![]() |
Re: Va prezint ursuletul meu
ms ms :)) apropo plecasem cu banda izoliera si aveam numaru RUP :))
|
si care era problema ? asteptam modificarile pe care le-ai promis in fata tuturor si sper sa faci un mic show la ploiesti
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am lasat ursu jos am decat o poza deocamdata si se vede cam prost o sa pun sambata mai multe. ( iti place vlad ? :) )
|
frumos ursul ca il vad aproape in fiecare zi la munca...sa te bucuri de el si numai bine.:evil:
|
salut omule ,ce sa mai spun ,arata super! sa ai noroc de ea si sa o ingrijesti fff bine si daca ai timp vino pe la mine sa mai o vad si eu [ daca ai timp ] .eu m -am dus la fund , nu am facut nimic din ce am vorbit noi dar sper si iar sper sa gasesc o intrare sa pot sa fac si eu ce am promis .si pune si tu mai multe poze te rog.
|
Quote:
|
atunci faceam proba cat de jos sa fie, arcurile sunt intarite, taiate si bagate la tratament, si amortizoarele intarite blana :)
|
salut . ai taiat din arcurile . stock ? sau cum ? cate spire ai taiat ? si unde ai intarit amortizoarele ? cat $ . ms ;)
|
da am taiat din arcurile stock pe fata, alea dupa spate sunt verzi si mi le-a comprimat sunt facute undeva pe grivita si amortizoarele credema ca numai pot de rinichi :)) sunt facute pe la parcul carol daca vrei te duc acolo sa iti faci o programare 350 ron toate 4 amortizoare cu dat jos tot
|
Quote:
ps. dake da-mi un pm . cu un nr de telefon . sau id de mess :x |
Quote:
|
ok omule astept.
|
3 Attachment(s)
vlad scuza ma tati ca nu te-am sunat sa ne vedem dar am muncit mai tot timpul miercuri cred ca ma duc sa imi mai tai jumatate de spita pe fatza sa intre si pe fatza janta in aripa, marti ma duc sa imi schimb cutia si ambreajul .... vedem ne vedem noi nu te uit :) bafta !
|
ok bine omule lasa fa -ti treaba si pe urma ne vedem hai spor la treaba si sa iasa ceva frumos.
|
Mai omule nu te mai lua dupa uni si altii fa tu cum ti se pare mai bine la masina asta,tie a-ti palce cand dai cu baia prin gropi sau cand atingi la fiecare gropita?deci eu daca nu vand masina o sa fac un topic cum modifik o masina sport si din joasa o ridic,adika suspensie normala ,cauciucuri pe 60,barile de rigidizare le aruc,le duk la topit,si suspensia sport,am dat zilele astea in niste gropi care erau umplute cu apa de la ploaie am zis ca se rupe epava in 2,am luat si o bucata de asfalt in spoiler...mergeam in spatele unui cielo foarte aproape si cielo a trecut peste bucata de asfalt si eu am luato in bara si am duso vreo 50 de metri......ce sa faci ma cu suspensia sport.....m-am uitat la aia de dolj aia visinie,ce sa faci ma nene cu aia.....daca dau o tura pe centura orasului nu mai ramane nimik din masina aia,asta e parerea mea,multa bafta si cand e ploaie si ai suspensie sport pe masina si vezi o balta gandeste-te bine daca vrei sa treci prin ea,ca se poate ascunde o gura de.....crocodil care se hraneste cu bai de ulei...
|
Quote:
|
tytus la toate topicurile cu ursi cu suspensii sport ai comentat mai lasa-ne frate facem ce vrem si ce ne place cu banii nostrii nu imi strica topicul cu discutii inutile pls !
|
Auzi Hyena,lasa-ma cu limbajul asta de cartier ca nu suport,comentez ca de aceia este forum sa auzi pareri pro si contra,nu pareri doar de bine,mie sti nu mi-a placut sa fac ce au facut si altii,mie imi place sa fac ce cred ca eu ca e bine si ce ma ajuta,sti spunea un tip pot sa ai spun eu cerebral pe un forum despre unele persoane care stau la bloc ,au 2 camere conf. 2 si au facut rost de niste bani si au luat bmw de 20 de mii euro(e46) si al parcheaza in spatele blocului in care locuiesc la cativa metri de o ghena de gunoi,e intai sa aiba o casa calumea si dupa aceia o asfel de masina,un exemplu parerea mea foarte bun fata de suspensiile sport,noi avem drumuri pline de gropi si vrem suspensii sport pe niste masini de 25 de ani,eu nu am nimik baiete cu banii tai,e bine sa faci investiti in ceva care a-ti place,dar fa investiti cu cap.
|
bine tytus fiecare cu nebunia lui poate cu timpu o sa imi dau seama dar pana atunci o sa atinga cu burta de pamant si ai trag si foaie de aluminium :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai bine bagam in masini decat in bautura sau alte tampeni . Yoo merg cu masina zi de zi ,la cumparaturi ,plimbari, la munte ,pe centura:lol: , la mare cu masina asta si sunt foarte mandru de ea chiar daca e de seama cu mine si in curand o sa valoreze cat un logan de care vb tu mereu. Poate o sa simti si tu ce simtim NOI ,atunci cand mai faci ceva la masina si uni te felicita ,alti intorc capu dupa tine in trafic si se uita mirati si zic ,,uite-l si pe nebunu ala ce si-a facut la masina:twisted: |
Quote:
tytus lasa k ala cu e46 de 20 000 si cu apartament comfort 3 se simte mai bine k tine care probabil o arzi intr-un logan inaltat si blindat |
da e diferenta foarte mare , am zis sa fac o schimbare mai mare
pana acum am ramas suspendat de 2 ori si toba finala am atins-o de cateva ori:???: |
2 Attachment(s)
o mica idee pt prietenu meu;) hyena sper sa o puna si in practica8)
|
ce frumos ii vin bv si sa ai grija de ea salut
|
ar arata frumos :D dar mai pe viitor acum am altele ... :) ms pt poza :*
|
da stym ,ti-a venit tot kitu ....... t_ _ _o :D
|
URB :D:lol:
|
trebuia sa fie secret :sad:
|
Quote:
|
Scuza`ma daca crezi ca ma bag da am impresia ca am vazut masina ta de mai multe ori.... stai cumva prin berceni, pe langa posta ?
Imi plac tare mult jantele tale si m`ar interesa si pe mine sa`mi spui ce model sunt si daca le vinzi. Iti fac pret bun! |
Quote:
|
vorbesc eu pentru el...3000de euro si sunt ale tale :lol: sigur nu poate refuza oferta asta :P
|
Quote:
|
500-1000 euro :chillpill......
|
Re: E30 - Va prezint ursuletul meu
2 Attachment(s)
deja mi am schimbat cauciucurile pe spate mi-am luat MICHELIN 225/45 ZR17 sper sa tina mai mult astea :P
|
sal nu se mai aude nimic ce se intanpla :?: eu mi-am luat un urs ff reusit mi-ar placea sa ne intalnim sa mai vorbim cat de curand daca se poate ;) sunama ca eu nu mai am nr tau 0724 697 496. 0768133571 .. sau vin eu prin berceni dar nu stiu unde stai astept telefonul tau pa.:D
|
Quote:
|
Salut nu se mai aude nimic !ce se intanpla lasa un numar de telefon sa te sun ,vreau sa vorbim ceva,
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning