Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Romani prin tari straine (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43295-romani-tari-straine.html)

-LEXION- 07-10-08 23:08

Re: Romani prin tari straine

Nu prea am inteles cum e topicul...masini cu romani, vazute de cei care locuiesc in alte tari, sau pur si simplu, oricine a fost dincolo de granita si a vazut o masina inmatriculata in romania, o poate posta...?

Facand Germania de 14 ori vara asta, am o colectie grozava de poze cu romani prin Europa...de la Clujeni cu Octavia tractata de politie in Austria, la Vlacenii care isi luau cina pe portbagajul Passatului, noaptea, pe banda de urgenta a autostrazii,un E klasse nou cu numere de BC distrus, pe o platforma la Oed...etc etc

Am o imagine interesanta langa Viena, unde sunt 3 benzi pe autostrada, pr banda de camioane un Mercedes de Buc, pe banda de langa, o Bora de AG, langa el un 320 cu numere de Buc, eu cu inca 3 in spate, cu o masini cu numere de zoll, si masina noastra de transport cu numere de CJ :lol:

yulasinio 08-10-08 15:38

Ai inteles bine, se posteaza poze cu masina inmatriculate in ro vazute in lume.
Deci poti sa-ti urci colectia aici ;)

EaGle 20-10-08 22:47

1 Attachment(s)
Intr-un timp era taraneasca rau cu mii de benzi albe pe ea :-)..acum e busita in fata :lol:

-LEXION- 20-10-08 23:45

12 Attachment(s)
cateva din ultima tura de acum 3 zile

Toti sunt romani, inclusiv cel cu Astra F cu numere de Wiena, care dupa ce s-a luat al cearta cu soferii de tir, ca nu putea trece, pentru ca era un accident si un STAU de 10 km pe M0, a luat-o prin santul de langa autostrada si a trecut in fata la toata lumea....

restul, le postez in curand

-LEXION- 21-10-08 00:02

10 Attachment(s)
alte poze, cu romanasi..."concurenta" noastra

-LEXION- 21-10-08 00:08

5 Attachment(s)
si cam atat deocamdata....mai multe in alta zi

And the best for last, ultima poza este facuta in Westfalia, aproape de Olanda...ma mira cum a rezistat, piesa de muzeu, atata drum :lol:

-LEXION- 23-11-08 15:44

25 Attachment(s)
de acum 2-3 zile niste poze cu romani......pe Austria si Germania a fost cod portocaliu de viscol si zapada, numai accidente, printre care, si romani implicati.....

EaGle 23-11-08 15:56

Sunt autostrazile pline de tir-uri de la edy :D

Nasol cu accidentul :|

Evoluzione 23-11-08 20:57

3 Attachment(s)
saracu murasan :(
Da, asta voial sa zic si eu... FULL de 'edy' pe autobahn!

On: Am fost la gara sal caut pe un prieten, sa nu mearga pe jos... Ca loc de parcare am ales un loc langa acel Golf pentru ca era masina ce arata cel mai bine in parcare :lol: dupa 15 minute miam dat seama ca are nr. de Ilfov 8)

Am mai vazut un Jetta rosu cu nr. de PH si un Passat albastru de B...

Patrulei 23-11-08 22:52

Cum sa nu fie Eagle la cate tiruri are firma:Dpeste tot vezi

CJ-01-WOB 25-11-08 09:57

faina colectie lexion

am vazi eu un pasat model 98-99 cu nr de SM ieri prin centru

Evoluzione 01-12-08 21:46

Doua masini la mine in cartier...
Un Slogan cu numere de Arges si un Leon tuning cu numere de FR... Poate cineva de pe aici... nu?

DeJax 07-12-08 08:50

un golf 4 alb modificat cu numere de bv.... care esti ?

vlad_16 30-12-08 14:30

Fain!!!

E tare cand mergi la plimbare prin tzara cu masina, si mai vezi unu` din acelasi judetz cu tine k te claxoneaza si din alea:P:P:P

cocoirl 12-01-09 00:35

mergeti la biserica baieti duminica pe langa ambasada romaniei si vedeti acolo masini cu nr de ro .are unu merc benz nr de ro e q7 a lui gigi dondoti si mai sunt multe vw passat etc;)daca nu mergeti sa va faceti cruce mergeti si faceti macar poze la masini;)poate asa intrati si inauntru;)

CJ-01-WOB 18-03-09 08:16

2 Attachment(s)
pe drumurile Dublinului ....
Dacia nu e pozata de mine

VladM 20-03-09 16:55

Am iesit de vreo 10 ori din tara,si am vazut o gramada de masini cu numere de Romania. In Italia am facut si eu o poza,si era chiar langa o masina cu numere de Neamt :))

-LEXION- 30-05-09 19:41

13 Attachment(s)
:arrow::arrow:

Evoluzione 10-06-09 23:01

4 Attachment(s)
Azi...

Cu BMW-ul cam trisez :oops: Dar, tot romani suntem si noi :rolleyes2

PS. Ieri (11 Iunie 2009), un Jeep Commander negru, foarte frumos pe Ave. Victoru Hugo... Cu numar ERO
Si in Strasburg mai demult un Passat negru de Suceava cu numar MLF

-LEXION- 03-07-09 21:46

13 Attachment(s)
Despre Fiatul 850 cu numere de Sibiu, care era intr-un parc din Germania, dealerul mi-a povestit, ca proprietarul a venit cu el din tara, si-a cumparat o masina din acel parc si nu a mai vrut sa vada Fiatul cate zile are, si l-a lasat acolo.....

dzrhd 26-08-09 20:32

2 Attachment(s)
bruxelles

draculas 31-08-09 04:28

mai vazui ca se umplu europa de rumani ! aici mai vezi pe cate unu cu numar romanesc pe fatza (Arizona nu necesita 2 placute cu nr de inmatriculare ci doar 1 pe spate pe fatza pui ce vrei) si mai un tzaranoi care si-o vopsit junku de touareg in culorile stelei that`s about it

CJ-01-WOB 02-09-09 22:42

TM 77 VIP ( parca )

in Ibiza in Port

draculas 02-09-09 23:52

eu vreau sa vad o poza cu o dacie 1300 de prin europa cu nr de romania !

Kedy 03-09-09 08:57

Slabe sperante :lol:

-LEXION- 03-09-09 09:36

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 2606968)

Eu am vazut una rosie pe banda de rezerva in Austria, plus ca am vazut si masini mai slabe prin Europa, cu nr de Romania :) le-am postat in paginile anterioare ;)

yulasinio 03-09-09 10:06

Vazut Dacie 1310 (cu 4 faruri rotunde) acum 5-6 ani in IRL :lol:

Evoluzione 03-09-09 20:46

Eu o Dacia 1300 gri numar IF, in Paris langa un hotel. Acuma vreo 5 ani.

madicioco 03-09-09 21:54

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 2606968)

eu am vazut pe aici prin spania ,dar era o dacia nova si am mai inteles de la cineva ca era pe aici prin zona pe unde stau eu cineva cu o 1310 dar mai noua 97 -98 ,care a venit pana aici cu ea si inapoi na mai indraznit sa plece :-) a lasat o la dezmembrari

AdyHouse 07-09-09 14:19

Si aici in Corsica am vazut in 2007 o dacia combi model vechi nu stiu exact care din ele 1300 sau 1310 nu ma prea stiu la ele,dar din cate mi-a zis tipu a pierdut autocaru si singura sansa a fost masina pe care o avea :lol: , in rest mai vad masini cu nr de ro dar f putine.

-LEXION- 16-09-09 18:46

13 Attachment(s)
Dacia 1310 in Germania :lol: si un GL Brabus in Austria....

Kedy 16-09-09 20:39

Am vazut si eu azi o dacie Nova in Skien Norvegia si duminica am vazut in Oslo in aeroport un Renault 12(Dacia 1300) si cred ca un Renault 10(Dacia 1100).

Evoluzione 17-09-09 13:22

Renault 8 a fost baza Daciei 1100 :-P

Deci, concluzie, am vazut ceva Dacii prin strainatate!

Kedy 21-09-09 20:00

2 Attachment(s)
In Norvegia la Pulpit-Rock
Attachment 1095548

Attachment 1095549

Evoluzione 27-09-09 14:31

Hey, un muresan ca mine aici la Bagneux cu un Mustang rosu cu dungi negre... Care esti? :D

V1RuS 08-11-09 18:56

Salut.. eu sunt in Cypru acuma,aicea am vazut un bmw seria 5 (AG) , un golf IV (CJ) si un golf V (MM) cu numere de romania... sincer mi-a tresarit inima cand le-am vazut :oops: ... orcum aicea sunt foarte multi romani dar rar vezi masini de romania...avand in vedere ca este insula si + ca la ei se circula pe partea stanga

Si inca ceva... de aicea a cumparat tatal meu o Dacie SuperNova acum 4 ani cu numere de CT :lol:... care ulterior am facuto eu pachet :???:

roofcrash 17-11-09 23:28

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2397628)
Azi...

Cu BMW-ul cam trisez :oops: Dar, tot romani suntem si noi :rolleyes2

PS. Ieri (11 Iunie 2009), un Jeep Commander negru, foarte frumos pe Ave. Victoru Hugo... Cu numar ERO
Si in Strasburg mai demult un Passat negru de Suceava cu numar MLF

poate exagerez si eu putin dar daca eram politist, ii dadeam amenda celui cu x5-ul pt parcare neregulamentara.

Evoluzione 18-11-09 09:35

:lol: BMW-ul ala... nu... :lol:
Pej'ul si X5-ul = Evoluzione :lol:

E legal... Marcajul la sol nu are nici o valoare juridica. Strada aia e privata, asa cum scrie pe tablele alea rosii peste tot in cartier "Voie privée" :-P Deci Politia nu are ce sa intervina (desi trece foarte des pe aici... si toata lumea parcheaza asa), strada ne apartine, a tuturori proprietarilor ;)
Daca vorbesti de poza cu masinile (Pej'ul si X5-ul) oprite in mijlocul drumului. Si aia e legal :lol: E strada pietoniera (fara alte masini) cu acces localnicilor si cum aveam un apartament inchiriat acolo... :-P

PS. Nu stiti nimic despre Mustangul muresean care de care am vorbit mai inainte? :oops:

roofcrash 18-11-09 11:39

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2817547)
:lol: BMW-ul ala... nu... :lol:
Pej'ul si X5-ul = Evoluzione :lol:

E legal... Marcajul la sol nu are nici o valoare juridica. Strada aia e privata, asa cum scrie pe tablele alea rosii peste tot in cartier "Voie privée" :-P Deci Politia nu are ce sa intervina (desi trece foarte des pe aici... si toata lumea parcheaza asa), strada ne apartine, a tuturori proprietarilor ;)
Daca vorbesti de poza cu masinile (Pej'ul si X5-ul) oprite in mijlocul drumului. Si aia e legal :lol: E strada pietoniera (fara alte masini) cu acces localnicilor si cum aveam un apartament inchiriat acolo... :-P

PS. Nu stiti nimic despre Mustangul muresean care de care am vorbit mai inainte? :oops:

ah, atunci inseamna ca m-am grabit si m-am luat dupa "principiile" unui politist din chicago. cei de acolo sunt foarte stricti in privinta acordarii amenzilor.
dupa ce-am locuit o perioada pe acolo si-am venit in romania, am inceput sa le dau dreptate politistilor din chicago.

pentru "a pune la punct" un cetatean, ai nevoie de legi care sa se respete si aplice. daca eram politist de ciruclatie in romania, as fi produs foarte foarte multi bani pentru primaria locala sau oriunde se duc ei. (in buzunarele sefului de politie :rolleyes2

Evoluzione 18-01-10 20:44

Link

Minutul 00:12 :)

:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning