![]() |
Re: [ Furt Auto ] Va rog, ajutati-ma !!!
Postez ultimul.
Ai mai gasit-o? Avea ceva unic ? Un semn facut de tine , ceva? |
Nu s-a mai gasit masina! :(
Ceva unic ... nu cred ca avea! ... era alba si nu am mai vazut nici macara una in Bucuresti, macar alta culoare! :D Voi mai trece pe la Candiano sa vedem cum sta treaa! Nu aveam asigurare! Nu stiu ce va iesi, oricum sa imi retrag plangerea, nici gand! Oamenii aceea mi-au facut rau voit si nu am motive sa le fac bine! |
poti sa dai un search pe mobile.ro si daca vezi un Vw ca al tau si scrie (RO) cu bold si mai accentuat si e si alb suna-l pe vanzator.
|
logan 63 chiar si daca avea IQ negativ tot ii scotea nr. de inmatriculare in momentul in care o posta la vanzare pe net.
|
uimitor ce se intampla pe strazile patriei ....
dar ne-o meritam din plin... le permitem ... |
Mi'e mi'au furat un S klass model 2006 , in ianuarie , in regim rent a cat , dupa 1 luna jumate m'am dus la politie si le'am pus pe masa un dosar cu toate organizatia , nume , date , numere de telefon , etc .. Hotii si acum raspund la telefon ,spun ca ei nu stiu nimic de masina , dar au furat pina acum 122 masini , in regim rent a car asta e ''abuz de incredere'' ...si sunt liberi . Asa nervi am , nu se mai poate cu politia asta ...ei fac abuz mai mare decat infractorii
|
Quote:
Si am mai auzit si de masini luate de la rent a car gen audi a 4 2008 cu 20.000 de km si vandute pe 4 mii de euro ... |
Romania te iubim !!! ... gasesc cea mai buna replica la pataniile noastre!
... Ce as putea, altceva sa comentez??? |
scuze de off-topic ...
am si eu o poveste asemanatoare .. in 2004 am cumparat pt firma o dacie papuc alba ... in 2005 a fost furata din sos pantelimon la 50 m de sectia 9 . am depus pangere la sectia 9 si mi-s-a spus k e deja piese si nu are rost sa o mai caut . dupa 2 zile masina a aparut exact de unde a fost luata , evident militia nu a gasit nici o urma . anul acesta mai exact p 20 iulie 2009 aceeasi masina a fost furata , tot din pantelimon tot de langa sectia 9 . politita nu are nici un semn , nici o urma . am auzit pana acum 3 povesti gen : am gasit-o in padure in peris abandonata am gasit-o in padure la baneasa dupa ce a fost vazuta de un vecin un alt papuc furat din militari a fost gasit in fata la biserica Capra din pantelimon al meu nu a aparut , militia nu a gasit nimik ... intrebarea mea este : IN ARHIVELE ALEA CU MASINI DEZMEMBRATE , FURATE , GASITE ETC , NU AU SI NISTE ADRESE LA CARE SA VERIFICE ??? CHIAR NU EXISTA O LISTA CU PERSOANE CU ANTECEDENTE ??? P.S. LANGA SECTIA 9 , MAI SIGUR LANGA BANCA RAIFFEISEN SE FURA ORICE : BANDOURI , STERGATOARE , OGLINZI , TOBE ... SECTIA 9 MILITIE E LA 100 M SI AU PLANGERI LA GREU SI CU TOATE ASTEA NIMENI NU FACE NIMIK ... SORRY DE OFF TOPIC |
Stai linistit in legatura cu off-topicul!
Asta e! Va trebui sa ne obisnuim ca traim cu astfel de animale si sa mergem inainte. Eu nu am mai fost la Candiano sa vad ce se intampla, dar ma voi duce sa vedem ce mai e nou sub soare. Atat de mult mi-a placut acea masina, imi pare rau de mor dupa ea. Era o masina deosebita, cine stie pe unde zace acum. In portbagaj aveam si multe piese de schimb, iar in masina era si o carte de-a mea de vizita. Daca ar fi vrut, hotii, ar fi dat vreun semn. Cine stie cum, intr-o zi va iesi la iveala, ca nu am mai vazut NICIUN K70 pe strada, deci ar fi recunoscut imediat! Va tin la curent! |
mare greseala sa lasi asa masina rara si cu istoric, cat d cat, p strada.sigur ti-a luat-o cineva care stia d ea, ce si cum
|
scz ca dezgrop threadul...... dar ai gasit masina?
|
Nu ai dezgroopat subiectul pentru ca ultima postare a fost pe 28.09.2009, asa ca, este cat se poate de actual! :)
Nu, nu am gasit masina! :( Cine stie?! ... Poate ca intr-o zi o voi gasi, sau ... poate ca nu! |
bafta!!
|
sal!nici o veste de masina ta?:(( nici nu stii ce rau imi pare!!!:(( si noua nea fost furata dacia din 79,prima masina a lui taicameo,deci valoare sentimentala,dar din fericire am gasit-o!:) nustiu ce sati zic decat bafta!!!:((
|
Nu am gasit nimic, nu m-a mai sunat nimeni, dar si eu am fost un indolent si nu am mai ajuns la Candiano Popescu - locul unde se declara furturile auto de pe raza de sector unde locuiam.
Da, valoarea sentimentala nu poate fi cumparata. Chair ma gandeam sa ajung si sa dau o noua declaratie prin care sa reclam leziunea morala si de sanatate ce mi-a fost produsa si sa cer daune de cel putin 10.000 EUR. Sa fim seriosi, oamenii aceeq chiar merita! ... In alta ordine de idei, daca voi gasi masina si daca voi gasi faptasii, ii voi face sa sufere, asa cum si ei m-au facut sa sufar! ... Mi s pare normal si cinstit! EGALITATE! |
omu ma doare inima cand vad cum arata masina, un lucru ii cert masina nu are sanse mari sa fie dezmembrata cel mai probabil este intrun garaj la ceva colectionar acoperita cu tot felul de prostii sa nu bata la ochi, cauta colectionari, vorbeste cu ei da discret, nu pune problema direct, ai sanse mari sa o gasesti . succes
p.s. dac gasesti faptasi nu fa gresala sa mergi la politie, intai rupele piciorele si mainile da la propriu , si dupaia ce a da Domnu' |
:) .... mersi donz.
Inteleg perfect ce spui. Am cautat pe la diversi colectionari, dar ... fara succes. |
Va rog, ajutati-ma !!!
1 Attachment(s)
Mi s-a furat masina!
Este vorba de o Dacia berlina 1310, model 2003, culoare galbena, numar DB 06 EDA. Masina a fost furata de pe Bulevardul Regiei, Bucuresti, la data de 08-12-2009. Ca semne distinctive, masina avea pe portbagaj lipit un abtipild cu un indian, volan sport (galben cu negru). Va mult rog sa ma anuntati daca o zariti pe undeva! 0722248230 [email protected] |
Salut Adi, imi pare rau ca ai patit-o! :(
Iti doresc sa o gasesti. Daca o remarc, fii sigur ca te voi anunta! |
Multumiri
Ms mult!
Imi puteti spune cateva locuri unde as putea cauta-o prin Bucuresti?locuri gen Vitan.. |
Re: Multumiri
Quote:
|
Km cat costa acum un vw din ala?
|
Nu stiu cat ar costa. Mai presus de tot, pt mine era o valoare sentimentala.
Asta e! Niste taximetristi l-au carat de acolo, politia da din umeri si asta e povestea. Pacat! ... Si-au facut un mare pacat cu mine, dar ... asta e! Deja, au trecut 2 ani jumate de atunci. Nu mai am sperante ca ar putea fi gasita. |
Opel Monza 2.8s ... B-71-ADN !!! O caut !!! Masina disparuta din martie 1998 !!!
ne poti spune cu asta ce sa intamplat??? |
B-71-ADN: In martie 1998 am vandut masina unui "prieten"m i-am dat toate acetele si urma sa le perfectam. Eu am lipsit din zona vreo 3 luni, iar cand am revenit el avea un Golf I si mi-a zis ca a dat masina la combinatie, s-a mutat si de unde locuia, a schimbat locul de muca si tot asa.
Problema e ca am fost fraier si din 98 pana azi, ganditi-va la impozit pt motor 2.8. Promit ca pana in primavara ma duc si o radiez din circulatie fara sa ma mai gandesc la cel ce o detine. Daca ar fi vrut sa perfecteze actele, avea toate datele mele. Voi plati totul la zi, dar masina nu va mai avea niciun fel de act. Daca actualul posesor ar fi prins pe strada cu autoturism radiat, va raspunde conform legii. Sfat prietenesc: nu lasati masina din mana fara sa perfectati actele ca se pot intampla o gramada de neplaceri si nu are niciun rost sa le suportati. |
iooooi din 98 tre sa platesti impozit??? sti k ai de platit vreo 30mil cel putin teai gandit k masina sar fi putut dezmembra? cauto la politie dute vb cu copoii si zile de situatie. si cartea masinii iai dato la ala???
|
VW ul e la fier vechi sigur ... trebuia sa cauti la toate centrele de colectare din zona in ziua aia in loc sa te gandesti la nush ce colectionari care ti-au saltat fieru din fata blocului...
|
Da, am gandit si asta. Am gandit ca e vorba despre 2 prosti cu 2 clase ce au vrut sa faca si ei rost de cativa lei de tuica. Dar erau taximetrici, deci .. mai stiau cateceva despre masini. Masina a apartinut lui Nicu Ceausescu atunci cand a fost noua. Poate ca era o informatie pe care o stiau sau poate ca cineva o stia si a dat comandam sau ...
Ipoteze sunt multe. Ideea e ca au furat-o si, intr-o zi, candva, vor plati pentru asta! ... Pentru mine era o valoare sentimentala si nu intru in amanunte. Sentimentul nu il poate cumpara nimeni. Altceva, nu stiu ce sa mai spun. Nu mai am sperante sa o mai gasesc, dar gandul meu va fi urat pentru hoti. Nu sunport sa imi bage cineva mana in buzunar. Daca vreau sa dau, pai dau eu, NU MA FURAT! ... asa gandesc eu! |
Taximetristii au toti adunati doua clase ... nimeni nu fura o masina rara la care nu gaseste acte sau pe care nu o poate face piese pentru ca nu are cui sa le vanda ...
Daca a luat-o cineva care stia despre ce e vorba ... cred ca am o vaga idee cine ar putea sti ceva :D detaliem mai multe pe MP maine. |
:) ... mersi,
Poate fi un inceput, un fir. |
1 Attachment(s)
Quote:
Ce naibii... In legatura cu sfatul tau la vanzarea unei masini...poate o sa te amuze copia de ecran, facuta de mine chiar de pe site-ul 4tuning-ului. |
URSU imi pare rau de masina ta..dar pana acum cred ca e piese sau fier vechi...:(:(
|
Quote:
|
@DOHC16: Daca ai mai multe informatii legate de aspectul asta cu declaratie, sau .. nu stiu ce, zi-mi si mie te rog?
Mersi, URSU |
ai mai aflat ceva???
|
Sincer la o masina ca aceasta nu cred ca se bagau taximetristi. Masina ta este undeva bine si intretinuta. Cine a luat-o stia exact despre ce este vorba. Parerea mea este ca nu o sa o scoata afara pentru ca si peste 10 ani tot bate la ochi o astfel de masina. Cu cat va trece timpul va fi si mai valoroasa si mai rara. In orice caz eu mai plec din tara si prin tara destul de des. Este imposibil daca masinuta asta circula pe la noi pe strazi sa nu fie observata. Incearca sa postezi pe mai multe forumuri.
|
Mersi mult.
Nu mai am vesti, nu am mai ajuns la politie. Mersi mult Doru. Sunt pe faza, daca e ceva! Oricum, eu in masina tineam si o carte de vizita, deci, daca ar fi vrut, mi-ar fi returnat-o. De la martori oculari am aflat ca erau 2 taximetristi, dar cica nu s-au bagat pentru ca au crezut ca am vandut-o! ... Vecini! :) ... Din pacate, cat va scrie pe buletinele noasstra "Romania", trebuie sa fim cu ochii in 4 la orice miscare a individului de langa tine! Respect, Silviu "URSU" |
ce ai mai aflat de masina?? pacat de ea,avea o valoare sentimentala foarte mare pentru tine:((
|
Nu mai am nicio speranta! ... Dar nici nu am facut nimic in acest sene, recunosc!
Nu am vreme. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:59. |
- Copyright 2026 4Tuning