Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

SoundIdentity 01-07-07 23:47

Re: lucrari Pro Street tuning

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 976539)
asta e stage 2 ext...urmeaza stage 3 acum...care sper sa fie ultimul;)

beton!!!!si masina si funduletzul :):):) si io am trecut cu un polo in mai multe stage-uri dar nu mai fac greseala asta ;) frumoasa masinutza sa o folosesti cu multa placere si dai sound sa crape tabla ;) am niste poze perverse cu peigeot din acesta daca vrei idei iti dau id de mess si iti transmit cateva idei cvare iti sunt de folos parerea mea....e o capota de plangi singur langa poza :):):) io vroiam pe un g 2 sa io fac pfuuu dce coool e ;)

alexufo 02-07-07 00:41

spor la treaba in continuare.tico a iesit BETON

alexzander407 02-07-07 04:39

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 976058)
eleronul dp golfu galben in nici un caz...e un eleron frumos pt g4 de la je design ... dar acuma depinde de cum va arata spoilerul spate...

acela e finut imi place si mie, dar dupa cum spuneam doar imi place nu zic ca e urat dar pur si simplu nu as pune eleron pe un hatchback mai ales ceva mare ....

bodyspeed 02-07-07 08:39

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976404)
mersi mult ;) cine stie cunoaste dar ce ai intrebat cu ....vor arat rims-urile????asta nu am inteles-o :(

jantele.. cum..vor arata..:D

SoundIdentity 02-07-07 08:44

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 976883)
jantele.. cum..vor arata..:D

tzi-am zis io ca is tzaran :):):):):):):):)

Yackone 02-07-07 11:22

SoundIdentity vezi ca ti-am dat pm cu id-ul meu de mess;)

bodyspeed 02-07-07 20:47

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976886)
tzi-am zis io ca is tzaran :):):):)

sandu glumet ca intodeauna.. ce v-ati distrat la salon:lol: :lol: .. am stat un pic cu voi.. :D
cu oltcitu.. visiniu.. cu ALPINE pe masina.. nustu daca mai ti minte... :D
deci nu spui cum vor arata dar las.. ca le vad eu live.. ;)
bafta sandule.. si dai o culoare turbata.... de galben..sau altceva. sa ii stea bine

Sebastian.C 03-07-07 13:18

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 976404)
mersi mult ;) cine stie cunoaste dar ce ai intrebat cu ....vor arat rims-urile????asta nu am inteles-o :(

Sandule, am si eu o intrebare: Jantele raman astea care sunt pe masina, sau astea-s doar acum cat e masina in lucru?

SoundIdentity 03-07-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 979183)
Sandule, am si eu o intrebare: Jantele raman astea care sunt pe masina, sau astea-s doar acum cat e masina in lucru?

astea raman doar cu un pic de fantezie iti dai seama de multe ;)

protuning 07-07-07 15:13

5 Attachment(s)
ticoul e pe terminate asa va arata bara de spate.in curand revin cu poze cu masina gata

alexzander407 08-07-07 11:03

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 986443)
ticoul e pe terminate asa va arata bara de spate.in curand revin cu poze cu masina gata

cat de cu bun gust a putut sa iasa ticozauru.... respect

horguemtuning 08-07-07 16:36

2 Attachment(s)
Quote:

daca pot sa propun as zice sa ii puneti o toba ceva in stil japonez sa ii dea aceeasi aliura ca la mama acestui spoiler Celica

M Y U 08-07-07 18:12

Quote:

Este o frumusete tico....si golful la fel.....

alexufo 09-07-07 01:41

sa il vedem la mare robi

NightDevil 09-07-07 02:40

chiar tare tico asta:D

protuning 10-07-07 23:14

4 Attachment(s)
lucrarea aceasta e cea mai complexa facuta de noi pana acuma!ca sa va dati seama de piesele necesare pt acest proiect am facut cateva poze sa fie vizibil cantitatea de munca si materiale!!

SoundIdentity 11-07-07 00:42

sa vad io o data golfu meu asa complex :(:(:(

Dimitris 11-07-07 03:24

Quote:

Puteia macar sa te inspiri de la Veilside, nu sa furi toata bara spate... o explicatie plauzibila exista?

X-Ray-Eyes 11-07-07 04:51

Da chiar asha ma frate ... cum de ai avut "nesimtzirea" sa "furi" bara de la Veilside ... chiar atat tupeu ... vezi sa nu te dea in judecata Constructorul Nipon Nissan ptr ca i-ai "furat" bara de fata de la Skyline si aia de la Veilside ca i-ai copiat bara de spate ...
Si pe deasupra vezi ca ai sa-i dai "explicatii" plauzibile in primul rand lui Dimitris !
HA HA HA !

Sorry dar nu m-am putut abtine ...
Auzi ... Explicatii plauzibile ...

Dimitris 11-07-07 05:37

daca tie iti convine sa dai multi euro pe un kit facut de o firma cunoscuta si dupa vezi o copie a acestui kit pe un Tico e problema ta. Nu trebuie sa imi dea mie vreo explicatie, doar ca pana in momentul de fata mi se pareau baieti buni, originali...
Una e sa te inspiri si alta e sa copiezi. Macar puteau sa nu mai faca locul de plasa pentru ca oricum nu se potriveste cu forma patratoasa a Ticoului.

P.s: sa inteleg ca si kitul tau e copiat de undeva x-ray?

protuning 11-07-07 06:24

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 992258)
daca tie iti convine sa dai multi euro pe un kit facut de o firma cunoscuta si dupa vezi o copie a acestui kit pe un Tico e problema ta. Nu trebuie sa imi dea mie vreo explicatie, doar ca pana in momentul de fata mi se pareau baieti buni, originali...
Una e sa te inspiri si alta e sa copiezi. Macar puteau sa nu mai faca locul de plasa pentru ca oricum nu se potriveste cu forma patratoasa a Ticoului.

nu stiu ce te stresezi!!!!mie daca clientul i-mi vine ca-i trebuie bara de la skyline-ul di 2 fast si bara de spate de la velside si sunt convins ca va arata bine!ce pot sa-i fac altceva decat sa i-l fac??daca vrei idei originale uitate la logan si poate vei fii mai sadisfacut!

Dimitris 11-07-07 06:38

am crezut ca e conceptul propus de tine... tocmai asta e faza, ca ma uitam la logan si mi s-a parut original kitul si nu am inteles de ce la tico s-a intamplat treaba asta...
in cazul asta no comment.

quick_5hifter 11-07-07 12:04

Quote:

...

Nu inteleg ce te deranjeaza atat de tare, vorbesti de parca tu ai fi creatorul kitului VeilSide...nu mai da tu sugestii cum sa faca Tico-ul, asta e problema mea si a lui Protuning 100% si nu acceptam sfaturi din exterior, doar pareri. Pe langa asta, sunt banii mei, e munca baietilor de la ProStreet - la final toata lumea e fericita, numai tu vrei explicatii "plauzibile" - pentru ce anume? Te simti lezat de cele doua asemanari??

Daca nu-ti convine, nu mai da tu multi euro pe un kit care oricum se mai gaseste pe alte cateva sute de masini, fa-ti la comanda unul original 100%, mai plateste si contravaloarea matritelor si gata! ai kit unic si atunci n-o sa mai fii suparat daca vezi un Tico Skyline&VeilSide :rolleyes2 .

X-Ray-Eyes 11-07-07 15:12

Quote:

Daca tu ai vazut kitul meu pe alta masina te-as ruga sa o poztezi aici ...
Deocamdata cred ca sunt singurul din Cta care si-a facut o masina singur la care s-a modificat absolut tot , dinc are nu a mai ramas original si nemodificat decat plafonul ...
Si daca tu ai considerat ca bara aia de spate de Veilside e "furata " ... uita-te mai bine ...
Dupa parerea mea bara aia " seamana ... dar nu rasare " ... vrea sa para de veilside dar nu este ... ca nu cred ca protuning a luat bara de pe celica si a pus-o pe tico ... aia inseaman sa furi !

Lucian 11-07-07 17:06

"Tico Skyline&VeilSide" :))))) scz dar e extrem de hilar ! :))) Tico Skyline&VeilSide Style ....

Dimitris 11-07-07 20:04

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 992653)
Daca tu ai vazut kitul meu pe alta masina te-as ruga sa o poztezi aici ...
Deocamdata cred ca sunt singurul din Cta care si-a facut o masina singur la care s-a modificat absolut tot , dinc are nu a mai ramas original si nemodificat decat plafonul ...
Si daca tu ai considerat ca bara aia de spate de Veilside e "furata " ... uita-te mai bine ...
Dupa parerea mea bara aia " seamana ... dar nu rasare " ... vrea sa para de veilside dar nu este ... ca nu cred ca protuning a luat bara de pe celica si a pus-o pe tico ... aia inseaman sa furi !

Bravo unicule, si daca o sa vezi pe o dacie sau un tico sau alta masina kitul tau o sa iti placa nu? vine lumea la tine si zice: frate, tu ai bodykit ca ala cu dacia aia modificata... hai sa o lasam balta.

Si pentru domnul cu Tico Skyline si Veilside edition... sa inteleg ca te incadrezi la capitolul Dacie cu bara de M3?

ledit: seamana dar nu rasare nu? pai era si cam greu sa ia o bara de celica sa o puna pe un tico avand in vedere ca e mult mai lata. nu crezi?

quick_5hifter 11-07-07 20:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 993071)
Si pentru domnul cu Tico Skyline si Veilside edition... sa inteleg ca te incadrezi la capitolul Dacie cu bara de M3?

Nu stiu, tu ce zici? Ia uita-te mai bine, dar cu ochii deschisi de data asta ;) si gandeste-te un pic, dar nu prea mult ca sa nu devii epuizat.

Ai 3 poze, una cu un Skyline stock, una cu un Skyline modificat si inca una cu bara de pe Tico al meu. Ai impresia ca bodykitul de pe Skyline s-a fabricat odata cu masina, precum bara de M pe M? Iti zic eu, tu ai impresia ca toate Skyline stock arata ca ala din "The fast & the funerals" :idea: .

Pe langa asta...nu are rost sa-ti mai spun daca exista cumva vreo diferenta intre un spoiler "M" din Vitan (pentru Dacie, adaptat prin decupare si lipire dintr-o copie de copie de spoiler de M) - care costa probabil in jur de 200 RON, si alt spoiler facut la comanda de la zero, care seamana foarte mult cu o bara de Skyline modificat - pentru ca asa vreau eu. E valabil si pentru bara de spate.

Acum, daca nu sunt indiscret, spune-ne si noua: CE VREI ?

Later Edit (ca urmare a editarii tale): nu, era mult mai simplu sa faca o alta bara de la zero :rolleyes2 :shock:

@horguem: s-a inteles aluzia!

Lucian 11-07-07 20:34

Acum sigur vei credea ca am ceva cu tine. Repet .. nu am. Din proprie experienta iti spun ca in momentul in care postezi poze cu masin ata pe un forum vei avea pareri pro si contra . Fiecare are dreptul la o parere si ce iti place tie altul poate considera oribil. E vorba de gust cand discutam de tuning . Eu de exemplu am preferat sa fac totul (prize , buze ... etc) din ochi. In felul asta e unica . Tu ai preferat sa faci ceva dupa o poza ... bravo tie. Dar asuma-ti criticile asa cum iti asumi laudele .

Dimitris 11-07-07 21:00

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 993113)
Nu stiu, tu ce zici? Ia uita-te mai bine, dar cu ochii deschisi de data asta ;) si gandeste-te un pic, dar nu prea mult ca sa nu devii epuizat.

Ai 3 poze, una cu un Skyline stock, una cu un Skyline modificat si inca una cu bara de pe Tico al meu. Ai impresia ca bodykitul de pe Skyline s-a fabricat odata cu masina, precum bara de M pe M? Iti zic eu, tu ai impresia ca toate Skyline stock arata ca ala din "The fast & the funerals" :idea: .

Pe langa asta...nu are rost sa-ti mai spun daca exista cumva vreo diferenta intre un spoiler "M" din Vitan (pentru Dacie, adaptat prin decupare si lipire dintr-o copie de copie de spoiler de M) - care costa probabil in jur de 200 RON, si alt spoiler facut la comanda de la zero, care seamana foarte mult cu o bara de Skyline modificat - pentru ca asa vreau eu. E valabil si pentru bara de spate.

Later Edit (ca urmare a editarii tale): nu, era mult mai simplu sa faca o alta bara de la zero :rolleyes2 :shock:

esti penibil... ramai la tico'ul tau skyline and veilside edition...

Ia baga si tu un ochi in Dex sa vezi ce inseamna kitsch! Preluarea unui element si folosirea lui fara a aduce un element de originalitate.SI hai sa nu vorbim de cine e fan 2f2f, ca nu eu mi-am pus bara de skyline, ok?

Bafta in realizarea Tico-ului...

Alexandru Suedia 11-07-07 21:26

Nu ti umpic jena asa sa et iei tu de toata lumea si sa faci,masinile penibile,si tot felul de lucruri.Ai tu Ferrari cumva si nu stim noi.Si ii faci pe baieti de la ProStreet Tuning, copiatori si alea alea ?
X-Ray-Eyes, Lucian, quick_5hifter, au masini frumoase si tu te ei de ei,ti-e ciuda pe ei ca au realizat,ce-au realizat ? Mai de masina lui soundidentity sa te ei.
Dute si veziti de oalele tale.
Si sa fiu OnTopic.Bafta ProStreet, cu toate proiectele .
quick_5hifter:ticozaurus incepe sa isi iea forma.

protuning 11-07-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 993179)
esti penibil... ramai la tico'ul tau skyline and veilside edition...

Ia baga si tu un ochi in Dex sa vezi ce inseamna kitsch! Preluarea unui element si folosirea lui fara a aduce un element de originalitate.SI hai sa nu vorbim de cine e fan 2f2f, ca nu eu mi-am pus bara de skyline, ok?

Bafta in realizarea Tico-ului...

hai ca pana acuma am tacut dar deja exagerezi!daca nu-ti place ce vezi te rog sa iesi de pe topicul asta si nu mai intra!!e foarte simplu decat sa ne tot certam aici!OMUL CU BANII LUI FACE CE VREA!!!!!!!!!
mie personal i-mi va place ticoul la nebunie si sunt convins ca multa lume va vorbii despre el!

P.S. te asigur ca nu va fii un kitsch!!!!si printre altele dupa cate stiu nici spoilerele tale nu sunt originale de la mama lor!! :)) :))

Dimitris 11-07-07 21:35

Quote:

Originally Posted by Alexandru Suedia (Post 993220)
Nu ti umpic jena asa sa et iei tu de toata lumea si sa faci,masinile penibile,si tot felul de lucruri.Ai tu Ferrari cumva si nu stim noi.Si ii faci pe baieti de la ProStreet Tuning, copiatori si alea alea ?
X-Ray-Eyes, Lucian, quick_5hifter, au masini frumoase si tu te ei de ei,ti-e ciuda pe ei ca au realizat,ce-au realizat ? Mai de masina lui soundidentity sa te ei.

M-am luat de lucian? de x-ray?

Dimitris 11-07-07 21:38

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 993222)
hai ca pana acuma am tacut dar deja exagerezi!daca nu-ti place ce vezi te rog sa iesi de pe topicul asta si nu mai intra!!e foarte simplu decat sa ne tot certam aici!OMUL CU BANII LUI FACE CE VREA!!!!!!!!!
mie personal i-mi va place ticoul la nebunie si sunt convins ca multa lume va vorbii despre el!

P.S. te asigur ca nu va fii un kitsch!!!!si printre altele dupa cate stiu nici spoilerele tale nu sunt originale de la mama lor!! :)) :))

ti-am zis ca tot respectul pentru voi, lucrati frumos si curat. nu imi plac adaptarile, este un forum si am voie sa imi exprim parerea.
Sunt complet deacord ca omu face ce vrea cu banu lui. clientul e rege dar poate fi sfatuit.

p.s: kitul meu facut din fibra de sticla, daca il luam din plastic ma costa 4000 de euro. nu cred ca era o afacere. asta daca tot te-ai interesat de kitul de pe masina mea.

protuning 11-07-07 22:01

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 993113)

era mult mai simplu sa fac o bara dupa capul si imaginatia mea decat sa construiesc o copie dupa o bara celebra care trebuie sa o adaptez la dimensiunile masinii in asa fel incat proportiile sa fie corespunzatoare cu cea a masinii!cu asta eu zic ca i-mi arat profesionalismul,motiv pt care nu ma retrag de la lucrari din astea!!!

Dimitris 11-07-07 22:03

Ok... ai dreptate la capitolul asta.
Oricum bafta in continuare... golful si loganul mi se par chiar foarte foarte reusite. La cat mai multe lucrari...

Alexandru Suedia 11-07-07 22:24

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 993290)
Oricum bafta in continuare... golful si loganul mi se par chiar foarte foarte reusite. La cat mai multe lucrari...

bai copile nu tu i-ai zis la X-ray ca kitul lui e copiat de nustiu unde ?
nu tu i-ai zis la Lucian ca are nush ce bara pe fata la solentza ?
inceteaza strici bunatate de pagini frumoase.

Lucian 11-07-07 22:33

Nu am solenza si nu imi amintesc sa fi zis Dimitris ceva de un element al masinii mele . Ma bucur oricum ca nu mai stie lumea ce masina e a mea la baza. ;)

Dimitris 11-07-07 22:41

Quote:

Originally Posted by Alexandru Suedia (Post 993336)
bai copile nu tu i-ai zis la X-ray ca kitul lui e copiat de nustiu unde ?
nu tu i-ai zis la Lucian ca are nush ce bara pe fata la solentza ?
inceteaza strici bunatate de pagini frumoase.

nu adultule... l-am intrebat! e o diferenta... dar probabil nu ai avut rabdare sa citesti...

SoundIdentity 12-07-07 00:28

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 993290)

sincer???mersi ca nu te-ai luat de golfuletzul meu :):):) ca io numa tiptil citeam si asteptazm o vorba la golf si sa vezi ce campion de certuri is io :):):)dar asa ca l-ai evitat sau ocolit ca nu i-ai gasit sensibilitatea te respect ;)
oricum acuma daca cineva din tico face ceva frumos tre sa il admiram e de-al nostru roman pasionat nu are bani omu de ceva pervers dar face ceva pervers din masinta ieftinutza ;) cine cum poate deacord?
golful ala galben si diferite culori ce are :) va fi un proiect care va ridica prostretu in sus ca imagine ca va fi dus si pana in germania si daca prostretu isi aduna masinile proiectate pai face singur un tuning expo ;) totusi sunt niste baieti cu experienta veche si cu proiecte realizate manual fara matrite copiate adaugate nituite si porcite ...nuu???
io daca nu te iei de pocitania mea nu ma supar pe tine doar ca nu ai ce face ...nici in business nu poti sa zici ...baa tu nu deschizi tu nu vinzi ce fac sau vand si io!!!!corect??asta e politica vietii!!!acuma sa nu ma inteleaga gresit ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar un tico tot tico ramane si o toyota tot toyota..infine...nu fii rau ca nu e ok...aici mai ne laudam si noi ca avem o bara ne bucuram de aprecieri nu are rost sda ne jignim la un lucru deja construit ....corect?

Quote:

Originally Posted by Alexandru Suedia (Post 993220)

scuze nu inteleg ce e vorba aici??trebuia sa se lege de masina mea???sau nu inteleg !!!

bogdan100 12-07-07 00:33

tu esti miezul soundidentity...cred ca a vrut sa zic ca :¨mai ai de masina lui...¨ deci nu ii ceea ce ai int tu :P

All times are GMT +2. The time now is 08:45.

- Copyright 2026 4Tuning