![]() |
Re: tapiterie auto
Salut .... Pentru un VW Beetle cam cat costa sa fac toata masina ????
|
imi poti spune cat imi iei sa imi faci un interior de M3 e36 la fel ca cel din poze?
|
5 Attachment(s)
Salut.un Interior Ca Cel De La M3-ul Din Poze, Te Costa In Jur La 600-1500 Euro(materiale&manopera). Depinde Ce Vrei Sa-ti Faci Si Ce Piele Vrei Sa Folosesti!
|
Quote:
|
Quote:
|
inca mai am chitanta de la u si masina exista locurile pt airbaguri insa nu
|
si nu inteleg de ce ai pus poze cu interioare facute de gaby si nu de tine.de exemplu de ce nu pui exemple cu interiorul meu ca doar e facut de tine.sau iti este rusine?
|
salut! vreau sa-mi retapitez masina, un renault 25, dar nu cu piele, as vrea plus, sau poate piele intoarsa. cam cat m-ar costa si cam cat ar sta masina mea in lucru.
|
cat m-ar costa sa imi tapitezi si mie numai cotiera de pe fata la o skoda octavia II??
Tapiteria originala o dai jos?? Mersi mult!!! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Tu din ce oras esti?Eu sunt student in BV,si locuiesc in Bacau.Daca nu vin pana in sarbatori,dupa sarbatori sigur.Poti sa imi personalizezi si mie pe cotiera cu semnu de la SKODA si scris(asa cum e in pozele puse de tine)?
Bafta nr meu de tel e 0740258270.Lasa-mi un nr de tel |
Quote:
|
ma intereseaza pentru un bmw 645 momentan cu piele neagra+interior negru sa-i schimb culoarea in alb +negru inclusiv mocheta de pe jos,astept o oferta si timpul aproximativ pt o astfel de lucrare
mersi |
https://img228.imageshack.us/img228/7852/dsc00022ew8.jpg
https://img228.imageshack.us/img228/2803/dsc00027ro0.jpg cat mar costa sa imi faci?E vorba de ALFA 145.exact ca in foto.Te rog un pret MULTUMESC |
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare dar fara sa te superi...... dupa ce criterii se fac preturile pe forum ca daca la un alfa 156 iei 700 de euro si la un Vw beetle intre 700-1500 de euro, care e diferenta, ca din cate am vazut si am mers cu cele 2 masini pe fetele de usi la beetle e un petic de material textil iar bancheta pe spate e mult mai mica deci cantitatea de material si orele de munca sunt mai putine, dar totusi e la accelasi pret cu o masina din clasa medie sau chiar mare cum o fi incadrata.... dar sincer sa nu te superi, ca lucrul asta am observat la toti la care am intrebat cat ma costa, bine acum e alegerea mea ca tu mi-ai zis cat costa,dar eu vream sa te intreb cum se face pretul la un interior si ce inseamna interior de 1500 de euro
|
2 Attachment(s)
Diferenta De Pret Este Ca La 700 De Euro Se Tapiteaza Cu Piele Scaunele , Banchetele Si Fete De Usa, Iar La 1500 Se Imbraca Cu Piele Tot Interiorul Masini :bord, Volan , Fata De Usa Imbracata Total Cu Piele , Stalpii Masinii,si Plafonul + Scaune Si Banchete.
|
am inteles acum si sper ca nu te-ai suparat ca am intrebat dar nu stiam ce inseamna diferenta de bani
|
Quote:
|
Atentie!!!!! Inselaciune!!!!!!
Va Ia Banii Si Va Veti Scoate Tapiteriile La Anu Si La Multi Ani De La El. Sunt Caz Concret. Am 11 Luni Pentru O Lucrare De 2 Zile........ Am Ramas Fara Bani, Care Reprezentau 75 La Suta Din Lucrare, Pe Care Ia Cerut Ca Avans ( Chipurile Sa Cumpere Materiale)... Iar Din Tapiteriile Duse La El Lipsesc Elemente Pe Care Le-a Pierdut, Iar Cele Recuperate Sunt Nefacute, Chiar Intr-o Stare Mai Proasta Decit Atunci Cind Le-am Dus Lasindu-le Sa Putrezeasca Efectiv Intr-un Colt. Am Insistat De Nenumarate Ori Sa-mi Termine Lucrarea ( Pe Carea Nu A Inceput-o Niciodata) Dar Nu Am Facut Decit Sa Pierd Timp Venind Pina La El Si Dindu-mi Alta Data .... La Care La Fel... Am Mers Degeaba. Am Incercat Sa Termin Pe Cale Amiabila Si Sa Imi Returneze Banii Si Lucrarea..... Dar Ce Sa Vezi : Ca N-are Bani, Ca Are Probleme, ( Exercitiile Cred Ca Le Rezolvase), Ca Sa Vin Alta Data , Adica M-a Plimbat Aproape Un An . DECI MARE ATENTIE. |
pai vad ca eu mai le-am spus la baietii pe aici despre ce e vorba: ca-si bate joc de oameni, dar vad ca lumea n-are capul pe umeri sau nu stiu ce sa zic.
isi bate joc de oamenii care se duc la el. nu lasati toti nepriceputii sa-si bata joc de munca altora care investesc bani si suflet in masini. |
eu sincer doar am intrebat ca am vazut ca a-ti avut probleme si nu ma duceam oricum la el.... si sa mai postati si alta data ca e bine sa stim ce fel de oameni sunt unii ... oricum va multumesc si imi pre rau ca a-ti luat teapa
|
am vazut atasate poze cu masini care se presupune ca sunt tapitate de acest individ care arata super bine....cum ar fi BMW E36 M3, BMW 850 a lu Netoiu si ma intreb si eu de ce pui prietene poze cu lucrari care nu sunt ale tale si te lauzi cu ce fac alti
|
omul acesta care zice ca insel lumea are probbleme psihice grave !!! nu vi de paste in 2006 si mai vii peste 1 an si jumatate sa-ti i-ei lucrarea. nu mi se pare normal.
|
[QUOTE=B73BOS;1312559]am vazut atasate poze cu masini care se presupune ca sunt tapitate de acest individ care arata super bine....cum ar fi BMW E36 M3, BMW 850 a lu Netoiu si ma intreb si eu de ce pui prietene poze cu lucrari care nu sunt ale tale si te lauzi cu ce fac alti. LUCRARILE DE TAPITERIE AUTO CARE SUNT IN POZE SUNT EXCLUSIV FACUTE DE MINE . NU DEGEABA AM LUAT PREMIUL "BEST INTERIOR" LA CONSTANTA CU BMW-UL LUI GIGI NETOIU. O SA-L ROG SA POSTEZE SI DANSUL PE ACEST TOPIC SA VEDETI CE ZICE ;SI PE TOATA LUMEA CARE MA CUNOASTE, SI SUNT SUPERMULTUMITI DE CUM LUCREZ.
|
7 Attachment(s)
Cel Care Ma Facut Cioara Sa-l Sune Pe Gabi ,ca Are Sa-i Transmita Ceva.!!! :d
|
tu esti cel din mijloc din prima fotografie?daca da atunci imi retrag cuvintele pt ca te cunosc de multi ani :D:D:D
|
Quote:
|
TOT CE A SPUS DESPRE MINE si lucrarea mea ESTE PURA GARGARA......demagogie ieftina....... UNDE IMI SUNT RESTUL DE ELEMENTE? DE CE NU-MI DAI BANII??????? DE CE NU AI RESPECTAT TERMENELE DE PRIMA DATA???.dar a 2 oara ? dar a3-a dar a4-a dar a5-a dar a6-a ,............. pai tu crezi ca toti ne invirtim in jurul tau si putem sa pierdem timpul si banii ca tu nu ai chef sau ca ai probleme sau mai stiu eu ce exercitii?.... IAR DE LA PASTI AU VENIT 2 PERSOANE DE MAI MULTE ORI SA RIDICE LUCRAREA......... DE LA CARE AI MAI CIUPIT 50 DE EURO........ IAR IN SEPTEMBRIE AM FOST PERSONAL SI MAI PLIMBAT 2 SAPTAMINI ...... C-O FII C-O PATI CA AI EXERCITII SI PROBLEME SI DACA VREAU POT SA-MI IAU LUCRAREA INAPOI DAR BANII NU-I MAI AI.............. acesta e adevarul, si nu mai incerca sa ma faci pe mine culpabil cind tu nu ai fost in stare sa rezolvi in 10 luni o lucrare la care te-ai angajat ca o termini in 3 zile
ACUM SUPORTI CONSECINTELE, SI DACA NU MA CAUTI SA-MI RETURNEZI RESTUL DE ELEMENTE SI BANII SI VA TREBUI SA MAI VIN O DATA DOAR PENTRU TINE , CREDEMA CA O SA-MI SCOT SI BILETELE DE AVION SI ZILELE DE MUNCA PIERDUTE CU TINE SI MULT MAI MULT. PENTRU NAKA66VIO .. DACA AJUNGI IN BUCURESTI MERGI LA CIRCA 15 DE POLITIE, LA DOUA STRAZI DE "atelier" cauta-l pe DL. MIHAILESCU SI POVESTESTEI TARASENIA...... ASTA ASA CA SA-I FACEM OMULUI UN DOSAR FRUMOS |
ok o sa merg acolo si o sa am multe de spus pt domnul marius.nu stiu de ce face asa ceva sisi bate jok de munca si abnii oamenilor.poate de nebatut.eu as prefera sal corectez altfel.dar stiu eu ce sa fac.nu bteai gandit la o reclamatie la protectia consumatorului?
|
Ok!
O Facem Si Acolo |
face-ti reclamatie unde vreti voi. masina acestui individ naka a fost facuta de gabi nu de mine.masinile care le fac eu i-au premii si cupe la concursuri.
|
pe cine crezi tu ca minti aici?
o sa pun poze cu factura sa se vada clar. saracul gaby mi-a retusat ce a mai putut si el dupa ce mi-ai facut tu, ca sa iasa bine. nu il baga pe baiatul ala care acum nu e in tara si care chiar face treaba si nu-si bate joc de clienti, ca tine. |
Wow! Ce amenintari sunt aici!
Parerea mea e ca 800 de euro mi se pare aberant de mult! Se pun materiale la fel ca cele originale!!! Nu cred acest lucru! Si finisajul este la fel ca la o masina din fabrica! Asta inseamna ca suntem la fel de tari ca germanii! Fratilor ne amagim rau de tot! Distanta intre poporul german si cel roman e aproximativ egala cu distanta masurata in ani lumina intre Galaxia Calea Lactee si Galaxia Andromeda( sau oricare alta). Cam fortata comparatia, dar nu m-am putut abtine. Multa bafta! |
8 Attachment(s)
Am fost si eu la Marius si mi-a facut volanul, fetele de usi si stalpii interiori.
A fost foarte serios, sunt foarte multumit de lucrare. |
pentru un megane 2.1 scaune bancheta si fete de usi....???
|
pentru un oltcit...scaune, bancheta si spatar, bordu + fetele de la usi....un pret?
|
pana la urma poate sa posteze cineva care kiar a facut o lucrare la baiatul asta ? k sunt in dubii mari,unii zic ca face treaba buna,altii zic ca te duce cu vorba...vreau sa fac o lucrare la el si sa stiu daca ma bag sau nu .vreau sa-mi fac masina sa arate bine nu sa fac tiganie :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning