![]() |
Re: Reno 21 Wiliams
pai bara la origine potzi sa o lasi la pe a ei trabuie sa modifici peste ea .farurii nu se gasesc adica elemente de tuning .
|
mai esti sau ai plecat?
|
sunt sunt dar nu intru toata ziua. daca vrei mai rpd intru pe mess. andu_19
|
sal era vorba ca aia care iam vazut eu pe net au cam toti aceleasi model de bara fata ceva gen subaru impreza ala vechi cu doua halogene in bara alea mari.
|
si bineinteles erau toate reno 21 turbo quadra
|
7 Attachment(s)
am terminat si eu masina acum astept comentariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
9 Attachment(s)
new foto new style
|
Masina arata super bine, singurul lucru care mie nu imi place sunt jantele , nu stiu ... parca ar fi mers unele cu tenta mai clasica.
|
multumesc de aprecieri .am sa le schimb dar momentan zic ca merg si astea
|
masina arata bine in poze.......da sa o vedeti live muriti mai ales in actiune:) love sunetu ala de la turbina de pe interioara...:))
|
foarte tare masina ... felicitari domnu' presedinte ... abia acum am vazut topicul :D ... spor la modificat !
|
felicitari masina arata super .....da bine cu intercooler-ul ala dar este prea mare si traseul la fel....pierzi mult.....in rest bafta si ai grija de ea!
|
nu este mare .asa arata
masina merge fff bine cu el |
Quote:
|
Salut! Renault-ul 21 prezentat pe forum la Dyno tuning este al tau?
|
Quote:
presiunea cu care merg este de 1.1 |
respect munca depusa de tine si mult noroc in continuare
|
Quote:
|
Ai o masina buna de tot,puternica si frumos lucrata pe exterior,insa interioru mai trebuie schimbat,chiar daca masina e veche. Numai ce ti-am vz masina pe neptun ;)
|
multumesc multt dar mai continuam cu modificarilee:))))
|
Felicitari pt. munca depusa si pentru prestatia de la Buzau ;)
|
In fiecare dimineata iti vad masina cand merg la munca,o mai ti pe langa reprezentata OOOO .In fiecare zi stau pe prima banda merg incet ca sa o pot admira...arata criminal fara bara fata doar intercooleru sa se vada.Superba,felicitari mult succes.
|
multumess ptr aprecierii .o sa o mai vezi fara bara de 1 mai.
|
Wow, trebuie sa recunosc ca masina arata extraordinar. Am si eu un Renault 21 si pana acum nu am realizat cat de frumos poate arata daca te ocupi de ea. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ;-)
|
si cam ce reno 21 ai ??? pe mine ma intereseaza un txi
|
superba aparitzie,felicitari
|
Felicitari pentru modificarile reusite pe care le`ai facut. Dupa parerea mea arata mult mai bine fara bara-fata:2gun: aspect mai agresiv
|
5 Attachment(s)
Pff, din pacate nu am mai apucat sa intru pe threadul tau, acum mi-am amintit de el. Am un Renault 21 GTS, motor tipul F2NC710, 1721 cilindree, putere maxima (kw) 65 (ca sa citez din talon). Masina e pe gaz, merge inca destul de bine (am prins si 160 km/h cu ea pe gaz) dar nu am bani deloc sa o intretin si ma cam oftica faza asta. Motorul arata in ultimul hal, fostul proprietar a folosit la greu improvizatiile pentru el, radiator, filtru aer si chiar si carburator cred de dacie. Pana acum mi-am luat vreo 2 tzepe cu piesele de schimb, mi-am luat placute de frana, cutia reprezinta exact modelul care imi trebuie, in cutie erau alt tip de placute. Asta e. Multe din piese nu se mai desfac, m-am chinuit sa schimb cilindrul cu un meserias, pana la urma m-am lasat pagubas si am schimbat doar garniturile de la el. Am multe piese care tipa sa fie schimbate dar ori le gasesc greu ori sunt asa de scumpe incat ma face sa pun sarma :-)). Dar ajunge cu masina mea, a ta ce mai zice?
P.S. Nu ai vre-un calorifer de rezerva ca al meu s-a suparat si a cedat, imi baga toata apa in masina, nu stiam de unde vine pana nu am desfacut bordul cu toate cele. Ai facut ceva modificari la interior? Pana una alta, ceva poze cu rapciuga mea, sa vezi in ce hal era cand am luat-o. Bafta si ne mai auzim. |
Quote:
|
stie cineva unde gasesc planetare de r 21 turbo????
|
mergi fuga la remat la ovidiu.E un renault 21 acolo.
|
si unde e rematul la ovidiu
? si masina e r 21 turbo? |
Daca vrei noi...gasesti la Alpadrino sau la Autobild...eu numai de acolo cumpar tot ce imi trebuie...facute in CE, calitatea este foarte buna...te asigur. Daca nu...le reconditionezi...dar sa ai pe cineva de incredere.
Apropo...mi-am inebunit prietena vara asta la mare...treceam mereu sa iti vad masina:-p |
paiii imi cer scuze prietenei tale .un nr de tel ai ca sa te sun si sa imi spui si mie unde pot gasi acele planetare sau macar sa le rectific??
my mess id :andu_19 |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu jantele noi .... 17''
|
Criminala masina si mai ales jantele...sa le stapanesti sanatos. ;)
|
A iesit bine,dar fai ceva si la geamurile de pe fata,o folie de 30% sa fie intr-un fel ca prea se termina negrul ala din spate brusc asa.Si la arcuri ce le-ai facut,ai taiat sau sunt sport era bine sa fi fost janta la linie cu aripa si pragu dar cred ca trebuia sa fie de 8j sau 8,5j si cauciucurile mai mici in latime,insa se vede frumos si asa cu astea de laguna2. Poze cu ea noaptea mai trebuie cu luminile aprinse si un filmuletz ceva....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning