![]() |
Re: MTM Audi RS4 Clubsport
Masina impresioneaza prin performanta ! Nu inteleg de ce toti spuneti ca arata super ... mie unu nu-mi place asa mult cum arata acel vent de pe capota ! Masina in rest este ca si stock ( intr-adevar, masina stock e foarte frumoasa ! ) .
|
Am fost la MTM acasa si am vazut masina pe viu. Are 540 cai si a fost cel mai rapid Audi pe circuit la un "Tuners Grand Prix". E super. Nu am mers cu ea din pacate pentru ca era dezmembrata, se lucra la ea... Mai lucrau la un S5 pe care il adusesera deja la 450 cai...plus alte masini ale clientilor.. It was quite an experience
|
ahhh dadadadad tare masina :X:X:X:X:X:X
|
frumosa tare de tot fata ;) ...
|
ti se face pielea gaina brrrr.probabil printre cele mai tari modele de la audi cu siguranta:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2: rolleyes2
|
e prea mult.... as fi curios cine o cumpara. probabil unul mai nebun ca noi. am un vecin care are S8, stiti citi ani are ? peste 60... o scoate de 2 ori pe saptamina din garaj, o data sa mearga cu sotia la cumparaturi, a doua oara sa o spele.. tineti minte masina, sa-r putea sa o cumparati cindva (sper).
|
Quote:
cred ca unii nu sunt constienti cam cat costa modificarile aduse de MTM pe RS4-ul asta...doar compresorul ala costa 20,000 de euro...sunt ceva bani in joc ca sa ai masina aia. (check this daca sunteti curiosi sa vedeti cam cati bani) si apoi, nu e de ajuns sa ai multi cai, conteaza si cat de bine rezista masina la caii aia, franele, distribuirea puterii s.a.m.d. nu e de ajuns sa ai 1000 de cai daca nu poti sa iei curbe cu ea :) pana la urma frumusetea in Romania e sa ai o masina legala smechera in care sa nu mori imediat cum o scoti din etapa de tuning :) poate ala cu S4 de 1000 de cai (sunt filme pe youtube cu el) nu o scoate decat pe pista de drag...eu doar atat am vazut cu masina aia... Audi cere prea multi bani pentru ce ofera (hai sa comparam la A4 nou...de aia 30,000 de euro cu care iti cumperi 1.8T iti iei masina mult mai smechera tot noua, sau si mai smechera SH) dar eu unul sunt de parere ca face toti banii :) si sincer daca as fi vreun gigi becali mi-as cumpara cam orice scot astia de la MTM :P respect. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning