Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

SEBASTIAN 26-03-05 22:19

L E G A L R A C I N G

Poate ca eu sunt mai exigent, sau am alt standard de calitate.
Apreciez ca fiind de foarte slaba factura acest eveniment auto, fiind multe carente de organizare si ma rezum la a spune doar atat diferenta ramanad sa o faceti voi cand noi vom organiza un adevarat tuning show.Am vrea ca pentru noi sa vorbeasca faptele desi din pacate se pare ca vom pleca la drum cu handicapul acestui salon, care dupa opinia mea nu onoreaza imaginea de tuning-styling-racing in Romania.
Sugerez o mai buna punere in valoare a exponatelor, podiumuri, lumini, sunetul era la un mare nivel al decibelilor insa fidelitatea execrabila.
Remarc si apreciez dorinta de a se face tuning in Romania insa el a fost prea putin prezent la acest salon, fiind vorba aici mai mult de STYLING.
Eforturile celor ce si-au bricolat masinile sunt remarcabile din pacate rezultatul de mult prea putine ori este cel scontat.
Daca parerea mea deranjeaza nu pot spune decat ca e sincera, succinta si nu-mi doresc sa fiu pe placul nimanui in detrimentul calitatii.

intercooler 26-03-05 22:21

abc

1 Attachment(s)
abc

intercooler 26-03-05 22:22

abc

1 Attachment(s)
scuze pt ca e putin miscata, am incercat fara blitz pentru a se vedea pedalele luminoase

intercooler 26-03-05 22:23

abc

1 Attachment(s)
abc

Gabi_323i 26-03-05 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ZAG`ul.... m-a uimit... ce jante..... god...........

jante, jante, dar ce motor?? ati avut curajul sa deschideti capota? :roll:

ZerO_CooL 26-03-05 22:49

M Power.
Presupun ca M5. Asa e?

Gabi_323i 26-03-05 23:03

mda, habar nu am, organizatorii nu s-au gandit sa faca o lista cu modificarile aduse masinilor si acolo pe cine sa intrebi? probabil ca e un s38

LaMishto 26-03-05 23:24

cel mai mult m`a incantat mazda 6 si cele doua mitsubishi-uri eclipse ;)

Ford_V6 26-03-05 23:26

Quote:

Remarc si apreciez dorinta de a se face tuning in Romania insa el a fost prea putin prezent la acest salon, fiind vorba aici mai mult de STYLING.
Eforturile celor ce si-au bricolat masinile sunt remarcabile din pacate rezultatul de mult prea putine ori este cel scontat.
Daca parerea mea deranjeaza nu pot spune decat ca e sincera, succinta si nu-mi doresc sa fiu pe placul nimanui in detrimentul calitatii.
Cata dreptate ai . . . sper ca la primul tuning show organizat de LR sa se puna accentul pe bricolaje adevarate nu pe plastice de mii de parai :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

tre 26-03-05 23:51

a fost fainut, ceva atmosfera, un pic cam plictiseala si hala aia cam goala, dar na - e primu show.

majoritatea masini frumoase, cu vro 4 exceptii asa (la cele expuse ma refer). ce m-a impresionat negativ a fost faptul ca doar in vro 2 masini sunetul era cu adevarat bun, in rest doar basu si distorsiuni pe medii/inalte.

c2-u ala negru mi-a placut, se auzea bine si era si simpatic. a fost tare faza cu gt3-u, nu era nimeni langa el sa-l pozeze sau asa, toti numa la alea colorate si 'bricolate'. :D

care a vazut cum musca asfaltu truck-u de la intrare cand a plecat?

nu mai pun poze ca a pus restu lumii tot ce se poate.

tekno 27-03-05 00:58

hmmmm... din ce am vazt in poze... parea cam gol peacolo... adica un garaj cu o gramada de mashini numa' :? shi mashinile... nushtiu... mie majoritatea imi inspira mult prost gust... :shrug_no:

micutzu_mrc 27-03-05 02:35

Cu parere de rau

Toata lumea critica si cei care au apreciat efortul pt aceest tuning show sunt prea putinii,noii ca organizatori am facut ce am putut noi mai bine .Suntem constienti ca este loc de mai bine si invitam pe altii sa faca mai bine ca sa putem invata si noi !!!

P.s.Bucurestiul este prost reprezentat nu ma asteptam la asta credeam ca vom domina numeric .....dar!
NO COMENT

CU RESPEKT MIKUTZU

SEBASTIAN 27-03-05 05:21

Re: Cu parere de rau

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
Toata lumea critica si cei care au apreciat efortul pt aceest tuning show sunt prea putinii,noii ca organizatori am facut ce am putut noi mai bine .Suntem constienti ca este loc de mai bine si invitam pe altii sa faca mai bine ca sa putem invata si noi !!!

P.s.Bucurestiul este prost reprezentat nu ma asteptam la asta credeam ca vom domina numeric .....dar!
NO COMENT

CU RESPEKT MIKUTZU

Intotdeauna va vom sta la dispozitie cu exemple pozitive.
Repet apreciez efortul participantilor nu si rezultatul.
Poate Romania inca nu e pregatita pentru un salon de tuning, desi sper ca tot ce s-a vazut acolo sa nu reflecte nivelul de tuning in tara noastra.
De acum va va fi si voua mai usor, gheata a fost sparta, probabil si ceva mai multe fonduri.

Stuey 27-03-05 09:20

Re: Cu parere de rau

:shock: ....ma oftic pentru ca nu am putut veni...ce sa faci...asha e cand stai la mana altora...Frumos....zic eu.Oricum am vazut cateva poze care m-au shokt.apropo...ce tip de masina e aia portocalie....pusa de mc mate?am o banuiala dar ma abtin....ca exista riscul sa ma fac de ras :oops: .

intercooler 27-03-05 10:00

Am urcat la adresa asta pozele din prima zi :

http://community.webshots.com/album/305977469QvEUZm

Bafta!

ZooM-ZooM 27-03-05 10:38

care mai mergi azi,fa poze multe!!!:)) eu am 300 de ieri,si nu-mi pare rau ca am dat 100 000 :) sincer,e primul si a iesit ok,parerea mea...
sunetul...no comment! impresionant cel de pe C2-ul negru...daca trecetzi pe langa el...sa il rugatzi pt portbagaj,sa-l deschida...:) merita!!!
dupa,urmeaza polo portocali,din Oradea,care sincer,mi se pare cel mai tare de sambata...acu nuj cu pajero ala...sa vedem poze/filmuletze...:)
bafta tuturor si mergeti fratzilor la tuning show,merita!:)

mos_gherilla 27-03-05 10:39

filmuletz cu P.I.M.P.

mos_gherilla 27-03-05 10:46

3 Attachment(s)
THAT'S WHAT I WANNA RIDE !!!

Psycho 27-03-05 10:46

merita :))

B|shOp-VR6 27-03-05 11:05

Au fost masini care meritau vazute, in rest... nu mi-a placut muzica, era mult prea tare... trebuia sa se tina cont ca e salon auto nu discoteca (nu te puteai intelege cu persoana de langa tine... ce sa mai vb daca vroiai sa auzi sistemul audio de pe o masina...). Masinile au fost aranjate haotic, ar fi fost bine sa aiba o anumita logica asearea lor, sa se formeze un traseu astfel incat sa le poti vedea intr-o anumita ordine.

tng 27-03-05 11:49

Am fost ieri in 2 reprize...dimineatza si seara.
Masina care mi-a placut cel mai mult a fost BMW`u bleu ( GAJ parca ) cel cu 6 tobe.A avut sonorizare de nota 10.

Felicitari organizatorilor pt efortul depus,merita sa va duceti.
Multumim Gratzian de invitatie.
:peace:

LaMishto 27-03-05 12:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mos_gherilla\"
THAT'S WHAT I WANNA RIDE !!!

god.. me too (si ma refer la gajik) ;)

Turbo110 27-03-05 12:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"
Quote:

Da de masina aia nu era decat jantele si motoru fara filtru de aer !
ca in rest 1 tona de fibra ce facea valuri si o vopsea execrabila !

DonHacker 27-03-05 13:00

oameni buni,nici nu stiti ce mandru sunt ca oradenii au dominat show`ul....dupa poze si ce am mai auzit.... 8) 8) !!Aia portocalie din Oradea este un VW Polo Classic....e mortala...la fel si GAJ`ul cu 'butterfly doors' !! FORZA ORADEA !! :lol: :lol:
p.s.sincer sa fiu nu`mi pare rau ca nu am mers..da` pe 3 sunt prezent in Bucharest ! :) :wink:

DnI 27-03-05 13:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"
Quote:

Da de masina aia nu era decat jantele si motoru fara filtru de aer !
ca in rest 1 tona de fibra ce facea valuri si o vopsea execrabila !

avea motor de 3.5 parca
fibra era putin exagerata...

Hondarul 27-03-05 13:12

Cea mai belea faza: femeia tatuata de pe motor.

BMW-ul bleu se auzea bine daca avea deschis portbagajul, daca il inchidea, vibra eleronul ca draqu. Scuipa ulei pe tobe. Un mare kitsch cele 6 tobe, parerea mea.

Muzica mult prea tare, nu puteai vb la telefon sub nici o forma. Femeile erau cam plictisite. Per total - super belea show !!!!! Ai ce vedea si ce fotografia.

DonHacker 27-03-05 13:29

oricum GAJ`ul a fost cel mai tare (my opinion) o intrebare pt.el:de ce scrie numa` Cristi acu` in spate ???? where is ............... ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kidding....oricum felicitari pt.mashina :wink: !!il asteptam pe dayflyer care sigur a facut o tona de poze :wink:

Singurelu 27-03-05 13:32

Ce ma Golfu` IV a lui Johan din Iasi,nu va place??..... :cry:

DonHacker 27-03-05 13:37

fara suparare,care e Golful ala ?? pune o poza pls.. :wink:

LaMishto 27-03-05 13:44

lol.. cela argintiu cu dunga nearga ;)

ZooM-ZooM 27-03-05 14:06

3 Attachment(s)
meaning asta?! e mijto kitu :wink:
is curios de masinile noi de azi,dupa cum ne spunea minirally....saritzi cu poze!!!:)

TheSinner2 27-03-05 14:13

dap .. asta e masina 8)

MC Mate 27-03-05 14:36

1 Attachment(s)
Super misto Golful din Iasi si super de gasca propritarul si prietenii cu care a venit.

ZooM-ZooM 27-03-05 14:41

4 Attachment(s)
307 cc,cel despre care se vb in paginile anterioare....arata f bine.mai tre lucrat mult,dar banuiesc ca nu vrea decat ceva deosebit,nu racheta.
i like it!:)
ps:mai vretzi poze?:)

LaMishto 27-03-05 14:50

ZooM-ZooM.. mai pune niste poze cu mazda 6 si cu cele doua mitsubishi-uri eclipse daca mai ai pls ;)

ZooM-ZooM 27-03-05 14:59

3 Attachment(s)
mazda 6

ZooM-ZooM 27-03-05 15:04

4 Attachment(s)
eclipsu roshu...il vad in fiecare zi langa liceu :wink:
meserie mashina :)

ZooM-ZooM 27-03-05 15:07

5 Attachment(s)
si eclipsu alb,cu neoane albastre (pe dreapta nu prea are...:)):D:) ) :roll:

TheSinner2 27-03-05 15:15

tuningul de mazda verde n-are nici un dumnezeu...

ZooM-ZooM 27-03-05 15:29

5 Attachment(s)
adevarat,nu e mare lucru mazda 6 ...dar mie mi-a mai placut ceva....era acolo intr-un coltz....avea niste jante super,iar kit-ul era finutz...cat de cat :) :roll: :roll:

All times are GMT +2. The time now is 16:32.

- Copyright 2026 4Tuning