![]() |
- evacuare
:? |
moama ce evacuare are asta
da super masina |
Re:
1 Attachment(s)
PREMIERA LA DB DRAG.
|
Re:
Quote:
ai mai scos din evacuarile alea ? :D ai putea lasa cate dupa in fiecare parte..si sa le scotzi pe cele din mijloc :P |
Cristi sa nu-mi spui ca nu o vedem noi oradenii prima data !!!!
|
Re:
Quote:
si sonorizarea va fi schimbata? (difuzoare ,statii, condensatoare...) |
Cata frustrare pe acei care zic k masina asta e nasoala, tare sunt curios sa vad si eu ce masini au cei care zic asta.
P.S Bmw-ul tau e f misto, sa-l stapanesti sanatos si nu te lua dupa rautaciosi.INVIDIA asta |
Re:
Quote:
AM SCHIMBAT MARCA. VA FI UN SINGUR PRODUCATOR (DIFURI,CABLURI,COND,AMPLIF,ETC) |
Re:
Quote:
|
Re:
A CISTIGAT VLAD!!
PREMIERA(DACA SE POATE SPUNE ASA , CA MASINA NU A FOST TERMINATA) A FOST LA BUCURESTI. |
am observat ca mashina nu este pregatita...dar totushi am vazut foarte multe minusuri la ea :cry:
nu are o aripioara fatza nu are nici pe spate... am facut azi nishte poze... plasa la spoiler mai lipseshte...la muzica e bunaaa :wink: oricum bafta in continuare oricum interiorul o sa iasa ceva frumos... cel care a venit azi la db drag este stapanul mashini? |
Re:
Quote:
A FOST UN CONCURS DE MUZICA NU DE TUNING. CEL CARE A CONDUS ESTE UN PRIETEN. |
Re:
3 Attachment(s)
stadiu in care se afla acum masina.
masin va fi gata in aprox. 2 saptamini |
frumoasa
|
Re: BH-06-GAJ
Singura kestie care nu imi place la mashina asta sunt tobele ... sunt prea multe totushi!!! in rest mashina imi place!
|
superba masinutza..imi place la nebunie culoarea si jantele...si triplele clare!
|
n-am mai auzit nimik de BH-06-GAJ de multa vreme...mai exista?daca da sa vedem ceva poze...foarte tare masina!place mult...si tobele la fel...este k un simbol cele 6 tzevi de esapament....
|
BH 06 GAJ..e acum BH 66 FLY,si ii apartine lui Daflyer_oradea...poze o sa vedeti in scurt timp cu un nou look al masinii
|
Aha...deci daia nu am mai auzit de el...pai atunci astepatam pozele ku masina,abia ast
|
frumoasa lucrare...++++ .......- o sa aibe propritarul cand o sa vanda masina:punch:....:-P
|
Tobele sunt kitch dar in rest e frumoasa.:D
|
tobele stau altfel acuma,terminati cu ideea asta,s`a schimbat amplasamentul in urma cu 2-3 ani,citit topicul pt numele lui dumnezeu
|
9 Attachment(s)
Un mare mare update pentru maşină, care şi-a schimbat de ceva vreme proprietarul, el fiind acum Alex Daflyer.
Ca la orice schimbare de proprietar s-a schimbat şi viziunea asupra aspectului maşinii. Schimbările au fost majore faţă de cum o ştiam cu toţii, şī s-au petrecut cam aşa: Ea a fost complet dezasamblată, pānă la ultimul şurub, apărānd astfel pe ea o mulţime de noutăţi: aripile sunt făcute acum din tablă, integral, manual, la fel şi pragurile, desenul aripilor spate a fost modificat īn partea de jos a lor, spoilerul faţă este făcut de la zero, din spoilerul spate au dispărut prizele, a fost modificat pentru a primi noile evacuări (doar două, şi ambele funcţionale, scot un sunet demenţial, s-a schimbat şi traseul evacuărilor odată cu modificarea asta) plus un difuzor īn spoiler, dar care are rol de eleron şi care este prins de şasiu, pentru rezistenţă. S-a schimbat capota, s-au schimbat şi uşile, precum şi mecanismul de lambo, este unul conceput de la zero, mult mai stabil şi mai echilibrat, NU este cumpărat, este creat de ei. Interiorul este īncă īn lucru, doar feţele la usi, modificate şi ele, sunt gata, dar nemontate. Urmează tapiţarea interiorului. A fost schimbat motorul, are un 2.0, care e doar intermediar pānă la creşterea surpriză de putere. Modificările mai putin vizibile au fost la fel de ample, de la īnlocuirea tuturor mecanismelor īmbătrānite sau nu tocmai perfect functionale, pānă la reconstruirea instalaţiei electrice, pentru functii suplimentare noi şi opţiuni speciale, lumini, bord, tren de rulare, absolut toată maşina a fost atinsă şi refăcută. Probabil vă īntrebaţi cine a făcut toată munca asta, inclusiv vopsitoria, mecanica, electrica şi designul? Sunt băieţii de la Society X, din Oradea, şi merită sincere felicitări pentru treaba făcută. |
Re: BH-06-GAJ - schimbarea la faţă- august 2009
arata mult mai bine in forma actuala ;)
|
Chiar da, eu am asistat la unele din etapele "schimbării la faţă" şi s-a muncit īn primul rānd la amănunte şi detalii, mai puţin la spectacol, deficitară maşina era la amănunte şi asta nu se vede īn poze.
|
...cum GAJu de acum incolo e FLY,de acum incolo puteti urmari evolutia aici:
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...realitate.html |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning