![]() |
cum 178 :shock: nu era 177.5 ? :roll:
iart-o ! nu e vina ei ca are motor asa de mic. PS vezi ca nu aveai nici pe aproape 177.5 mai degraba vreo 150 ! real. |
baaaaaa.....nu chiar........ca am avut o probl la sis electric si mie imi arata korekt viteza.ce vrei frate,serviceurile din Rom sunt de tot ***u
|
daca masina-i buna, te duce unde ai nevoie, consuma decent ... mai arata si dragut ... ce rost are sa storci motoru ala atat de mic :cry: ?!? fie-ti mila ...
|
imi este si mila,ca doar nu-s handicapat.ii dau mai rarutz.dar si cand ii dau............vai de ea :lol:
|
omu` e nebun rau de tot ... chinuie motoru ala de cand si-a luat carnet ... in fiecare duminica la biserica aprind o lumanare pt. el (motoru):lol:
|
parca-ti placea cum se aude motoru pe cox
|
!!!
Avem noi pe cineva in club care merge super bine cu 1,2...chiar ff bine...depinde si cum ai invatat motorul si cum conduci...asta ca sa nu faci bucati motorul inainte sa te bucuri de masina...;)
|
Quote:
asta insemnand ca din 7 zile,1 ii dai marunt nu?????? :D :wink: |
E cel mai tare topic pe care l am citit!
Eu sunt proprietarul unei cordoba ultimul model, cu motor de 1.4 75cp. Si eu aveam aceleasi idei ca si tine, dar m am lasat pagubas. Si vorba lui shadowro, am crezut si eu la inceput, ca sunt tare, ca merge de rupe pamantu samd. Dar cand m am luat la intrecere cu un Audi A4 1.8T 160cp s a rupt filmu si atunci mi am dat seama ce poate masina cu adevarat! SI stai calm cu turbo, ca m am gandit si eu la asta. Si m am dus la unu in Galati si m a lamurit omu! Am lasat o balta, ca implica prea multe modificari si bani. Si vorbind de bani, vorba lui georgeb, ii ingropi, le pui cruce daca ii bagi in motorul ala. Parerea mea. No offence!
|
ceva poze creierash??
pe cand? si de ce nu pana acum ? |
pai.....am si uitat de topicul asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
adevaru este ca ai avut grija sa ne umpli de poze .... :lol: :lol: :lol:
|
pai sincer,de cand am deschis topicul asta si pana acum,am mai facut vreo....3-4 poze cu masina.....
|
Re: ibiza
Mah depinde ce intelege omul prin alergat...nu inseamna sa te alergi neaparat cu Toyota, cu LEON sau cu cine stie ce masini mari..poate vrea sa fie peste Matiz, Dacia etc. Masinuta merge binisor insa se simte ca e motor mic in anumite conditii. In orice caz daca vrei sa alergi cu ea ideea e sa mai scazi din greutate de unde poti ca la motor....
|
motorul asta fiind f mic,in anumite regime consuma putin,dar cum sari de 3500 de ture,te muti in peco,pai un toledo de 1.6 suge cat ibiza de 1.2 in acelasi regim ;)(ma refer la cox) cel mai bunicel motor ar fi 1.4 de 75 de cai,consumul fiind cam acelasi dar se simte diferenta...cat inseamna 4 pistoane
|
Quote:
|
lasa ma ca si ala micu e v12 doar ce mama lu proces verbal :))))):))
|
Quote:
|
las ca imi fac eu evacuarea la a mea si ne gasim prin bucuresti sa vedem diferenta intre 1.2 de 60 de cai si 1.4 60 de cai + mici artificii :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning