![]() |
Re: Membri online Pitesti!...
da nu e o idee rea dar pe unde intrii ? k prin zavoi pe la stefanesti e paznic! dak va duceti sa ma anuntati si pe mn
|
poti sa intri prin Prundu Mic sau pe langa fabrica alora de la Caroli
|
eu zic sa va calmatzi ca acolo dak ar chema cineva politia chiar ar fi de dosar penal...deocamdata e proprietate privata!nu e data in primire statului deci e proprietatea italienilor si nu de alta dar firma spartacus abea asteapta sa isi i-a o prima dak ar prinde niste raceri....
si acu serios vorbind...s-au terminat liniile drete din oras...semafoarele si toate cele? de ce nu o datzi de la trecerea de la gara pana la ultra pro....se pot prinde lejer 140Km/h fara probleme! ;) hai norok |
frateee...unde sa o dai ma acolo???
au astfaltat azinoapte si nu stiu io?? si canalul ala l-au schimbat?? dc vb aiurea? |
e nasoala strada aia de la gara la ultra pro.. plina de denivelari si canale....nu prea merge...
|
atunci nene...scoatetzi numerele cu tot cu bara si dativa pe fratii golesti....nu se poate int nimic... :)...pt dacia mea a fost ok si strada aia de la gara...sau poate pe la Europa cum ziceau altii...sa nu dam nume! ;)
|
sau pe la cornu...;)
|
am o idee de cursa....ceva cronometrat dar individual!!! si cu plecare la 5 min unu de altu!!! cu ruta la alegere doar sa ajungi din pct A in B! im ce zicetzi?!?
|
da mai multe detalii..:)
|
astea le facem cand ne vdm....ca sa nu afle si urechile ascunse de pe forum! ;)
|
ok, nu ma deranjeaza, ma bag si eu, putina rabdare sa termine lumea cu Bac-ul...nu-ti uita ideea;)
|
bai peugeot206! la cine te referi tu ca are bacu?:?:
|
apropo de ce vorbeati! am si eu niste idei de piste dar vorbim cand ne intalnim k acu nare rost ... :twisted:
|
la mine ma refer:)
|
hai ma k sunt si eu din pit..dar nush ce nr=))
|
cred ca esti nr 13;)
|
Quote:
|
Pai Am un logan 1.5 dci visiniu.
|
peste 2 luni dau de permis...si pana atunci ash km vrea sa il tunez oleak
|
mai aveti de gand careva sa veniti duminik la intalnire? :?:
|
a...si eu sunt nou...cu intalniriile...:P
|
Count me in .. cam tarziu stiu da decat niciodata .. si sper in curand cu o masina noua :D
|
Te asteptam !
|
O sa incerc sa urmaresc zilnic partea asta a forumului sa fiu la curent cu intalnirile. Dar sa nu radeti de masina mea :lol:. Momentan am de ales intre o duba si un papuc. Sper la o octavia 2 rs soon. SA vad cum ma inteleg cu batranu:D.
|
si pe locul 14 inca o nova:D
|
Quote:
|
Barbut...stai in Trivale?:)
|
deh mah dak altceva nu ne permitem....deocamdata ne multumim cu astea si ne apucam de modificari la ele
|
da mah...tu esti sat-ule?
|
;)) cam asa ceva...lasa un ID de mess
|
barbut88 e id-ul...mai lasati si voi id-uri sa vb p mess nu numai p site:)
|
[email protected] Sa-mi precizati k aveti id-ul de pe sectiunea asta a forumului sa va pun in grupul care tre ;)
|
Vreu si yo!!!... cu una bucata Toyota Auris!
Uite si ID-ul: [email protected] |
Hai ma nu a mai aparut niciunul ?? Hai cva vreau sa ne adunam tot mai multzi si mai multzi......
|
alin-l esti tare frate ...deocamdata esti un om de nota 10... uite fratilor ca se poate sa avem printre noi si oameni cu familie si copil...asa e bine...
La mai...multi! |
Quote:
Si, doresc sa mai reliefez un aspect: multe, foarte multe divergente si pareri contrare / diferite se pot rezolva pe cale amiabila pe timpul acestor intalniri dintre noi.;) |
Intradevar si mie mi-a placut de Alin.Corect frate se cunoaste gandirea matura si se reflecta in vorbele lui nu ca pustani astia corditzi care se chinuie sa iasa mai in evidentza cu niste vorbe de rahat .....
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri. Mai am o sugestie: pentru a evita eventuale "confruntari" cu "reprezentantii responsabili" in privinta ....hmm... sa le zicem disputelor auto, va propun ca la urmatoarele intalniri, sa stabilim, de comun acord, data si locatia urmatoarei "reuniuni". Astfel, numai persoanele care sunt de fatza (si, eventual cei anuntati "face to face") vor cunoaste datele exacte. Ei, ce ziceti?!
|
e o idee buna dar ar fi si mai bine sa nu avem printre noi pe...unu de-al lor care sa astepte un eveniment mare pt a prinde cat mai multi "amatori de liniutze"...
pana atunci are cineva o turbina garret!? parca T1 se potriveste pe dacie....sincer as incerca una! >:) |
[QUOTE=AG 80 BBI;1034315]e o idee buna dar ar fi si mai bine sa nu avem printre noi pe...unu de-al lor care sa astepte un eveniment mare pt a prinde cat mai multi "amatori de liniutze"... QUOTE]
1. Din pacate, (vorba reclamei) "pe net pot sa fiu cine vreau"! :twisted: Abia cand se stabileste contactul vizual (si nici atunci, cu desavarsire!) putem spune ca ne cunoastem cu adevarat... Din aceleasi motive nici nu pot sa aprofundez subiectul pe forum... dar, poate, vom relua discutia (prin "viu grai") la urmatoarea intalnire... ;) Din experienta care am acumulat-o pana in acest moment, pot sa te incredintez ca acel tip de oameni are "ceva" aparte, care determina diferente destul de evidente (de atitudine, de principii, comportamentale, verbale etc.) intre "participantul la trafic" si "cel care coordoneaza traficul". :-P 2. Eu, unul nu am asemenea turbina si nici nu cunosc pe cineva care ar avea de vanzare asa ceva... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning