Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   ITALIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43209-italia.html)

Florin_Tei 23-09-07 21:04

Re: Italia? e cineva?

Eu am mers destul de bine , inafara de 7 tiristi prosti care faceau intrecere si vorbeau prin statie sa nu imi dea voie sa ii depasesc ... pana la urma am bagat oleaca frica in ei ca un prieten care a venit cu mine avea montat pe masina (S 320 CDI) o alarma ca la politie si niste faruri albastre in loc de proiectoarele de ceata ... era in spatele meu si i-am facut semn sa ma depaseasca , apoi a bagat sirena si sau dat la o parte ...in rest subscriu ceea ce a zis turbojack. Cu respect !

EaGle 23-09-07 21:35

ma uitam pe strada..in ultimele 2 sapatamani s-a umplut orashul de tigani ...cine stie de ce...e evident..de cand au auzit ca le da statu 1000 euro ca sa plece acasa...vin toti incoace...! ne face tara de ras...mai ales ca nici nu sunt romani legitimi!

mihai88 24-09-07 00:25

in vara asta am fost in vizita in italia la 20 de km de l`aquila,zona linistita,frumos,oameni placuti,comunicativi,in mare parte totu bine si frumos pana ajungem la partea de circulatie-dezastru,nu tu semnal,nu tu prioritate,nu nimic.....poate o fi fost ceva in aer in perioada aia ,n-am idee

vazut ,placut,o sa revin la anu dupa ce termin cu bacu....atunci pentru o perioada mai mare de timp

sorry da nu am poze

TazzY 03-10-07 10:51

Hai ca ma bag si eu... Stau de vreo 6 ani in cel mai imputzit oras din Italia... Padova... In curand vreau sa ma mut in Trieste sau sa ma duc in bucuresti ca imi tai venele daca mai raman pe aici..

Numai bine :)

EaGle 03-10-07 14:51

sugestie din partea mea: dute in bucuresti ;)

TazzY 04-10-07 17:54

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1131035)
sugestie din partea mea: dute in bucuresti ;)

Multzam... Dar de ce asa hotarat? :)

EaGle 04-10-07 18:11

hehe ...dupa tine? :lol: ..nu mai rezist!!!! ...cat de curand ma intorc acasa!! si in Romania se fac bani!! .am prieteni care au facut mai multi bani ca mine, in Romania ..!!! ..cum se descurca altii ..o sa ma descurc si yo ;)

Florin_Tei 04-10-07 19:18

Da , aste adevarat ca se fac bani ... dar trebuie sa stii smecheriile , mie mi-ar fi cam greu sa ma acomodez ... nuj daca ma explic --->

P.S: si in italia e cam aceeasi chestie , trebuie sa stii smecheriile si sa fi harnic . De ex. am un prieten roman care vinde cerchi in lega replica de orice marca (AUDI,VW,PEUGEOT,FERRARI,ETC) , la inceput se ducea in germania cu duba si le cumpara apoi le aducea in romania/italia si le vindea la un pret mult mai mare ... incet, incet a ajuns la propia fabrica de cerchi si la propia retea de magazine ----> numai zic ca are nevastasa Q7 3.0 TDI 2006 si el are un Cayenne turbo 2007 !!! Si acu vreau sa ma bag si eu pe felie ....

Bafta , si aveti grija daca dva aflati in IT sa nu cumva sa lasa-ti motorul deschis la masina ca va da dreaq garda amenda ! =)) Ce mai lege , cica poluezi :))

EaGle 04-10-07 19:22

pfaaaa....c lege :lol: ..aaa...vedeti ca s-au marit amenziile pentru viteza, daca depasiti viteza cu 40km/h amenda e de 2000 euro, si peste 60 =4500 euro plus puscarie, adio carnet...!!! ...pe o parte e mai bine asa :rolleyes2

Florin_Tei 04-10-07 19:28

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1132665)
pfaaaa....c lege :lol: ..aaa...vedeti ca s-au marit amenziile pentru viteza, daca depasiti viteza cu 40km/h amenda e de 2000 euro, si peste 60 =4500 euro plus puscarie, adio carnet...!!! ...pe o parte e mai bine asa :rolleyes2

Da pe mine nu ma prins , aveam in loc de 100 -> 118 km/h :D . Mi-a venit amenda acasa , 159,90 € daca o platesc in 60 de zile !

EaGle 04-10-07 19:36

????? ....pay stiu ca doar daca depasesti viteza cu 20km/h iti da amenda ....mie pt 21 km/h in plus tot 159,90€ mi-au dat...si au zis ca doar pt acel km!!! ..vezi tiganestete q ei acolo k nu au dreptate..!! mai ales daca e politia stradala sau municipala..dute la carabinieri si aia o sa faca dreptate!!!

TazzY 04-10-07 22:17

Au scos lege ca cei pana in 21 de ani au voie sa conduca maxim 90 de cai si 35 la motoare... :|

EaGle 04-10-07 22:23

da....din cauza la zapacitii aia de "copii lu taticu" care merge cu porsche la discoteca si apoi ajunge in ...STALP!!! ...la Napoli se vand carnete la greu... am auzit ca unu de scooter costa 200€

TazzY 05-10-07 02:13

Mda... Eu de scooter mi'am facut eu.. :))

E vorba de baiatu lu unu din parlament care i'a dat tasu masina in prima zi de carnet.. Un masserati si omu i'a dat pana s'a dus in stalp... Man the frogs sux...

EaGle 05-10-07 15:15

iti dai seama si tacsu ce cap sec are daca i-a data Maserati din prima zi :lol:

Florin_Tei 05-10-07 18:23

Quote:

Originally Posted by TazzY (Post 1132984)
Au scos lege ca cei pana in 21 de ani au voie sa conduca maxim 90 de cai si 35 la motoare... :|

Chiar ? Acuma pe bune legea a fost aprobata sau inca sunt la voturi ? Intr-un fel e bine intr-un fel nu ... vad ca sau bagat tare la curatenia legilor de circulatie !

EaGle 05-10-07 19:27

dupa mine trebe sa faca mai multe controale la camionagii...anu` asta pe autostrada am fost prins intre 2 tiruri si nu ma lasa sa-l depasesc pe cel din fata...toti treceau ..si cand eu vroiam sa depasesc se baga in fata mea!!! ....si am auzit de multe cazuri de genul asta! a fost si acu vreo 2 saptamani un accident exact asa, un mos a vrut sa depaseasca un tir pe autostrada, si tiru s-a bagat in fata lui..(au murit:mosu din masina, nevasta si fisu` parca) .problema a fost ca soferul tirului nu s-a oprit...mai era si roman (din romania, nu din roma)!

Florin_Tei 05-10-07 20:10

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1134486)
dupa mine trebe sa faca mai multe controale la camionagii...anu` asta pe autostrada am fost prins intre 2 tiruri si nu ma lasa sa-l depasesc pe cel din fata...toti treceau ..si cand eu vroiam sa depasesc se baga in fata mea!!! ....si am auzit de multe cazuri de genul asta! a fost si acu vreo 2 saptamani un accident exact asa, un mos a vrut sa depaseasca un tir pe autostrada, si tiru s-a bagat in fata lui..(au murit:mosu din masina, nevasta si fisu` parca) .problema a fost ca soferul tirului nu s-a oprit...mai era si roman (din romania, nu din roma)!

Camionagii romani si chiar cei italieni merg f. prost pt. ca tin mult stanga in loc de drapta , numai spun ca eu cand am mers odata in tara un trailer in curba a derapat si era sa intre in mine ... norocul meu a fost ca am avut un camp si am tras repede dreapta !

TazzY 06-10-07 04:11

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1134370)
Chiar ? Acuma pe bune legea a fost aprobata sau inca sunt la voturi ? Intr-un fel e bine intr-un fel nu ... vad ca sau bagat tare la curatenia legilor de circulatie !

A fost aprobata acum vreo 3 zile.. Am citit in ziar si am vazut si la TV... De cand am venit din vacantza pe la inceputul lui sept. tot vorbeau de legea asta...

Oricum sunt prosti....

Pe o masina cu 75 de cai poti sa te omori incat sa nu se mai inteleaga nimic din tine si sa mai omori si alte cateva zeci de persoane apai cu 90 de cai..

La fel este si cu motoarele... Te omori si cu un scooter apai cu un motor de 35 de cai depotentiat.... Un kawasaki ZX4-R care ajunge pana la 220...

E o mare prostie cu legile astea parerea mea...

Florin_Tei 06-10-07 11:51

Quote:

Originally Posted by TazzY (Post 1135130)
A fost aprobata acum vreo 3 zile.. Am citit in ziar si am vazut si la TV... De cand am venit din vacantza pe la inceputul lui sept. tot vorbeau de legea asta...

Oricum sunt prosti....

Pe o masina cu 75 de cai poti sa te omori incat sa nu se mai inteleaga nimic din tine si sa mai omori si alte cateva zeci de persoane apai cu 90 de cai..

La fel este si cu motoarele... Te omori si cu un scooter apai cu un motor de 35 de cai depotentiat.... Un kawasaki ZX4-R care ajunge pana la 220...

E o mare prostie cu legile astea parerea mea...

Pai doar e gandita de italieni ce dreaq ! : ))

EaGle 06-10-07 15:13

asta chiar ca ai zis-o bine florin :lol:

Florin_Tei 06-10-07 17:28

Apropo de italieni astia hoti , care dau km inapoi la masinile sh ... stie cineva cum se pot verifica la o masina km ... adica vreun aparat care arata k nu a fost umblat la km!

turbojack 08-10-07 20:56

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1135773)
Apropo de italieni astia hoti , care dau km inapoi la masinile sh ... stie cineva cum se pot verifica la o masina km ... adica vreun aparat care arata k nu a fost umblat la km!

Mergi la reprezentanta marcii si ei iti pot spune doar daca a fost modificat kilometrajul,insa nu cu cit.Se poate da inapoi doar o singura data prin soft. ;)
In DE este o practica mult mai frecventa decit in IT,asa ca nu te impacienta.
daca vrei sa ai o idee despre km reali,fi atent la pedale,maciulie schimbator si volan,cit de uzate sint. :)

Florin_Tei 08-10-07 21:18

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 1139592)
Mergi la reprezentanta marcii si ei iti pot spune doar daca a fost modificat kilometrajul,insa nu cu cit.Se poate da inapoi doar o singura data prin soft. ;)
In DE este o practica mult mai frecventa decit in IT,asa ca nu te impacienta.
daca vrei sa ai o idee despre km reali,fi atent la pedale,maciulie schimbator si volan,cit de uzate sint. :)

Ms mult ... dar totusi astia is in stare sa schimbe si inbracamintea volanului/franei de mana/schimbatorului :cry: ...

turbojack 08-10-07 22:46

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1139631)
Ms mult ... dar totusi astia is in stare sa schimbe si inbracamintea volanului/franei de mana/schimbatorului :cry: ...

La pedale sa te uiti. ;)

EaGle 21-10-07 00:39

Politia Italiana. foarte generoasa:D:arrow:
HTML Code:

https://www.youtube.com/watch?v=bbbtK90LZ9E&v3

Nartik 24-10-07 18:51

Ce tare ba:):):)

koynaku 26-10-07 12:47

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1135773)

Nu trebe sa mergi neaparat la reprezenta masini la orike reprezentanta poti sa te duki si tio pune pe tester si iti zike kti KM are....In romania sa tio puna pe tester e 50-100 eur...depinde unde...si eu am stat in ITALIA dar mam intors aks...

Florin_Tei 01-11-07 17:22

IARA-SI NE FAC ROMANI DE RAS ---> CRED CA ATI AUZIT CA UN ROMAN DE 24 ANI (ORIGINAL DIN SIBIU) , A RAPIT,A BATUT SI A VIOLAT O FEMEIE DE 48 ANI NEVASTA DE CAPITAN DE VAS ! ! !TOTUL S-A INTAMPLAT IN ROMA,LANGA O GARA . VICTIMA DUPA CE A COBORAT DIN TREN A LUAT-O PE O SCURTATURA UNDE AGRESORUL A RAPITO APOI A DUS-O IN BARACA IN CARE LOCUIA SI A VIOLATO CU SALBATICIE. DIN SURSE MEDIA SE SPUNE CA A MAI AVUT PROBLEME CU LEGEA (3 ANI PT. FURT , DAR A FOST GRATIAT). IAR VECINI DIN SIBIU AU DECLARAT CA ACESTUIA NU PREA II PLACEA MUNCA.

SINCER IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT ROMAN. ACUM TOATA ITALIA NE VEDE URAT ... MAI URAT CA INAINTE, IAR ACUM STATUL ITALIAN SE GANDESTE LA O EXPULZARE A ROMANILOR FARA MUCA,CASA SI FARA CARNET DE SANATAT (sau ceva de genu)

DUPA MINE AR TREBUI CA AUTORITATILE DIN PENINSULA SA FIE MAI PE "FAZA" SI CUM PRINDE O BANDA DE HOTI SA II EXPULZEZE PT. MINIM 10 ANI SI ASA AR RAMANE INCETUL CU INCETUL CEI CARE MUNCESC SI ISI VAD DE TREABA LOR. PAREREA MEA!

VOI CE ZICE-TI SUNTETI DE ACORD CU AUTORITALE ITALIENE ? EU UNU DA !

EaGle 01-11-07 17:43

Normal ca sunt!
Toti cei care nu au munca si nu au un motiv bun sa stea aici, si cei cu precedente penale nu trebuie sa stea aici! Nu au motiv..valeaaa..!!! Hai, inteleg, vi sa vizitezi pe cineva..dar nu spera sa gasesti munca in 2 zile si sa faci bani cu sacu`! ..pun pariu ca 95% din Romani cred ca daca vi aici te faci om de miliarde intr-un an ..uni spun "...da mai, dar acolo se fac bani usor!.." USOR?? ...eu sunt de acord cu statul italian 100%, dar ma sictitreste un lucru..la fetele alea pe strada, care au crezut ca vin aici cu siguranta de a gasii un loc de munca si apoi vina aruncate in strada sa se F*TA cu toti idiotii astia ..nu se gandeste nimeni la ele!!! ..de ce nu spune la stiri ca si Italienii fac marsavii de genul asta? ..imediat, cand e vorba de un roman/romanca.da vina pe el/ea fara discutii! ..exemplu: Un prieten a venit in Italia la inceputul anului 2000.A gasit si el loc de munca, la negru pentru ca nu avea acte..dupa 1 luna de munca asa la sange...dragul "patron" nu i-a mai dat banii!!! ...credeti-ma ..asta a plecat sa-l bata mar pe ala pentru ca nu i-a dat banii si si-a batut joc de el! A avut noroc ca s-a intalnit cu un Albanez care lucra cu el si l-a mai calmat! ..deci, pe o parte avem dreptate!!

Florin_Tei 01-11-07 18:42

Da este f. adevarat ce zici tu ... dar daca as face si eu cum a facut prietenul tau ar trebuie sa bat 10-15 bulangii care au sa imi dea bani de ani buni ... oricum romanul e tot roman , asa ca el cand vine din tara ...se vede cu 1000 € in buzunar si gata bea de rupe se duce la fetite etc etc ... dar trebuie sa recunosc ca sunt unii care si-au vazut de treaba ...
60 % dintre cei care vin sau stau aici au o educatie de pe timpul lu pazvante ... adica f najpa
Ce sa mai ... romanului ii mai trebuie vreo 20 ani ca sa ajunga la nivelul astora din u.e ...

EaGle 01-11-07 18:57

da..si mai sunt tot romanii care abia ajung aici si spun: "pai ce ma, io sunt roman, ii f*t in gura pe astia! ii f*t in gura pe carabinieri, io sunt roman baaai!" :shocked: ..oare ce o fi in capul lor?
Cu tot Respectul fata de Tara mea ROMANIA!

CJ-01-WOB 02-11-07 01:57

fiecare tara are probleme de genul

totul tine de sistem

pacat ca au altii de suferit de pe urma unor animale

TazzY 04-11-07 23:25

Sa nu uitam e tzigani! Chiar si romanii vazuti bine, incep sa aiba probleme.

turbojack 05-11-07 01:30

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1178907)
...VOI CE ZICE-TI SUNTETI DE ACORD CU AUTORITALE ITALIENE ? EU UNU DA !....

Economia Italiei se duce de rapa,iar cetatenii ei se scobesc tot mai adanc in buzunare pentru taxe si traiul zilnic.Prodi,papagalul ales, este huiduit la scena deschisa.Aceasta crima ,abominabila dealtfel,este doar o sursa de capital politic si propaganda populista.Primul ministru a trimis o scrisoare de condoleante sotului victimei.In alte cazuri mult mai dure, in care criminalii erau italieni, nu a facut asa ceva.
Guvernul roman greseste foarte tare ,prin faptul ca nu pune interdictie celor ce au antecedente penale sa parasesca tara minim 5 ani.Baza informatica exista,ar fi usor de aplicat asa ceva,iar in final cei ce pierd sunt tot ei romanii si tara lor de bastina.Dar se pare ca nu le pasa,sunt prea ocupati cu incasatul comisioanelor.
Cei ce ne conduc tara ar trebui sa tina cond de faptul ca romanii ce muncesc in strainatate ,pompeaza in tara miliarde de euro anual,deci ar putea face macar acest simplu lucru de a interzice parasirea tarii de catre cei certati cu legea,lucru benefic pentru imaginea Romaniei in lume si a cetatenilor ei ,oriunde s-ar afla.

EaGle 05-11-07 18:16

Stau si ma intreb, de ce tziganii in chemati romani de italieni? tziganii (RROM) sunt un popol nomad, nu au tara..nu pot fi numiti Romani! Totusi, italieni ii cheama tot Romani! ...nu zic ca Romanii nu fac prostii, dar tziganii ne fac tara de tot ***-ul!...Dar pana la urma, noi sa traim bine, capu` sus si privirea dreapta!;):D

Florin_Tei 05-11-07 18:50

Sa stii ca sunt unii care fac anumea sau sunt care saracii nu stiu diferenta dintre RROM si ROMAN ... :lol: .Extremistii de dreapta is un fel de comunisti care nu ne suporta deloc , asta e , vorba ta: capu' sus privirea dreapta !

EaGle 10-11-07 19:02

Aţi auzit la televizor de moşu ăla care mergea cu un Porsche la 260 km\h si are 89 de ani ? :lol: :lol:

brownshark 10-11-07 20:04

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 1184014)
Economia Italiei se duce de rapa,iar cetatenii ei se scobesc tot mai adanc in buzunare pentru taxe si traiul zilnic.Prodi,papagalul ales, este huiduit la scena deschisa.Aceasta crima ,abominabila dealtfel,este doar o sursa de capital politic si propaganda populista.Primul ministru a trimis o scrisoare de condoleante sotului victimei.In alte cazuri mult mai dure, in care criminalii erau italieni, nu a facut asa ceva.
Guvernul roman greseste foarte tare ,prin faptul ca nu pune interdictie celor ce au antecedente penale sa parasesca tara minim 5 ani.Baza informatica exista,ar fi usor de aplicat asa ceva,iar in final cei ce pierd sunt tot ei romanii si tara lor de bastina.Dar se pare ca nu le pasa,sunt prea ocupati cu incasatul comisioanelor.
Cei ce ne conduc tara ar trebui sa tina cond de faptul ca romanii ce muncesc in strainatate ,pompeaza in tara miliarde de euro anual,deci ar putea face macar acest simplu lucru de a interzice parasirea tarii de catre cei certati cu legea,lucru benefic pentru imaginea Romaniei in lume si a cetatenilor ei ,oriunde s-ar afla.

FELICITARI , toate zise bine si reale...cita spaga si-au luat toti politistii sa faca pasapoarte la tone de tigani hoti , cerstori si curve...trebuia sa-i auzi cum injurau cind s-a dat drumul la plecat cu buletinul...

Florin_Tei 11-11-07 19:01

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1193355)
Aţi auzit la televizor de moşu ăla care mergea cu un Porsche la 260 km\h si are 89 de ani ? :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Am auzit si eu, si cand gaboru' l-a intrebat cum de era asa grabit a zis ca ii se intepenise piciorul :lol: ce om nebun

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning