Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Mister 4 Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4303-mister-4-tuning.html)

Ema 30-03-05 15:16

Gata Anca! Contactati-ma pe messenger sa stabilim un criteriu de punctare!

WMP 30-03-05 16:16

si eu si eu :)

EvLSant0S 30-03-05 17:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bai Mr.Nice / Bishop si etc.

DATI-VA JOS Din masini... hai dea alergatelea... ce sansa sa am .. eu .. / biz si etc pe jos si voi si vr6 si etc.

hai... debarcarea si hai pe jos =))

avem nevoie de un cometator... unu care sa comenteze situatia .. azi conduce bishop... :) cine stie ce 200sx-2 mai apare de.. ne trezim cu ink nush cate voturi aiurea =))

RoSonic 30-03-05 18:13

V-am zis eu sa nu va jucati cu vr6 \"saispzce valve\" (asta pt cunoscatori :lol: )

ps: Ema vezi ca la juriu mai erau inscrise neste fete: BlueEyes si MiniRally

si pana la rezultatele juriului de specialitate :lol: sa ne punem pe floricele si sa urmarim cu interes aceasta lupta stransa pentru titlul de popularitate intre Mr.Nice care a avut un sprint incredibil (peste 50%) si acest alergator de cursa lunga Bishop (care a rasturnat situatia cu acea poza compromitatoare pusa de Carmen)....

si acum publicitate.... (in partea de sus a forumului :lol: ... dati clic pe banneru cu FHM cand apare :twisted: )

EvLSant0S 30-03-05 18:52

1000 de dolari pe Bishop ! :lol: :lol:

pana si minirally il voteaza... deci.. ATAAAAT =))

minirally 30-03-05 20:42

n`ai d unde sa stii cu cine am votat,ma rog,ai cum daka`l intrebi p gratzian sau mai stiu eu cine.poate ti`am zis d kestie atunci ce ti`am zis,asa k mai sshhtt...t rog...si n`o zic din rautate :wink:

Ema 31-03-05 15:26

1 Attachment(s)
MORTUS CAPTIVUS SPEEDERUS

Alta proba compromitzatoare! Pai asa se face mai Speeder mai?

EvLSant0S 31-03-05 15:47

1 Attachment(s)
pun toate pozele care le am cu speeder ? :) :) ajungem la pagina 5 in 3.2 secunde

RoSonic 31-03-05 16:44

he he.. se pare Speeder baga aII-a si se da la cei doi lideri ai clasamentului... :twisted: si daca acea poza va avea aceleasi proprietati de octane booster ca si cea a lui Bishop... inseamna ca vom avea spectacol pe ultima suta de metrii :twisted: :twisted:

ps: stabiliti o data de inchidere a votului... sa nu se reclame apoi ca s-a inchis in asa fel in cat sa fie favorizat unul din cei 3 :lol:

Carmen 01-04-05 01:49

Eu de maine pana luni sau chiar marti nu mai intru pe net. Presupun ca mai sunt din fete care vor veni duminica la cursa, deci e cam greu sa ne intalnim toate membrele juriului zilele astea sa votam. Cred ca ar fi bine sa fie lasat poll-ul pana marti, minim. Si sper ca noi fetele sa ne \"vedem\" curand. Cine mai vrea sa faca parte din juriu sa se anunte. Pana acum am facut o conferinta cu fetele care le-am prins on-line: Ema, Anca, TranceGirl, minirally, blonda.

EvLSant0S 01-04-05 02:51

si mikilol se baga la jurizare :)
cine stie.. cunoaste..

Mr.Nice 01-04-05 09:58

Deci pana la urma, concursul se tine pana marti da?
Stati sa vedeti concurs ce fac dupa ce se termina mister 4tuning.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

Ema 01-04-05 10:16

Pana marti la ora trei, cand noi, fetele din juriu, vom afisa si rezultatele deliberarii. :wink:

SpeedeR 03-04-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
MORTUS CAPTIVUS SPEEDERUS

Alta proba compromitzatoare! Pai asa se face mai Speeder mai?

ce am facut?!! iam oferit fotografului un pahar de ice tea pt k mia zis k ii este sete.... 8) nu mai are voie omu sa mai bea linistit nici makar un ice tea , in ziua de azi.... jeez... :lol: :P :P

Ema 05-04-05 08:57

astazi la ora 15.00 acest concurs se termina.
juriul a deliberat.
la ora 15.00 se afiseaza rezultatele.

Hondarul 05-04-05 11:03

Ce caterinca... :lol: :lol: :lol: Curve cu **** ce sunteti :mrgreen: !!!! Va place sa fiti tratati ca o bucata de halca de catre aceste femei care mor de ras si fac misto pana nu mai pot... :lol: :lol: :lol: Ce bascalie nene... Compania de modele Costin Marculescu face preselectii... :pelvic_th Sa va bagati acolo nene... Mr Nice, e lupta stransa cu Bishop, suna-ti prietenii repede !!!!! Haide Santose, ce faci ??? Baga mare !!!!

Ce caterinca... Concurs de Mr pe forum de curse... Rade lumea de noi nene, sa mor de nu... Nu mai pot de ras... :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Hondarul 05-04-05 11:04

Am uitat... Care e premiul ??? Ceva \"colaborare\" cu o fata la alegere din INEDIT Girls Racing Club ???

Ema 05-04-05 11:13

Hondare dar glumet mai esti tu ! Ia mai usor cu glumele astea ca ne suparam. Ti se pare ca suntem niste bucati de carne?
:evil: :evil:

Mr.Nice 05-04-05 11:39

Hondare n-am nevoie sa sun prietenii, cine ma doreste ma doreste asa cum sunt
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

May the prettiest win

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chiar, ce premiu se ofera????

PEACE

RoSonic 05-04-05 11:46

Tatuaj 4tuning :lol: :lol:

Quote:

sponsorizam concursul cu un tatuaj color 4tuning...
permanent!

Ema 05-04-05 12:03

Gata! Juriul a deliberat! Dupa chinuri lungi si negocieri aprige, incercari de mituire, etc... iata clasamentul final!

1. BISHOP- 42P

2. FFOCUS-40P

3. MR NICE- 30 P

4. SPEEDER - 22P

5. ROSONIC - 20P

6. SANTOS - 12P

Mr.Nice 05-04-05 12:07

MANEVREEEEEE!!!!!

HUOOOOOOOOOOO

PAI CE-I AICI DOMNE, PIATA?
ATI FACUT TRAFIC DE INFLUENTZA, ATI VANDUT VOTURILE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FELICITARI LUI BISHOP, VREAU SA TE VAD CU TATUAJUL PE PECTORALUL DREPT

DACA NU EU.... ATUNCI BISHOP....

MAINE SE FACE UN NOU CONCURS, RAMANETI APROAPE.

PEACE

Ema 05-04-05 12:31

Criteriile de jurizare ( asta ca sa nu avem discutii)

Fiecare membru al juriului a facut un clasament format din 4 locuri.
locul 1.-10p
locul 2.-8 p
locul 3.-6p
locul 4.-4p

Apoi s-a intocmit clasamentul final

Hondarul 05-04-05 12:37

Doamna Ema, nu fi artagoasa, ca nu te reprezinta... Dar nu inteleg cum de Mr Dragutz are 19 voturi la public si Bishop are 18 si tot cel din urma castiga... Nu ca nu ar fi corect :lol: Dar... nu stiu regulile, or fi altele decat cele la vedere. Ce va scrie pe tatuaj ??? :wink:

Propun ca tatuajul sa fie o lista cu toate membrele INEDIT Girls, pt ca Bishop sa le poate sterge sau bifa dupa imprejurari...

Ema, nu tipa, e doar o propunere.

ffocus 05-04-05 12:48

fetelor... :flower:

mr. nice... :evil_laug

Mr.Nice 05-04-05 13:37

Si cam asta a fost Mister 4tuning... Felicitari tuturor pt. participare si sper sa ne mai \"duelam\" si in alte concursuri, bafta si inca odata FELICITARI TUTUROR.

AL VOSTRU MR. NICE AKA MOXXU

P.S.: BISHOP, FACEM UN YURESH IN CINSTEA TA?

PEACE

Ema 05-04-05 13:41

Re: Mister 4 Tuning

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Mister 4 Tuning : Dupa cum stiti avem un juriu format din domnisoare tinere ce vor vota participantii.... in nota finala ponderea juriului feminin va fi de 60% ... restul de 40% vine de pe poll... good luck :D

Astea sunt reguluile jurizarii da?
Bun! Pe forum au votat si baieti si fete. Juriul a fost alcatuit din fete. Astea au fost alegerile noastre. Nu inteleg ce atata oftica!

Nu pot sa cred ce discutii aiurea pe tema unu subiect fara importanta. Parca ati fii femei si suferiti ca alta e mai frumoasa.

Bine macar ca nu v-ati rupt tocurile ca sa se impiedice \"dusmanca\" pe podium. :lol:

Asta e ultima data cand ma mai bag la concursuri de genul asta. Aiurea faza ce faceti!

Mr.Nice 05-04-05 13:45

Ema, ai emotii? Cine s-a ofticat? Toata lumea stie k voturile de la pool au fost date de baieti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oricum, stai linistita, a fost caterinca concursul, si crede-ma k nu s-a ofticat nimeni.
Poate putin eu, k m-a intrecut GABY AKA FFOCUS, CE OM...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE

B|shOp-VR6 05-04-05 19:52

Va multumesc tuturor fetelor care ati fost in juriu.. sincer nu ma asteptam.. Nu s-a suparat nimeni (ar fi fost culmea sa ma supar eu :D) a fost doar o caterink :D.

Tatuajul il donez oricarui alt baiat... eu din principiu nu-mi fac tatuaje :)

PS. Sper ca nu vreti sa tin un discurs asupra pacii mondiale :D

SpeedeR 05-04-05 19:59

ba da... vrem speech :P

dk nu vrei tatuajul... il ia ffocus k e urmatorul pe lista :lol: :lol: :lol: nu?!

B|shOp-VR6 05-04-05 20:29

Am ramas speechless :D

EvLSant0S 05-04-05 20:35

te ajut un pic ? hai sa-ti suflu ...

\" As vrea sa multumesc in primul rand.. mamei mele.. care ma sustinut in ... activitatea mea pe forumul 4tuning , tuturor celor care m-au votat si au avut incredere in mine (aici ar fi cazul s`o dai in suspine si poate o lacrima) va multumesc.. (si pleci plangand si fleoshcaind buchetul de trandafiri primit de la admiratoare)\"
merge ?
Gratian ..... propun sa pui pe prima pagina ... link .. la chestia asta..

GolfuletzS 05-04-05 20:43

Bv. Santos :P

Bv si lu Focus ;) faci cinste !!! :)

RoSonic 05-04-05 20:55

Felicitari lui Bishop care a fost castigatorul desemnat de juriul de specialitate.. :)

Si felictari si lui Mr.Nice... care a luat premiul de popularitate prin voturile exprimate prin intermediul poll-ului!!!

si baieti... tre sa dati de baut la ceilalti... asa ca sa ne consolam si noi :lol:

Gabi 05-04-05 20:59

1 Attachment(s)
Bishop, printul din poveste, calare pe Vento... care este :lol:

B|shOp-VR6 05-04-05 21:24

Nu-mi mai incap in piele.. asa ca mi-am tras purtator de cuvant... pe Santos, care este.. :lol:

Carmen 05-04-05 21:37

Niste \"prieteni\" de-ai tai, draga Mr 4tuning, au propus sa scoti juratele la cina (pe cheltuiala ta :twisted: ) si sa si faci cinste la ceilalti concurenti! :twisted: Asta ca sa incapi iar in pielea ta. 8)
Vreti discurs? \"A fost o decizie grea... Ne-am hotarat dupa multe ore de deliberari... :blahblah: :blahblah: :blahblah:
Si nu cumva sa fleshcai buchetul de la fane, ca te dam jos imediat! :twisted:
Aaaaaaa, am uitat si cea mai buna idee a \"prietenilor\" ... Locatia tatuajului :twisted:
Asa ca, frumosilor, care este, felicitari ! :lol:

B|shOp-VR6 05-04-05 21:58

Bueiii.. eu am zis ca nu imi fac nici un tatuaj.. sa nu va bata necuratul dak ma imbat la cina sa ma pictati :D

Aaa.. cina?... Romantica sper, care este :lol: :lol:

Singurelu 05-04-05 22:09

Olalala..deja s`a terminat?Maaamaaa...am si uitat,noroc ca`mi vin pe mail chestiile alea!!.....Wau...Felicitari castigatorului :).....Dar oricum a fost tare...dupa cate vad :).....!! Oleak de caterink dar merge.....Mamaaa sunt pe I loc de la coada :peace: ....Acuma ma duc sa plang :cry: ,singur singurel in patutz...Noapte buna!!!!!

Glumea....nu plang :)....Felicitari inca odata castigatorului!!! :)!!!

Carmen 05-04-05 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Bueiii.. eu am zis ca nu imi fac nici un tatuaj.. sa nu va bata necuratul dak ma imbat la cina sa ma pictati :D

Aaa.. cina?... Romantica sper, care este :lol: :lol:

Am vorbit cu juratele si toate erau ocupate in ziua cu cina, deci iesi numai cu mine si promit sa nu iti faca nimeni tatuaj chiar daca te imbeti :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:53.

- Copyright 2026 4Tuning