![]() |
Re: cmd in action Super NovaCraiova
multumesc Gabi.....
asa,mai pune si tu paie pe foc,ca nu erau destule.... sal La gratar de ce nu ai venit? a? sa vezi cata pumnu de mare iti dau:lol: :lol: :lol: ....cand te prind |
Quote:
PS: daca mai trece taica-tau prin fata magazinului, cred ca-l bat pe fiu-sau, ca ma omoara sunetu' tobei :twisted: |
in sfarsit vad si eu ceva frumos la categoria "dacia" ... vezi la coltz acolo dreapta-spate la hayon ca a sarit vopseaua.. in rest.. la stopuri cred ca le statea mai bine mai negre.. oricum.. ai grija de ea .. si baieti.. lasati olcit`u sa se odihneasca.. mai buna e sn.. ;)
|
foarte frumoasa . dacia . imi place foarte mult cum da cu rotile alea :d.. marfa ai grija de ea ;)
|
multumesc mult baieti...
aveti si voi grije de ale voastre..... |
alex! nimic nou? sunt suparat pe tine.... ai lasat oltcitul ala balta. o sa il manance rugina. mai intra pe mess sa vb o afacere.
|
alex nu te mai auzi?????? masina mai merge?
|
13 Attachment(s)
no comment.....
|
1 Attachment(s)
:!: :!: probe pe centura.....:!: :!: :!:
|
marfa alex....misto volanul. capacul de la rezervor ce a patit? masina e super.
|
Quote:
|
Quote:
pai sa vedem poze cu jantele tale... da astea de le am eu sunt unicat in Romania ... pe 13'' cu 6'' latime ,normal sunt pe 13'' cu 5,5'' latime astept sa vad ce jante ai... |
3 Attachment(s)
Aste sunt jantele!... Cred ca mai au 17-18 luni garantie!... :)
|
e misto masina .... la motor are ceva modif ????
ai toba sport :rolleyes2 ???? uite k la spate nu m-am uitat cnd ti-am vazut masina :twisted: :twisted: |
frumoasa masina.felicitarile mele pentru imbunatatiri,respect dacia si pe cei care le conduc.multa bafta in continuare si fara incidente
|
ai toba sport ???? uite k la spate nu m-am uitat cnd ti-am vazut masina no comment..... evacuare sport |
ai toba sport ???? uite k la spate nu m-am uitat cnd ti-am vazut masina |
frumoasa masina.felicitarile mele pentru imbunatatiri,respect dacia si pe cei care le conduc.multa bafta in continuare si fara incidente
clau_wey View Public Profile Send a private message to clau_wey Send email to clau_wey Find More Posts by clau_wey Add clau_wey to Your Buddy List mrc... |
Imi place masina ta . Simpla si frumoasa ... Sunt bestiale jantele ! De-ar fi fost ceva mai mari ...
|
Re: SuperNova
sal... am vazut un anunt cu o supernova cu 4 viteze... credeti ca e posibil???
|
zic eu ca nu...dar nu sunt expert.........
|
Quote:
|
cine stie....o fi masina pregatita ,cu cutie scurta in 4,dar.....
|
era intradevar gresala... nu exista cutie de supernova cu 4 viteze
|
salut ! ai umblat cumva la suspensii ? daca DA spune-mi si mie cum ai facut si ce amortizoare si arcuri se potrivesc ! respect
|
Quote:
am treaba mai vb.... |
ok . adik cum telescoapele intarite ? practic nu mai ai suspensii ? si jantele sunt in 4 prezoane ? u ai motor moificat ? pe partea mecanica ai tot o
riginar ? |
IN acest moment masina este DE VANZARE:
cu toate modificarile aduse a ajuns aproape la 100CP.... VIZUALIZATI DE LA 1 PAGINA PANA LA ULTIMA SI VETI VEDEA CE MODIFICARI AU FOST ADUSE MASINII... DE VANZARE |
10 Attachment(s)
Masina nu mai este de vanzare ,...
asa ca ,....poze de iarna |
Ce-mi place cānd īl văd pe taică-tău cu maşina ţopăind de (__.__) :lol:
PS: vezi că a venit Ranzi acasă şi nu reuşeşte să dea nici de tine, nici de Oana; ai PM cu numărul lui de telefon :wink: |
simpatica rau...just one question...nu iti ating rotile pe spate???
|
Quote:
Si eu am modificat la ea si de abia am ajuns la 90 Cp cred. |
daca citeai ca omu topicul observai ca nu mai e de vanzare.alex,ce sa zic,ai o masina foarte draguta,ai statea bine cu steagul acela.bafta in continuare;)
|
dap am vazut sorry :-D, dar totusi as vrea sa stiu ce modificari are masina
|
foarte frumos... Faza cea mai tare este ca masina este aproape stock, jantele ce ia-u fost schimbate in rest...clean look. Interiorul tau este definita curateniei. Ma bucur ca ai revenit asupra stopurilor, negrul ala arata foarte bine dar albastru la marsalier strica tot. Respectul meu pentru tine, referitor la felul in care iti ingrijesti masina.
|
Quote:
pai daca suspensia e super dura nu ating , ... dar in spate nu mai iei pe nimeni,...cu suspensie dura cu tot ...oricum iti zguduie creierii... da sta bine de tot pe asfalt Quote:
hmmm da ,...ce sa zic? Quote:
masina la liniutze de ex: din cauza suspensie ,ce este extrem de bine nu se mai lasa deloc de (_._). avantaj... Quote:
merci jantele + alte accesorii neremarcabile la ochi , dar la performantza sunt ... |
Hai mă tinere, lasă văjeala şi zi-mi pe care o luăm la un drive test ? Nova sau leul ? :twisted:
|
foarte tare
oricum dupa ce o sa o las si normal odata cu coborarea o sa vina si intarirea suspensie o sa scot bancheta |
Quote:
ai un pm cu id meu |
5 Attachment(s)
poze noi ...
1 si cu SYC-u care asteapta primavara pt vtm-uri:lol: Gabi,....fraztica sti cum sta treaba!:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning