Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Intalniri de gradul 0 cu Politia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/43514-intalniri-gradul-0-politia.html)

bogdan100 13-08-07 14:42

Re: Intalniri de gradul 0 cu Politia

:oops: :rolleyes2 mi scuzi:))

hoinar 13-08-07 15:22

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1044440)
:oops: :rolleyes2 mi scuzi:))

stai linistit, bogdane, doar nu esti tu de vina pentru prostia mea. am comis-o, asta e. stii cum se spune: tot studentul cu prestanta / are cate o restanta. asa si cu soferitul, daca n-ai o amenda macar, inseamna ca nu ai gustat si toate "bucuriile" soselelor :)

silentBMW 13-08-07 16:19

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1044509)
stai linistit, bogdane, doar nu esti tu de vina pentru prostia mea. am comis-o, asta e. stii cum se spune: tot studentul cu prestanta / are cate o restanta. asa si cu soferitul, daca n-ai o amenda macar, inseamna ca nu ai gustat si toate "bucuriile" soselelor :)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bilutz 16-08-07 11:30

am patito eu odata anu trecut chiar in prima zi cand miam luat scuteru...19 mai 2006...
am mers dupa un prieten in spate la fastfood`u de peste drum de omv...mam intors printre blocuri ca nu aveam casca si era prima zi de mopedist...deci eram praf in ale pilotatului...si am ajuns langa gradinita de langa generala nr.7...si am luato pe interzis...eram cu pretenu asta pe scuter...si in intersectie cu toporasilor...statea vento de politie:evil: ...mo tras pe dreapta si o inceput sa ma intrebe...atuncea nu aveam inca 16 ani...putea sami faca dosar penal:lol: ...in final mio dat amenda 100ron si 35 in 48 de ore.
or fost 2 politisti...ala care mio luat datele o fost baiat fin si o vrut sami dea numa pt casca...da astalaltu...mai batran:shock: ...o zis ca nu ca sami dea si pentru ca am venit pe interzis si ca sami faca dosar penal si toate cele...
asa ca huoooooooooooooooo...:lol:

hoinar 17-08-07 09:12

am observat ca cei mai tineri incep sa spele din rushinea bosorogilor de garcea comunisti. stiu sa fie civilizati si sa nu dea cu bata numai pentru ca au camasa albastra. respect pentru cei care sunt domni printre ei! pentru restul, sa se gandeasca fiecare la ce ma gandesc eu acuma :)

CED 17-08-07 12:03

1 Attachment(s)
daca vb de amenzile luate de noi ....
poate ar trebui sa vedem cum se parcheaza in alba fara sa primesti amenda....
sau poate ar trebui sa vada politia.....

Bilutz 17-08-07 17:26

apai va rog frumos...avem a8...powered by audi...si asta spune totul:D

hoinar 17-08-07 21:26

si politia alba dc nu spune nika? a stat o zi intreaga parcata masina aia acolo. era imposibil sa nu o vada.

hoinar 27-08-07 09:19

din ciclul "faceti orice, dar nu treceti pe roshu" va prezint episodul 4... ieri, in drum spre baia mare, ajungem in cluj. si coborand catre teatru, o priveliste noua mi s-a deschis in fata ochilor. astia au modificat acolo radical sensurile de circulatie, si se pare ca si pe careva strazi importante din cluj. si acolo la teatru au facut un giratoriu. si dupa o mica curba, apuc sa vad cu coada ochiului semaforul pe roshu... franez, trag pe dreapta, si aud placutul sunet al sirenei politiei. am zis "am pus-o". ma gandeam cu jale ca trei luni o sa fiu pe tusa. ii prezint omului actele. cred ca m-a vazut tare spariat sau i s-a facut mila, cert este ca am scapat cu fata curata, nici macar o mica amenda nu mi-a dat. mi-a recomandat sa fiu mai atent pe viitor. dupa ce m-am urcat in masina, zice bogdan: "cred ca norocul tau la loto s-a dus pentru permis azi" :) am avut mare bafta ca am prins un politai super domn. toata stima pentru el...

la loto nu mi-a iesit decat un numar :) pe un bilet de 12.

D.O.g.G.Y 05-09-07 09:11

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1051407)

daca nu ma insel,si nu cred ca o fac de data asta,aia e masina lu IANCU,care a avut LIDER PROD CARN........cine se risca sa ii dea amenda?????
felicitari omului ........macar ne arata ca poate !!!

silentBMW 07-09-07 19:56

hahahahahahaha...ai gresit...aia e masina mea:))

D.O.g.G.Y 09-09-07 14:27

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 986450)
apropo nu stiti pot sa`mi omologhez toba si eleronu? sa nu se mai ieie de mine:))

nu se poate omologa asa ceva !!!!!daca nu ma crezi mergi la R.A.R si intreaba !!!
eu am intrebat si un inginer de acolo o zis ca daca vreoun militian mai zice asa ceva ......sa il duc la R.A.R pe el sa le spuna si lor prin ce procedura se omologheaza ,ca ei nu au asemenea proceduri ! ! asa ca de acuma incolo trimite-i la scoala pe militieni !

D.O.g.G.Y 09-09-07 14:32

traiasca militia romina,3 zile cu aia de alaltaieri!!!

D.O.g.G.Y 09-09-07 14:48

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 945338)
8-) dupa cum stim cu totii,acest topic este urmarit si de politia locala,asa ca nu faceti comentarii care s-ar putea sa ii "supere" :))) ma refer la injuraturi si alte cele...

injuraturi catre politia romina?????
nu se face asa ceva,doamne fereste ?!catre brava institutie a statului care asigura ordinea si linistea noastra a fiecaruia.....nu cred ca are cineva ceva rau de zis !!! !

daca ati putea sa imi cititzi gindurile .....v-ati speria dea draptul ,dar sa ii injur nu imi permit,ca sunt prea drepti si cinsti baietii astia!!

bogdan100 09-09-07 15:31

:)) totusi am un avantaj ca sunt minor si nu am masina,nu au ce sa imi faca daca ii injur,cum sa imi dea amenda daca ma "recunosc" prin oras?imi dau amenda pt ca nu mi-am spalat adidasii?:))haha

ghostdog 09-09-07 16:37

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1090321)
:)) totusi am un avantaj ca sunt minor si nu am masina,nu au ce sa imi faca daca ii injur,cum sa imi dea amenda daca ma "recunosc" prin oras?imi dau amenda pt ca nu mi-am spalat adidasii?:))haha

iti dau numai sa ii injuri:))):PP te face vedeta!ultraj scrie pe tine:))

bogdan100 09-09-07 16:46

:)) nu ma apuc sa ii injur pe strada...dar daca ii injur pe forum ce pot sa imi faca?:D :P

silviu_gsi 21-10-07 07:56

salutare ,sa va povestesc ultima aventura cu politia inainte sa plec din tara: veneam grabit de la cj la alba cu gsi-u si depaseam tot nu conta pe unde slalom faceam,sormea ca era cu mine imi zice ca intr.un ford erau doi militieni si ca s-au uitat mai urat dar eu eram prea cocentrat la drum pe la 160,si in aiud la intrare era un domn organ cu un logan,numai vad ca intoarce si vine pe contrasens spre mine cu girofarele aprinse si sirena,trag pe dreapta tare sa nu il lovesc si opreste in dreptul meu zicandu-mi sa trag pe dreapta in parcarea de la intrarea in aiud cum vin dinspre cj.opresc si il intreb ce am facut? ma gandeam ca am luat vreun radar prin vreo localitate cu viteza,il mai intreb o data el imi zice sa astept, astept, si dupa vreo 5 minute vin aia cu fordu si ma iau la intrebari ca ce merg asa de tare? ca ce depasesc pe line continua? am ramasa masca,adik aia aveau statie si ii spusera la asta din aiud ca vine un opel roshu,dupa ce ma ciondanesc putin cu ei si imi cer buletinu ca altceva ce sa imi ceara iimi spun sa am grija ca noi tineri suntem teribilisti,si in teiush radar,am facut o coloana dupa mine cu 30 daca mergeam bineinteles astia cu fordu erau dupa mine la vreo 4-5 mashini,dar faza tare a fost ca eu ma grabeam si ei ma opresc sa mi spuna sa merg mai incet, nu mai puteam de ras,saracii cred ca s-au speriat cand am trecut pe langa ei nici de permis nu m-au intrebat :)))))))))) sa fie sanatoshi

silviu_gsi 21-10-07 07:59

si inca ceva il intreb pe unu dintre ei ala ce nu s-a prezentat ,zic si u esti la politie in alba? face catre mine nu dar in judetu alba si spune ca are voie sa ma opreasca ca e din judetz,pai ii zic da ce aia din alte judete nu au voie sa ma opreasca numai din judetzu alba, ma intorceam in dreapta ca nu am iesit din mashina si radeam de numa.oricum a fost f tare faza,au fost mai multe dar riscam sa va plictisesc
bafta

DementuL 22-10-07 15:30

aha.. frumosi astia de la mine din oras :D

ovis 22-10-07 17:11

probabil acest 0 din thread, reflecta nivelul cunostintzelor rutiere a unor politisti...:)

DementuL 23-10-07 03:00

bine ai spus.. al "unor" politisti.. nu toti.. alti se prostesc pe parcurs..

hoinar 25-10-07 13:02

din ciclul "luati exemplu si nu faceti ca noi" sau "fa ce zice politia nu ce face politia" un nou episod: astazi, la ora 12:20 in fata la romtelecom centru (fosta posta) sta parcat, cu fata catre prefectura, autoturismul alb, marca vw passat cu nr MAI 14277 parcat pe partea opusa, adica in statia de taxi. se urca in el domnul conducator auto agent de politie, semnalizeaza regulamentar, si face o intoarcere de mai mare dragul de 180 grade, peste linia dubla continua, pana la trecerea de pietoni de pe sensul de mers opus, catre semafoarele de la mag. unirea. mentionez ca autovehiculul nu avea in functiune nici sistemul luminos de urgenta (girofarurile) si nici cel acustic de avertizare. s-au incalcat astfel prevederile OU nr. 195 / 2002 actualizata. (mi-e lene sa caut articolul exact). pacat ca un coleg al agentului care conducea autovehiculul, si care ramasese pe partea carosabila sa asiste la plecarea acestuia, nu s-a sesizat sa-i retina pe 30 zile permisul domnului conducator auto agent de politie rutiera pentru fapta sa, chiar daca avea calitatea de agent constatator, asa cum cere actul normativ mai sus amintit.

daca tot citeste politia ce se scrie aici, macar sa se ia si masuri de sanctionare administrativa, pentru ca pe linie de cod rutier, dupa cum se stie "corb la corb nu scoate ochii".

CED 25-10-07 13:08

si ce - tu nu ai intors niciodata pe linie continua - domnu agent nu e si el om?

hoinar 25-10-07 13:10

poate ca oi fi intors si eu, da' sa fiu sincer s-o fi intamplat neoficial :) pana la proba contrarie, nu recunosc nimic :)

CED 25-10-07 13:27

mai ales daca domnu agent are ochi albastri si nu imi ia puncte poate sa faca orice

silentBMW 28-10-07 01:06

hai sa fim seriosi...eu as purta pe telefon un clip in care sa apara o chestie de genu de mai sus...si cand am sa fac ce face si domnu' si ma orinde domnu' am sa ii arat ce a facut celalalt domnu' si cred ca tot am sa iau amenda de la domnu'....asa ca nu stiu de ce mai dau post ca nu are nici o logica:))

silviu_gsi 28-10-07 03:58

:)))))))))

AB69CRX 22-02-08 11:29

cum de nu povestete nimeni de intalnirea cu militia rutiera si "actiunea in forta" din parcare de la hanul cu salci:)))) f tare oricum,subiect de stirile de la 5:lol: si hoinarule hai sa nu vb de astia tineri ca is de treaba ca daca is in afara serviciului te saluta si povestesti cu ei(nu dau nume)si knd is de servici de iau cu dvs si nu iarta nik cazul meu:D azi mi-am recuperat permisul dupa 4 luni (daca m-ati vazut cu masina prin oras de nenumarate ori in acest timp,...uitati sau prefacetiva k nu am fost eu:lol:) mai sunt si politzai de treaba da putini..

smoke_weed 22-02-08 13:42

ba usor cu hanu dintre salcii:)) ca o fost foarte tare si foarte distractiv. Chiar as repeta experientza:)

hoinar 24-02-08 01:37

da' ce s-a intamplat acolo, de fapt?

smoke_weed 28-02-08 23:34

apei ce sa se intample, am stat o noapte intreaga la sectie, am aparut pe pro tv, ne-o urmarit pop si crisan toata seara, etc...
o fost misto

flocea_ro_ab 02-09-08 00:58

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1051407)

aia`i masina cu care se plimba hava, are prioriatate, te rog frumos:D

ondin 26-02-12 18:51

salut. cam tot timpul sta radarul la voi acolo la iesire din oras dupa gara la un peco sau am avut eu ghinion?
:)

bogdan100 27-02-12 10:22

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4902169)
salut. cam tot timpul sta radarul la voi acolo la iesire din oras dupa gara la un peco sau am avut eu ghinion?

In ultima vreme sta cam des acolo. Zona aia e periculoasa rau.si inainte, si dupa pasarela .:rolleyes2

ondin 27-02-12 15:08

cred ca este periculoasa doar pentru noi, ca ei ies bine.

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning