolo, incalzesti bagheta si o pui in jurul formei...NU O RACI SUB JET DE APA!!! laso sa se raceasca treptat... altfel te alegi cu niste bule de aer inauntrul materialului...gaurile le-am dat dupa ce am facut ochiu' :D

Snapy_xxl 21-06-07 21:47

hai frate k faza cu borcanu e prea tare...de la "ce fel d leduri sa folosesc" s-a ajuns la "ce fel de borcan sa folosesc" =)) bun asa...abordam problema treptat :))

Geo_ZGA 21-06-07 22:00

:lol: da, chiar ca am dat-o in balarii....

TM32CIP 21-06-07 22:09

in locu' tau dadeam "reteta" dupa vreo juma de an ......... acuma nu vei mai fi unic, multi "proiecteaza" :p ...... sooper devil eyes, nu-i rea deloc ideea ..... momentan imi astept farurile clare, si pun si eu ale mele :D bineinteles, cumparate :twisted:

DACIA-Wrc 21-06-07 22:32

am facut cercul in jurul sticlei de tedi
am pus inca o data cercul sa`l fac frumos la capete...
si am incalzit cu pistolul de aer cald si ma ardea la mana si am zis ca`l bag sub apa ...
am ramas in mana doar cu capacul :d
toata baia a fost cioburi
am spaklat 3 ore sa nu`mi ramana ciob.
treaba asta o facut`o radu erd acuma 1 an.
am observat si eu bulele de aer dar la a 2-a bageta a fost ok, in afara de ca m`am ars a dracului de tare la maini :P
oricum din incercari iasa treaba :P acuma sunt curios cu ce o sa prind cele 4 cercuri in far :(
si apoi o sa mai intampin o problema...daca nu cumva o sa deranjeze facei scurte sau celei lungi

Geo_ZGA 21-06-07 22:33

Multi proiecteaza, dar putini cunosc....:lol:
Si dinamita a fost perfectionata dupa multe experimente nereusite :lol:

DACIA-Wrc 22-06-07 07:57

bun exemplu :)

MaTzA 22-06-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 960391)
Multi proiecteaza, dar putini cunosc....:lol:
Si dinamita a fost perfectionata dupa multe experimente nereusite :lol:

=)) =)) =)) bun exemplu

DACIA-Wrc 22-06-07 15:50

ti`am luat`o innainte :P ma tem ca deseara vor fi pe masina :P

Geo_ZGA 22-06-07 16:11

Vezi cum faci sa bagi si masina in cada :lol:
Sa pui poze sa vedem si noi cum pica...sa dai detalii.

Bogdan YBR 22-06-07 16:52

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 960389)
treaba asta o facut`o radu erd acuma 1 an.

pe cuvantul tau??
radu le-a cumparat de la unu de pe ********** cu 180 lei.

si pt Matza ideea nu e asa noua. am incercat si yo acum 3-4luni tot din baghete de jaluzele :) dar m-am lasat pagubas ca tre sa invat pt bac.dar in 2-3 saptamani pe pun.diferenta e ca am optat pt leduri clare de 5 albe fff puternice

Geo_ZGA 22-06-07 17:01

Ideea e ca Matza e primul, din cate stiu eu, care a facut asa ceva si a si postat aici rezultatele. deci...;) respect pt el :D

MaTzA 22-06-07 17:49

mai sincer...eu nush pe cnv care a ma vazut...asta si din cauza faptului ca nu am rascolit forumul ... si nici rosii nu am vazut , decat , la un bmw e30 model nou , care avea angel eyes rosii...( eh...mai era si o gagica blonda care-l conducea, dar mie la faruri mi-a ramas gandul :D )
P.S. fiecare e unic in felul lui :P
ne facem o gaska de "ingeri" :P

dacia... nu imi pare rau ca mi-o iei inainte...sa vedem poze...si dupa...oricum parerea mea este ca ar trebui niste pleoape ca sa mascam partea de sus...zic eu...

Claudia 22-06-07 18:05

Cred k o sa fiu urmatoarea diavolitza, daca iese bine la voi!
Presimt ca dupa bac nu o sa te mai stresez.... DOAR cu bordul! :twisted:

MaTzA 22-06-07 18:10

presimti tu gresit cu diavolitza ta... te-am anuntat ca nu o sa primesti culoarea rosie :P nu e legal si nu vreau sa te bag in necazuri... =))

Claudia 22-06-07 18:21

:sadblinky ... nici daca te rog frumos? :icon_kiss

DACIA-Wrc 22-06-07 19:45

eu am folosit leduri de 5mm
vreau sa le pun provizoriu...numa ca este o problema...ce fac cu firele sa nu se vada in far? :d

MaTzA 22-06-07 19:46

pai...dai o gaura in oglinda...dai una mica...bagi firul si dupa aia pui silicon sau cv...

MaTzA 23-06-07 22:06

2 Attachment(s)
am gsit niste dracii...poate intereseaza pe cineva...
P.S. am gasit frane la www.brembo.com

All times are GMT +2. The time now is 03:25.

- Copyright 2026 4Tuning