![]() |
Re: TM32CIP ... TM08SPE .... Tico Power
pai e unu care unde ma vede ma opreste ... cred ca a facut o pasiune pentru mashina mea ... pana acum nu m-a prins cu nimik .... daca imi fac stopurile la fel o sa trebuiasca sa evit o strada anume din cta
|
Totusi lipseste ceva esential la masina ta....logo-ul <<TICO SQUAD>>!:-P :-) ;)
|
asa ... asa ... alea lipsesc :)
|
Quote:
(offtopic) @ aikman: cumva e vorba de unul tanar, cu motocicleta? Daca da, sa stii ca are o fixatie cu Tico in general :lol: pe mine m-a oprit de 3 ori in 2 zile :lol: era ferm hotarat sa ma amendeze si sa-mi ia talonul pentru ca: -numarul din fata era pus in geam -numarul din spate era sub scaun -jantele....eh, pai jantele erau putin cam mari -bineinteles i-a sarit in ochi forma masinii, asa ca s-a luat si de capota (vine putin peste far) -scaunele scoica au omologarea expirata din 2006 (dar eu oricum am astupat-o cand am schimbat materialul) -stopurile sunt clare, fara TUV, RAR sau alte aprobari -bancheta lipsea, iar usile din spate (dupa parerea lui) erau anulate... -s.a.m.d, insa la un moment dat a inceput sa ma intrebe de muzica, de motor, de culoare si ne-am intins la vorba, dupa care m-a lasat sa plec fara sanctiuni....asta prima data...a doua oara am scapat de amenda+talon pe motiv ca avea aceleasi doua prenume ca si mine :lol: (culmea intamplarii), iar a treia oara a vazut ca mi-am pus numerele cum trebuia si nu m-a mai luat la intrebari :D Scuze CIP pentru ditamai offtopicul! |
...Si eu care credeam ca are ceva gaboru' cu tatarii...eram cat pe aci sa-i cer lu' aikman numele strazii aleia...:D
|
ala .. ala ... e ceva de speriat cu el ... continui si eu cu offtopicu putin :))
|
Quote:
pai nu avea de unde sa stie pana nu m-a oprit prima oara ... a si daca vrei sa il vezi ... sta pe la miga pe acolo ... la semafor :shock: |
Quote:
|
:)) deci e clar ... are ceva cu ticozauri
|
quick_5hifter - nu merge sa le iei d p forum ca sa faci stickeru'?scz de offtopic-uri dar vad ca s-a mutat clubu' aici:-)
|
ii dam postu omului peste cap
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: s-a mutat Tico Squad la mine pe topic !! :lol: :lol: :lol: hai k sunteti tari ........ ideea e RELAX, nu ma supar si nu ma deranjeaza nici un fel de discutie sau offtopic, era si cazu sa mai "viziteze" cineva ce-am facut la masina, ca se aduna paianjenii pe threadu meu imediat ........
ps: ziceti ceva si de masina mea :lol: :bat: |
pai de la mashina ta s-a plecat cu discutia ... dar am ajuns in alta parte :)) a si ca tot esti on-line ... iti lipseste aia cu tico squad sa fie belea tico ala al tau :D
|
Quote:
E NASPA !!! :lol: :lol: :lol: glumesc man , spor in continuare la modificari si sami arati si mie toba aia !! |
pai logo'ul l-am aratat cuiva si incearca sa-mi faca pt parbriz, ceva mai "lung" ........... si ala pe spate, crek il pun pe haion,sub geam pt ca pe luneta vine logo'ul mare GroundZero 8)
ps:Topser: toba .... si dak ma razgandesc sa ti-o arat, tot nu ai ce sa vezi :lol: magia are loc la interior, e un circuit anume facut :twisted: in loc sa plafoneze in treapta, acolo unde plafona normal, ea urca in ture si inca cum ......... Stiu,nu e sanatos,dar la o liniutza ceva,ma ajuta |
7 Attachment(s)
before .................
|
ce tare e capatzana aia ... cum ai scos ala de la schimbator ???
|
Trust me, you don't wanna know! :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
@ aikman : .................
|
am inteles
cam nasol moment ... tre sa ma gandesc la ceva :) multumesc oricum |
Quote:
|
@Topser: evident !
ps: one off : Achmed la schimbatorul de viteze :lol: :lol: SILENCE !!!!!!! I KILL YOU ! |
Da la un short-shifter te-ai gandit ca vad ca te pricepi, era pe undeva unu de cielo modificat nu ar merge si al tico facut ceva la fel? Da-mi si mie o sugestie se merita sa-mi cumpar un tico , cum sta cu fiabilitatea?
|
M-am gandit de cateva ori dar am un prieten ce face taxi cu tico si din lipsa de spatiu cand i se mai urca cate un gras in masina, a taiat levieru de la schimbator .... nu are decat vreo 15cm lungime, stiu,suna ciudat dar l-am condus si se conduce super usor :lol: sunt in pana de idei momentan (si de permis de conducere) so ........... :rolleyes2
ps: se merita, e mic,consuma putin (stock) iar la fiabilitate ...... din auzite ajunge si la 250.000km fara probleme, si dak cumva se strica ceva, piesele nu sunt scumpe mai deloc ..... eu unu sunt multumit de el la acest capitol. + k e simplu de reparat,intretinut,modificat ..... poti desface sa zic 70% din toata masina cu o cheie de 10 si o surubelnita :lol: :lol: |
Ai grija de permis data viitoare si ne mai auzim dupa vreo luna , mai convins imi iau si eu unul.
|
nu ai deloc sau nu ai momentan permisu ? :lol: vremuri grele .......... :rolleyes2
|
Am permis dar tre sa astept niste fonduri , vremuri f grele...
|
Re: Tm32cip
8 Attachment(s)
Pfuuuuu ca praf s-a pus pe topic :lol:
ps: SPE will be back soon :twisted: |
frumoase jante,pe cat sunt?
|
Quote:
|
pai ai merg pe tico fara probleme?
si un pret? |
5 Attachment(s)
m-a rugat guashe sa le pun , lui nu prea ii merge netu/
|
5 Attachment(s)
si cateva filmulete
|
6 Attachment(s)
Oldies but goldies (evacuari + Bass)
Schimbat frane spate + etrieri albi |
10 Attachment(s)
SPE "under construction" ....... si cu ce eforturi ! :rolleyes2:shock: incet si sigur
|
Cred ca mi s-a stricat pc. ul .....PANA acuam am vazut un Ticozaut alb pe threadu asta.....acuma cum a aparut una verde??? Am citit mai sus da nu inteleg...poate ca e deja tarziu pt. mine;))
|
woii saracu tico :))
|
Quote:
TM32CIP si TM08SPE Topser: taci acolo :lol: ca sa faci fundatia unei case superbe, trebuie sa sapi in pamant,nu ? :chainsaw: oricum imi prinde bine, pt ce urmeaza la CIP :workout: |
plasticaraie pe ziua de azi :
|
8 Attachment(s)
plasticaraie pe ziua de azi :
ultima poza = au mai ramas de "bibilit" :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning