![]() |
superb xxs-ul....felicitari proprietarului...familia mea a avut...in total 4 oltcituri si prima masina condusa de mine a fost un trs..o bijuterie de masina...dupa ce oltcituri modificate am vazut in tara..am hotarat ca urmatorul meu proiect sa fie un trs care il tin de mult timp in fata blocului...pt ca merita...si pt ca svoti din ele,cu putin gust,niste mici bijuterii..cei care sunt anti-oltcit sa se abtina
|
Re:
Quote:
bv XXS-ule noi cei din iasi itzi apreciem munca!!! bv succes in continuare ...apropo ce ai sa faci in continuare k am auzit k ai vanduto ce urmeaza? DeepWound :: mai omule in primu rand apreciez tabla masini tale mie mi se pare k este ok! dar vreau sa itzi fac o observatzie si sper sa nu te superi oglinzile sunt de prost gust makr dak erau negre |
Mai nu fitit rai...
Dupa cum v-ati dat seama nu s-a facut nik tuning la oltcitul care peste 2 luni va fi al meu...Nu va luati de el :!: ....inca! Fac un `before - after`!Dar ca sa ajung la `after` va rog dati-mi niste indicii...de unde pot lua una, alta pt viitorul oltcit, body kits, eleroane, etc...astept raspuns(o pagina, o adresa de mail, un nr de tel de la firme kare se ocupa cu asa ceva)...Ajutati-ma s-o fac :shock:
|
Re: Mai nu fitit rai...
quote]
|
Re: Mai nu fitit rai...
|
Re:
Quote:
sfatul meu e sa mai strangi bani si sa-ti iei tot un oltcit da pe la vreo 20 de milioane cu putini km la bord si cu tabla pastrata frumos.eu asa am facut si sa stii ca nu a fost sac fara fund.singurii bani de i-am bagat in el a fost reglaj de carb si delcou schimbat de dani Pmd.bun mecanic :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Chiar sunt de prost gust oglinzile?
Quote:
VOI CE CREDETI ? Trebuie schimbat sau vopsite ? :roll: |
...da deci vreau sa itzi dau o idee
parerea mea! un friend deal meu are aglinzi k ale tale si sunt negre mate!1 si sincer arata destul de bine |
parerea mea
1 Attachment(s)
Parerea mea este ca mai bine iti iei un olcit bun din 91 cu 5 trepte decat o dacie 1300 care e sub 82. si in plus un olcit bineintretinut si cu putine modificari poate face facia praf...Parea mea :) :D
|
fiecare cu parerea lui....daca omul considera ca oltcitu` e jaf in comparatie cu dacia.....este parerea lui....si cred ca doar a lui :) daca tot te-ai apucat sa spui despre amortizoarele de dacie care sunt mai bune, motorul care este...normal...mai bun .... de ce nu spui si despre tabla, care este .... mai buna normal? :lol:
|
sal
despre tabla mai bine nu deschidem subiectu. o intrebare. de cate ori ai demontat un oltcit sa vezi ce contraaripi are. ce lonjeroane.. sau ce grosime are tabla. crede-ma.. ca l-am desfacut pe almeu bucati si am comparat si cu dacia. la dacie sunt mult mai solide. toate. intradevar. decat sa imi iau o dacie veche.. prefer un oltcit. dar mai mult prefer o dacie noua. si inca ceva. azi am fost dat cu 7200 de ture in dacie si crede-ma ca e senzatie
|
Re: sal
imi place felul de-a scrie a lui doarru, totusi nu-l inteleg cum de nu si-a tunat dacia si a ales sa tuneze olteanu, \"unde ne-o futut la creieri 30 de pagini si atatea luni de asteptari\"
fraza din ghilimele nu imi apartine frate, vorba lu mertanu, a zis si el de mai multe ori la mai multe topicuri pune si tu poze, dar tu sa fii la volan si \"tatal tau sa-ti faca pozele sa te vedem si noi\" Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sal
da pana la 8000 are. si se plafona in 7200 dacia aia. la a mea nu i-am dat mai mult de 6000 de ture de frika dar cred ca o sa incerc odata in blana :lol: madaline.. vad ca iti place sa imi vorbele si poze.? la ce? sau te-ai indragostit de mine si vrei sa ma vezi ? :lol:
|
la's ca are ac de cojocu tau mertanu frate
am vazut ca tot nu te-ai linistit si el te-o avertizat frate :lol: ca daca nu te linistesti, va zice si el tot ce stie de tine, la fel si toti ceilalti :wink: Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
lordulica ai multe poze cu olcitu asta? mie imi place la nebunie mai am si eu cateva si mai am si cu alte olcituri..de exemplu asta care o sal pun acum. io cred ca u olcit care e bine intretinut..si care mai e si un pik aranjat..este mai bun decat dacia...si mai aspectuos :wink: :lol:
|
Interiorul (prima poză) e de la alt Oltcit.
|
6 Attachment(s)
Kasp3r da mai am, depinde cum iti place tie lovit ca in poza de mai sus :oops: sau \"intreg\" uite ca iti mai dau cateva ...
|
2 Attachment(s)
gabi asa le`am primit si eu :D nush..
lordulica uite mai am si eu cateva cu ala daca vrei |
Re:
Quote:
|
lol asa e dar seamna :roll: eu asa am crezut ca`i acelasi... :crazy:
|
apropo..daca te uiti atent barile sunt la fel..identice chiar..si culoarea la fel..decat capota fata difera :D
|
Culoarea nu este la fel. Cel postat de tine este DESu'. Bogdan are LFG numărul :wink:
Īn plus, Bogdan are grila separată de spoiler, DESu' o are lipită de spoiler. Vezi aici mai multe poze cu DESu'. |
Re:
Quote:
|
yo
da da :) dar sunt super amandoua..mie imi plac olciturile...si daca nu ma insel..sa ma corectati daca gresesc..olciturile aduc un pik la bot la masca din fata cu daciile alea nova care au iesit primele..sau mi se pare mie?? :?:
|
Re:
Quote:
Ştiu, pentru că le văd aproape zilnic. El a fost un pic neatent şi a făcut confuzia, dar nu-i nici o problemă (adevărul e, Bogdane, că dacă nu te uiţi bine la poze, nu-ţi dai seama de diferenţe). Kasp3r: no way! :yikes: Cum să semene cu R524 (ălea au fost primele Dacia Nova)? :roll: |
am un prieten care si`a pus pe olcit bara si semnalizarile de la o nova..se potrivesc de minune..si ii schimba un pick aspectul..cand ma intalnesc cu el o sa ii fac niste poze ca sa vi le arat s voua :)
|
am un prieten care si`a pus pe olcit bara si semnalizarile de la o nova..se potrivesc de minune..si ii schimba un pick aspectul..cand ma intalnesc cu el o sa ii fac niste poze ca sa vi le arat s voua :)
|
Gabi nu numai in poze, daca te uiti si in realitate se confunda, multa lumea mi`a zis...\"ba te vazui in cutare loc\" shi era des`ul :) dar oricum eu incerc sa stopez efectul de \"indigo\" cum pot :)
|
Se potriveşte spoilerul de Nova pe Oltcit, dar părerea mea e că arată foarte aiurea. Acum... fiecare cu gusturile lui.
|
hmz numai zice nimeni nimic aici??
|
nu :p
|
mai u ce nr ai la masina..incepe cumva cu DJ-01- dar nu`mi mai aduyc aminte cat..:D hmz.,..in fine cred ca te`am vazut..ope tine...ca celallt are des..pe ala il stiu..seamana rau..:D.am fost prin craiova dar in trecere.cu un prieten..
|
Re: oltcit...??
1 Attachment(s)
Interiorul ala este al LAM-ului
|
1 Attachment(s)
Si ca idee, nu mai atacati oltcitul decat atunci cand ati terminat o intitutie deb invatamant superior cu profil auto, sau daca intr-adevar aveti experienta si ati condus aceasta masina. Si ideea era ca masina sa fie perfect intretinuta.
Asta nu inseamna sa bagi cate o piesa in ea ca asa ti se pare tie ca trebuie sau ca a zis vreun Nea Gica, pt ca atunci se va transforma intr-un sac fara fund. Daca ai grija de ea, bagi bani numai in ulei/bujii/platine si benzina. Subiectul Oltcit vs Dacia a starnit controverse de fiecare data, controverse ce nu isi au locul. Sunt masini priectate diferit, in scopuri diferite. Oltcitul e o mica masina sport(probabil cei care-l critica habar nu au de tipul suspensiei noastre, de discurile de frana pe toate 4 rotile, unde mai pui ca pe fata sunt discuri ventilate).Dacia e buna atata timp cat nu ceri de la ea performante sportive. ineva spunea, nu mai retin unde, ceva de consum. Pai sa ma ierte D-zeu dar cu asa ceva cum sa nu-i dai talpa(consumul creste/zambetul se lateste) |
Quote:
DES`ul nu mai exista din pacate, se vinde (s`a vandut). |
Bodixxl512:Problema este ca daca vrei sa ai jenti oz sau alte marci cunoscute ar trebui sa scoti din buzunar o suma mai generoasa,dar cred ca la o suma de 40-50 mil o faci sa arate si sa mearga IMPECABIL(in pret fiind incluse si modificari la motor+sunet ffff bun,evacuare,caroserie,etc).Dar iti garantez ca va merita din plin!
RCarlos:Iti dau un argument suprem pentru care oltcitul ii este superior daciei 1300 cum zici tu:CARBURATOR DUBLUCORP,restul nu mai stau sa le enumer pentru ca sunt prea multe.Ideea este ca o dacie 1300 la 130km/h suna si se comporta ca si cum si-ar da sufletul,la Oltcit se aude sunetul placut al celui de al doilea corp al carburatorului,si este un sunet al dracului de placut. Asa ca daca nu esti in cunostiinta de cauza mai bine lasa-i pe altii sa posteze. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning