![]() |
Re: E12 - 518 la comanda
m-ar interesa un interior complet,si bun .ai asa ceva ?
|
Interiorul e identic ca al meu si nu-l vand pt ca are bord cu turometru,tapiterie,volan,scaune, toate le voi pune pe a mea pt ca sunt impecabile....Decat motorul vand de pe ea cu 3 mil...ca nam ce face cu el....si inca o precizare...e 2700 cmc carburatie.....:D :D :D :D :D
|
frumoasa masina..sfatul meu prietenesc e sa ii pui bara spate la loc pt k are un rol ff important in cazul unui accident..fara ia ..asa cum tia mai zis cineva..tio faci praf..Spot la treaba in continuare si multa bafta!
|
sal....am revenit cu noul proiect de care m-am apucat serios....
modificari aduse si ce vor urma: - schimbat usi fata -geamuri alectrice -priza aer capota si plafon -spoiler fata de e21 -ceasuri bord modificare -motor refacut complet de la A la Z + inca un motor 1.8 i cu calculator -vor mai fi...volan schimbat...angel ayes...o culoare de efect dar nu sunt hotarat inca...eu as prefera roz pt ca am mai vaz e12 roz dar ma mai gandesc...3 poze cu masina in lucru |
3 Attachment(s)
si pozele cu masina in lucru...sper ca vor veni mai multe....Respect BMW-istilor
|
succes in continuare cu proiectul boss,e bine ca ai timp frumos ai la dispozitie toata vara si ai si garaj acolo eu am muncit la e12 numia asta iarna la -10grade:sad:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:-):D incep sa progresez si sa duc proiectul la fina.....Cateva poze sa stiti despre ce vb:arrow::arrow: cel din poza e un ucenic nu sunt eu... Ca sa fiu mai exact...spoilerul provine de pe un bmw e21 si a trebuit prelungit in laterale pt a veni la nivel cu aripile... |
1 Attachment(s)
Dupa cateva zile de concediu si relax m-am apucat din nou de lucru cat i-mi pemite timpu...
|
pfff ce vrei sa faci frate cu chestia aia pe capota ? :-)
tu ce vrei sa faci cu masina asta ? sa o faci sau sa o strici ? :rolleyes2 |
daca ii pui prostia aia pe capota o faci de kk.mai bine o pastrezi simpla nu sa o incarci cu tot felul de inventii.
|
Quote:
|
prostia aia il ajuta sa faca aerisire Hemi-ului de sub capota .....;)
|
Dupa alte ore de munca de dimineata pana acum..:D:D:D:arrow::arrow:
jantele sunt puse doar de forma pt ca am deca 2 si nu se potriveste distanta la gauri |
scoate-i tampenia aia dupa capota ca e ORIBILA , trage-i o vopsea perlata , baga-i niste jante, pune-i o folie si e perfecta
|
Quote:
|
ce rol are? si apropos: daca vrei sa fii cat mai original , O LASI ORIGINALA CUM E EA ! nu prostii pe capota/plafon
|
Quote:
|
pacat de e12 ele asta....ca arata bine .putea fi salvat .o vopsea ,niste bbs uri de 15 , UN MOTOR IN 6 care facea mult mai mult decat priza aia care ii sta oribil si nu are NICI O LEGATURA cu linia masinii....si era masina...asa va fi o simpla impopotzonare.....pacat de masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Dupa inca o zi de munca....spoilerul e gata in totalitate..mai ramane sa mai o pregatesc pt vopsire ca sa scap de un stres si pe urma ma ocup de restu..jante..etc etc...:rolleyes2:rolleyes2
|
va iesi o bestie>:)....de la o masina simpla , veche , ingrijita de un mos cum ai zis tu ....zic ca va ajunge ceva ce isi vor dori toti :) bafta
|
cu spatele niste poze?
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Incepe sa arate bine(se vede altfel cand e intr-o singura culoare)dar nu imi dau seama unde pui semnalizarile.Sa nu-mi spui ca sunt alea rotunde ca arata ca naiba.Dupa mine ar fi aratat bine unele de urs puse cam in locul unde avea spoilerul decupajele alea inainte sa le acoperi.Bafta!
|
Quote:
|
stai ca nu inteleg.. proiectoare cu angeleyes? nu vreau sa te supar dar ITI BATI JOC... nene. proiectoare cu angeleyes poti sa pui pe dacie cu nike pe ea! dar nu pe un bmw ASA DE RAR! ti-am zis las-o cat mai stock! maxim poti sa ii pui angeleyes in FARURI
|
Quote:
|
pielea alba sa fie cu gaurele :)
|
Unul dintre cele mai frumoasa BMW-uri...
Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
alte poze cu masina de data asta afara din garaj........la lumina...cam multe defecte...se repara in sfarsit........ |
Maine vopsesc masina....o culoare mijto ...sper o surpriza pt toti....
-am montat si servo directia.... Revin cu poze dupa vopsire.... |
Quote:
spor la treaba... abia astept sa vad ce iese :D P.S. Am o presimtire ca o sa fie rosie 8) |
am o presimtire ca o sa fie un auriu sau un negru
|
off: hai sa presimtim cu toti ce culoare o sa fie :)) :P
on: daca tot ai facut atata "aerisirea" pe capota pune-i si un motor pe masura ... un sfat :P ...asteptam pozele :D |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi am vopsit-o in sfarsit....baieti scz dar mai vb si fratemiu mai mic pe topicu meu si mai abereaza.....nu in totalitate....mai baga el ca dupa mine......ar fi cam gol ca nu mai am timp.Multumesc de intelegere....acuma poze...culoarea nu se vede f bine,in realitate e mai inchisa......sper sa va placa pozele dupa vopsire........ |
acum sa mai fac rost de bani ptr jante.......cauciucuri miam luat pirelli pe 15" de la un babalau cu 160 ron 4 bucati aproape noi.......si ceva cu aerografu.....inca ma gandesc....daca e vreunu care are jante pe 15" ceva frumos si ieftin ....lasati un mesaj la id eugen_pustiu....acuma ma apuc sa fac ceasurile de la bord....sper sa iasaaaaaa
|
da chiar era greu sa dai macar parbrizu si luneta jos ........????
|
frate da` si evacuarea ai vopsit`o galben ?? ;))
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning